KERESÉS search-close

becsület

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "becsület"

Joe megmentette Evelin becsületét

Evelin reggel a kétségbeesése okozta bátorsággal megpróbálta rávenni a fényképész Kornélt, hogy vegye le az internetről a róla készült fotómontázst. Niki azt tanácsolta Evelinnek, hogy avassa be Joe-t is a történtekbe, de ő ezt szégyenében visszautasította. Végül Niki kért Joe-tól segítséget, a férfi pedig meg is szerezte a képeket. Evelin úgy érezte, hogy teljesen hülyét csinált magából Joe és a többi lakótársa előtt.

Milán „Inkább leszek csóró, minthogy embereket kelljen átvernem…”

Milán nagyon boldog volt, amikor az új autója segítségével felszedte a szexi Melindát. A bűntudata azonban visszatért, amikor az irodában összetalálkozott a Tóth családdal, akiknek eladta a penészes házat. A szülők ráadásul bemutatták kislányukat is, ami csak még inkább kellemetlen helyzetbe hozta Milánt, ezért elmondta nekik az igazat a házról. Tóthék visszaléptek a vásárlástól, Milánt kirúgták, ráadásul még az apja is elvette a kocsiját.

Fókusz 2017-02-06


szerző:
2017.02.06. 19:00
Miklós mellényúlt? – Nem hiszünk a szemünknek!

Az ötlet pedig zseniálisnak tűnt, csőbe húzni a Kft. tagokat, majd úgy rendezni az egészet, mintha a saját döntésükön múlt volna, hogy feladják a céget. A terv jól alakult, csak egy dologgal nem számolt Miklós...

A nagy teszt: mennyire vagyunk becsületesek?

A Fókuszban korábban már teszteltük az emberek becsületességét. Akkor néhány értékes táskát hagytunk ott buszmegállókban és metró kocsik ülésén. Az eredmény elég lesújtó volt, 4-ből 1 táskát kaptunk csak vissza. Most újabb tesztre szántuk rá magunkat, az eredmény meglepő lett.

Exkluzív: Seffer doktor a meghurcoltatásról és családjáról

Most az egyszer és soha többet, senki másnak, csak a Fókusznak mutatja meg kisfiát Seffer doktor. A sebész és az egykori szépségkirálynő hosszú ideig vártak Olivérre, aki végül a férfi ellen folyó nyomozás kellős közepén fogant.

10-ből négy fővárosi fizet becsületből

A budapestiek közel 40 százaléka dobott be pénzt a becsületkasszaként működő ital automatákba.

Mennyire becsületesek a fővárosiak?

Becsületkasszaként működő, ásványvizet kínáló italautomaták találhatók hétfőtől Budapest két pontján.

Halálra késelte terhes nővérét

A nőnek azért kellett meghalnia, mert viszonya volt egy férfival.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való