KERESÉS search-close

bűvész

70 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bűvész"

Ilyen egy különleges lánykérés!

Két évvel ezelőtt a Fókusz kamerája előtt zajlott le a titokban megszervezett lánykérés: Máté ötletére a világbajnok bűvész beépítette trükkjébe a gyűrűt is és romantikát is.

Hajnóczy Soma felfedte a férfi-nő különbségek titkát

Részlet a 21. évad 7. részéből:

Soma újra meglepő trükkökkel nyűgözte le a Showder Klub nézőit, de természetesen egy nagy rejtélyről is lerántotta a leplet!

Nézd meg itt a teljes adást!

Tepertő és lángos – piacozni vittük az illuzionistákat!

Egy hétre Budapestre költöztek a világ legjobb illuzionistái. Öt nap alatt tíz előadást adtak, de ketten így is szakítottak időt a Fókuszra. A bűbájos Josephine Lee-vel és James More-ral a Nagy Vásárcsarnoknál találkoztunk, hogy egy hamisítatlan magyar gasztro-túrára vigyük őket! Lássuk, mik voltak a kedvenceik!

Testközelből a világ leghíresebb illuzionistái

Kameráink előtt trükköztek a világ leg-leg-leg illuzionistái, akik egy show kedvéért álltak össze. Egy valami viszont közös bennük. Ha azt mondjuk nekik Budapest vagy Magyarország, ugyanazt a nevet vágják rá azonnal!

ILLÚZIÓ: kártyatrükk direkt a Fókusz Plusznak

A koreai Yu Ho-Jin az Illuzionisták szuperprodukció legfiatalabb tagja. Saját kategóriájában világbajnokságot nyert, ő az egyike a feltörekvő ázsiai bűvészgenerációnak. Vállalkozott arra, hogy kameránk előtt is megmutatja tudását. Íme, egy szuper kártyatrükk CSAK a Fókusz Plusznak!

Puskázz te is úgy, mint egy bűvész!

Itt a vizsgaidőszak, érkeznek a hajnalig tartó magolások. Ne ess azonban kétségbe, hiszen Hajnóczy Soma, bűvész világbajnok rendkívüli puskázási tippeket ad neked!

Badár Tamás új rekordokat döntött a Rubik kockával

Részlet a 20. évad 6. részéből:

A bűvész nem akármilyen magyar találmánnyal verte át a közönséget: több Rubik kockát is előkapott, hogy megvicceljen mindenkit, legfőképpen a segédjét, akit a közönség soraiból választott ki.

Nézd meg itt a teljes adást!

Egy szomorú bűvészmutatvány esete az RTL Klub színpadán!

Két évvel ezelőtt Tiszavári Józsefet felesége készítette fel a Hungary’s Got Talent egyik nagy mutatványára. A varázsló sejk produkciójába azonban becsúszott egy apró hiba, ugyanis nem számítottak arra, hogy a színpadon teljesen más lesz a világítás, mint amit eddig megszoktak.

Te belenyúlnál Hajnóczy Soma zsebébe?

Részlet a 20. évad 2. részéből:

A bűvész most egy csinos lányt hívott a színpadra, akinek nem egyszer bele kellett nyúlnia Soma zsebébe, hogy kikutassa, mi is lapul benne...

Nézd meg itt a teljes adást!

Szürreális élmény az RTL Klub színpadán

Két évvel ezelőtt a Hungary's Got Talent egyik válogatójában feltűnt peches bűvészekre a Fókusz stábja is pont úgy rácsodálkozott, mint a nézők. Aztán egyik riporterünk kutakodott az emlékeiben, meg az archívumunkban és kiderült, már láttuk egyikük hipnotikus előadását, ahol a tehetségkutatóhoz hasonló szürreális élményben volt részük.

Ungár Anikó eredetileg nem is bűvész szeretett volna lenni?

A bűvésznő arra esküszik, hogy először érzelmeit veszi figyelembe, és csak azután hoz döntéseket. Így lett "hirtelen" nagycsaládos, így vált elismert bűvésznővé is, és kitart amellett, hogy semmit sem változtatna meg életében.

Hagyd, hogy Hajnóczy Soma téged is átverjen egy wc-papírral!

Részlet a 19. évad 6. részéből:

A bűvész nem kímélte a közönséget, és a ksizemelt Évi segítségével bemutatta, hogyan is kell végtelen hosszúságú wc-papírcsíkot alkotni, egy kis varázslattal!

A bűvészettel bárkit lenyűgözhetünk, még a csajokat is!

Vannak olyan szakmák, amelyeket nem nagyon lehet iskolában tanulni, ilyen például a bűvészkedés is. Anna és Miki Németh Gábor bűvésszel és Iszak Esztivel beszélgettek az izgalmas munkáról.

Budapesten lépett fel a világ egyik legismertebb bűvésze

A cél a káprázatos látvány és hogy véletlenül se lehessen megfejteni a trükköt. A kézügyesség mellett, sokkal inkább a személyiség számít. És aki eddig azt gondolta, hogy csodák már pedig nincsenek, az akkor még nem találkozott a szemfényvesztés nagymestereivel, köztük a kétszeres világbajnok Topas-szal.

Fókusz 2017-03-09


szerző:
2017.03.09. 19:00
Egy új világot fedezett fel magának Badár Tomi

Fotótúra Kubában! Dél-Amerikáig utazott Badár Tamás, hogy a fotós képességeit csiszolja, és fantasztikus élményekkel gazdagodott. Tomi szürreális élményeiről, az utazásról, és a nem várt izgalmakról is mesélt riporterünknek.

 

Felvettük, majd kielemeztük a bűvész trükkjét

Ritka lehetőség, ha egy bűvész megengedi, hogy kamerákkal rögzítsük a trükkjét, ráadásul nem is eggyel. Németh Gábor a híres és egyben nagyon veszélyes golyóelkapós produkciót mutatta be. Igaz, ő nem valódi fegyver, hanem egy fetékpuska lövedékét kapta el szájjal. De tényleg elkapta?

Fókusz 2017-03-01


szerző:
2017.03.01. 19:00
Hajnóczy Soma ismét mindenkit ámulatba ejtett

A kétszeres bűvész világbajnok a legutóbbi Havazinban mesélt arról, hogyan kötött ki a bűvészkedés mellett, majd bemutatott néhány mutatványt is, ha pedig ez nem lett volna elég, kiderült, hogy mihez ért még legalább ugyanennyire!

Hajnóczy Soma mindenkit ámulatba ejtett trükkjeivel!

Íme két trükk Hajnóczy Soma tárából, amitől nem csupán a Havazin műsorvezetőjének, Hollósi Szandrának maradt tátva a szája, de a szomszéd asztalnál ülőkre is várt egy kis mutatvány.

Hajnóczy Soma nem csak bűvésznek, de sízőnek is kiváló

Ha kíváncsi vagy, mióta síel Hajnóczy Soma, és honnan jött neki a bűvészkedés, nézd meg a videót!

Így sokkolta le segítőjét Hajnóczy Soma

Részlet a 15. évad 5. részéből:

Kimenni a színpadra segíteni? Somának? A legtöbb embernek első reakciója azonnal a földet fikszírozni, de be kell látni, hogy ez nem jó menekülési terv. Sári is így járt, nem úszta meg a színezést.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Hogyan lehet valakiből szuperhős? Hajnóczy Soma segít!

Részlet a 18. évad 7. részéből

A trükkök mestere újra visszatért a Showder Klub színpadára, és a frászt hozta a közönség egyik tagjára, amikor narancslével áztatta el a cipőjét... vagy mégsem?

1941-es filmet találtak Rodolforól

Soha nem látott felvételek Rodolfóról, a legendás bűvészről. Valószínűleg az első filmes szereplése került elő, persze ezen is trükköket mutat be. Az eredeti felvétel 1941-ben készült, és a II. világháború alatt Ausztráliába került. A Hangosfilm nevű régi filmekkel foglalkozó portál most a másolathoz jutott hozzá.

Varázslatos csajozós technikák Badár Tamástól

Stúdiofelvételre indult, legnagyobb meglepetésére azonban közel 20 kérdés hirtelen megválaszolására kényszerült Badár Tomi, a Hungary’s Got Talent különdíjasa. Kiszedtük belőle, milyen bevált csajozós technikái vannak, és még a zsebeit is kiürítette a kedvünkért a bűvész.

Houdini veszélyes trükkjével bizonyított a bűvész

Houdini jellegzetes kényszerzubbonyos trükkjét bizonyára kevesen mernék kipróbálni. Nem úgy Németh Gábor bűvész, aki nem rettent vissza sem a megkötözéstől, sem a 40 méteres mélységtől, ahová a zubbonyban eresztették. Sőt, egy plusz veszélyességi faktort is belecsempészett a mutatványba.

Badár Tamás az édesapját sem kíméli, ha a bűvészetről van szó

Részlet a 17. évad 4. részéből:

A fiatal humorista nem hagyta ki műsorából édesapját sem, így Badár és Badár együtt szerepeltek a Showder Klub színpadán. Akadtak itt madzag és kártyatrükkök egyaránt, és persze egy csinos segítő is.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Magyar bűvészek a világ legjobbjai között

A szemfényvesztés nagymesterei (Holtz Gábor, Soma, Badár Tamás, Galambos Fecó) nemrég egy teljes hétvégén órákon keresztül próbálták elvarázsolni a közönséget elég jelentős sikerrel. Mutatványaikat látván, talán mégis léteznek csodák. Ezért nem meglepő, hogy a magyar bűvészek a világ legjobbjai között vannak.

Story Extra 2016-02-24


szerző:
2016.02.24. 17:25
Badár Tamás Barabás Évit is elbűvölte

Egy perc alatt annyi lájkot kapott egy közösségi oldalon, mint Brad Pitt. A Hungary’s Got Talent különdíjasa, Badár Tamás, a vasárnapi Portréban, Barabás Évit bűvölte el.

Ungár Anikó mindent megmutatott?

A bűvésznek egyértelműen az volt a célja, hogy elvarázsolja a Story Extra nézőit. A műsor riporterének pedig egyetlen vágya az volt, hogy kitalálja a trükkök lényegét. Nos nézzük, hogy sikerült!

Ungár Anikó a mágia és a fogadalmak bűvkörében

A legtöbbünknek határozott véleménye van, hogy kell-e egyáltalán fogadalmat tenni, és ha igen, akkor várjunk-e fordulópontra, mint amilyen például az újév. A mágikus ügyekkel foglalkozó Ungár Anikót faggattuk a témáról.

Badár Tamás örökölte édesapja humorát

Ahogy azt néhány hete a Hungary’s Got Talentben is láthattuk, Badár Tamás örökölte édesapja tehetségét, no és persze a humorát, hisz tehetségével szinte mindenkinek mosolyt csalt az arcára.

Ezt a kezet addig masszírozták, amíg műanyaggá változott :(

Tiszavári Józsefet felesége készítette fel a nagy produkcióra, a varázsló sejk produkciójába azonban becsúszott egy apró hiba.

Lándzsával átdöfés a Got Talent színpadán

Nagy Jonathan személyében ezúttal olyan bűvész lépett a zsűri elé, aki kártyatrükkök helyett rögtön három jó csajt húzott elő a "kalapból". Most megnézhetik a szúró eszközökkel alaposan megtűzdelt produkciót.

Továbbjutott a Hungary’s Got Talentben Badár Sándor fia

Mindenkinek leesett az álla szombat este, aki látta a Hungary’s Got Talent legutóbbi részét. Badár Sándor 21 éves fia Tamás elképesztő trükkökkel ejtette ámulatba a nézőket. A produkciója hatalmas sikert aratott, így nem is volt kérdés, hogy 4 igennel tovább is juttatta őt a zsűri. Badár Sándor és Tamás voltak reggel a vendégeink.

Badár Tamás elég jól keveri a kártyát

A Got Talent nevezője csont nélkül megszerezte a továbbjutást, de a színfalak mögött is kártyatrükkökkel szórakoztatta a várakozókat. Például ezzel itt.

Magic Johnny Facebook-on is megdorgálja majd az RTL-t

Ezzel fenyegetőzött csalódásában a Got Talent táncos-illuzionistája, de a kezdeti harag lecsillapodott, és békével távozott. Klikkeljen, ha látni szeretne egy igazán magabiztos embert!

BADÁR SÁNDOR: A humorista fia bűvészként a HGT színpadán

A humorista a szavak mestere, fia azonban a viccek és poénok helyett már gyerekkora óta a trükkök és a varázslat bűvöletében él. Most szombaton a Hungary's Got Talent zsűrije előtt próbálja majd ki magát.

Ami az adásból kimaradt: ez lett a sorsa a Got Talent menekülő bűvészgalambjának

Schandl Barbara komoly esélyesként nevezhetne az Anti-Rodolfo-díjra, ugyanis a tehetségkutató porondján sikerült bemutatnia minden idők legkínosabb illuzionista trükkjeit. Az egyik kellékgalambnál produkció közben telt be a pohár, és egyszerűen kiröppent a mbűvésznő kezei közül. A műsorvezető indult a rémült madár keresésére.

Reflektor 15-07-20


szerző:
2015.07.21. 01:15
Reflektor 15-07-20

Reflektor: Az Ottawan exkluzív interjút adott a Reflektornak. Ungár Anikó édesanyja 104 éves lett.

Bűvész járt Harrison Ford otthonában

A színész nem akart hinni a szemének a kártyatrükk láttán, majd kitessékelte a bűvészt konyhájából.

Nemzetközi porondon is bizonyított egy magyar bűvész

A 20 éves fiú 5 éve kezdte el a bűvészetet, és azóta sikert sikerre halmoz. Legutóbb egy nemzetközi versenyen bizonyított, most pedig nekünk mutatta meg, hogy mire is képes.

UNGÁR ANIKÓ: „Én szeretem a klasszikus felosztást!”

Ungár Anikó életében már előfordult olyan pont, amikor többet keresett a férjénél, mégis úgy gondolja, hogy egy kapcsolatban jobb megőrizni a hagyományos szerepeket.

Dynamo, a bűvész


szerző:
2014.11.04. 17:13
Dynamo, a bűvész

Műsorvezetőnk Dynamot, a világhírű bűvészt faggatta trükkjeiről, sikereiről és jövőjéről. Adásunkból minden kiderül!

Akitől a világsztárok is elámulnak

Történetünk főszereplője ámulatba ejtette riporterünket, azt a kollégát, aki megszállottan keresi az igazságot, oknyomoz és kételkedik mindig mindenben. Dynamot, a bűvészt akkor ismerte meg a világ, amikor átsétált a Temzén, lebegett a Rio de Janeiro-i Krisztus-szobor mellett és lesétált a Los Angeles Times irodaépületének oldalán. A szegény családból származó férfi kártyatrükkökkel kezdte és mára a leghíresebb sztárok is odavannak érte.
 

Minket is elvarázsolt a világsztár mágus

Történetünk főszereplője ámulatba ejtette riporterünket, azt a kollégát, aki megszállottan keresi az igazságot, oknyomoz és kételkedik mindig mindenben. Dynamot, a bűvészt akkor ismerte meg a világ, amikor átsétált a Temzén, lebegett a Rio de Janeiro-i Krisztus-szobor mellett és lesétált a Los Angeles Times irodaépületének oldalán.
 

Fókusz 14-05-29


szerző:
2014.05.29. 19:30
Fókusz 14-05-29

Fókusz: A legcukibb átverés - Eltüntette a jutalomfalatot a világbajnok bűvész. Figyeltük a kutyák reakcióit. Zaklatás - A nőgyógyász-botrány folytatódik a Fókuszban is! A legmegdöbbentőbb esetek az orvosi rendelőkben. Örök barátság - Aranyérmét elhunyt barátnőjének ajánlotta fel. Zita szénmonoxid-mérgezésben halt meg.

Kutyák a trükkök bűvöletében


szerző:
2014.05.29. 17:00
Kutyák a trükkök bűvöletében

Néhány hete söpört végig az interneten Jose Ahonen videója, melyben kutyák reakcióit láthatjuk a finn bűvész trükkjeire. A videót két hónap alatt 13 millióan látták. Nos, a magyar kutyák talán még ezeknél a derék jószágoknál is jobb fejek!

Kiderült Ungár Anikó bombaalakjának a titka

Ungár Anikó a 8:08 – Minden reggel hétfői adásában elárulta, hogy egy különleges módszerrel, a vulkándiétával tartja formában magát, aminek a hatása állítólag már néhány nap után látszik.

Bűvésznek álltak a Madách színészei

A kétszeres bűvészvilágbajnok, Hajnóczy Soma még maga sem tudta, mire vállalkozik, amikor elhatározta, hogy megtanítja a Madách Színház színészeinek a szakmája alapvető fortélyait.

A bűvész, aki kettévágta magát


szerző:
2013.03.14. 19:00
A bűvész, aki kettévágta magát

Nemrég bemutattunk Önöknek egy különleges mutatványt, amelyben egy bűvész a szemünk láttára eltűntet egy tűzpiros luxuskocsit. Sok levelet kaptunk ezután. Egy férfi azonban konkrétan azt ígérte, leleplezi nekünk az átverést.

Fókusz 13-02-21


szerző:
2013.02.21. 20:05
Fókusz 13-02-21

Fókusz: Lehull a lepel! - A tulajdonosa fogja, mégis eltünteti a luxusautót a magyar bűvész? Bevallották - Csobot Adél és Istenes Bence most már nem titkolóznak tovább. A letiltott interjú - Először láthatják a Fókuszban a Bándy Kata gyilkosával készített beszélgetés kimaradt részleteit.

Itt a piros, hol a piros?


szerző:
2013.02.21. 19:00
Itt a piros, hol a piros?

Piros Ferrari, mindenki álma. A bűvészeké is. Főleg ha eltűntethetik. Egy igazi Copperfield-i tettre vállalkozott Magic Jonathan, a magyar bűvész. Most pedig azt találta ki, hogy egy 30 milliós sportautót tűntet el.

Fókusz 13-01-24


szerző:
2013.01.24. 20:55
Fókusz 13-01-24

Fókusz: Boldogság, gyere haza! - Lass Bea végigzokogta az X-Faktort. Vajon azóta megtalálta önmagát és a szerelmet? Reszkessetek! - Míg az ország legszélén élő társai állandó félelemben élnek, Irénke egész nap a határsértőkre vadászik. Ilyet akarok! - Melyik híresség fényképét visszük magunkkal a fodrászhoz, a stylisthoz és a plasztikai sebészhez?

Minket is elbűvölt a varázslótanoncok legjobbika

Ben Hanlin az úgynevezett utcai bűvészeket képviseli. A 26 éves brit fiatalembert, a világ egyik legnagyobb tehetségének tartják.

Fókusz 13-01-14


szerző:
2013.01.14. 20:50
Fókusz 13-01-14

Fókusz: Pikáns titkok - Megmutatjuk Csobot Adél új otthonát. Miért nem költöztek össze Antal Timivel, ahogy tervezték? Izomkolosszusok - Élő terminátorok és bombanők. Jönnek a testépítő- és fitnesz-világbajnokság legszebb bicepszei. Hogy csinálja? - Világsztár lett a Csillag Születik felfedezettje. Hajnóczy Soma bűvésztrükkjeivel elkápráztatta már az egész világot.

Világsztár lett a Csillag Születik felfedezettje

Hajnóczy Soma bűvésztrükkjeivel egész évben a világot járja. Tévés show-ját végigsikítozták Koreában. Internetes leleplező videóit többszázezren töltik le. Még interjú közben is elvarázsolt bennünket!

Szabadulóművész a tökéletes trükk nyomában

A 17 éves Nagy Jonatán arra készül, hogy egyszer megvalósítja legnagyobb bűvésztrükkjét, amire minden esélye megvan. Ha az illúziókhoz már ilyen fiatalon ennyire ért, kérdés, mire felnő, elhihetünk-e neki bármit is.

Fókusz 12-03-26


szerző:
2012.03.26. 20:45
Fókusz 12-03-26

Fókusz: Hullámok hercege - Megszólal az elveszett kenus. Rakonczay Gábor átevezte az óceánt, felesége hetek óta nem hallott róla. Szeget szeggel - Extrém trükkökkel járőrözött a Csillag Születik bűvésze, Varga Valentint pedig a bátyja lepte meg. Ki a felelős? – István szét akarta választani a verekedőket, ez lett a veszte. Mi okozhatta a tragédiát?

Reflektor 11-11-09


szerző:
2011.11.09. 23:55
Reflektor 11-11-09

Reflektor: Olivér végleg leszámolt a zűrös múltjával, a szabadidejét mostanában a barátnőjével, a macskájával és a dédelgetett szobanövényeivel tölti. Ungár Anikó anyukája nemrég ünnepelte a 100. szülinapját.

A bűvész szerint szexmentes a munka

Szó sincs erotikus munkáról, a lányok le akarják őt járatni – ezt mondta az RTL Híradónak a megvádolt bűvész.

„A bűvész hazudik magáról is”

A férfi az RTL Híradó által rejtett kamerával rögzített állásinterjún egyebek mellett azt állította, ő a Magyar Cirkusz és Varieté igazgatója.

Fókusz 11-06-30


szerző:
2011.06.30. 20:45
Fókusz 11-06-30

Fókusz: Budapest te csodás! Még akkor is, ha csak 3 utcából, 9 házból áll és ma már csak 25-en lakják. A Fókusz riportere megtalálta az amerikai Georgia államban Budapestet. Az ország legszexibb és legsármosabb főiskolásai, akik diplomájuk mellett testüket is kidolgozták. Egy újabb átverés - a magyar bűvész szexmentes munkát ígért Olaszországban, de night clubba vitte a lányokat!

Szexmunkával trükközött a bűvész?

Mindig gyanús, ha valaki külföldre, és hangsúlyozottan szexmentes feladatra toboroz női munkaerőt. Ezúttal egy bűvész fogott ki a lányokon, akik asszisztensként indultak, de táncosnőként érkeztek Olaszországba. Rejtett kamerával mi is jelentkeztünk a munkára.

Illúzióba ringatta a lányokat a bűvész?

Szexmentes munkát ígért egy bűvész, a lányoknak mégis night clubban kellett volna táncolniuk.

Fél Kettő 11-04-11


szerző:
2011.04.11. 14:15
Fél Kettő 11-04-11

Fél Kettő: Trükk vagy varázslat? - A Csillag születik felfedezettje 12 éves kora óta tanulja a bűvészfogásokat. Gyermekfogyókúra - Az orvosok tiltják, sok szülő mégis diétára fogná gyermekét. Családi hagyomány - Törőcsik Mari unokája is a színi pályát választotta, vendégünk Járai Máté.

Csak csajok 10-07-20


szerző:
2010.07.20. 09:05
Csak csajok 10-07-20

Csak csajok: Oszter Alexandra életet adott első gyermekének. Alexandra nem híve az apás szülésnek, szerinte egy férfi, aki a náthába is belehal, ne lássa, mi történik a szülőszoba falai közt, neki a folyosón van a helye.

Csak csajok 10-05-20


szerző:
2010.05.20. 10:25
Csak csajok 10-05-20

Debreczeni Zita és egy divattervező a csütörtöki csak csajokban arról mesélt, hogy mi a titka a kalapviselésnek.

Hajnóczy Somával legendák fotózkodnak

A világ legjobb bűvészének az az igazi elismerés, ha híres emberek akarnak vele közös képet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való