KERESÉS search-close

bűvészek

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bűvészek"

Fókusz Plusz 2016-04-09


szerző:
2016.04.09. 18:50
A bűvészek megszenvedtek a sikerért

A Hungary's Got Talent múlt szombati válogatójában feltűnt peches bűvészekre mi is pont úgy csodálkoztunk rá, mint a nézők. Aztán egyik riporterünk kutakodott az emlékeiben, meg az archívumunkban és kiderült mi már láttuk egyikük hipnotikus előadását, ahol a szombatihoz hasonló szürreális élményben volt részünk.  

Fókusz 2015-10-22


szerző:
2015.10.22. 17:25
Fókusz 2015-10-22

Újabb bravúr - Magyar lányé a világ második legszebb arca. Dalma a különdíjakat is elvitte Tajpejben, végül feljutott a dobogóra is. Milliárdos jutalom - Fejenként harminc milliót kapnak focistáink, ha bejutunk az Európa Bajnokságra? A magyarok túlzásnak tartják a gigantikus prémiumot. Mi volt a baj? - Hibát hibára halmozott a Hungary’s Got Talent bűvész-szerelmespárja. Archívumunkban megdöbbentő felvételekre bukkantunk róluk!

Abrakadabra! Varázslat és szemfényvesztés a 8.08-ban

Ha bűvészetről beszélünk, legtöbbünknek olyan nevek ötlenek fel először a fejünkben, mint David Copperfield, Chris Angel, vagy Dynamo, de mi magyarok is büszkélkedhetünk bűvészlegendával, Rodolfo személyében, viszont nem szabad megfeledkezni arról, hogy a jelenben is vannak sikeres magyar bűvészek, akik többek között a bűvész világbajnokságokon is tarolnak, mint például Hajnóczy Soma, aki sokak számára ismerős lehet a Showder Klubból. Vele és néhány trükkjével szerettünk volna most megismerkedni!

Fókusz 13-05-30


szerző:
2013.05.30. 19:50
Fókusz 13-05-30

Fókusz: Elképesztő!- Pengét nyelnek, bárhonnan kiszabadulnak, embert szelnek ketté. A világ legismertebb bűvészeinek trükkjei. Egy úr az űrbe - Fogorvos a szakmája, de most a világűrbe készül. Zsombornak földön, vízen, levegőben kellett bizonyítania rátermettségét. Mentőakció - Eltűnt, elveszett emberek után nyomoznak, életet mentenek. A nagy kutyás teszten mi is ott voltunk, Chuck Norrisszal együtt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való