KERESÉS search-close

bűntény

83 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bűntény"

Megvolt a ValóVilág9 első nagy bűnténye! Segíts, vajon ki lehet a Villa tolvaja?

A tegnapi adásból kiderült, hogy a villalakók hirtelen egy bűnügyi társasjáték részeseivé váltak, ahol mindenki gyanúsított, felbujtó és nyomozó is egyszerre. Úgy döntöttünk, utánajárunk mi is, vajon kinek állhatott érdekében ellopni Zsuzsu személyes tárgyait, azaz ki a villatolvaj?

Jogerős: 11 év a lúgos támadónak

Véget ért egy 5 éve húzódó ügy, 11 év börtönt kapott a lúgos támadással vádolt egykori kórházigazgató. A Kúria súlyosbította a korábbi ítéletet, indoklása szerint azért, mert az orvos különös kegyetlenséggel, orvosi tudását felhasználva okozott maradandó károsodást. A férfi még 2013-ban támadt egykori szerelmére, lúggal leöntötte a nemi szervét, majd magára hagyta.

 

Bíróság előtt az orvosverés ügye

Tagadják a vádakat. Kedden kezdődött el a bíróságon annak a hatvani családnak a pere, akik a vád szerint tavaly áprilisban a helyi kórházban rátámadtak az egyik ügyeletes orvosra, mert szerintük sokat kellet várniuk.

 

Járókeretes bácsit ütöttek le

Járókeretével védekezett egy 78 éves budapesti férfi, de hiába. Támadói leütütték és kirabolták. 2016 decemberében törtek be hozzá. Eszméletlenre verték, de értékeket nem találtak nála.

 

Sólyi gyerekgyilkosság: mi történhetett?

Sóly, a béke szigete volt, egészen péntek estig. Ennek az idillnek lett vége egy pillanat alatt, amikor péntek este a nyolcéves Adrienn eltűnt.

 

Börtönt kapnak a figyelmetlen szülők

Bűnösnek mondta ki a bíróság másodfokon azt a pécsi anyát, aki a vád szerint nem figyelt oda kisfiára, így ő forró vizet engedett magára 2014 januárjában. Az akkor hároméves gyerek másodfokú égési sérüléseket szenvedett. Anyja és nevelőapja mégsem vitte kórházba, hanem lefektették aludni a hideg szobában.

Részegen vezetett, tükröket tört

Három autót rongált meg kocsijával egy részeg sofőr szombaton, ugyanabban az utcában. Kettőnek az oldalát húzta meg, a harmadiknak a tükrét törte le, majd elhajtott. Úgy bukott le, hogy visszament a helyszínre, mert a saját tükre is letört, azt akarta megkeresni.

36 milliót loptak egy házból

36 milliót loptak egy debreceni családi házból. A háromfős banda két tagját már elfogták, harmadik társukat még körözik. A gyanú szerint az ablakon át juthattak be a házba, ahonnan ellopták a széfet.

Illegális szeszfőzde Polgáron

Az ország egyik legnagyobb illegális szeszfőzdéjét leplezték le a Nemzeti Adó - és Vámhivatal nyomozói. Polgáron egy garázsban 30 hektoliter alapanyagot, ízesítőt és színezékeket találtak, a lefoglalt szeszről kiderült, mérgező anyagokat is tartalmaz. A NAV két férfi ellen költségvetési csalás és orgazdaság miatt indított nyomozást.

 

Fizetett a kiskorú lányoknak az együttlétért

Kiskorú lányokkal feküdt le, volt, hogy videóra is vette az együttlétet – egy paralimpiai sportolót ítélt el a bíróság. A férfi tavaly február és április között több alkalommal is szexuális kapcsolatot létesített egy 15 és egy 16 éves lánnyal, alkalmanként 10 ezer forintot fizetett nekik. Egy év négy hónap börtönt kapott felfüggesztve. Az ítélet jogerős.

 

Egykori rendőr csalta ki a pénzt

100 millió forintot csaltak ki egyik ügyfelüktől, akár 12 évet is kaphatnak. Letöltendő börtönt kért az ügyész arra a két volt rendőrre, akik a vád szerint magánnyomozóként átverték egyik megbízójukat. A rájuk bízott munkát a vád szerint el sem végezték, de újabb tízmilliókat követeltek a nőtől, aki inkább feljelentette őket.

Szörnyű részletek a horror házról

Az ügyész 94 év börtönt kért a szülőkre, akik gyerekeiket éveken át ágyhoz láncolták, verték és éheztették Kaliforniában. Egyik lányuknak sikerült megszöknie és segítséget kért a rendőrségtől, ezután tartóztatták le a házaspárt. Az első bírósági tárgyaláson ártatlannak vallották magukat.

15 év után újra gyilkolt


szerző:
2018.01.20. 18:05
15 év után újra gyilkolt

Megrázó: több mint tíz késszúrással megölte apját egy férfi. Az RTL Híradó úgy tudja, a gyanúsított 15 éve is gyilkolt, de pszichés betegsége miatt kényszergyógykezelésre ítélték. 

EXKLUZÍV: felvételen az üldözés

Az RTL Híradó egyik nézője készített mobiltelefonjával videót a péntek esti budapesti rendőrségi akcióról.  A sofőr kilométereken át menekült a rendőrök elől. A X. kerületben akarták igazoltatni, de nem állt meg kocsijával. Végül Vecsés határában lesodródott az útról, ekkor sikerült elfogni. Kiderült, hogy kábítószert fogyasztott, mielőtt kocsiba ült. 

Berényi Ágnes most aztán nagy bajban van!

Veintraub Barna úgy dönt, nem hagyja annyiban a dolgot, és mindenképp kikezd a Berényi családdal.

Autómosóból lopta el a kocsit

Elkötötte a rá bízott kocsit egy autómosó egyik alkalmazottja Debrecenben, majd véletlenül egy oszlopnak hajtott vele. A kocsiban még ketten utaztak, egyikük életveszélyesen megsérült.

Pofozta, rúgta a diákokat

Bántotta a diákokat, egy év öt hónap felfüggesztett börtönre ítélte a bíróság azt a kaposvári tanárt, aki a vád szerint többször pofozta, falhoz nyomta és bokán rúgta a tanulókat a hetesi általános iskolában.

Elmegyógyintézetbe került


szerző:
2017.04.11. 18:20
Elmegyógyintézetbe került

Megölte negyvenhét éves anyját, majd napokig együtt élt a holttesttel az a fiatalember, aki ellen a napokban emelt vádat az ügyészség. A vád szerint a huszonnégy éves férfi valamin összeveszet a nővel, majd pár nappal később rátámadt egy konyhakéssel, és halálra szurkálta. Néhány nap elteltével feladta magát a rendőrségen, akkor találták meg a halott asszonyt.

Tizennégy kocsit törtek fel

Másfél hét alatt tizennégy kocsit tört fel a gyanú szerint két huszonéves fiatal Nyíregyházán. A hátsó ablakokat betörve nyitották ki az ajtókat, majd átkutatták az utasteret. A legtöbb esetben azonban üres kézzel távoztak. Így a betört üvegekkel nagyobb kárt okoztak, mint amit zsákmányoltak. Az autófeltörők már előzetesben vannak.

19. rész - A súlyos következményekkel járó leánybúcsú!

A leánybúcsú után Lilla egy idegen férfi ágyában ébred. Lilla anyja nagyon aggódik lányáért: biztos benne, hogy a lánya szabad akaratából biztosan nem lépett volna félre, szerinte a lánya bűntény áldozata lett...

Óvodásoknak mutogatta magát

Az óvónők vették észre a nemi szervét mutogató férfit, és hívták a rendőrséget. A szatír elmenekült, még vasárnap is nagy erőkkel keresték. Az RTL Híradónak nyilatkozó pszichológus szerint, a szatíroknak többnyire alacsony az önértékelésük, képtelenek párkapcsolatra általában valamilyen fiatalkori trauma miatt.

Potencianövelő a rádió mögött

Nyolcszázezer forint értékben foglalt le illegális potencianövelő szereket a NAV egy szerb kamionsofőrtől Rajkánál. A pénzügyőrök a kamiont és rakományát ellenőrizték, amikor az utastérben a rádió mögött százhuszonhat doboz gyógyszert találtak elrejtve. A sofőr bevallotta, hogy Németországba vitte volna a tltott árut.

Hálószobájában nevelt Cannabis-t

Hálószobája közepén termesztett marihuánát az a budapesti férfi, aki ellen a napokban emelt vádat az ügyészség. Sátrat állított fel a szobában, ott nevelgette az indiai kendereket. A szomszédok jelentették fel. Hamarosan egy ismerősével állhat bíróság elé. A nő az ügyészség szerint a drog értékesítésében vett részt.

Észre sem vette, hogy megszúrták

Akár nyolc év börtönt is kaphat az a huszonkét éves győri férfi, aki tavaly hasba szúrta ismerősét, majd elmenekült. A támadó ellen most fejezték be a nyomozást és hamarosan vádat emelhetnek ellene. A két fiatal azon szólalkozott össze, hogy egyikük nem vitt arrébb egy padot, mire a másik dühös lett, végül kést rántott. Barátját életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Konyhakéssel ment rabolni

Könyhakést fogott az eladóra a trafikrabló, már elfogták a gyanúsítottat. Múlt héten egy nyíregyházi dohányboltban körülbelül nyolcvanezer forintot zsákmányolt. A rendőrök egy huszonkét éves fiatalt gyanúsítanak a rablással, de úgy tudjuk, mindent tagad.

Nem gondolta, hogy lebukik


szerző:
2017.01.29. 18:00
Nem gondolta, hogy lebukik

A szokásos ellenőrzésre ment a rendőrségre, eszébe sem jutott, hogy ezzel lebuktatja magát a körúti rabló. Meglepetésére őrizetbe is vették. A férfi ugyanis csütörtökön késsel fenyegetőzve kirabolt egy mobiltelefon boltot Budapesten, a Teréz körúton. A biztonsági kamerák felvették az egészet, a rendőrök így könnyedén azonosították.

Börtön a kórterem felgyújtásáért

Felfüggesztett börtönbüntetést kapott az az idős férfi, aki két éve nyáron cigarettázás közben felgyújtotta a mezőhegyesi kórház egyik kórtermét. A tűzben az egyik szobatársa olyan súlyosan megégett, hogy meghalt. A tűz miatt rövid idő alatt sűrű füst lepte el az épületet, a tűzoltók negyven beteget és három dolgozót menekítettek ki.
 

Lenyelte a kokainkapszulákat

Körülbelül negyven millió forintnyi kokaint csempészett a gyomrában Magyarországra a vád szerint az a férfi, aki ellen a napokban emeltek vádat. Az ügyészség szerint a bissau-guinea-i állampolgár Dubai-ban vette át a kábítószert, amit száztíz kapszulába csomagolva nyelt le, így hozta Budapestre. A nyomozók még azelőtt elkapták, hogy átadta volna a drogot megbízójának.

Nem törődtek beteg anyjukkal

Hónapokig szenvedett halála előtt egy idős, magatehetetlen miskolci asszony, akit fiainak kellett volna ápolni. Három éve halt meg, az ügyet most kezdte tárgyalni a bíróság. A vád szerint a nő fél évig feküdt úgy az ágyában, hogy közben vécére sem tudott kimenni. Nem kapott eleget inni és enni sem, mire végre kórházba került, már nem tudták megmenteni az életét. Egyik fia most előzetes letartóztatásban van, a másikat még keresik a rendőrök.

Önként jelentkezett a támadó

Önként jelentkezett a rendőrségen az egyik támadó, aki társával egy villamoson és egy kocsmában is balhézott pénteken este Budapesten. Ezt mondta Híradónknak az édesanyja. Az asszony szerint fia rossz társaságba keveredett, korábban sosem volt vele ilyen probléma. A két férfi az utasokat és a villamos vezetőjét is megfenyegette, illetve megrúgta. Szombaton fogták el őket.

Büntetőeljárás indult

A rendőrség kezdeményezte annak a nyugdíjasnak az előzetes letartóztatását, aki egy hétéves kislányt molesztálhatott Cegléden. A Velvet írta meg, hogy a gyerek csütörtökön ötéves húgáért ment az óvodába, de nem ért oda. Nevelőszülei kerestetni kezdték, a lányt néhány óra múlva a hatvanhat éves férfi házában találták meg. Sajtóinformációk szerint a kislány azért ment egyedül húgáért, mert anyját műtötték, apja pedig dolgozott.

Házon kívül 2016-12-14


szerző:
2016.12.14. 22:35
Hanna súlyos titokra bukkant! – Mutatjuk!

A csinos újságírónak mindig is jó volt a szimata, és a nyomozáshoz is jól ért. Most épp Ádámmal kutakodnak Weintraub ügyében, és úgy tűnik, nem volt hiába.

Hét autót tört fel egy hónap alatt

Ülésen hagyott táska, kocsiban felejtett kabát és iPod. Ezek vonzották a soproni tolvajt, aki a gyanú szerint egy hónap alatt hét autót is feltört. Mindig olyan járműveket választott, amelyek utasai óvatlanok voltak és szem előtt hagyták az értékeiket. A harminckét éves férfi nem óvatoskodott, kővel vagy épp téglával zúzta be a szélvédőket, hogy el tudja vinni a kiszemelt holmikat.

Meddig mennek el az unokázós csalók?

Unokázós csalók, vagy unokázós bandák, így hívják azokat a társaságokat, akik idős embereket hívnak fel éjszaka, vagy hajnalban azzal, hogy nagy baj történt az unokával ,azonnal segítsenek, pénz kell a mentéshez. A halálra rémült, aggódó, ártatlan embereket sok millió forinttal rövidítették meg így az utóbbi időben.
 

Ceglédi Zoltán:

A Heti Hetes asztaltársaságának arról is meg volt a véleménye, hogy egy angol újságírónő - tanórai keretek között - pornó vetítést javasolt, ugyanis a hölgy szerint a diákok hasznára vállna, ha a tanárok segítségével elemeznék ki azokat.

Előleget is adott a semmire

Új módszerrel csaptak be egy idős férfit Pécsett. Megvizsgálták nála az ajtók és ablakok szigetelését, majd uniós szabványosításra hivatkozva százhúszezer forintra becsülték az elvégzendő munkát. Egy vállalkozás nevében szerződést írtak, majd huszonötezer forint előleget is átvettek. A cég azóta elérhetetlen. A helyi fogyasztóvédők azt mondják, sok hasonló eset történhetett.

Ez állhat az utóbbi évek legnagyobb magyar terrorcselekménye mögött

P. Lászlót az utóbbi évek legnagyobb magyar terrorcselekményével vádolják. A férfi személyisége súlyosan torzulhatott gyerekkorában, valószínűleg ezért tudott a robbantás után empátia nélkül átlépni áldozatain, a két sérült rendőr felett. Szakértőket kérdeztünk a bűncselekmény hátteréről!

Sorozatrajongó oldotta meg a gyilkosságot

Nyomozók helyett sorozatrajongó oldott meg egy bűntényt Spanyolországban. A holttestet még februárban találták meg egy sevillai parkban. A rendőrök öngyilkosságra gyanakodtak, ám az egyik parkőr olyan részleteket is észrevett, amelyek a hatóságok figyelmét elkerülték. A nő azt mondta: a Helyszínelők tévésorozatból tanulta, hogy mire kell figyelni.

Ági nagyon mérges Ottóra

Ágnes mindent megtesz azért, hogy Lizát megóvja.

Ottó az első számú gyanúsított

Minden gyanú Ottóra terelődik. Ágnes erős érvekkel támadja le a nyomozót, a fiatal fiú elég nagy bajba kerülhet.

Most akkor Ottó a tettes, vagy mégsem?

Csak kapkodjuk a fejünket a feltételezett gyilkosok után. Rengeteg név került már szóba, kivéve Ottót, aki jelenleg az első számú közellenség a Mátyás király téren, és azon is túl.

A szomszédjától lopott, és még a lábnyomait sem tüntette el

A rendőröknek viszonylag könnyű dolguk volt a Polgáron történt betöréssel: az udvaron megtalálták az elkövető lábnyomait, és nem is kellett messzire követni őket, ugyanis a tettes a szomszédban lakott.

A rendőrség előtt verekedtek össze

Nem a legjobb helyet választotta a garázdaság bűntettének megvalósításához két férfi Nagykátán. :(

Majdnem negyven év börtön vár egy thai férfire, amiért viccelődni mert a király kutyájával

Nem csak Magyarországon lehet bajba kerülni, ha valaki Facebookozik: egy thaiföldi férfi súlyos börtönbüntetés elé néz, mert szarkasztikus posztot mert írni a közösségi oldalra a király ölebéről.

Megette az aligátor a betörőt

Floridában nem érdemes a bűn útjára lépni, mert veszélyes fenevadakba botlik az ember. Így járt az a szerencsétlen rabló is, aki a rendőrök elől menekülve egyenesen egy hatalmas hüllő kitátott szájába szaladt. :(

Hat országban ölt Európa első vándorló sorozatgyilkosa

Ismerjék meg Dariusz Pawel Kotwicát, akit egy osztrák pár brutális meggyilkolása miatt tartóztattak le Németországban. A vallomása alapján úgy tűnik, nem ez volt az első gyilkossága, és Európa-szerte lehetnek áldozatai.

Rendőrt hívtak a férfira, mert azt hitték, veri az asszonyt, pedig csak egy pókkal hadakozott

"Megöllek!" - üvöltötte hangosan a férfi, miközben lakásából női sikoltások és hangos csapkodás szűrődött ki. A szomszédok persze kihívták a rendőrséget, akik kiérkezve nem éppen azt látták, amire számítottak!

Segítség helyett kirabolták a haldokló embert

A negyven év körüli férfi rosszul lett és összeesett. Három fiatal azonban ahelyett, hogy mentőt hívott volna, ellopta a pénztárcáját és a mobilját, majd a sorsára hagyta.

Kirabolta a plébániát, de kifelé menet fennakadt a kerítésen

Meglehetősen balfék betörőről adott hírt a Police.hu: a debreceni plébániát kifosztó férfit az egyik ott dolgozó hölgy szedte le a tüskés kerítésről, amelyen nem sikerült átvergődnie. A zseniális hírt változtatás nélkül közöljük!

Négy év alatt negyvenháromezerszer erőszakolták meg ezt a nőt a mexikói emberkereskedők

Tizenkét éves volt, amikor egy férfi elcsalta magával otthonról. Egyenesen Tenancingo városába vitte, a Mexikói emberkereskedelem egyik központjába, ahol az ígért gazdagság helyett a prostitúció várt rá. A 23 éves Karla Jacinto ma az emberkereskedelem felszámolásáért küzd, ezért vállalta, hogy az egész világgal megosztja a történetét.

Kamu bombadetektorral védenék meg a turistákat Egyiptomban

Szigorú biztonsági intézkedéseket vezettek be az egyiptomi Sarm es-Sejkben a feltehetően bombatámadás miatt lezuhant orosz repülőgép miatt, csakhogy a hatóságok által használt bombakereső eszközök hamisak, és egyáltalán nem alkalmasak a turistaparadicsomban rekedt külföldiek megvédésére.

Egygyermekes apának adta ki magát egy nő, hogy elcsábítson egy egyedülálló anyukát

Izmos férfinak maszkírozta magát egy 25 éves nő, hogy ágyba vigyen és egy műpénisz segítségével magáévá tegyen egy másik nőt.

Szabadon engedhetik az elítélt rablót, mert lehet, hogy az ikertestvére volt a tettes

Nagyon nagy szívás, ha az ember DNS-e tökéletesen megegyezik valaki máséval!

Börtön vár egy szaúdi nőre, mert rajtakapta a férjét egy másik nővel!

Nem írtunk el semmit, tényleg ez a helyzet: egy nőt azért akarnak megbüntetni, mert leleplezte a hűtlen férjét! Íme egy újabb ok, hogy miért nem jó nőnek lenni Szaúd-Arábiában!

Sokkal több tolvaj van a környezetében, mint gondolná!

Ha a tolvajokra gondolunk, sötétben settenkedő maszkos fickók ugranak be legtöbbünknek, meg pajszeros-fegyveres alakok. Pedig sokkal többen lopnak, mint azt elsőre hinnénk. Az igazság az, hogy minden harmadik férfi és minden negyedik nő jó eséllyel lopott már életében legalább egyszer.

Ez a katolikus pap megvédte a pedofilokat egy olasz tévéműsorban

Az olasz lelkész szerint a figyelemre vágyó fiatalok tehetnek a gyermekmolesztálásról. A katolikus egyház azonnal felfüggesztette a nyilatkozat után.

39 bevándorlót szabadítottak ki egy teherautóból - mutatjuk a rendőrségi felvételeket

Az embercsempészek a világ minden táján embertelenül bánnak a menekültekkel: ezúttal egy amerikai férfi autójában találtak fuldokló és szomjazó mexikóiakat.

Fejszenyéllel bántalmazta vitapartnereit

Történetünk szereplői: egy férfi, egy nő, három másik férfi, egy kamion, és egy hiányos fuvarlevél. Meg persze egy baltanyél. Horror, krimi és tipikus kelet-európai komédia keveréke a Police.hu-ról!

Egy embercsempész vallomása

Embercsempészésért másfél évet is kaphat. Egy fiatal apuka története, aki egy lányt nevel, azt mondja egy fuvarja volt, és 100 euro-t fogadott el.

Lagzi Lajcsi öccse szerint az újságokban sok valótlanság jelent meg

Galambos Istvánt pénteken telefonon értük utol. Kiderült, hogy a mulatós sztár feleségét már szabadon engedték.

Lagzi Lajcsi felesége elhagyhatja a börtönt!

Boglárkát ma délután szabadlábra helyezték, a bíróság elfogadta az ügyvéd érveit. A nő ugyanis beteg.
 

Repülős Gizit találta a szekrényében egy férfi a ruhák helyett

Képzelje el, hogy leugrik egy kávéra, és mire visszatér, már egy 88 éves néni turkál a cuccai közt. Nos, pontosan ez történt egy Hajdúszoboszlói fiatalemberrel, a legenás Repülős Gizi legújabb áldozatával.

A világ legmenőbb rendőrségi fényképét egy transznemű nőről lőtték

Senki nem álmodozik arról, hogy az őrszobán készítsenek róla sztárfotót, de Mara Paradoxot legalább vigasztalhatja a tudat, hogy rendőrségi regisztrációs fényképe olyan formabontóra sikerült, hogy még az internetre is felkerült. A 29 éves texasi előadóművésznek marihuánabirtoklás miatt gyűlt meg a baja a törvénnyel.

Ketrecben tartotta feleségét és autista gyermekét egy férfi

A rendőrség a család rokonaitól kapott tipp alapján vizsgálta át az argentín férfi otthonát, és borzasztó dolgokra bukkantak. A fogvatartottak kutyaeledelen éltek, és évek óta nem jöhettek ki a rácsok mögül.

Túszt mentett a hajléktalan férfi, de az életével fizetett érte

Egy fegyveres férfi foglyul ejtett egy nőt pénteken a brazíliai Sao Paulo katedrálisában. Az épületből kilépve egy hajléktalan férfi dulakodni kezdett vele, hogy kiszabadítsa az áldozatot, de a támadó fegyvert rántott, és végzett vele.

Nyomravezetői jutalmat adott saját magának a thaiföldi rendőrség

Egyedül, külső segítség és lakossági információk nélkül sikerült elkapniuk egy bangkoki robbantás gyanúsítottját. Ami jár, az jár - gondolták a rendőrök, és maguknak adták a felajánlott pénzjutalmat.

Lábasban vitte magával áldozata fejét a sorozatgyilkos nagyi

A 68 éves orosz Tamara Samsonova a gyanú szerint legalább 11 embert ölt meg és fogyasztott el. Egy felvételen látható, ahogy egyik áldozatának fejét egy edényben csempészi ki az épületből, ahol elkövette a gyilkosságot.

Részeg barátja kishíján halálra verte a tinilányt, de túlélte - Megrázó felvételek!

A fiatalok szórakozni mentek, ahol a 18 éves Rayna Holdenre végül saját fiúja támadt rá. A 22 éves Darryl Moore ájultra verte a lányt, akinek annyi volt a "bűne", hogy a pubban beszédbe elegyedett az egyik sráccal. Moore a bántalmazás után sorsára hagyta a magatehetetlen lányt, aki súlyos sérülései ellenére életben maradt. Szeretné, ha az esetéből mások is tanulnának.

Lopni indultak a boltba, ott felejtették a gyereküket

A bűnözés egyik legfontosabb szabálya, hogy sohase hagyjon nyomot maga után az ember. Arról viszont nem szól a fáma, hogy a gyerekedet nem hagyhatod hátra a tett helyszínén! Ez a két nő pontosan ezt tette: kiraboltak egy boltot, aztán ott hagyták a gyereket!

Meztelen ír férfit talált az ágyában egy pár

Az ismeretlen és ruhátlan egyén annak ellenére jutott be észrevétlenül az ágyukba, hogy ők is benne aludtak.

Levágta felesége szeretőjének péniszét a dühös japán férj

Egy metszőollóval. Aztán a biztonság kedvéért még le is húzta a vécén, nehogy visszavarhassák.

Békésen kötögetett az idős néni, lábon lőtték

Kevés veszélytelenebb dolgot tudunk elképzelni egy otthon kötögető nagyinál, valahogy mégis nagyon elszánt ellenségekre sikerült szert tennie egyiküknek.

Figyelmeztetés az ikrekkel állapotos anyáknak! Perverzek lopják a terhes hasról készült fotókat a Facebook-on!

Az „Anifa” álnevű perverz már több kismama-csoportba szivárgott be és onnét pocakfotókat lopott el, majd feltöltötte őket egy terhes-fétis oldalra.

Gyereket erőszakolt és ölt


szerző:
2015.04.18. 18:35
Gyereket erőszakolt és ölt

Borzalmas bűntény sokkolja Franciaországot. Egy lengyel férfi elrabolt, megerőszakolt, majd megölt egy 9 éves kislányt Calais-ban. A gyereket fényes nappal, az otthona elől, sokak szeme láttára vitte el a kocsijával. Pár óra alatt elfogták. A helyiek dühösek, és nem értik: egy börtönviselt, és többször elítélt ember hogyan autózhat át Európán. A férfit egyébként néhány éve kitiltották Franciaországból. Figyelem, sokakat érzékenyen érintő tudósítás következik.

Máig megoldatlan bűntények!


szerző:
2015.01.06. 18:26
Máig megoldatlan bűntények!

Rablás, gyilkosság, lövöldözés, bankrobbantás. Szemezgetünk azokból a 2014-ben elkövetett bűncselekményekből, melyeknek azóta sincsenek meg az elkövetői.

Rejtélyes bűntények


szerző:
2015.01.06. 17:00
Rejtélyes bűntények

Rablás, gyilkosság, lövöldözés, bankrobbantás. Szemezgetünk azokból a 2014-ben elkövetett bűncselekményekből, melyeknek azóta sincsenek meg az elkövetői.

Forró nyomon 13-03-20


szerző:
2013.03.20. 21:30
Forró nyomon 13-03-20

Forró nyomon: Folytatódik a Bándy-per. Takarítónőből drogfutár. Bűntény vagy diákcsíny? Albérlet-átverések meghírdetve.

Házi őrizetben Horváth Éva


szerző:
2010.09.23. 13:38
Házi őrizetben Horváth Éva

Hagyó Miklós volt sajtósa ellen különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt indult nyomozás.

Új típusú bűncselekmény tart felénk

A módszer lényege, hogy gyorsan mozgó bűnözői csoportok megszállnak egy környéket és ott rövid idő alatt rengetek bűncselekményt követnek el.

Akcióba lendülnek a csinos nyomozók

A Gyilkos elmék szereplői nem csak tehetségesek, de bomba külsejükkel is hódítanak.

Internetes pedofilhálózatot számoltak fel

Száztizenöt embert tartóztattak le Európa-szerte, mert pedofil felvételeket terjesztettek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való