KERESÉS search-close

bankrabló

72 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bankrabló"

Elfogták a bankrablót, a férfi mindent tagad

Elfogták a bankrablót. A Terrorelhárítók segítségével kapták el azt a férfit, aki a gyanú szerint az elmúlt hetekben kirabolt egy bankot Üllőn, egyet pedig Bugyiban. A 34 éves ózdi férfit Ócsán fogták el, az elrabolt pénz egy része is előkerült. Úgy tudjuk a gyanúsított egyelőre mindent tagad, a letartóztatásáról holnap dönt a bíróság.

Szerbek rabolhattak bankot Szlovákiában, Szegeden fogták el őket

Két férfit vettek őrizetbe a kommandósok, akiknek a kocsiját összefüggésbe hoztak egy szlovákiai bankrablással. Pénzt, fegyvereket, símaszkokat és lőszereket találtak náluk a magyar rendőrök.

Magyar biciklis bankrabló Tirolban

Magyar férfi rabolt ki egy tiroli bankot hétfő délután, erről számolt be több osztrák helyi lap. A támadó álarcban lépett be a bankba, ahol megszerezte a pénzt. Két alkalmazott próbálta feltartóztatni, végül mégis sikerült a zsákmánnyal együtt elmenekülnie. Biciklivel távozott a helyszínről. A rablással gyanúsított 31 éves magyart az osztrák rendőrök még aznap este elfogták.

11 év a peches bankrablónak

A férfi még tavaly novemberben rabolt ki egy bankot Kőbányán, de amikor el akart menekülni a pénzzel, összetalálkozott az utcán két rendőrrel. Futásnak eredt, de figyelmetlenül szaladt át az úton és egy kisteherautó elgázolta.

Akár 10 évet is kaphat a bankrabló

Akár 10 évet is kaphat az a bankrabló, akit menekülés közben elütött egy teherautó. A rabló tavaly novemberben egy budapesti bankfiókban fogott pisztolyt az alkalmazottakra. Két és félmillió forintot zsákmányolt, de nem jutott messzire.

Vallott az elütött bankrabló

Gumilövedékes fegyverrel rabolta ki a bankot az a férfi, akit tavaly novemberben a rablás után elgázolt egy autó Kőbányán. Ügyében a napokban zárták le a nyomozást.

Pulóverébe tömte a lopott pénzt

Csaknem két és félmillió forintot tömött a pulóvere zsebébe a bankrabló, akit csütörtökön menekülés közben ütött el egy teherautó Budapesten. Fegyvert fogott a pénztárosra, így jutott hozzá a pénzhez.

Őrizetben a peches bankrabló

2 éve szabadult a börtönből a kőbányai bankrabló - ezt a Bors írta meg. A lap szerint a 33 éves férfi korábban 6 évet ült emberölés kísérlete miatt. Csütörtök délelőtt, a bankrablás után menekülés közben fegyvert fogott két rendőrre, hátrált, lelépett az úttestre, ekkor ütötte el egy kisteherautó. Kórházba vitték, de nem sérült meg súlyosan, kiengedték, a rendőrök őrizetbe vették. A kisteherautó sofőrje a Blikknek azt mondta, hogy a zöld lámpánál szabályosan autózott, amikor a férfi a kocsi elé lépett.

Rettegésben tartották a várost

Rettegésben tartottak egy egész várost bűnözők, Paraguayban. Több tucat felfegyverzett rabló megostromolta egy pénzszállító cég telephelyét, majd szabályos csata robbant ki köztük és a rendőrök között az utcákon. A dél-amerikai ország egyik városa valóságos háborús övezetté változott. Minderről amatőr videók készültek.

Elmegyógyintézetbe küldenék az Oktogon téri bankrablót

Elmegyógyintézetbe küldené az ügyészség az Oktogon téri bankrablót. A férfi tavaly februárban rabolta ki a bankot, két és fél millió forintot zsákmányolt. A pénz nem lett meg, mint később kiderült, mindet elköltötte. A nyomozók heteken át keresték, végül felismerték a XII. kerületben, így fogták el éppen a 43. születésnapján. Két másik rablással is gyanúsítják, legutóbb múlt kedden akart kirabolni egy solymári bankot, de elzavarták.

Ártatlannak mondja magát a rabló

Hét évet kapott jogerősen az üllői úti bankrabló. Még 2009 nyarán fosztott ki egy pénzintézetet, öt évvel később fogták el. Híradónak nyilatkozott a bíróság folyosóján, arról beszélt, hogy ártatlan. Közben kiderült, hogy a 2009-es nyári rablása és az elfogása között évekig börtönben volt. Egy másik pénzintézetet akart kifosztani, de akkor elkapták.

Végigrabolta az országot, de még a családjának sem tűnt fel

Több mint 20 évet kaphat az a bankrabló, akit tavaly év végén fogtak el, miután Miskolcon az egyik takarék-szövetkezetben egy harcias ügyfél letépte a fejéről a csuklyát. Kiderült, hogy hét év alatt 47-szer rabolt országszerte.

Fegyveres rablásért életfogytig börtön

Életfogytig tartó börtönre ítélte a bíróság azt a férfit, aki még 2010-ben rabolt ki egy bankot társaival Kispesten, majd tűzpárbajba keveredtek a rendőrökkel. Az egyik rablót lelőtték, egy másikat a helyszín közelében fogtak el, míg a harmadik férfit egy panelházban keresték a lövöldözés után a kommandósok, de csak később sikerült elkapni. Azóta az is kiderült, hogy a társaság más rablásokat is elkövetett, most ezekért is felelniük kellett.

Kihallgatták, de nem simerték fel a bankrablót

Elfogása előtt nem sokkal beidézték a rendőrségre egy másik ügyben a miskolci takarékszövetkezeti rablót, aki a gyanú szerint 26 pénzintézetet rabolt ki öt év alatt szerte az országban. A Blikk szerint a férfit egy lopott kamera miatt akarták meghallgatni. Bár ő a folyosón várakozva megtalálta a saját arcképét a Zsaru magazinban, a rendőrök mégsem ismerték fel.

Senki sem sejtette, hogy bankokat rabol

Több mint hét éven át rabolta az ország bankjait, a családja pedig semmit sem tudott erről. Egyre több információ derül ki a miskolci takarékbankokat kirabló férfiról. A rendőrök megerősítették, hogy a 37 éves budapesti férfi 23 pénzintézetet fosztott ki. A rablássorozat alig egy hónapja Miskolcon ért véget, ahol az egyik ügyfél akció közben letépte az arcáról a maszkot.

Előzetes: Családját tartotta el a rabolt pénzből

A budapesti férfi hét év alatt 23 pénzintézetet fosztott ki, maszkban és fegyverrel. Évente sok millió forintot szerzett így, miközben a családjának fogalma sem volt arról, hogy miből származik a pénz. A férfit balul sikerült miskolci rablása után sikerült azonosítani: egy asszony ugyanis letépte róla az arcát takaró maszkot. Hogy a nő milyen ajándékot kapott ezért a rendőröktől, kiderül 6-kor a Híradóból.

A fél országot végigfoszthatta a bankrabló

Rendőrkézen a miskolci takarékszövetkezeti rabló: elfogták azt a férfit, aki három hete fegyverrel kirabolt egy bankfiókot Miskolcon.

Ügyfél dulakodott a bankrablóval

Lerepült a maszk a bankrabló fejéről, miután összeverekedett egy ügyféllel - tisztán látszik a felvételeken az a férfi, aki szerdán kirabolt egy takarékszövetkezeti fiókot Miskolcon.


 

Bankrabló mentette meg a robbantástól

Rabló mentette meg egy járókelő életét Brazíliában. Egy négytagú banda felrobbantott egy bankautomatát, de a detonáció előtt egy férfi jelent meg a közelben. Az egyik rabló az utolsó pillanatban elvonszolta onnan a gyanútlan embert. A jelenetet rögzítették a biztonsági kamerák.
 

Forró nyomon - Best of 13-07-21

Forró nyomon - Best of: Van úgy, hogy az ember szabályosan akar vezetni, de mégsem tud. Mi megkerestük a legbosszantóbb helyzeteket. Aztán: Riporterünk vásárolt és mosott, megmutatjuk a végeredményt. Végül lúzer bankrablókat láthatnak.

Házon kívül 12-04-25


szerző:
2012.04.25. 23:10
Házon kívül 12-04-25

Házon kívül: Amikor az állam mondja meg, hogy hol vásárolhatunk. Készpénz helyett jön az Erzsébet-utalvány. Kiszámoltuk egy családdal, mennyit buknak, ha nem ott vásárolnak, ahol szeretnének. - Három rablás, 22 milliós zsákmány, életfogytig tartó fegyház a „három csapás” törvény miatt. Egy botcsinálta bankrabló története, akit állítólag kényszerítettek a rablásokra. Összeomlás helyett segíteni kezdtek. A 20 évvel ezelőtti skálás gyilkosság egyetemista áldozatának szülei tízmilliós alapítványt hoztak létre, és fiatalokat segítenek.

Lesújt a „három csapás” szigorú törvénye

Az olaszliszkai fiatalembert, aki a nyílt utcán agyonlőtte volt barátnőjét, és a machetés gyilkost, aki volt barátnőjét és annak új szerelmét ölte meg – már életfogytiglanra ítélték. Ugyanez várhat a kulcsi családirtóra is.

Fókusz Plusz 12-02-11


szerző:
2012.02.11. 19:30
Fókusz Plusz 12-02-11

Fókusz Plusz: Hogyan lehet 13 év után új életet kezdeni? Szabadulása után csak riporterünkkel ült le beszélgetni Ambrus Attila. A Viszkis családalapítási terveiről is mesélt.

Exkluzív: retteg a szabad élettől a Viszkis

Ambrus Attila sosem félt, mindig bátran állt az őt faggató rendőrök, bírák, újságírók és riporterek elé, mint ahogy bátor volt ’93-’99 között is, amikor csaknem 30 alkalommal rabolt ki különböző bankokat.

A viszkis rabló szabadlábra kerülhet

A jövő év elején szabadulhat Ambrus Attila – a Bors információi szerint. A Viszkis rabló kérvényezte feltételes szabadlábra helyezését.

Fej nélkül került elő a híres bandita

Megtalálták Ned Kelly, a hírhedt bandita csontvázát, a koponyája azonban nincs meg.

Bankrablás a fővárosban


szerző:
2011.06.16. 13:06
Bankrablás a fővárosban

Kiraboltak egy pénzintézetet csütörtökön a főváros XIV. kerületében, a Thököly úton.

Bilincsbe verték a bankrablót


szerző:
2011.04.11. 17:14
Bilincsbe verték a bankrablót

Előzetes letartóztatásba helyezték azt a férfit, aki nemrég több bankot is kirabolt.

Börtönbe mennek a zalai ATM-rongálók

A banda néhány éve több bankautomatát is megkísérelt a helyéről elvinni. A társaság tagjait másfél és 6 év közötti szabadságvesztésre ítélték.

Bankrablót keres a rendőrség


szerző:
2011.04.05. 19:15
Bankrablót keres a rendőrség

Fegyverrel akart kirabolni egy bankot egy férfi kedden délelőtt Budapesten. A biztonsági őr elzavarta, a rendőrség keresi.

A bank fölrobbant, a pénz megmaradt

Felrobbantott két ember egy bankfiókot szerda hajnalban Németország déli részén. Pénzt akartak szerezni, de nem jártak sikerrel.

Feladta magát, előzetesbe került

Előzetes letartoztatásba került az a bankrabló, akit az RTL Híradóban bemutatott képek alapján ismertek fel.

Testvére küldte el a rendőrökhöz a bankrablót

Szerdán éjjel feladta magát a rendőrségen az a férfi, aki a gyanú szerint már több fővárosi bankot kirabolt.

Lófráló bankrablót fogtak egy másik rablásnál

A férfi korábban 3 pénzintézetet próbált meg kirabolni, végül egy bankrablás helyszíne mellett fogták el.

Elkapták a Krisztina körúti bankrablót

A férfira, aki még 2010 júliusában támadott meg egy pénzintézetet Budapesten, egy IX. kerületi szórakozóhely előtt csaptak le.

10-ből 6 bankrablót elkaptak az idén

A bankrablók 60 százalékát elfogták 2010-ben, az első 11 hónap adatai alapján.

Megvan a bankrabló és a pénz is


szerző:
2010.11.29. 16:59
Megvan a bankrabló és a pénz is

Kommandósok fogták el vasárnap este Budapesten a múltheti kispesti bankrablás harmadik gyanúsítottját.

Előzetesben az elkapott bankrabló

Előzetes letartóztatásba helyezték a pénteken, a kispesti támadás helyszínén elfogott bankrablót.

Már börtönben a harmadik rabló


szerző:
2010.11.29. 10:36
Már börtönben a harmadik rabló

A VII. kerületben fogták el vasárnap este a rendőrök a harmadik kispesti bankrablót.

Elkapták a harmadik rablót


szerző:
2010.11.28. 20:19
Elkapták a harmadik rablót

Elfogták a rendőrök vasárnap a pénteki kispesti bankrablás harmadik gyanúsítottját.

Másik banknál próbálkozott a lebeszélt rabló

A helyszíntől nem messze sikerült elfogniuk a rendőröknek.

Hűvösre küldik a drótköteles rablókat

Jogerősen összesen 25 év fegyház és börtönbüntetésre ítélték azt a társaságot, amely 2008- ban négy bankautomatát próbált drótkötéllel ellopni.

Nem hiszi, hogy a férje rabolt


szerző:
2010.08.27. 18:30
Nem hiszi, hogy a férje rabolt

Feleségének is tagadta a rablásokat a férfi, akit a rendőrség 7 bank kifosztásával gyanúsít.

Bankban dolgozott a hétszeres bankrabló

Hét bankot rabolt ki január óta Budapesten az a férfi, akit a rendőrök a Kálvin téren fogtak el szerdán.

Megadta magát a görög bankrabló

A görögországi Pireuszban rohamozott meg egy pénzintézetet három férfi, több ügyfelet és dolgozót túszul ejtettek.

Bankrablás a fővárosban


szerző:
2010.07.26. 12:17

Kétmilliós rablás hidegvérrel


szerző:
2010.06.15. 17:27
Kétmilliós rablás hidegvérrel

Munkásruhában és napszemüvegben rabolt ki egy férfi egy takarékszövetkezetet.

Előzetesben a bankrabló rendőr


szerző:
2010.05.28. 12:05
Előzetesben a bankrabló rendőr

A fegyveres rablással gyanúsított rendőr nem tett vallomást, de ügyvédje szerint ártatlannak tartja magát.

Robbantással riogatva próbált rabolni

Robbantással fenyegetőzött, így próbált kirabolni egy fővárosi bankot egy férfi szerda délelőtt.

Pancser bankrablók Görögországban

Nagy sebességgel, hatalmas robajjal hajtott be egy bank üvegablakán keresztül kocsijával két férfi, és pénzt követeltek az alkalmazottaktól.

Tényleg vallomást módosított a bankrabló

A BRFK közlése szerint igaz, hogy a férfi megváltoztatta vallomását, de még vizsgálják, mire költötte a pénzt.

A Jobbiknak rabolt bankot?


szerző:
2010.04.01. 18:12
A Jobbiknak rabolt bankot?

Az elfogott férfi és családja azt állítja: a rabolt pénzt a Jobbik kampányára költötte. A Jobbik ezt tagadja.

Munkások buktatták le a bankrablót

A férfi kétszer is kirabolta ugyanazt a bankot, és csak a véletlennek köszönhető, hogy elkapták.

Rendőrök őrzik a meglőtt bankrablót

A férfi, miután látta, hogy esélye sincs pénzt zsákmányolni, állon lőtte magát. Életveszélyes az állapota.

Előzetesben a bankrabló katona


szerző:
2010.03.09. 13:21
Előzetesben a bankrabló katona

A férfi szombat délután próbált meg kirabolni egy bankot Budapesten.

Tőrrel rabolta ki a bankot


szerző:
2010.02.23. 17:08
Tőrrel rabolta ki a bankot

Sállal az arcán, kezében egy negyven centis tőrrel rabolt bankot egy férfi Vásárosdombón.

Rendőrkézen a Flórián téri túszejtő

A férfit négy bank kirablásával gyanúsítják, összesen 20 milliót zsákmányolt. Elfogták a társát is.

Vége a prágai túszdrámának


szerző:
2009.12.16. 16:52
Vége a prágai túszdrámának

Őrizetbe vették a férfit, aki négy órán át tartott fogva túszokat egy prágai bankban.

Nem tudott elmenekülni a bankrabló

Biztonsági őr teperte és fegyverezte le a bankrablót, aki szedán rontott be egy budapesti bankba.

Nagymama fosztogat Houstonban


szerző:
2009.09.27. 10:25
Nagymama fosztogat Houstonban

Az FBI által csak "Nagyi banditának" hívott bűnöző két bankot is kirabolt a városban.

Rendőrkézen a kecskeméti sorozatrabló

Február óta három takarékszövetkezetet és egy patikát rabolt ki a férfi Kecskeméten.

A páncélteremben várta a rendőröket a rabló

A férfi aktiválta a riasztót és ijedtében véletlenül magára zárta a páncéltermet.

Bankrablás autóversenyzőnek öltözve

Targoncával próbált meg elemelni egy pénzkiadó automatát egy rabló Malajziában.

Pogácsával kínálta túszait a bankrabló

Őrmesteri rangban egy fegyveres testületnél szolgált korábban a zuglói túszejtő.

Elfogták a túszejtőt


szerző:
2009.05.14. 20:44
Elfogták a túszejtőt

Több embert is túszul ejtett egy fegyveres férfi Budapesten egy OTP bankban.

Két bankrablás egy délelőtt


szerző:
2009.05.06. 13:21
Két bankrablás egy délelőtt

Néhány óra leforgása alatt két pénzintézetet is kiraboltak Budapesten.

Csak harmadikra sikerült a bankrablónak

A bankrabló két bankfiókban is felsült, s csak a harmadikban kapott pénzt.

Lőtt, rabolt és elvitt mindent


szerző:
2009.04.15. 13:55
Lőtt, rabolt és elvitt mindent

Újabb pénzintézetet támadtak meg Budapesten. Ezúttal egy takarékszövetkezetet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való