KERESÉS search-close

babaváró

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "babaváró"

Kismamák rohama a járási hivatalokban

Kismamák rohamozták meg reggel a járási hivatalokat, hogy megkapják a babaváró támogatáshoz szükséges TB igazolást. A maximum 10 millió forint kamatmentes, szabadfelhasználású kölcsönt ugyanis hétfőtől igényelhetik azok a házaspárok, akik gyermeket, vagy gyermekeket terveznek.

Minimálbérrel is felvehető lesz a babaváró

Alacsonyabb fizetéssel is felvehető majd az új babaváró hitel. Utolsó pillanatban változtatott a jegybank és a kormány. Ez azt jelenti, hogy két minimálbéres is hozzájuthat a legmagasabb, 10 milliós összeghez. Jövő hétfőtől igényelhetik a szabadfelhasználású kölcsönt a fiatal házasok. A kamatmenetességről azok sem csúszhatnak le, akik éppen júliusra várják a babát.

Babaváró buli aligátorral és tetováló pisztollyal?

Egy kanadai pár nem szokványos babaváró bulit szervezett magának: a férj egy pár ezer forintos tetováló pisztolyt vásárolt a feleségének, és azt kérte, hogy tetoválja rá születendő gyermekük nemét. Egy másik floridai párnak pedig saját házi aligátora segített felfedni a születendő baba nemét.

Nincs eljárás a „babaváró” miatt

Felszólították a kormánypártok az Európai Bizottságot, hogy minél hamarabb adjon előzetes hozzájárulást a babaváró támogatáshoz. A bizottság magyarországi képviselete azt közölte: mivel a támogatással kapcsolatban semmilyen eljárás nem zajlik, ezért határidőkről sem lehet beszélni. Az RTL Híradónak nyilatkozó elemző szerint Brüsszelben azt szeretnék elkerülni, hogy a babaváró támogatásból a bankok húzzanak hasznot.

Karesz Milánnak: „Az életem innentől kezdve a lemondásról szól…”

Karesz megörült, amikor kiderült, hogy Lilivel közös babájuk kisfiú lesz, ezért Milán elvitte a barátját egy babaváró napra…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

A csapatok Nyári Diának rendeztek babaváró bulit

A második feladatban egy kék cupcake-cake pop pult várta a csapatokat, azonban akadt még egy kis meglepetés szánukra: a kisbabát váró Nyári Diának kellett édességeket készíteniük. Vajon a Barátok közt színésznője boldog lesz a kóstolás után?

Less be Szabó Zsófi babaváró bulijára!

Szederné Kovács Alexandra bababuli szervező látta vendégül a kismamát, ráadásul barátnői, Róka Adrienne és Valkó Eszter is meglepték a műsorvezetőt. Kíváncsi vagy arra, hogyan zajlik egy babaváró parti, és mi az a pelenkatorta? A videóból kiderül!

Újabb baba a láthatáron!


szerző:
2016.09.15. 18:07
Újabb baba a láthatáron!

Som-Balogh Edina ismét gyereket vár: pár hónap, és kistestvére születik három éves kisfiának, Noelnek. A színésznő és férje, Krisztián régóta szerettek volna egy második gyereket, de ez nem ment könnyen.

Oláh Gergőék hamarosan újra babázni fognak

Oláh Gergő és felesége, Niki novemberre várja harmadik gyermekét. Az új családtagnak nem csak ők, de a gyerekeik is nagyon örülnek. Bár nevet még nem találtak a kisfiuknak, a babaszoba már gőzerővel készül.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való