KERESÉS search-close

babavállalás

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "babavállalás"

Az első ValóVilág baba: Vivi és Krisztián első gyermeküket várják

A ValóVilágok történetében ilyen még nem volt, hamarosan megszületik az első ValóVilág bébi! Nemrég ugyanis bombaként robbant a hír, hogy a ValóVilág 9 powered by Big Brother játékának szerelmespárja, a 19 éves Vivien és a 23 éves Krisztián - akiknek a rosszakarók nem sok jövőt jósoltak együtt- babát várnak. Ha kíváncsi vagy a hosszabb interjúra, katt IDE!

 Mit mondanak a vallások a gyereknevelésről?

Kötelessége egy nőnek gyereket szülni? És ha igen, hányat? Rá kell erőszakolni a kicsire szülei vallását vagy döntsön majd ő maga? Ehet húst a gyerek és adhat a szülő egy atyai pofont? Keresztényt, mohamedánt, zsidót, hindut és ateistát is kérdeztünk a gyereknevelés kényes kérdéseiről.

Nem fogod elhinni, hogy hívják Zsolti és Vivi babáját!

Zsolti és Vivi alig várták már, hogy megkapják babájukat. Azt remélték, hogy kisfiút kapnak, de helyette kislányt hozott a gólya, Vivi pedig amint megpillantotta kislányát, egyből tudta, mi legyen a neve...

Judy három gyereket szeretne


szerző:
2015.08.28. 01:45
Judy három gyereket szeretne

A Groovehouse énekesnője mindig is három gyereket szeretett volna, és most, hogy a kislánya már elmúlt 3 éves, úgy gondolja, jöhet a következő baba.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való