KERESÉS search-close

ballagás

36 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ballagás"

Videóklippel búcsúztak tanáraik a ballagó diákoktól

Profi videoklipet készítettek a miskolci Herman Ottó Gimnázium tanárai, így búcsúztak el a végzős diákoktól. Az osztályfőnökök az Emlékem vagy című Dés László és Bereményi Géza dalt énekelték el, amiből egy több mint ötperces videoklip is készült. Az iskola korábban többször is bizonyította kreativitását. Tavaly év végén az összes diák együtt énekelte a ’80-as évek egyik ismert slágerét.

EMLÉKEM VAGY: Videóklipet kaptak a ballagó diákok a tanáraiktól

Profi videoklipet készítettek a miskolci Herman Ottó Gimnázium tanárai, így búcsúztak el a végzős diákoktól. Az osztályfőnökök az Emlékem vagy című Dés László és Bereményi Géza dalt énekelték el, amiből egy több mint ötperces videoklip is készült. Az iskola korábban többször is bizonyította kreativitását. Tavaly év végén az összes diák együtt énekelte a ’80-as évek egyik ismert slágerét.

Három öregdiák is együtt ballagott a székesfehérvári végzősökkel

A 75. érettségi- és osztálytalálkozójuk után 3 öregdiák is együtt ballagott a székesfehérvári végzősökkel - az egykori Magyar királyi Ybl Miklós Gimnázium tanulói 1940-ben, negyedik osztályban fogadták meg, hogy rendszeresen találkoznak majd. Ezt nem is szegték meg - ebben sem háború, sem forradalom nem akadályozta meg őket.

Adományt kért idén is több száz diák a ballagására

Virágcsokrok és plüssmacik helyett adományt kért idén is több száz diák a ballagására. A Kézenfogva Alapítványnak segítenek az akcióval, a szervezet ugyanis a pénzből fogyatékkal élő embereknek segít munkába állni. Az akció 2016-ban kezdődött, akkor két iskola 42 diákja vett részt benne, mostanra már több mint 40 iskola csaknem ezer diákja ballag az új hagyomány szerint.

Elballagott a mátraszentimrei iskola egy szem nyolcadikosa

Rendhagyó ballagási videót fog majd az unokáinak mutogatni Marci. A nyolcadikos ballagásán ugyanis teljesen egyedül volt. A mátraszentpéteri iskolában ő maga volt a nyolcadikos évfolyam.

Lássuk a sztárok legviccesebb ballagási videóit!

Hírességeink is voltak ám egyszer végzősök. Öt évvel ezelőtt a Fókusz összegyűjtötte a legmeglepőbb fotókat és a legviccesebb videókat sztárjainkról! Emlékeztek még?

110 ezer diák ballag el


szerző:
2018.05.04. 18:38
110 ezer diák ballag el

Pénteken és szombaton országszerte elballagnak a diákok a középiskolákból, majd hétfőn a magyar írásbelivel folytatódnak az érettségi vizsgák. Az Oktatási Hivatal adatai szerint idén 1200 helyszínen több mint 110 ezer középiskolás diák érettségizik majd.

 

 

 

Virág helyett adományt kérnek

Virágcsokor helyett adományt kért több mint ezer diák a ballagására. A Kézenfogva Alapítványnak segítenek az akcióval, amely a pénzből fogyatékkal élő embereknek segít munkába állni. Van olyan iskola, ahol még a ballagási díszítés árát is erre a célra fordítják.

Elballagott Gáspár Laci nagylánya!

Az X-Faktor mentorának az elmúlt napokban volt oka az ünneplésre. Nemrégiben születésnapja alkalmából utazott Olaszországba családjával, tegnap pedig lányát ünnepelte az énekes.

Holnap kezdődnek az érettségik

Valaki javában tanul, más csak átolvas néhány fejezetet, és akad, aki inkább pihen. Így készülnek a holnapi magyar írásbeli érettségire a Híradónak nyilatkozó diákok. Több változásra is számíthatnak a vizsgázók. A Magyartanárok Egyesülete szerint a módosítások jók, mert most már nem keverednek az irodalmi- és a gyakorlati szövegalkotási feladatok. Azt mondják: ezzel sikerült elérni, hogy a kommunikáció nagyobb hangsúlyt kap a magyar érettségin.

A ballagási ajándék-dömping helyett, egy jó ügy részesei is lehetünk!

Mától a hét végéig beindul a ballagási dömping. Abba azonban kevesen gondolnak bele, hogy mennyi virágot, felesleges plüssmacit,  képeslapot kapnak a ballagók ilyenkor. Az értékük akár egy jó ügyet is szolgálhatna a Kézenfogva Alapítvány szerint.

Napvilágra került Istenes Bence féltve őrzött videofelvétele!

Egy évvel ezelőtt bizonyára nagyon meglepődtek a Fókusz nézői, ugyanis a tehetséges műsorvezetőről előkerült egy réges-régi felvétel. Ahogy közeledik a június, úgy készülnek a diákok életük egyik legemlékezetesebb eseményükre, elballagnak. Nos, Bence is ballagott egyszer, és erről az eseményről mutatta meg azt a videót, melyet eddig titkolt a nagyközönség elől.

Virág helyett adományt kérnek

Virágcsokor helyett adományt kért többszáz diák a ballagására. A Kézenfogva Alapítványnak segítenek az akcióval, amely a pénzből fogyatékkal élő embereknek segít munkába állni. Tavaly összesen 70, idén eddig már 750 diák csatlakozott a kezdeményezéshez.

Látta már Istenes Bence szalagavatós videóját?

Az utolsó osztályfőnöki instrukciók, az utolsó napon. Virág hegyek, lufik és büszke szülői tekintetek. Elballagtak a végzősök múlt hét pénteken, és ezzel kezdetét vette az érettségi időszak. Ebből az alkalomból Istenes Bence megmutatta féltve őrzött szalagavatós felvételeit.

Fókusz 2016-05-03


szerző:
2016.05.03. 17:25
Hatalmas sikert aratott a ballagó rap

Emlékeznek még? Óriási sikert aratott ballagási búcsúbeszédével egy végzős diák Szombathelyen egy évvel ezelőtt. Varga Adrián rap-ben köszönt el egykori iskolájától. 

Sztárok és a középiskolás ballagások

Hét évvel ezelőtt néhány ismert személy mutatta meg a Fókusz kameráinak, milyenek is voltak az érettségi vizsga izgalmai előtt. Sokkoló felvételek következnek!

Fogyatékkal élőkön segítenek a ballagók

Országszerte megkezdődtek a ballagások! Idén már fogyatékos társaikon is segítenek a ballagók. Egy jótékonysági szervezet kezdeményezése ugyanis az, hogy az ilyenkor szokásos virágokra, ajándékokra szánt összeget inkább jótékony célra ajánlják fel. Egy hét alatt több középiskola is csatlakozott az akcióhoz. A diákok eddig már csaknem egymillió forintot gyűjtöttek össze, a pénzből fogyatékosok juthatnak munkához.

A pénzből fogyatékkal élő fiataloknak segítenek

Fogyatékos társaikon segítenek a ballagók! Egy jótékonysági szervezet kezdeményezése ugyanis az, hogy az ilyenkor szokásos virágokra, ajándékokra szánt összeget inkább jótékony célra ajánlják fel. Egy hét alatt több középiskola is csatlakozott már az akcióhoz. A diákok eddig már csaknem egymillió forintot gyűjtöttek össze, a pénzből fogyatékosok juthatnak munkához.

 

 

Ön hogyan néz ki a gyerekkori fényképein? Ne aggódjon, ennél biztosan jobban!

Tupírozott haj, ciklámen tornadressz, patkány és szódásszemüveg - ezekkel az amerikai gyerekekkel sajnos mindegyik pózolási baleset megtörtént. A ma már felnőttkorú fényképalanyok valószínűleg jót nevetnek a régi albumok lapozgatása közben. Óriási galériánkban megnézheti a legdurvább gyerekkori portrékat!

Pénzt ajándékba, de hogyan és mennyit?

Sorban jönnek a ballagások, esküvők, amikor legtöbbször pénzt ajándékozunk. Itt jön a kérdés, hogy mennyit és hogyan? Ebben kértük Lacfi Ágnes protokoll szakértő segítségét.

Nádai Anikó célegyenesben

Utána járunk, hogy, ha pénzt szeretnénk ajándékozni ballagásra, esküvőre, hogyan tegyük ezt ízlésesen. Itt lesz velünk a Konyhafőnök új versenyzője Vereb Adri, aki elmeséli, hogy ismerkedett meg Stinggel. Várjuk Nádai Anikót, aki várandósságának célegyenesébe ért.

Hatalmas siker a ballagó rap


szerző:
2015.05.03. 18:25
Hatalmas siker a ballagó rap

Óriási sikert aratott ballagási búcsúbeszédével egy végzős diák Szombathelyen. Varga Adrián rap-ben köszönt el egykori iskolájától. A fiú már több dalszöveget is írt, de ennyien még soha nem gratuáltak neki. A ballagási beszéde az internetre is felkerült, az elmúlt 3 nap alatt már több mint 270 ezren látták.

Fókusz 13-06-18


szerző:
2013.06.18. 19:45
Fókusz 13-06-18

Fókusz: Izzik a levegő! - Tóth Gabi és Markó Róbert nem bujkál tovább. Először mesélnek szerelmükről és terveikről. Eltitkolt képek? - Istenes Bence alig találta meg magát iskolás videóján, Molnár Andi a legcikisebb szitut mutatta meg. Lex ex - Létezik-e barátság a szakítás után? Miért sikerült Anikónak és Marcinak, és miért nem hisz benne Lali és Joe?

Sztárjaink legviccesebb ballagási videói

A vén diákok idén is elballagtak, ki-ki az általános iskolából, mások pedig a középiskolákból. De hírességeink is voltak ám egyszer végzősök. Jöjjenek most a legmeglepőbb fotók és legviccesebb videók sztárjainkról, úgy ahogy még sohasem láttuk őket.

Fókusz 11-06-20


szerző:
2011.06.20. 20:45
Fókusz 11-06-20

Fókusz: Ítélet előtt - Az utolsó, családi interjú Stohl Andrással. Holnap eldőlhet a sorsa! Teca új élete - Elsírta magát ballagási koncertjén, ma már a Madáchban próbál. Végzetes hiba - A magyar műrepülő-bajnok megmutatta, miért halt meg lengyel barátja.

Észveszejtő világba csöppent Teca

Saját ballagásán Teca ismét zongorához ülhetett. Torkában gombóccal, meghatódva búcsúzott társaitól, tanáraitól. Élete első színházi szerepének próbáján azonban már újra magabiztos volt, pedig Szirtes Tamás minden részletre szigorúan figyelt.

Ballagók közül a börtönbe


szerző:
2011.04.29. 15:45
Ballagók közül a börtönbe

Ballagó diákok közül emeltek ki egy bűnözőt pénteken Salgótarjánban.

Hasson a józanság szava a ballagókra!

Veszélyes lehet, ha sok részeg fiatal elindul az éjszakába és nem vigyáznak magukra.

Hétfőn kezdődnek az érettségi vizsgák

Az Oktatási Hivatal nem tud arról, hogy bárki is kiszivárogtatta volna előre a kérdéseket.

Ballagnak a vén diákok


szerző:
2010.04.30. 08:35
Ballagnak a vén diákok

Több mint 93 ezer végzős középiskolás ballag el a hétvégén Magyarországon.

Ballag már a vén sztár...


szerző:
2010.04.29. 20:50
Ballag már a vén sztár...

Bemutatjuk a Fókuszban Szandi, Bárdosi Sanyi, Bársony Bálint és a holliganses Zsolti ballagási videóját.

Érettségi helyett kórház


szerző:
2009.05.04. 08:32
Érettségi helyett kórház

Valószínűleg calicivírustól lett rosszul több mint harminc veszprémi középiskolás.

Ballag már a vén diák


szerző:
2009.04.30. 17:50
Ballag már a vén diák

Volt olyan iskola, ahol farsangi jelmezben ballagtak a nebulók.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való