KERESÉS search-close

barlangfürdő

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "barlangfürdő"

Gázmérgezés tüneteivel szállítottak kórházba 7 kiránduló diákot

Gázmérgezés tüneteivel szállítottak kórházba a mentők hét gimnazistát Miskolcon. A fiatalok osztálykiránduláson voltak a barlangfürdőben, ahol rosszul lettek. Úgy tudjuk, szúrós szagot éreztek az egyik benti medencében. A katasztrófavédelem átvizsgálta a helyszínt. Elsődleges adataik alapján nem találtak veszélyes gázt a strand területén.

Utcai cipővel a barlangfürdőben

Utcai cipővel a medencékben – száraz lábbal járhatták végig a vendégek a miskolctapolcai barlangfürdőt. Három napon át tartanak bakancsos túrákat a fürdőben, amíg elvégzik az éves karbantartást. Ilyenkor azt vizsgálják át, hogy nem váltak-e veszélyessé a sziklafalak a barlangjáratokban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való