KERESÉS search-close

befektetők

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "befektetők"

Már közel százmilliót fektettek be a Cápák

A Cápák között még csak két hete megy, de már most közel százmilliót fektettek be a Cápák. A ma esti adás egyik bátor vállalkozója a mindössze 18 éves Bence, aki különleges okoskesztyűjét mutatja be a befektetőknek. De érkezik majd az Amerikából származó Zakariás is, aki már több, mint húsz éve gyártja különleges szemüvegkereteit. Hogy a Cápák beszállnak-e Bence, vagy Zakariás vállalkozásába... ma este kiderül!

Cápák között: az első adás sikeres vállalkozóinál jártunk!

Az RTL Klub vadonatúj üzleti showműsorának két elismert vállakozójához látogattunk el, akik elmesélték, mire is költik majd a befektetett pénzt.

Az öt Cápa már készen áll a ma esti bevetésre

21:10-kor startol az RTL vadonatúj szórakoztató üzleti showműsora, a Cápák között. Bemutatjuk azokat a bátor vállalkozókat, akik ma fejest ugranak a mélyvízbe. Hogy kinek a vállalkozása fogja meg a befektetőket, és kit találnak érdemesnek arra, hogy több tízmillió forinttal elindítsa, vagy bővítse a már meglévő cégét, az nemsokára kiderül.

Apró Anna, a legangyalibb befektető

Apró Anna volt már aerobikbajnok, szépségkirálynő és modell, most új szerepben mutatkozik be a nyilvánosság előtt. Cápa lesz, nagybefektető, egy lélegzetállítóan izgalmas üzleti show egyik főszereplője.

Üzleti nagyragadozók költöznek az RTL Klub képernyőjére

A Cápák Között című műsor már meghódította Angliát, Amerikát, Kanadát és Ausztráliát is. Február 18-tól végre Magyarországon is képernyőre kerül a műsor, ahol az öt cápa a pénzügyi világ valódi sztárja, olyan nemzetközi piacokon is jelen lévő multimilliárdos befektetők, akiktől eddig távol állt a média világa.

A pénz beszél! - Vállalkozásba Magyarország top üzletemberei fektetnek be!

Magyar termékek már többször meghódították a világot. Ha benned is megvan az elszántság, hogy működő vállalkozásodból kihozd a maximumot, vagy egy olyan egyedi termékkel, esetleg ötlettel rendelkezel, amelyre millióknak van szüksége, akkor jelentkezz IDE KATTINTVA az RTL Klub újonnan induló műsorába, ahol Magyarország top befektetői készülnek arra, hogy vállalkozásodba beszálljanak, és segítsenek abban, hogy akár a nemzetközi piacokra is betörhess!

Hol tart most a Quaestor-ügy?

Éppen három éve, hogy emberek ezrei bukták el mindenüket egy pillanat alatt a Quaestor és a Buda-Cash bedőlésével. Miért nem kapják vissza ennyi idő után a befektetők, ami jár nekik? Van olyan, aki a lábát és a mozgását megmentő műtétre spórolt pénzét bukta el egyik napról a másikra.

9 milliárdot adtak oda az álbrókernek

Több mint 2000 embert csaptak be és 9 milliárd forintos kárt okoztak a Fortress ügy gyanúsítottjai. A cég gyanúsan magas hozamot ígért a befektetőknek, de valójában csak a pénzt szedték be az emberektől. A rendőrség a napokban fejezte be a nyomozást. Hat embert gyanúsítanak csalással, ha elítélik őket, akár 15 évet is kaphatnak.

Árrobbanás: felfelé licitálnak a vevők

Egy-két nap alatt el lehet adni Budapesten egy belvárosi lakást. Sőt, az is előfordul, hogy a vevők felfelé licitálnak, végül a meghirdetett árnál jóval többért talál az ingatlan új gazdára. Főleg befektetők keresik most a lakásokat, amelyeket kiadhatnak, hiszen így 6-8 százalékos hozamot lehet elérni, míg ha bankban tartják a pénzüket, csak 2 százalék körülit.

Kezdődik a Quaestoros ügyfelek kártalanítása

Ma indul a Quaestor-os ügyfelek kártalanítása. Hogy pontosan mi a teendő és mire számíthatnak a befektetők, a károsultak egy csoportjának ügyvédjét, Dr. Magyar Györgyöt kérdeztük.

Felfelé alkudnak a vevők


szerző:
2015.04.26. 18:45
Felfelé alkudnak a vevők

Árrobbanás történt a lakáspiacon. Alig néhány hónap alatt 15-20 százalékkal, vagyis milliókkal drágultak a budapesti lakások. A befektetők nyomták fel az árakat a válság kitörése óta pangó piacon. Az ingatlanosok biztosra veszik, hogy még évek múlva is emlegetni fogják ezt az időszakot, amikor a vevők egymás fölé licitálnak. Az ingatlan-boomot, a rekord alacsony alapkamat, és a hosszú ideje visszatartott kereslet váltotta ki. Heteken belül valamennyi nagyvárosban drágíthatja az árakat.

Mit ér a Quaestor-vagyon, és miből lesz a kárpótlás?

Akár a Quaestor-vezér házának az árából is kártalaníthatnák majd a befektetőket. Csakhogy papíron egy offshore-cég tulajdonában van. Vajon bizonyítható-e, hogy az offshore-cég Tarsoly Csabáé? És mennyit érnek a Quaestor-cégek? És mennyit a Quaestor-csoport tulajdonában lévő ingatlanok, amelyeknek jó részén jelzálog van? És mennyiért lehet eladni egy stadiont, és egy üres plázát? Boros Kriszta megpróbálta feltérképezni a Quaestor vagyont, és kideríteni, mennyi pénz maradhat a felszámolás végén.

Fókusz 15-04-15


szerző:
2015.04.15. 18:00
Fókusz 15-04-15

Fókusz: Kék vagy rózsaszín? - Felnőttnek vagy gyereknek öltöztessük a kicsiket? Kisember-divat szülői szemmel. Mindenki felháborodott - Áll a bál Varga Viktor akciója miatt. Nem ő az első magyar, aki miatt jobban oda kell figyelni a múzeumban. Milliárdok nyomában - Újabb botrány, újabb károsultak, ezúttal Karcagon követelik a pénzüket a befektetők.

Kétségbeesett Quaestor-károsultak

Kétségbeesve üvöltöttek egymással a Quaestor-károsultak egy veszprémi fórumon. Egyesek a cégvezetést, mások viszont a kormányt hibáztatták kilátástalan helyzetükért. Három és fél héttel a kötvénykibocsátó bedőlése után, még mindig nem tudják a kisbefektetők, hogy pénzükhöz juthatnak-e.

Kétségbeesve üvöltöttek egymással a Quaestor-károsultak

Egyesek a cégvezetést, mások viszont a kormányt hibáztatták kilátástalan helyzetükért egy veszprémi fórumon. Három és fél héttel a kötvénykibocsátó bedőlése után, még mindig nem tudják a kisbefektetők, hogy pénzükhöz juthatnak-e.

Házon kívül 15-04-01


szerző:
2015.04.01. 23:40
Házon kívül 15-04-01

Házon kívül: Luxusvilla, luxushotel, pláza, focicsapat és nagyra törő tervek. Bejártuk a hatalmasra duzzadt Quaestor-birodalmat. Befolyásos politikai kapcsolatok és közmunkásból lett börtönviselt vezérigazgató. Az állam kimentette a pénzét, a kis emberek futnak utána. A Quaestor-birodalom csődje; hová tűnt 150 milliárd forint?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való