KERESÉS search-close

bűnügy

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bűnügy"

Már az olaszliszkai lincselő számláján van az 5 millió, de nem férhet hozzá

Megérkezett az olaszliszkai lincselő számlájára az államtól kapott 5 milliós kártérítési díj, ezt a magyar bírósági végrehajtói kar elnöke mondta híradónknak. Az életfogytiglanra ítélt férfi a rossz börtönviszonyok miatt perelt, de hiába nyert, nem férhet hozzá a pénzhez,  mert azt a végrehajtó lefoglalta. Szögi Lajos családja egy-két héten belül hozzájuthat a pénzhez. Az ötmillió csak töredéke annak a 46 milliós kártérítésnek, ami a hozzátartozóknak járna.

 

Elloptak egy gránátot a vértesszőlősi erdőből

Egy kiránduló család vette észre a robbanószerkezetet egy hete. A tűzszerészek szombaton akarták elvinni, de már csak a hűlt helyét találták, valaki ellopta. Nem először történik ilyen: tavaly augusztusban a Dunából loptak el egy aknavető gránáthoz hasonló szerkezetet. Ezt azóta sem találják. A rendőrség eljárást indított.

30 napra börtönbe küldik a terrorista-gyanús szír férfit

A bíróságon vallomást tett, továbbra is tagadta bűnösségét a terrorizmussal gyanúsított, Magyarországon elfogott szír férfi. Most döntött letartóztatásáról a bíróság, ahova különleges biztonsági intézkedések mellett vitték. Kutyával vizsgálták át a bíróság környékét. Az épületben is kommandósok kísérték a férfit, aki a gyanú szerint tagja volt az Iszlám Állam nevű terrorszervezetnek és 2016-ban Szíriában részt vett 20 ember kivégzésében. 

Polgárőrök buktatták le a celldömölki gyújtogatót

Hetek óta többször lángolt Vas és Veszprém megye határa, így egy helyi polgárőr figyelőszolgálatot szervezett. Két hét elteltével pedig tetten érték a férfit. A gyújtogató megpróbált elmenekülni, de a polgárőr ezt megakadályozta.

Csecsemőgyilkosság: 2017-ben is szült a sárkeresztúri nő, akkor az erdőben hagyta a babát

Bilincsben hozzák a rendőrök a 23 éves sárkeresztúri nőt, aki múlt hét szombaton ölhette meg újszülött csecsemőjét. A zichyújfalusi ház hátsó kertjében, az egyik sufniban találták meg a kislány holttestét. A gyanú szerint a nő megszülte, majd megfojtotta a csecsemőt. A nő bevallotta, hogy 2017-ben szintén szült, akkor az erdőben. Majd miután megszülte, magára hagyta a babáját. A nő édesanyja nyilatkozott az RTL Klubnak. Azt mondta, hogy a lánya felhívta őt telefonon, hogy nagyon rosszul van és vérzik. De senki sem vitte orvoshoz. Ezután szülte és ölte meg a csecsemőt.

Mégsem bomba volt a sírban?

Több mint egy hónap után végre tényleg eltemethette édesanyját egy miskolci nő. Az esetről a Blikk írt először. Azért kellett ennyit várnia, mert először a családdal egy sírásó azt közölte, bomba van a sírban, így nem lehet temetni. A gyászoló nő hetekig várta, hogy valaki elvigye a robbanószerkezetet. Végül a temetőt működtető cég munkásai nyitották fel a sírt és az asszony szerint bomba helyett, egy rozsdás vascsövet találtak.

Drogot és potencianövelőket is árult a banda

Potencianövelőket, teljesítményfokozó szereket és kábítószert is árult a gyanú szerint az a banda, amelyikre a napokban csaptak le a rendőrök. Összesen öt embert vettek őrizetbe.

Pisztollyal fenyegetőzött az autós

Fegyverrel fenyegetett meg egy autós egy másikat a napokban Pécs belvárosában. A támadó nem adott elsőbbséget a másik kocsinak, majd amikor annak vezetője kiszállt, hogy megnézze, ütköztek-e, pisztolyt fogott rá. Egy éven belül ez már a második hasonló eset a baranyai megyeszékhelyen: tavaly márciusban a parkoló őrökre rá is lőtt egy férfi, akit azóta elítéltek.

13 évre ítélték, mert megölte párját

13 év fegyházbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki még 2017. szeptemberében brutális kegyetlenséggel megölte barátnőjét fényes nappal, a nyílt utcán. A nő szakítani akart, ezért elment hozzá, hogy elhozza a holmiját. Amikor megérkezett, párja kirángatta az autóból, többször fejbe vágta, majd késsel több tucatszor megszúrta. Az ítélet nem jogerős.

Döbbenetes: két éve az erdőben hagyta másik újszülöttjét a gyilkossággal vádolt nő

Már két éve is született gyereke, akit akkor magára hagyott egy erdőben – ezt mondta a rendőröknek a csecsemője megölésével gyanúsított sárkeresztúri nő. A gyanú szerint múlt héten egy sufniban szült egészséges kislányt, majd végzett vele a Fejér megyei Zichyújfaluban.

Kozmetikai termékeket loptak munkahelyükről

Több százezer forint értékben lopott kozmetikai termékeket a gyanú szerint munkahelyéről az a két nő, akik ellen a napokban zárta le a nyomozást a rendőrség. A gyanúsítottak később szépségszalonokban dolgozó ismerőseiknek adták el a termékeket a piaci árnál jóval olcsóbban.

Depressziója miatt fojtotta meg kisfiát

Kényszergyógykezelésre szorul. Ezt állapította meg az orvosszakértő annál a nőnél, aki tavaly októberben vízbe fojtotta 4 hónapos kisfiát a Pest megyei Sülysápon. Az asszony szülés után depressziós lett, hangokat hallott, az elmezavar oda vezetett, hogy nem fogta fel mit csinál a gyerekével. A bíróság szerdán úgy döntött, hogy a kórós elmeállapota miatt megszüntetik a letartóztatást.

Szívműtétje miatt lehet, hogy nem kell visszamennie a börtönbe M. Richárdnak?

M. Richárd ügyvédje kért nemrég több kíméletet. A Dózsa György úti baleset egyik vádlottjáról ugyanis az első tárgyaláson derült ki: halálos beteg és életmentő műtétre van szüksége. M. Richárdot telefonon értük utol, de felkerestük Molnár Józsefet is, annak a 23 éves fiúnak az édesapját, aki a Citroen hátsó ülésén ült. Rosszat nem, csak annyit kíván, hogy M. Richárd állapota ne jelenthessen kibúvót, különben nincs igazság. A teljes interjút megnézheti ITT.

Már majdnem szétszedték a lopott autót, amikor lebuktak

Öt év börtönre ítélte jogerősen a bíróság azt a férfit, aki a vád szerint ellopott egy szerszámokkal teli kisteherautót Budapestről. A XI. kerületből lopta el, majd Enyingre vitte, ahol apja segédkezett neki a szétbontásban. A nyomozók pár órával a lopás után már elkapták őket, de addigra a kisteherautót szó szerint feldarabolták.

Bordélyházakat üzemeltető kínai társaságot ítélt el a bíróság

Összesen harminckét év börtönbüntetést kaptak és az elsőrendű vádlottat örökre kitiltották Magyarországról. Az elsőfokú ítélet szerint az öt kínai a távolkeletről hozott nőket. A banda tagjai jelentős vagyont halmoztak fel. A bíróság ebből összesen 68 millió forintot foglalt le. Az ítélet nem jogerős.

Eltemették a megölt kislányt

Több százan kísérték szerdán utolsó útjára azt a hatéves kislányt, akit március elején öltek meg Szekszárdon. A gyanú szerint az áldozatot a 19 éves unokabátyja csalta magával a közeli patakhoz, majd brutálisan agyonverte. A gyilkosság után megpróbált öngyilkos lenni, jelenleg letartóztatásban van. Igazságügyi szakértő állapítja majd meg, hogy a brutális támadáskor fel tudta-e mérni tette súlyát.

Így buktak le a hangoskodó dílerek

Házibuliban hangoskodókhoz hívták a rendőröket, de végül kábítószerkereskedőket fogtak el a járőrök. Múlt hét végén egy ferencvárosi lakásban tartottak bulit. Hajnalra lett igazán hangos a társaság, de a szomszédok csak délelőtt tíz órakor szóltak a rendőröknek.

Felfüggesztett kaptak azok a bántalmazó fegyőrök, akik menekültnek néztek egy kubai származás magyar férfit

Felfüggesztett börtönt kapott első fokon az a két korábbi fegyőr, akik harmadik társukkal együtt megvertek egy menekültnek vélt kubai származású magyar férfit és barátnőjét 2015-ben Szegeden. A lányt súlyosan bántalmazták, a támadásról videófelvétel is készült. Az elsőrendű vádlott kezdetben tagadta, végül elismerte, hogy ő ütött először.

Tagadja a plébános a verekedést!

Tagadja a somlóvásárhelyi plébános, hogy megütötte volna a helyi általános iskola pedagógusát. A helyiek szerint viszont ököllel ütötte meg az igazgatóhelyettest. A plébános legutóbb 2016-ban került be a hírekbe, mert megpofozott egy fiút hittanórán.

Elmegyógyintézetbe szállították a Teréz körúti robbantót

Kényszergyógykezelésre, elmegyógyító intézetbe szállították a Teréz körúti robbantót. Erről elsőként a Blikk írt. A fiatalember azután omlott össze, hogy megtudta: jogerős ítélete szerint harminc évig nem szabadulhat. A családja szerint indokolatlan a kényszergyógykezelés. A büntetés- végrehajtásnál nem árulták el, miért kellett kórházba szállítani a robbantót, aki két rendőrt sebesített meg súlyosan 2016 szeptemberében.

Ötmillió forint kártalanítást kap az államtól az olaszliszkai lincselés elsőrendű vádlottja

Ötmillió forintos kártalanítást kap jogerősen az államtól az olaszliszkai lincselés elsőrendű vádlottja, akit 2009-ben ítéltek életfogytig tartó szabadságvesztésre. A börtönkörülmények miatt perelte be az államot. A brutális gyilkosság 2006-ban történt Olaszliszkán. Szögi Lajos tanárt többen halálra verték, mert az autójával majdnem elsodort egy 11 éves kislány. Szögi Lajos családjának ügyvédje szerint a kártérítés teljes összege az áldozat családját illeti.

Egy hónapra börtönbe került az a nő, aki a gyanú szerint megölte kislányát

Egy hónapra börtönbe került az a 23 éves nő, aki a gyanú szerint megölte újszülött kislányát a Fejér megyei Zichyújfaluban, még szombaton. A bíróság délelőtt döntött a letartóztatásáról. Hozzátartozói közül senki sem ment el a tárgyalásra. A nyomozók szerint a barátjánál, egy sufniban szülte meg a gyerekét, majd végzett vele. A nő anyja kedden azt mondta Híradónknak: még ő sem tudta, hogy a lánya gyereket vár. Ha elítélik, akár élete végéig rács mögött maradhat.
Az édesanyával készült interjút itt nézheti meg hosszabban.

 

Három év börtönt is kaphat a száguldozó fiatal

Három év börtönt is kaphat a száguldva szlalomozó fiatal sofőr. Tavaly augusztusban az egyik forgalmas szombathelyi úton vette fel az egyik utas a történteket, ami az internetre is kikerült, többen meg is osztották. A rendőrség a felvétel alapján kutatta fel a szereplőket. A vezető több szabályt is megszegett, és csak a szerencsén múlt, hogy nem történt baleset. Az ügyészség most emelt vádat.

Két év felfüggesztett börtönbüntetést kaptak a verekedő kamaszok

Két év felfüggesztett börtönbüntetést kaptak a bántalmazó kamaszok. Diáktársaik előtt vertek össze egy tinilányt a hatvani gimnáziumban. A 2017 májusában történt ügyben hétfőn hozott ítéletet az egri bíróság. A 15 éves lányt két iskolatársa, egy 16 és 17 éves lány bántalmazott brutálisan. Áldozatuk fejét betonoszlopba verték, a fejét rugdosták, majd a haját is megtépték. Mindezt 100 diák nézte végig

Megfojthatta gyermekét az anya

Megrázó történet!
Senki sem tudott arról, hogy gyereket vár. Ezt mondta Híradónknak, annak a fiatal nőnek az anyja, aki a gyanú szerint megölte csecsemőjét a hétvégén. Szerinte lányát magára hagyták, amikor rosszul lett, ezért eshetett kétségbe. A nyomozás eddigi adatai szerint a barátjánál, egy sufniban szülte meg a kislányt, majd egy műanyag csővel megfojtotta.
A fiatal nő édesanyja ide kattintva elmeséli, miről beszélt a lányával a tragédia előtt.

Életfogytig börtönbe küldenék a gyújtogatót

Három gyerekre nem gyújtotta volna rá a házat - ezzel érvelt ártatlansága mellett az utolsó szó jogán a mezőcsáti gyújtogatás vádlottja. A tűzben a férfi sógora és annak legkisebb gyereke, egy másfél éves kislány halt meg 2017 nyarán. A két nagyobb gyerek még ki tudott menekülni. Ma a perbeszédek hangzottak el, az ügyészség életfogytig tartó fegyházbüntetést kért, az ügyvéd viszont felmentést.

CSECSEMŐGYILKOSSÁG: Tudja, hogy babát szült, de másra nem emlékszik

Megrázó történet!
Senki sem tudott arról, hogy gyereket vár. Ezt mondta Híradónknak, annak a fiatal nőnek az anyja, aki a gyanú szerint megölte csecsemőjét a hétvégén. Szerinte lányát magára hagyták, amikor rosszul lett, ezért eshetett kétségbe. A nyomozás eddigi adatai szerint a barátjánál, egy sufniban szülte meg a kislányt, majd egy műanyag csővel megfojtotta.
A Híradó korábbi riportját itt nézheti meg.

Vásárlókat loptak meg a tatabányai tolvajok

Öt nap alatt három vásárlót loptak meg a tatabányai tolvajok. A páros pénztárcákra utazott. Ám akciójukat egy biztonsági kamera rögzítette. Az 54 éves férfit és 59 éves nőt nemrég elkapták és már le is tartóztatták őket.

MEGTÁMADTÁK: „Nem mondott semmit, csak ököllel ütni kezdett”

Összeverte az eladólányt, majd kirabolta a nyírmihálydi dohányboltot egy 23 éves fiatal. A lány azt mondta, aznap többször járt nála a férfi. Szerinte kivárta, hogy senki ne legyen a közelbenAz eladó azt mesélte stábunknak, hogy a férfi nem mondott semmit, hanem ököllel ütni kezdte a fejét. A lány karja több helyen is zúzódott, és egy foga is letört. Nagyon megviselték a történtek, lehet, hogy nem csak a munkahelyére nem jön vissza dologzni, de az egész vendéglátással is felhagy.

Összeverte az eladót, kirabolta a trafikot, majd élettársa a bugyijába rejtette el a lopott pénzt

Összeverte az eladólányt, majd kirabolta a dohányboltot egy 23 éves fiatal a Szabolcs megyei Nyírmihálydiban. Úgy tudjuk, több mint 40 ezer forintot vitt el, de elfogták a rendőrök.  Az RTL Híradónak nyilatkozott a megvert eladó. Azt mondta, hogy a támadó nem mondott semmit, ököllel többször is megütötte, az egyik foga is letört. A rabló akkor menekült el, amikor belépett egy vásárló a dohányboltba. Végül egy vonaton fogták el a rendőrök. Vele volt az élettársa is, aki a bugyijába dugta a lopott pénzt.

3 helyen is drogdílereket fogtak

Három akcióban összesen hét embert fogtak el Budapesten, kábítószer terjesztéssel gyanúsítják őket. Egy 3. kerületi lakásból körülbelül 80 millió forintnyi kokain és heroin került elő. Emiatt hárman kerültek őrizetbe. Zuglóban egy férfit és élettársát fogták el, akik a gyanú szerint szintén heroint árultak. Egy parkolóban pedig két férfi bukott le, miközben marihuánával üzleteltek.

Kábellopás: 41 borsodi településen nem volt internet

41 borsodi településen nem volt internet, telefon és kábeltévé. Két évvel ezelőtt négy fiatal lopott el 80 méter kábelt Hernádkaknál. A bíróság első fokon ma bűnösnek találta őket. Azért vágták el a kábelt, hogy később eladják, de csalódniuk kellett, mert az úgynevezett optikai kábellel semmit sem tudtak kezdeni.

Azzal védekezett, csak ott volt

A rablásban nem vett részt, csak ott volt. Ezzel védekezik az a 26 éves férfi, akit két társával együtt azzal gyanúsítanak, hogy rendőrnek kiadva magukat kiraboltak egy fiatal párt saját lakásukban. Az ő letartóztatását ma, egyik társáét már csütörtökön elrendelték. A banda harmadik tagját még keresik.

 

 

Elfogták a jegyvizsgálót bántalmazó részeg utast

Beszélni is alig tud, és hetekig nem dolgozhat az a kalauz, akit a gárdonyi állomáson ütött meg egy részeg utas, múlt hétvégén. Eltört az állkapcsa, meg kellett műteni. Támadóját, egy 20 éves fiatalembert pénteken fogták el a rendőrök. Azt vallotta: fáradt volt, ezért ütött.

Kommandósok kapták el az állampolgárságot áruló csalókat

Állampolgárságot árultak, bírósági ítéletek enyhítését és egyéb ügyek intézését vállalta egy társaság. A csalók azt mondták, hogy különböző hivatalokban és testületeknél befolyásos kapcsolataik vannak. Úgy tudjuk, az ügyintézés díját előre kérték, de ígéreteikből semmi sem lett. A kommandósok szerdán csaptak le rájuk, tegnap már a bíróság döntött sorsukról.

Milliós drogfogás Budapesten

Több millió forint értékű drogot találtak a nyomozók annak a férfinak a lakásán, akit társával együtt néhány napja fogtak el Budapesten. A gyanú szerint egyikük a kábítószerek beszerzését intézte, míg társa az eladást szervezte. Amfetamint, marihuánát, és eddig még nem azonosított tablettákat találtak náluk, de előkerült több százezer forint is, ami néhány napi bevételük lehetett.

Rendőrnek adták ki magukat a tolvajok

Rendőrnek mondták magukat, így jutottak be egy fiatal pár lakásába a rablók, aztán kifosztották áldozataikat. Még kedd hajnalban csöngettek be a győri lakásba, és fegyverrel kábítószert követeltek a pártól, majd az értékeikkel távoztak. Két feltételezett rablót már elfogott a rendőrség, harmadik társuk ellen körözést adtak ki. A teljes rendőri akciót megnézhetik ITT

 

Terrortámadás Új-Zélandon, két mecsetben lövöldöztek

49-en meghaltak, 20-an pedig megsebesültek, amikor két új-zélandi mecsetben tüzet nyitottak a hívőkre. Egyikük, egy 28 éves ausztrál férfi élőben közvetítette az interneten a mészárlást. Fegyvereire és a tölténytáraira muszlimok elleni harcok egyes eseményeinek dátumát írta. Legalább három magyar vonatkozású is van rajtuk.

VALÓDI RENDŐRI AKCIÓ: Rendőrnek adták ki magukat a tolvajok

Rendőrnek mondták magukat, így jutottak be egy fiatal pár lakásába a rablók. Kedd hajnalban csöngettek be a győri lakásba, és fegyverrel kábítószert követeltek a pártól, majd az értékeikkel távoztak. Két feltételezett rablót már elfogott a rendőrség, harmadik társuk ellen körözést adtak ki.

Az egész társadalomra haragudott a gyilkos

Az egész társadalomra haragudott, dühét pedig a 30 éves nőn vezette le - ezt mondta a gyilkossággal vádolt osztrák férfi ügyvédje. Emberölésért és kegyeletsértésért is felelnie kell. Az ügyészség szerint tavaly márciusban megölt egy 30 éves magyar nőt. A testet ezután feldarabolta, egyes részeit a Fertő-tóba rejtette.

Autótolvajokon ütöttek rajta a rendőrök

Éppen bontani vitték volna a lopott autót, amikor lecsaptak rájuk a rendőrök. Elfogták a rendőrök azt a két férfit, akik a gyanú szerint elloptak egy kocsit a 13. kerületből néhány napja. Pár napig egy másik kerületben pihentették, majd onnan akarták elvinni, hogy szétbontsák.

Makai Viktória próbál megbocsátani támadójának

Dolgozik azon, hogy meg tudjon bocsátani támadójának - ezt mondta a bíróságon Makai Viktória futónő, akit tavaly ősszel akart megerőszakolni egy férfi Budapesten. A szexuális erőszakkal vádolt támadója csütörtökön többször elsírta magát a bíróságon.

Éjjelente rémálmok gyötrik a bántalmazott lányt

Rémálmok gyötrik, éjjelente még mindig felriad az a 16 éves lány, akit február végén kegyetlenül megvertek és megaláztak Nádudvaron a nyílt utcán és az egészet videóra vették. A támadással két tizenéves lányt gyanúsít a rendőrség. Őket csütörtökön hallgatták ki, mindent beismertek.  

Egy 3 éves értelmi szintjén állhat a gyermekgyilkossággal gyanúsított férfi

Egy 3 éves gyerek értelmi szintjén áll, de tudatában volt annak, mit cselekszik - ezt mondta a 6 éves szekszárdi kislány meggyilkolásával gyanúsított férfi korábbi javítóintézeti felügyelője. A felügyelő az RTL híradónak csütörtökön azt mondta, a most 19 éves férfi nem tudott beilleszkedni a közösségbe, és várható volt, hogy tragédia történik, ha kiengedik.
A felügyelővel készült interjút itt nézheti meg hosszabban.

Részegen támadt a kalauzra

Megműtötték és ma már otthon lábadozik az a kalauz, akit egy részeg utas vert meg a gárdonyi állomáson. A támadó, akinek nem volt érvényes jegye, egy társasággal utazott, és már a vonaton is veszekedett a kalauzzal, majd le is köpte. A verekedőt a rendőrök keresik, a jegyvizsgálót ma főnökei is meglátogatták.

Arra hivatkozott az állatkínzó, hogy csak a szenvedéstől akarta megszabadítani kutyáját

Csak a szenvedéstől akarta megszabadítani – erre hivatkozott az a 34 éves férfi, aki tavaly augusztusban kegyetlenül megkínozta és megölte kutyáját Zalaegerszegen. Az állat élettelen testére súlyzót kötözött és egy tóba dobta. Az ügyészség állatkínzás miatt felfüggesztett börtönnel büntetné a férfit.

Heten erőszakolhatták meg a 15 éves lányt

Összesen csaknem hatvan év szabadságvesztésre ítélték azt a hét férfit, akik másfél éve megerőszakoltak egy tizenöt éves lányt a Borsod megyei Kesznyétenben. A bíróság szerint a lányt elkábították, majd egy lakatlan házban megerőszakolták. Később egyre több férfi érkezett, akik sorra megbecstelenítették a lányt. A bíróság ma hozott ítéletet a férfiak ügyében.

 Elfogták a budapesti bulinegyedben megvert német üzletember támadóit

A biztonsági személyzet tagjai bántalmazták a gyanú szerint azt a német üzletembert, akit még péntek éjjel vertek meg Budapesten a bulinegyedben. A rendőrség elfogta a támadókat, nyomozás indult ellenük. Az egyik legnagyobb német autógyár menedzsere fiait látogatta meg Budapesten, amikor a szórakozóhelyre nem akarták visszaengedni őket. Veszekedni kezdtek az őrökkel, akik a férfi ügyvédje szerint a gyerekekre, majd rá is rátámadtak.

Tucatnyi kocsit törtek fel, évekre börtönbe kerülhetnek

Csaknem tucatnyi kocsit törtek fel, most évekre börtönbe kerülnek. Budapesti mélygarázsokban álló autókat fosztott ki egy társaság még tavaly. Egyebek mellett bankkártyákat, informatikai eszközöket és pénztárcákat loptak el. A bíróság most elítélte egyiküket, és azt a férfit, aki beengedte őket az egyik házba. Harmadik társukat azóta sem tudták azonosítani.

Fényes nappal verekedett a férfi, a kamera mindent felvett

Fényes nappal, a nyílt utcán ütötte ki haragosát egy férfi Pécs belvárosában, mindent rögzített egy térfigyelő kamera. A verekedés még tavaly novemberben történt, az ügyészség most emelt vádat a támadó ellen. Úgy tudjuk, korábban munkát adott áldozatának, aki szerinte meglopta őt, ezért akart elégtételt venni. Akár két év börtönt is kaphat garázdaságért.

Leghamarabb 30 év múlva szabadulhat a körúti robbantó

Jogerősen életfogytig tartó börtönre ítélték a körúti robbantót, leghamarabb 30 év múlva szabadulhat. A férfi 2016 szeptemberében egy házilag készített pokolgépet robbantott fel Budapesten, a Teréz körúton. Két rendőr sérült meg életveszélyesen. A döntést nem hallhatta a robbantó, mert nem ment el a Fővárosi Törvényszékre. Ott volt ugyanakkor az apja, aki gusztustalannak nevezte az eljárást.

Unokabátyja ölhette meg a 6 éves kislányt

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn délután elrendelte egy 19 éves szekszárdi férfi letartóztatását. Őt gyanúsítják annak a 6 éves kislánynak a megölésével, akinek holttestét pénteken egy tolna megyei patak medrében találták meg.

A padláson bújtak el a pónitolvajok

A padláson bújt el a rendőrök elől a pónilopással gyanúsított két fiatalember, ott fogták el őket a monori rendőrök. Március ötödikén reggel az M0-ás elkerülő úton készült egy fénykép egy kocsi csomagtartójában álldogáló póniról. Kiderült, hogy a kiscsikót kevéssel korábban egy budapesti tanyáról lopták el.

Újratárgyalják a Prisztás-ügyet

Rá sem lehetett ismerni a bíróságon Portik Tamásra. Hosszú hajat és szakállat növesztett a börtönévek alatt. Jogerős büntetését tölti egyebek mellett az 1996-os Prisztás gyilkosság miatt. Az ügyet azonban újratárgyalják. Már harmadszor kezdik újra. Most azért, mert tavaly valaki váratlanul bevallottra, hogy ő végzett a vállalkozóval.

Vizsgálják, hogy beszámítható-e

Letartóztatásba helyezte a bíróság azt a 19 éves férfit, aki a gyanú szerint agyonverte 6 éves unokatestvérét pénteken, Szekszárdon. Az ügyészség szerint a gyilkos elcsalta magával a kislányt a háztól, majd egy nehéz tárggyal súlytott le rá, azonnal meghalt. A bíróság elrendelte a férfi elmeorvosi vizsgálatát is.

Újabb videó a bántalmazó tiniről!

Ájultra vert egy férfit is az a tizenéves lány, aki barátnőjével nemrég kegyetlenül megalázott és megvert egy 16 éves lányt Nádudvaron. Most kiderült, hogy az egyik támadó már máskor is verekedett. Egy olyan felvétel került birtokunkba, amelyen az látszik, hogy egy felnőtt férfit fejbe rúg, úgy, hogy az áldozat elájul. A rendőrség nyomoz.

Szabálytalanul előzött a jeges, csúszós úton – hárman meghaltak

Szabálytalanul előzött a jeges, csúszós úton – hárman meghaltak. Vádat emelt az ügyészség egy férfi ellen, aki mikrobuszával halálos balesetet okozott Nógrád megyében, 2017 karácsonya előtt. A munkásokat szállító furgon sofőrje előzni kezdett a ködben, és frontálisan ütközött egy másik autóval. Annak utasai és a mikrobuszban utazó egyik munkás meghalt. Az ügyészség most letöltendő börtönt kér a felelőtlenül előző sofőrre, és azt, hogy soha többé ne vezethessen.

19 éves fiú ölhette meg a 6 és féléves kislányt

Megrázó történet!
Részben beismerte tettét a szekszárdi gyerekgyilkosság gyanúsítottja. A rendőrség szerint egy 19 éves helyi fiatalember ölte meg a 6 és féléves kislányt, akinek a holttestét egy patak medrében találták meg két nappal ezelőtt. A meggyilkolt gyerek apja továbbra is azt állítja, a gyerek unokatestvére végzett lányával, és egy korábbi családi vita áll a történtek mögött. A gyanúsított letartóztatásáról hétfőn dönthet a bíróság.

Videóra vették, hogy megalázzák

Megaláztak és megvertek egy tinilányt Nádudvaron. A támadók szintén lányok, az áldozat iskolatársai lehetnek. Videóra vették az egészet, a felvétel az RTL Híradó birtokába jutott. Látszik, ahogy a lányok ököllel ütik, rugdossák áldozatukat, aki sírva könyörög, hogy hagyják abba. A megvert diák kórházba került.

Meggyilkoltak egy 6 éves kislányt Szekszárdon

Unokatestvére ölhetett meg egy hat éves kislányt Szekszárdon! A gyerek péntek délután tűnt el otthonról, holttestét családja a rendőrök segítségével találta meg egy patakban, a házuktól nem messze. A rendőrök még aznap este őrizetbe vették a gyanúsítottat. A szülők szerint a gyereket bosszúból ölte meg a rokon.

Úgy halt meg, ahogy 6 éve élettársával végzett

Úgy halt meg, ahogy 6 éve élettársával végzett. Szerda este háztűzben vesztette életét egy felgyői asszony, aki nem sokkal korábban szabadult a börtönből. Azért ült, mert rágyújtotta a tanyájukat élettársára, aki bennégett a házban. A nő többször is volt börtönben párja bántalmazása miatt. Volt, hogy késsel szurkálta össze.

Felvétel készül arról, ahogy megaláztak és megvertek egy tinilányt

MEGRÁZÓ
A kutyájának nevezi és a hajánál fogva cibálja a földön térdelő, vérző orrú lányt a piros kardigános kamasz. A képek annyira sokkolóak, hogy csak kitakarva mutatjuk, a hangot is eltorzítottuk. A támadó két iskolatársa lehetett, akik videóra vették az egészet. A felvétel az RTL Híradó birtokába jutott, látszik, ahogy a lányok ököllel ütik, rugdossák áldozatukat, aki sírva könyörög, hogy hagyják abba. A megvert diáklány kórházba került. A Hajdú-Bihar megyei település életét felforgatták a február végén történtek. A rendőrség eljárást indított.

Patkányméreggel összekevert virslivel akarták megmérgezni a kutyát

Patkányméreggel összekevert virslit dobtak egy győri társasház elé. Az egyik ott élő nő szerint másfél éves kutyáját akarták megmérgezni. A gazda először névtelenül kapott fenyegetéseket, ezután pedig egy hét alatt kétszer is talált mérget a társasházuk bejáratánál. A kutya nem evett a méregből, gazdája viszont fél és feljelentést tett.
A gazdival készült interjút itt nézheti meg hosszabban.

Filmbe illő póni-sztori: ellopták, de megkerült!

Az ellopott kis póni, Pötyi túl van a sokkon, és bár kicsit lefogyott, boldogan bújik az anyjához. A fél ország őt kereste őt. Megszólal az a kamionos, aki az első fotót készítette róla, ahogy egy személyautóban szállítják a tolvajok… Még több felvétel a kis póniról ITT!

Visszakerült gazdájához az ellopott póni

Az egy hónapos lovat egy autó csomagtartójában fényképezték le kedden az M0-ás autóúton, miután ellopták. A képet a Budapesti Autósok közössége osztotta meg. Rengetegen segítettek és a rendőrök másnap megtalálták a csikót. Gazdája szerint az állat életveszélyben volt, mert még anyatejen él és másfél napig nem evett semmit. A pónikról készült további felvételeket megnézhetik ITT

Használt pelenkákkal gyújtogatott

Zavarta a harangzúgás és a plébános szerinte túl sokat járt beteg édesanyjához, ezért felgyújtotta a kiszombori templom két hátsó ajtaját egy helyi férfi. Használt pelenkákkal tömött meg két zsákot és azzal gyújtogatott.

„Nem bántottam, csak ellöktem”

Ellökte magától, de nem bántotta az áldozatot. Ezt mondta a bíróságon az a nő, akit azzal vádolnak, hogy 2017 szeptemberében megütött egy idős férfit az utcán, aki pár nappal később belehalt sérüléseibe.

Csak enni adtak a futtatott lányoknak

Prostituáltként dolgoztatott magyar lányokat Bécsben az a banda, melynek tagjait a napokban fogták el a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai. A gyanú szerint áldozataik pénzét elvették és szinte csak enni adtak nekik, ha pedig panaszkodtak, akkor megfenyegették, vagy megverték őket.

PÓNI: mutatjuk a kis állatot, amit a fél ország keresett!

Már békésen legelészik anyja mellett Pötyi, a kis póni, amit nemrég még a fél ország keresett. Elrablóit továbbra sem találják, a kis állat viszont megkerült. A filmbe illő történet hamarosan a Fókuszban!

Csak a gyilkosságot ismerte el a nagybácsi

Tizenegy évvel a gyilkosság után állítottak bíróság elé egy férfit, aki a vád szerint megölte, majd családi házuk pincéjében elásta unokahúgát a Zala megyei Rezin. Azzal is vádolják, hogy rendszeres szexuális kapcsolatot folytatott a 16 éves lánnyal, akinek ezért pénzt és cigarettát adott. Az ügyészség 9 év börtönt javasolt, ha a nagybácsi az úgynevezett előkészítő ülésen beismeri tettét. A férfi azonban tagadta, hogy kapcsolata lett volna unokahúgával, ügye ezért tovább folytatódik a bíróságon és 9 évnél csak többet kaphat - ha elítélik. 

Pornográf videók az egykori hitoktató gépén

Kiskorúakról tárolt pornográf videófelvételeket a számítógépén. Így már két súlyos bűncselekménnyel gyanúsítják azt az egykori hitoktatót, aki a rendőrség szerint tavaly júniusban két kislányt akart fajtalankodásra kényszeríteni egy tatabányai iskolában. A most 41 éves zaklatót korábban 7 év börtönre ítélték, mert több éven át erőszakoskodott nevelt fiával.

Borzalmas gyerekkor, ami kegyetlen gyilkosságokhoz vezethetett

Apolló hetedik osztályos volt, amikor 2015-ben egy este alatt két hajléktalant ölt meg. Olyan kegyetlenül végzett velük, hogy a rendőrök először azt hitték, a gyilkosságot többen követték el. A fiú még a nyomozás alatt beismerő vallomást tett, a tárgyalások alatt viszont soha nem szólalt meg. Ezidáig.

Két hajléktalant vert halálra – azt mondja, rosszkor volt rossz helyen

Rosszkor volt rossz helyen és sajnálja, ami történt - ezt mondta utolsó szó jogán az a fiatal, aki 2017-ben két hajléktalant vert halálra Tatabányán. Akkor még a 16-ot sem töltötte be. Első fokon 13 és fél év börtönt kapott, a büntetését most másodfokon a maximumra, 15 évre súlyosbították. A bíró szerint tette különösen brutális, a fiú pedig közönyös volt az eljárás alatt. Most sírva kérte, hogy az ítélet után beszélhessen anyjával.

DÍLEREK: A legkülönfélébb helyekről kerültek elő kábítószerek

Méregdrága luxusterepjárókkal jártak, szabadidejükben lovagoltak, a pénzt pedig zacskókba gyűrve tartották annak a bandának a tagjai, akiket kedd hajnalban kaptak el a Pest megyei rendőrök. A gyanú szerint pszichoaktív szereket árultak Turán és a környező településeken. A rendőrök 12 lovat, egy hintót és luxusautókat foglaltak le, valamint több millió forint készpénzt. A házkutatásokon kábítószerkereső kutyát is bevetettek, így kerültek elő a kábítószerek a legkülönfélébb helyekről.
A Híradó riportját itt nézheti meg.

A focimaffiától tart a portugál hekker

Attól fél, hogy Portugáliában végez vele a focimaffia - ezt mondta mai tárgyalásán Rui Pinto, portugál hekker. A férfi egyike volt azoknak, akik a Football Leaks nevű szervezetet alapították, ami világhírű klubokról és játékosról szivárogtatott ki bizalmas információkat. A magyar bíróság úgy döntött, hogy átadja a hekkert a portugál hatóságoknak. Az ítélet még nem jogerős.

Megkönnyebbült az ítélet hallatán a barátnőjét halálra késelő fiú

Megnyugodott, miután elítélték – ezt mondta Híradónknak a volt barátnőjét halálra késelő fiúról az ügyvédje. A 17 éves fiatal tavaly januárban ölte meg a lányt egy lépcsőházban, miután összevesztek. A bíróság most 9 és fél év börtönbüntetésre ítélte. Ügyvédje szerint a fiú mindent megbánt, bűnhődni akar, és továbbtanulna a börtönben. Megfelelő magaviselettel akár 6 év múlva is kiszabadulhat feltételesen.

Kényszerítették őket, ezért dolgoztak a terroristáknak

A kurd házaspárt terrorizmus finanszírozása miatt állítottak bíróság elé Szegeden. Azután vették őrizetbe őket a röszkei tranzitzónában két éve, hogy a menekültkérelmük beadása közben elmondták, évekig fogva tartották és dolgoztatták őket a terroristák, majd 2016-ban Irakba szöktek.

Drogot és vadat is árulhatott

A kávés, kekszes és whiskey-s dobozokban is kábítószert találtak egy siklósi férfi lakásában a rendőrök. A házkutatáskor a szekrényből számszeríj került elő, de találtak nála két, engedély nélkül tartott vadászpuskát, éles lőszereket és gázriasztópisztolyt is. Ezeket a gyanú szerint illegális vadászatra használta, a feldolgozott vadhússal pedig kereskedett. 

Darabokra szedték a lopott autót

Lopott autókat vett, majd darabokra bontotta azokat a gyanú szerint az a két férfi, akik ellen most zárták le a nyomozást. Azután kapták el őket, hogy tavaly nyáron átvettek egy tolvajtól egy XII. kerületből ellopott BMW-t. Amikor rátaláltak a kocsira, már félig szétszedték az orgazdák. A telepen több mint 100 alkatrészt találtak, amiket ismerőseiken keresztül árultak a gyanúsítottak.

Tagad az inárcsi családsegítőt megölő férfi

Magát akarta megszúrni, véletlenül ölte meg az inárcsi családsegítő munkatársát. Erről beszélt a bíróságon a tavaly nyáron történt gyilkossággal vádolt férfi. Azt mondta: esküszik, hogy nem akart ölni. A meghallgatásán többször elsírta magát. A bíróság szerint több ellentmondás is van a férfi vallomásában...  

Elfogták a terepfutó támadóját

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint még február 22-én rátámadt egy futóra a Hármashatár-hegyen.

Szexet ígértek, helyette elkábították és kifosztották áldozataikat

Kilenc év fegyházbüntetést kapott az a férfi, aki két nővel együtt hirdetésben keresett szexpartnereket. Azonban az áldozatoknak drogot csempésztek az italába, és kifosztották őket.

Prágában kapták el a  magyar bérgyilkost

A magyar rendőrség is kérni fogja annak a nemzetközileg keresett, magyar származású bérgyilkosnak a kiadatását, akit pénteken fogtak el Prágában. A férfi szerepelt a legkeresettebb magyarországi bűnözők 50-es listáján, mert azzal gyanúsítják, hogy tavaly szeptemberben agyonlőtt egy építési vállalkozót a 15. kerületben. Egy amszterdami és egy belgrádi leszámolás miatt is keresték.

Letartóztatták az anyát


szerző:
2019.03.03. 18:03
Letartóztatták az anyát

Letartóztatták az anyát, aki a gyanú szerint kedden több szúrással megölte újszülött kislányát a Borsod megyei Felsőzsolcán. A rendőrség szerint a 24 éves nő titkolta a terhességét. Kedden rosszul lett, a párja segítséget hívott, de mire visszatért, a nő nem akarta beengedni, ezért rátörte az ajtót. A baba holttestét az ágyában találták meg. Az asszonynak már van három gyereke.

Csalással alkudtak az árból

Csaló autóvásárlókat fogtak a szigetszentmiklósi rendőrök. A gyanú szerint elhitették az eladókkal, hogy komoly baja van az eladásra kínált autójuknak. A gyanútlan tulajdonosok így akár több százezer forintot is engedtek az árból. Ezekről a csalásokról a totalcar internetes oldal írt néhány hete. Azóta 40-50 ember jelentkezett náluk, hogy hasonlóan verték át őket.

Meghalt az árva, skizofrén nő

Rejtélyes körülmények között halhatott meg egy skizofréniában szenvedő nő Szolnokon. A nő idős szüleivel élt, ám ők tavaly meghaltak. A szomszédok azt állítják: ők korábban már szóltak a családsegítőknek, hogy a magára maradt nő rossz állapotban van. Szerintük mégsem gondoskodtak az elhelyezéséről. A nőt pár napja holtan találták otthon.

Halott anyja nyugdíjából élt

A környéken élők azért kezdtek el gyanakodni, mert jó ideje nem látták az idős asszonyt. Így jutottak el a rendőrök a kertbe, ahol megtalálták a sírt. Jelenleg segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítják a nőt, mert - a rendőrség szerint - nem hívott segítséget haldokló anyjához.

Felmentették a felesége maradványait szétszóró hentest

Elsírta magát a tárgyaláson a hentes, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte és feldarabolta a feleségét. Már az elejétől ártatlannak vallja magát, pedig több bizonyíték is szól ellene, sőt egy szemtanú állítólag azt is látta, ahogyan szétszórja a felesége maradványait egy réten. A bíró is mindenben egyetértett a váddal, a hentest most mégis felmentették.

Megdöbbentő interjú: nyilatkozott a halálra éheztetett kislány apja

Az apuka szerint csak gondatlanság volt, hogy halálra éheztették feleségével a lányukat. Jogerősen elítélték őket gyerekgyilkosság miatt 18 és 15 év fegyházra. Mindketten ártatlannak vallják magukat és nem is értették az ítéletet. Az apa a Váci Fegyházban nyilatkozott a Fókusznak.

Kertet épített a holttestre

Megdöbbentő részletek a szegedi gyilkosságról! Megfojtotta, majd az épülő kerti medencébe vonszolta barátnőjét az a szegedi nő, akit ma tartóztattak le. Az ügyészség szerint a gyilkos felgyújtotta a holttestet, majd a maradványokra sziklakertet épített.
Az áldozatról rokonainak egy évig azt hazudta, hogy külföldre ment. Időközben a nő autóját megpróbálta eladni, és lakásának bérlőitől is beszedte a pénzt.

Nincs bizonyíték a gyilkosságra: felmentették a darnózseli hentest

Felmentették a hentest. A bíróság szerint a darnózseli hentes részt vett felesége holttestének megsemmisítésében, és ő szórta el maradványait a házukhoz közeli réten, mégis felmentették a gyilkosság vádja alól. Azt ugyanis nem tudni, hogy mikor, hol és mitől halt meg az asszony, így nincs bizonyíték arra sem, hogy megölték. Az asszonyt a vád szerint munkahelyén gyilkolta meg férje, még 2014-ben, majd feldarabolta.

RENDŐRI AKCIÓ: Elfogták a budapesti drogbárót

Az 53 éves férfi lakásán 43 millió forint értékű drogot találtak. A nyomozás adatai szerint Budapesten és Pest megye területén árult kábítószert. A rendőrök még 5,2 millió forint készpénzt és egy nagy értékű luxusautót is lefoglaltak a férfitól.

PÁSZTOR ANNA: Hihetetlenül félelmetesnek tartom, hogy majdnem megölt!

Pásztor Anna elmesélte a Fókusz stábjának, hogy mit érzett akkor, amikor megtudta a hírt, hogy zaklatója végzett magával a börtönben! A férfi az egy héttel ezelőtti tárgyaláson bocsánatot kért az énekesnőtől.

Tartozás miatt lőtt áldozataira

Nem fogadta el az életfogytig tartó ítéletet az előkészítő tárgyaláson, ezért csütörtökön kezdődött el a csengelei lövöldöző pere a Szegedi Törvényszéken. Ő az az osztrák állampolgárságú török férfi, aki két éve decemberben rálőtt egy autó utasaira az M5-ös autópálya mellett.

Magas rangú pénzügyőröket tartóztattak le

2 magas rangú pénzügyőrt tartóztattak le, 13 embert pedig bűnügyi felügyelet alá helyezett csütörtökön a debreceni bíróság. A Terrorelhárítási Központ emberei még kedden vettek őrizetbe 16 vámost, akikre munka közben a beregsurányi, barabási és lónyai határátkelőhelyen csaptak le. A gyanú szerint kenőpénzt fogadtak el az Ukrajna felé tartó, áfa-visszaigénylőktől. 

Bocsánatot kért a féltékenységből gyilkoló férfi

Bocsánatot kért áldozata szüleitől és azt mondta, nagyon sajnálja, hogy Blanka szülei miatta nem láthatják többé a lányukat. Utolsó szó jogán ezt mondta a Szegedi Ítélőtáblán az a fiatalember, aki tavaly a szilveszteri buli után féltékenységből megfojtotta barátnőjét, majd magával is végezni akart. Jogerősen 10 év börtönbüntetésre ítélték.

Megvédte magát a terepfutó

Nincs benne félelem, és sötétedés után is bátran elindul futni – ezt mondta Híradónknak az a válogatott terepfutó, akire néhány napja támadt rá valaki futás közben az erdőben, a Hármashatár-hegyen. Gázspray-vel lefújta, és egy 5 kilós vasrúddal próbálta ütni Kiss Miklóst. Ő azonban dulakodni kezdett támadójával, végül sikerült elmenekülnie. Támadóját azóta sem találják a rendőrök.

Sokat volt távol a családjától a gyilkos

Letartóztatták azt a 29 éves férfit, aki néhány napja ölte meg volt párját Kajárpécen, miközben 11 hónapos gyermekük is ott volt. A bíróság azért döntött így, mert tartottak attól, hogy a férfi megszökik. A gyanúsított ugyanis az elmúlt időben Hollandiában dolgozott, és később is szeretett volna külföldre menni.

Elkapták azokat a betörőket, akik a 13. kerületben raboltak

Egy hónap alatt négy lakásba tört be a gyanú szerint az a két férfi, akiket a napokban fogtak el a budapesti rendőrök. A páros 13-dik kerületi lakásokat tört fel, majd összeszedtek mindent, amit értékesnek gondoltak. Azután buktak le, hogy valaki észrevette őket az utolsó betörésüknél. A nyomozók fél órával később elfogták a gyanúsítottakat, akiket azóta már letartóztatott a bíróság.

Jogerősen nyolc év fegyházbüntetést kapott a pécsi trafikrabló

A 33 éves férfi két és fél hónap alatt négy dohányboltot fosztott ki másfél évvel ezelőtt. Az eladókat minden alkalommal, egy játékfegyverrel fenyegette meg. Összesen mintegy félmillió forintot zsákmányolt, a pénzt felélte: alkoholra és drogra költötte.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való