KERESÉS search-close

barátok

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "barátok"

Visszatértek az albérlet egykori lakói!

Dia összeveszett Szofival. Bence lehetőséget kapott, hogy elkészítse első tetoválását. Lali az új klipjét forgatta.

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Neve mára összeforrt a humorral és a szórakoztatással, az igazi Gálvölgyi János

Nem sok ember van, aki úgy ismeri Gálvölgyi Jánost, mint ők. Igaz, mindannyian az élet más-más területein találkoztak vele, ugyanolyannak látják. Egy kissé zárkózott, néha gátlásos komikus-színésznek, aki zavarba jön, ha leszólítják az utcán. Aki a színpadon kitárulkozik, de a magánéletben kicsit zord és visszahúzódó.
Pályatársai még többet mesélnek róla, ebben a videóban.

Adri:

A lány mindenkivel próbálta megtalálni a közös hangot, de rájött, hogy ez bizony nem olyan egyszerű...

Barátként üdvözölték egymást

A zsidó származású polgárok Magyarországon a kormány védelme alatt állnak - erről is beszélt hivatalos Izraeli látogatásán Orbán Viktor. A miniszterelnök szerint ő és az izraeli miniszterelnök hasonlóan látja, melyek a világban a legfőbb kihívások, ezek között a biztonságot, a terrorizmus elleni harcot is említette. Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök, Izrael barátjának nevezte Orbán Viktort, akinek a látogatása ellen viszont tüntetést is szerveztek az országban.

 

Amikor a párkapcsolat „megfojt” téged

Marcsi úgy érzi, hogy a párja, Zoli felemészti őt, ugyanis a fiú féltékenysége már odáig fajult, hogy a barátaitól is eltiltotta a lányt. Mi lehet a megoldás?

Brie Larson búcsút mondott a nagyvárosnak

Az Oscar-díjas színésznő gondolt egyet, és a barátaival együtt kiruccant vidékre. Ne aggódjatok, természetesen képekkel is megörökítette a nyaralást...

Bartha Zsolt vs. Nagy Tóbiás?

Úgy tűnik, a Rózsa ex-tulajdonosa most emberére talált…

Kiss Ramónának teljesült egy álma!

Két éve, hogy több hónapos szabadság után, Kiss Ramóna újra hallatott magáról. Nemcsak a Barátok közt Zsófija tűnt el a nézők szeme elől, de az őt alakító színésznő is. A Fókusz elkísérte őt, amikor visszatért a Barátok csapatához.

Törött csigolyával hagyták a roncsban barátai

Segítségnyújtás elmulasztásával vádolta meg az ügyészség azt a három fiatalt, akik egy tavalyi baleset után nem segítettek az autóban rekedt, súlyosan sérült ismerősüknek. A kocsi vezetőjének is felelnie kell, mert ittasan okozta a balesetet, amiben társának a csigolyája mellett, több csontja is eltörött.

Eldurvult a vita, miután Jani megfejelte Márkot

A srác teljesen begőzölt, amikor Hajnitól megtudta, hogy barátja mennyire lenézi őt, ezért úgy döntött, elbeszélget vele egy kicsit...

A teljes adásért kattints IDE!

Márk: ˝Itt az ideje, hogy elbeszélgessünk egy kicsit!˝

Váratlan vendég érkezett Jánoshoz, aki gyanútlanul nyitott ajtót látogatójának. Márk ingerült felvezetésére pedig csak ennyit mondott: "Figyelj, én mindent meg tudok magyarázni!"

A teljes adásért kattints IDE!

Új szerepben tündökölhet Pumped Gabo!

Pont egy évvel ezelőtt derült ki, hogy valóságshow főszereplője lesz Pumped Gabo és barátnője, Sebestyén Ági. Kiderült, hogy a műsor felvételei akkor már elkezdődhettek, illetve arról is beszámolt a Fókusz, hogy a reality Gabo és barátainak a mindennapjairól fog szólni.

Zimány Linda: „Most száz százalékban meg tudom élni a nőiességemet”

Az ismertség nem mindig fenékig tejfel, ahogy Zimány Linda élete sem. De vajon milyen akadályokkal kell nap mint nap megküzdenie a modellnek? Mutatjuk!

Nagy Alexáéknál olyan a karácsony, mint Amerikában a hálaadás ünnepe!

A színésznő elmesélte, náluk nemcsak a család gyűlik össze a fa körül, hanem olyan barátokat is várnak ilyenkor, akik egyedül töltenék a szentestét. A színésznő azt is elárulta, nem egy konyhatündér, de ilyenkor örömmel és szívből süt-főz a szeretteinek.

Hogyan izgulnak otthon a celebek rokonai?

Lassan eltelik az első hét a dzsungelben, a celebek már áztak, fáztak, kígyót, békát láttak, de hogyan látják innen őket legközelebbi hozzátartozóik, barátaik? Meglátogattuk a Celeb vagyok, ments ki innen! játékosok hozzátartozóit, akik minden este a tévé képernyője előtt izgulnak.

Story Extra 2017-11-08


szerző:
2017.11.08. 15:45
A rajongóktól kért segítséget a Barátok közt színésznője!

Bizony, és az is kiderült, hogy a tét óriási!

Simon meglepetése visszaadja Evelin életkedvét

Simon el akarja terelni a tesója figyelmét, ezért meglepetésként elviszi egy lovardába, ahol Evelin nagyon jól érzi magát, és egy kicsit megfeledkezik az adósságáról...

Most lenne 75 éves Bujtor István

Már 8 éve nincs közöttünk Bujtor István, de családja, egykori kollégái és rajongói szívében ma is él a legenda. A nagyszabású emlékesten részt vett a Story Extra is. Szóba kerültek az örökös csínyek, a nagy szerelem: a Balaton, és a mindenen túlmutató tehetség.

Szintet lépett Balázs és Lilian kapcsolata?

A házasok kirándulni mentek Balázs barátaival, akik kérdésekkel bombázták őket. Így Lilian új információt is megtudott férjéről...

Újra együtt a Nyerő Páros játékosai!

A Gyertek át! után Peller Annáékkal mentek étterembe Gabóék, ahol kitárgyalták kapcsolatukat, és megbeszélték a problémáikat. A Reggeli műsorvezetői pedig próbálták tanácsokkal ellátni a fiatalokat...

Sosem látott meglepetésben részesült Solti Ádám!

A Barátok közt színésze négy évvel ezelőtt, ezen a napon olyan szülinapi ajándékba részesült, mint még soha. Ádám barátai fogták magukat, és egy váratlan pillanatban dalra fakadtak. Az eredmény nem maradt el!

Előző rész (2017. április 19.)

Gigi terve Margóval beválni látszik. Gizella aggódik Stella iskolája miatt. Kristóf örül a kollégái és barátai támogatásának. Vajon Ágnes és Liza megkönnyebbülhetnek végre?

Következő rész (2017. április 19.)

Gigi terve Margóval beválni látszik. Gizella aggódik Stella iskolája miatt. Kristóf örül a kollégái és barátai támogatásának. Vajon Ágnes és Liza megkönnyebbülhetnek végre?

„Meglepetés!” – Juli és Attila váratlan helyzetbe került?

Az „ifjú pár” a barátokkal szeretné megünnepelni, hogy újra megerősítik a házastársi esküt, csakhogy úgy tűnik, épp senki se ér rá koccintani és gratulálni. Vagy mégis?

 

VV Soma:

A ValóVilág powered by Big Brother győztese így ünnepel idén.

Pimaszúr elcsalta egy kis sörözésre az énekest

Este egy igazi pasis program kövezkezett: Gergő és Caramel elugrottak beszélgetni egyet, ahol mélyebb témák is előkerültek. Az énekes szomorúan mesélt az elvesztett barátairól és a zárkózottságáról.

Vivien legjobb pillanatai a Villában!

Ő énekelt a legtöbbet, és ezzel ő idegesítette a legjobban a villatársait is. Kevés fiú akadt, akivel ne kezdett volna ki, Somát az egész játék alatt folyamatosan környékezte. A 107 nap alatt egy igazi barátra tett szert Zsolti személyében.

Karesz bandatag lesz?

Karesz magányosan sétál a budapesti utcákon, amikor hitelen ismét összefut azzal a fickóval, aki legutóbb ellopta a ruháit. A srácról kiderül, hogy egy utcai banda tagja é felajánlja Karesznek, hogy csatlakozzon hozzájuk: az utcán az embernek barátokra van szüksége!

Új szereplő érkezik a Barátok köztbe! Csütörtökön tapadjatok a képernyőre!

Izgalmas hét kezdődött a Mátyás király tér életében: Miki és Attila hihetetlen zűrbe keveredett, Emília teljesen összeomlott Félix miatt, és ha ez még mind nem lenne elég, csütörtökön egy fiatal srác fogja még ennél is jobban felforgatni a dolgokat.

Vakon és kar nélkül ültetnek fákat

Egyikük vak, a másik elvesztette mindkét karját, mégis a két kínai jó barát már 10 ezer facsemetét ültetett közösen. „Wencsi” és „Haijá” gyerekkoruk óta ismerik egymást. Wencsi 3 évesen megfogott egy magasfeszültségű villanyvezeték, ami miatt le kellett vágni mind két kezét, barátja pedig 16 éve a helyi kőbányában történt robbanás miatt vakult meg. Ekkor döntötték el, hogy az ipari központnak számító lakhelyükön facsemetéket kezdenek ültetni.

Pumped Gabo VV függő lett

Nemrég, amikor feltűnt a közösségi médiában az a mára már legendás pumpálós tánca, még nem gondoltuk volna, hogy nem sokkal később vele elemzünk majd egy VV játékost. Márpedig így lett. Pumped Gabo ugyanis évek óta jó barátja VVSomának. Együtt gyúrnak, együtt buliznak és csajoznak, csajoztak.

Lórit mindenben támogatják a szerettei

Lóri megtudta a BeleValó stúdiójában, hogy mindenki büszke rá, a családja és a barátai, és ami a legfontosabb, mindenki szerint jó döntés volt, hogy a fiú feladta a játékot.

AZ Éjjel-Nappal Budapest csapata Ausztriában dübörgött!

Tavaly, épp ezen napon a Fókusz kamerái is ott voltak a híres sorozat srácaival, és mindent rögzítettek, amit csak lehetett. Kiderült, Csóró Lali nem ért a golfhoz, és annyira ügyetlenül ütött, hogy végül a fű is elszállt a labdával együtt. Joe, Marci, Gábor és Lali – a sorozat négyes fogata pedig hangosan nevettek az incidensen.

Zsófi nagyon csúnyán megbántja Kristófot

Tóbiás erőt vesz magán és Zsófira bízza Bencét, míg ő elutazik. A fiatal anyuka megint visszaél a helyzettel és ismét sumákolni akar, aminek Kristóf egyáltalán nem örül. 

Répát kapott az akcióhős a diktátortól

Európa utolsó diktátora látta vendégül Steven Seagalt. Alexander Lukasenko fehérorosz elnök saját kezűleg hámozott meg egy sárgarépát az egykori akcióhősnek, amit az jóízűen meg is evett. A nyugdíjas színész szívesen látogat Kelet-Európába, Vlagyimir Putyin orosz elnökkel is közeli kapcsolatot ápol.

Mi lesz Ágival és Rudival? – Vajon lebuknak?

Az már biztos, Félix egyáltalán nem az, akinek mutatja magát, így az ötlet, hogy Rudiék felkutatják az ismeretlen férfi lakását, nem tűnt butaságnak. Csak aztán megszólalt a riasztó.

Jani és Balázs újra feltűnik a tévéképernyőn?

Három évvel ezelőtt a Fókusz kamerái előtt mesélt arról a két jó barát, hogy milyen meglepetéssel, azaz milyen új műsorral készülnek a rajongók számára. Kiderült, hogy négy év kihagyás után újra összeállt Sebestyén Balázs és Vadon Jani. A műsor címét is elárulták: Vundersőn és Zuperszexi.

FOTÓK - Így még sosem ünnepelt a Szulejmán szupersztárja!

A csodaszép Meryem Uzerliről senki se mondaná meg, hogy most töltötte be 33. életévét. Az ünnepségen készült fotókat elnézve fergeteges buliban volt része a színésznőnek.

Hol nyaraltak a Barátok közt sztárjai?

Újra itthon a Barátok közt szereplői, akik jól megérdemelt egy hónapos szabadságukról tértek vissza, tele élményekkel, amit most Önökkel is megosztanak.

BÚCSÚBESZÉD:

Csütörtök délután helyezték végső nyugalomra a zenészvilág legendáját, Somló Tamást. A koporsó mellett fáklyák lobogtak, fiai és lánya fekete napszemüvegben búcsúztak édesapjuktól. Több százan jöttek el leróni kegyeletüket, a család mellett, a barátok, zenésztársak és az LGT zenekar tagjai is megjelentek. A búcsúztatást a zsidó hagyományoknak megfelelően tartották. Léderer Pál újságíró, Somló tamás barátja búcsúztatta a nem zenésztársak nevében.

Így emlékeznek Somló Tamásra pályatársai

Pályatársai és egykori kollégái a közösségi oldalukon is búcsúztatják Somló Tamást. Presser Gábor úgy fogalmazott, „vacakabb lett a világ”. Tóth Vera nem csak zenésztársaként, barátjaként is gyászolja a zenészt. Südi Iringó a Szombat Esti lázban táncolt együtt még 2006-ban Somló Tamással. Egy közös fotójukkal emlékezett meg.

Kivel nyaralnak a Mátyás király tér lakói?

Négy éve meséltek a híres sorozat ismert színészei arról, hova fognak utazni szabadságuk alatt. Kiss Ramóna akkor azt mesélte, hogy mozgalmas nyara lesz, a család összes tagja Horvátországba megy. Mérai Katalin azt nyilatkozta, hogy édesanyjával és bátyjával szeretne majd pihenni egy csodálatos wellness szállóban. Juli titkos szerelmét, Berényi Attilát alakító Domokos László pedig azt mondta, hogy mint minden évben szülőföldjére utazik a feleségével és kisfiukkal. Rékasi Károly és Détár Enikő meg arról áradoztak, hogy Magyarország szépségeit szeretnék felfedezni. A többi színész hogyan töltötte a nyarat? A videóból kiderül.

Hogyan változott meg a Farm győztesének élete?

A Farm hős-szerelmes győztese, a 26 éves szihalmi fiú hiába nyerte meg a húszmilliós fődíjat, úgy tűnik álma darabokra hullott. Barátnője nem úgy várta itthon ahogyan arra ő annyira vágyott, egy elcsattant csók miatt most bizony hezitál, hogyan tovább? 

A sztárokkal készülünk a strandszezonra!

Este hat óra után nem enni. Sokat sportolni. De milyen tippjei és titkai vannak sztárjainknak, hogy nyáron is tökéletes formában legyenek? Fontos kérdés, mert a fürdőruha keveset takar. Südi Iringó és Som-Balogh Edina segített nekünk a kérdésben.

Lali hatalmas meglepetést kapott anyukájától

Lali már alig várta, hogy megérkezzen az anyukája, Vilma. Akár egy kisgyerek, egyből elkezdte túrni a kosárában az előző nap emlegetett meglepetést, azonban Lali rossz helyen kereste, ugyanis a meglepi nem más volt, mint másodunokatestvére, Rebeka.

Végső búcsút vettek Prince-től

Végső búcsút vettek a tragikus hirtelenséggel elhunyt zenészlegendától, Prince-től barátai és családtagjai. Az énekest a Jehova Tanúi egyik templománál kísérték végső útjára. A környékbeli utcákat teljesen lezárták, a rajongók csak messziről figyelhették az eseményeket. A zártkörű ceremónián, a barátok és a gyülekezet tagjai, egy-egy Prince-hez fűződő, személyes történettel emlékeztek meg az 58 éves korában elhunyt sztárról.

Kórházba került Somló Tamás

Az LGT tagjáért mindenki aggódik, a Blikk szerint a kórházban meglátogatták barátai, Charlie és Demjén Ferenc is. Somló a Fókusznak telefonon megerősítette a hírt, azt mondta, napokig csuklott, egyszerűen nem tudta abbahagyni, egy percet sem tudott pihenni. Néhány vizsgálatot elvégeztek rajta, de bővebben nem akart nyilatkozni az egészségi állapotáról. A zenészt hétfőn már hazaengedték, mi jobbulást kívánunk Neki.

Kinga megpróbál Bözsi fejével beszélni

Kinga az első, aki úgy érzi, Bözsivel nagyobb a baj, mintsem simán csak fáradt. A beszélgetés vége nem úgy sikerül, ahogy a lány szerette volna.

Előző rész (2016. március 24.)

Vajon Hanna belátja végre, hogy túlságosan lenéző a barátaival? Bözsi véletlenül hatalmas kárt okoz. Vajon mit kezd Ádám az eredeti felvételt tartalmazó mobillal? Attila jó döntést hoz Miklóssal kapcsolatban?

Barátai haltak meg a buszbalesetben

Aludt a baleset előtt, arra riadt fel, hogy a busz összevissza cikázik az úton. Ezt mondta a vasárnapi spanyol buszbaleset magyar túlélője. A 24 éves fiú a barcelonai magyar konzulnak beszélt a történtekről. Az események nagyon megrázták, a halott diákok között több barátja volt. Közben egyre több részlet derül ki a tragédiáról. Az egyik spanyol lap arról írt: a busz sofőrje a baleset után sokkos állapotban azt mondta a rendőröknek: "Sajnálom, elaludtam."

ALMÁSI ÉVA:

Psota Irén temetésén ott volt a Madách Színház társulata, a színésznő rokonai, a barátok, színházi, filmes pályatársak valamint a magyar kulturális élet ismert alakjai. A ravatalozóban a pályatársak és egykori kollégák nevében, Almási Éva olvasott fel egy részletet, a színésznő Psota című könyvéből, amelyben arra emlékezik, amikor egy bikaviadalt látott élőben. A színésznő életének 87. évében, február 25-én álmában érte a halál.

Zsolt kiönti a lelkét a pszichológusnak

Zsolt újra összeroppant. Nem tudja feldolgozni, hogy szeretet testvére nincs többé.

Barátságból szerelem: így hódította meg Ryan Reynolds a feleségét!

A Hollywoodi álomgyárban nem egy gyönyörű sztárpárral találkozhat az ember, Deadpool viszont tényleg megfogta az isten lábát Blake Lively-val. És az egymásra találásuk sztorija is maga a megtestesült romkom.

Lajcsinak nem kell visszamennie a börtönbe

Az előzetes letartóztatás megszüntetéséről szóló elsőfokú döntés ellen a Pest Megyei Főügyészség fellebbezett. A bíróság korábban megállapította, hogy az előzetes letartóztatás általános oka ugyan jelenleg is fennáll, de nem kell tartani attól, hogy a bizonyítást meghiúsítanák, és a bűnismétlés veszélye sem áll fenn.

LAGZI LAJCSI: Semmi nem lesz a régi!

A bíróság másodfokon is elutasította, hogy Lagzi Lajcsi előzetesét meghosszabbítsák. Nem várta el senkitől a baráti jobbot, mégis sokan elfordultak tőle az előzetes 125 napja alatt. Azt mondja, a börtönben töltött napok alatt sok dolgot átértékelt. Legnagyobb tanulságnak azt tekinti, hogy soha többé nem szeretne azokkal egy asztalhoz ülni, akik a bajt okozták.

Előző rész (2016. január 26.)

Gizellát megrémíti, hogy a függősége másokra is hatással lehet. Nóra eltűnése újabb aggályokat szül barátai körében. Hannának gyanús, hogy Renáta csak a pénzéért van Péterrel.

Előző rész (2016. január 20.)

László jó szándéka ismét visszafelé sül el. Hogyan érti meg Zsófi, hogy a barátai csak segíteni akarnak neki? Nóra kétségbeesésében újra Miklós karjaiban vigasztalódik.

Hogyan legyek a gyerekem barátja?

Egy gyermek életében az első időszakban anya és apa jelenti a világot, de ahogy cseperedik, úgy alakít ki egyre több kapcsolatot. Dr. Fehér Pálma pszichológussal arról beszélgetünk, jó-e, ha a későbbiekben a szülő megpróbál a barátja lenni a gyermeknek, illetve, hogyan érdemes ezt a kapcsolatot kialakítani, Nyertes Zsuzsa és Pintácsi Viki pedig a saját tapasztalatairól számoltak be.

Barátok közt 2015-09-11


szerző:
2015.09.11. 21:25
Barátok közt 2015-09-11

7575-7576. rész: Zsolt megkönnyebbül, amiért Áron végre előkerül. László szerint Gizellának fejébe szállt a hatalom. Miklós megfenyegeti Róbertet, hogy fejezze be Rita zsarolását.

Barátok közt 2015-09-10


szerző:
2015.09.10. 21:25
Barátok közt 2015-09-10

7573-7574. rész: Megtalálja-e Zsolt Áront? Vajon mit kér László Gizellától cserébe a szavazatáért? Hanna megtudja, hogy az anyja hazudott a férje haláláról.

Barátok közt 2015-09-09


szerző:
2015.09.09. 21:25
Barátok közt 2015-09-09

7571-7572. rész: Belesétál Nikol Zsolt csapdájába? Ágnes véletlenül elárul egy titkot Lizának az apjáról. Mi lehet az? Mihez kezd Rita az életbiztosítási pénzzel?
 

Barátok közt 2015-09-08


szerző:
2015.09.08. 21:25
Barátok közt 2015-09-08

7569-7570. rész: Mit szól Ágnes a zongorához, amit Miklós vett Lizának? Zsolt összeesik a nagy meló előtt. Ki végzi el helyette a munkát? Megcsinálja Tóbiás a videót Zsófi nélkül?

Szacsvay László a színpadon éli az életét

A legendás színész csaknem 50 éve van a pályán, a nevéhez számtalan feledhetetlen színházi és filmszerep fűződik. Természetesen legjobb barátait is a színháznak köszönheti, hiszen Benedek Miklóssal és Lukács Sándorral is a színpadon ismerkedett meg. Szacsvay Lászlóval a feleségével történt baleset előtti hetekben beszélgettünk.

Barátok közt 2015-09-07


szerző:
2015.09.07. 21:25
Barátok közt 2015-09-07

7567-7568. rész: Vajon mi Zsolt terve? A fitnesz DVD felvételét nem várt esemény szakítja meg. Miklós megtudja Ágnes lányának titkát.

Előző rész (2015. szeptember 2.)

Luca közel jár ahhoz, hogy rájöjjön, miért szökött el az anyja. Péter fesztiválja gyengén kezd, de a barátai mellette állnak. Júlia le akarja itatni Róbertet, de végül ő szólja el magát.

Következő rész (2015. szeptember 2.)

Luca közel jár ahhoz, hogy rájöjjön, miért szökött el az anyja. Péter fesztiválja gyengén kezd, de a barátai mellette állnak. Júlia le akarja itatni Róbertet, de végül ő szólja el magát.

Előző rész (2015. augusztus 13.)

Túléli-e Zsolt a lövést? Gizella és Bözsi barátok lesznek a bajban? Biztos, hogy meghalt Hanna édesanyja?

 

Gréta Kácson nosztalgiázott


szerző:
2015.07.06. 23:00
Gréta Kácson nosztalgiázott

A lány testvérével, férjével és kisfiával látogatott Kácsra nagyszüleihez, ahol előtörtek belőle a régi szép emlékek. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattins ide!

Garancsi: „Kötélbarátság fűz Orbánhoz”

Több mint 300 millió forint uniós forrásból újíthatja fel a Garancsi István testvéréhez köthető cég a galyatetői turistaházat. A közbeszerzést a Magyar Természetjáró Szövetség írta ki, aminek elnöke Garancsi. A milliárdos vállalkozó a Figyelőnek adott interjújában azt mondta: „kötélbarátság” fűzi Orbán Viktorhoz, amióta 2009-ben együtt voltak egy hegymászótúrán. Cégeiről azt mondta a lapnak, hogy mindig őt keresték meg, hogy szálljon be egy üzletbe. A Demokratikus Koalíció szerint szomorú, hogy a kormány csak arra ad pénzt, amire a haverok kérnek.

"Új kapaszkodókat kell keresni"


szerző:
2015.06.16. 23:00

Robinak a legapróbb egyszerűnek tűnő dolgok is nehezére esnek és nap mint nap szüksége van barátai noszogatására. Bár állítása szerint már készen áll a halálra, mégis szeretné újrakezdeni az életét. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Eggyel jobban berúgtak a fiatalok, mint kellett volna

Kata és Tomi egy belvárosi lakásban tengeti mindennapjait, ahova kisebb összejöveteleket és barátaikkal közös iszogatásokat is szerveznek. A legutóbbi ilyen buli kicsit eldurvult, és a lány szavaival élve eggyel jobban berúgtak, mint kellett volna. Ezt már a szomszédok sem hagyhatták szó nélkül! Kíváncsi vagy a folytatásra is? Ide kattints!

Gréta kénytelen a barátaira támaszkodni férje helyett

Mivel Nikosz ismét távol maradt éjszakára, ezért a gondterhelt anyuka áthívja Evelint, hogy ne kelljen kisfiával egyedül aludnia. Bár jó, hogy az ember számíthat a barátaira, ez mégsem ugyanolyan, mintha férjével és közös gyermekükkel hármasban töltenék az estét. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Ide kattints!

A tábor, ahová a gyerekek gyógyultan is visszajárnak

Végezetül azok a cimborák kérnek szót, akik egykor maguk is a tábor lakói voltak. Életreszóló élményeket, és barátságokat vittek haza magukkal, és úgy érezték, itt az idő, hogy visszaadják azt a szeretetet, ami egykor az ő gyógyulásukat is segítette. Jász Zoltán riportja.

Kijevi csirke - Fodor Pál Zoltán

Zoli köretként burgonyát és salátát tálalt a kijevi csirkemellhez. Ételének pedig nevet is adott: Panko supreme és barátai.

Kritizálják, mégis az Unión gazdagodnak

Miközben Orbán Viktor sorozatosan kritizálja az Uniót, addig a hozzá közel álló üzletemberek milliárdokat kerestek az utóbbi években, mert sorra nyertek el uniós beruházásokat, ezt állítja egy nemrég indult oknyomozó internetes portál. A direkt36.hu vette számba a miniszterelnökhöz köthető üzletemberek gazdagodását.

Előző rész (2015. február 26.)

Sikerül Miklósnak meggyőznie Nórát, hogy újra együtt legyenek? Maradhat-e még Zita vagy most már tényleg mennie kell? Ki nyeri meg a desszert versenyt: Péter, vagy Bözsi?
 

Kristen Stewart még Karácsonykor is dolgozott

A huszonnégy éves színésznőt barátnőjével kapták el Karácsony napján miközben épp rövid szünetet tartott a forgatáson.

Mi az a

Minden kapcsolatban sarkalatos pont a barátokkal töltött idő mennyisége, ugyanis számos konfliktus és vita kiindulópontja lehet, ha a párunk vagy éppen a barátaink úgy érzik, nem töltünk elég időt velük. Fontos, hogy a pár egyik tagja se érezze mellőzve magát, és megtalálják az egyensúlyt az együtt és a külön, a barátokkal töltött idő szempontjából.

Kialakult a szentháromság Robin és Edina között

A nézők szava döntött: Robin és Edina együtt romantikázhattak a nyugiszobában, ahol alig egy óra alatt és pár pohár pezsgő után azonnal egymás lelkitársai lettek. Sőt, nemcsak lelkitársak, hanem barátok és szövetségesek is. Éljen a Szentháromság!

A BK sztárjainak nyári kalandjai

A nyári szünet alatt a Barátok közt sztárjainak többsége a tenger partján pihente ki az év fáradalmait. Míg Várkonyi András második nászútra vitte a feleségét, addig Gömöri András Máté Törökországban búvárkodott.

Barátok közt 12-11-21 6277-6278. epizód

Barátok közt: Miklós meglepő bejelentést tesz a taggyűlésen. Balázsnak meg kell küzdenie Hannáért. Aliz tüzes bosszút áll Kingán.

Reflektor 12-03-12


szerző:
2012.03.13. 00:40
Reflektor 12-03-12

Reflektor: Pokorny Lia, Kovács Patrícia és Simon Kornél a sötétben tapogatózik! A Centrál Színház Black Comedy című darabjában játszanak, és egy áramszünet következtében teljes sötétségbe burkolóznak. - Bajor Imre 55 éves lett! A Kicsi Huszár nem szívesen ünnepli és ünnepelteti magát, de azért hagyta, hogy kérdezzük élete eddigi 55 évéről.

Fókusz Plusz 12-02-25


szerző:
2012.02.25. 19:30
Fókusz Plusz 12-02-25

Fókusz Plusz: Történelmi pillanatok - Bombariadó, családi tragédia, szerelem, esküvő, röhögőgörcs élő adásban. Jönnek a ValóVilág szériáinak legizgalmasabb jelenetei! Aki mindent visz - Ki a nagy rivális? Ki a legesélyesebb a győzelemre? A VV5 döntőseinek családtagjai az ellenfelekről és az elmúlt öt hónapról.

Meglestük Gönczi Gábort és a Smile zenekart

A Fókusz műsorvezetője, Gönczi Gábor még középiskolás korában alapította meg a Smile zenekart a barátaival, amelynek az elmúlt húsz évben több mint négyezer fellépése volt.

Reflektor 11-11-29


szerző:
2011.11.29. 23:45
Reflektor 11-11-29

Reflektor: Amikor Shadi másfél hete vereséget szenvedett Esztertől és végleg elhagyta a Villát, amint csak tehette, találkozott a régi barátaival. Legnagyobb meglepetésünkre a barátai között feltűnt az X-Faktor egyik versenyzője is. Gáspár Laci az altatás nagymestere. A 4 For Dance Andie MacDowellel randizott.

Egy új élet reményében költözött a Villába Gergő

Éltek már túl nehezebb időszakot is. A Villát már csak kollégiumnak becézik. VV Gergő édesanyja a Való Világban is támogatja a fiát, bár azt hozzátette, a börtönévek ilyen szempontból egyszerűbbek voltak.

Barátok közt 11-07-05 5731-5732. epizód

Barátok közt: Vajon Zsófi továbbra is elfojtja bánatát? Az esküvői készülődés közepette Júlia megsértődik. Linda döbbenten jön rá, hogy vipera van a fészekben.

Barátok közt 11-06-17 5707-5708. epizód

Barátok közt: Claudia beleveti magát Júlia esküvőjének szervezésébe. Szabi frusztráltan hallja, hogy Géza meg akarja venni Kinga lakását. Aliz és Ádám barátkoznak.

Barátok közt 11-06-10 5699-5700. epizód

Barátok közt: Vajon Miklós elfogadja Balázs bocsánatkérését? Ádám megtalálja a módját, hogy gyorsan pénzhez jusson. Nóra és Attila békéje nem tart sokáig.

Barátok közt 11-06-09 5697-5698. epizód

Barátok közt: Ádám vívódik, mit tegyen. Nóra terve, hogy segít Attilának, rosszul sül el. Péter és Balázs megint bajba kerülnek.

Barátok közt 11-05-17 5663-5664. epizód

Barátok közt: Nóra sokkot kap, amikor elhozza Timit Aliztól. László vallomást tesz Nórának és Andrásnak a csempéről. Ki kezdeményezte a csókot, Hanna vagy Balázs?

Barátok közt 11-04-29 5639-5640. epizód

Barátok közt: Zsolt és Géza tervezik a nagy melót. Vajon Miklós meg tudja menteni kapcsolatát Balázzsal? Attila végre találkozik sokáig titkolt lányával, Karolinával.

Barátok közt 11-04-28 5637-5638. epizód

Barátok közt: Vajon Zsolt felelősségtudó apaként fog viselkedni? Linda sikeresen megvalósítja tervét? Balázst élete legnagyobb sokkja éri.

Barátok közt 11-04-27 5635-5636. epizód

Barátok közt: Vajon Hanna Linda és Péter közé áll? László még mélyebbre süllyed. Géza problémája megoldódik.

Barátok közt 11-04-22 5631-5632. epizód

Barátok közt: Balázs nem sokra jut Gerdával, de nem adja fel. Szabi Balázs és Péter segítségét kéri a producer felkutatásához. Attilát továbbra is nyomasztja a régi titok, és váratlan helyen keres menedéket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való