KERESÉS search-close

bűnöző

99 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bűnöző"

A magyar lottónyertes, akinek a pénz tette tönkre az életét

Áldás helyett átok lett a főnyeremény. 60 évvel ezelőtt, az akkor még csak 18 éves Szabó István 1 millió 240 ezer forintot nyert a lottón. A rengeteg pénz azonban mindössze 2 évig tartott. Előbb súlyos alkoholfüggő, - majd miután az összes pénzét elszórta - bűnöző lett. A 78 éves Pista bácsit a Kiskunmajsai idősek otthonában látogattuk meg, ahol egy kisszobában éli az életét. Itt idézte fel nekünk 1959. június 13-át is, azt a napot, ami örökre megváltoztatta az életét.

Balul elsült bűntetteken röhög a világ

Két éve mutattuk be: menekülés közben kiverte az üvegajtót, a befelé nyíló ajtót kifelé akarta nyitni, kiesett a fegyver a kezéből az eladó elé vagy éppen beragadt az apró nyíláson vagy a kéményben lopás közben. Hihetetlen és elképesztő videók tucatjai vannak fent az interneten pancser és idióta betörőkről és rablókról, akiknek nemcsak, hogy nem sikerült a bűncselekményt elkövetniük, de sokáig rajtuk nevetett a fél világ. A Fókusz stábja összeszedte a világ legpancserebb bűnözőit!

Evelin és Lali megtalálták Ádám gyilkosát?

Evelin, Lali és a felbérelt magánnyomozó rátaláltak egy potenciális gyanúsítottra Joe ügyében…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Csatatérré változott a város

Lángba borították a franciaországi Nantes városát a már második éjszakája tartó zavargások. Az erőszak azután szabadult el, hogy a rendőrök igazoltatás közben, tisztázatlan körülmények között agyonlőttek egy körözött bűnözőt. A feldühödött tömeg gyújtogatni kezdett, és többször is összecsapott a rendőrökkel.

Gyerek ölt Sólyon és gyerek ölt Tatabányán, de hogy jutottak idáig?

Nem túlzás azt állítani, hogy megrázta az országot a sólyi gyilkosság, amelynek egy 8 éves kislány, Adrienn volt az áldozata. Gyilkosa pedig mindössze 16 éves. És szintén megrázó és elsőre érthetetlen az a kettős gyilkosság is, ami tavaly történt Tatabányán: egy 15 éves fiú brutális kegyetlenséggel vert agyon két hajléktalant. Tinik gyilkoltak, fiatal srácok, akik egész biztosan nem születtek bűnözőnek, de mégis azok lettek.

Bartha Zsolt: „Kitöröm a nyakad!”

A Rózsa tulajdonosa többször került már olyan helyzetbe, hogy elő kellett vennie azt a bizonyos „erőszakosabb” arcát. Három évvel ezelőtt Vida Rudi tett egy olyan kijelentést, ami nem tetszett Zsoltnak, és a következő pillanatban az ex-katona már a falnak volt támasztva.

Csak ügyes volt – mondta az akrobata tolvaj

Nincs szuperképessége, csak ügyes volt - ezt mondta utolsó szó jogán az a volt cirkuszi akrobata, aki a vád szerint 365 millió forintnyi ékszert lopott. Több tucat betöréssel és lopással gyanúsítják. Artista tudását kihasználva juthatott be a házakba, ahonnan pénzt és ékszereket vitt el. Bocsánatot kért a bíróságon.

Fókusz 2017-08-22


szerző:
2017.08.22. 19:00
250 forintot vett el a gyerektől

Tíz éves gyerek pénzét vette el, vádat emeltek ellene. Még tavasszal Gyöngyösön fenyegette veréssel a férfi a gyereket, akitől 250 forintot zsákmányolt.

Balesetben bukott le a bűnöző

Baleset buktatott le egy sokszorosan körözött bűnözőt vasárnap este a Vas megyei Pornóapáti közelében. A 37 éves férfi kocsijával lesodródott az útról, árokba hajtott, kiszállt, és menekülni kezdett. Az épp helyszínre érkező rendőr még látta, és próbálta követni, de akkor nyoma veszett. Végül egy szabadnapos rendőr riasztotta kollégáit azzal, hogy egy gyanús férfira lett figyelmes egy közeli kocsmában. Végül ott kapták el, kiderült, hat elfogatóparancs is érvényben volt ellene.

Fókusz 2017-06-13


szerző:
2017.06.13. 18:55

Házon kívül 2017-06-07


szerző:
2017.06.07. 22:30
Bécy megmenti Alexát, és ő lesz a nap hőse

Alexa és Kristóf már kora reggel Nyírkátára utaztak a Johnny Disco szervezte exkluzív fellépésre. Amikor Bécy megtudta, hogy Johhny Alexával van, vérszemet kapott, és elindult utánuk vidékre...

Fókusz 2017-04-20


szerző:
2017.04.20. 17:25
Barátok közt: Nóra és Emília életveszélybe kerültek?!

Pontosan egy éve történt, hogy a pszichológusnőt és az ügyvédnőt megtámadták. A tragédia perceiben Emília bátran szembeszállt a bűnözővel, aminek az lett a következménye, hogy ő is az eszméletét vesztette, csakúgy, mint Nóra. Így óriási veszélybe kerültek. 

32. rész - Segítség, a nővérem egy bűnözőt szeret!

Amikor Melinda a bűnözővel való találkozás után nem jön haza, a család azonnal értesíti a rendőrséget, de a lánynak napokig semmi nyoma. Néhány nappal később Melinda előkerül, egy hatalmas monoklival a szeme alatt, de nem hajlandó elmondani, hogy mi történt...

Tasnádi mindent tagad


szerző:
2017.03.26. 18:13
Tasnádi mindent tagad

Semmi köze nem volt a lopott luxusautóhoz – ezt mondta szombaton a bíróságon Tasnádi Péter. A ’90-es évek hírhedt bűnözőjét csütörtökön vették őrizetbe. A gyanú szerint társával egy nagy értékű, lopott autó tulajdonosának ajánlották fel, hogy visszavásárolhatja tőlük a kocsit. A bíróság házi őrizetbe helyezte az egykori vállalkozót, akit hetente négyszer ellenőriznek majd a rendőrök, de nyomkövetőt nem kell viselnie.

20. rész - A szemtelen bűnöző befészkeli magát a családba!

A 18 éves Pisti egy lányt visz haza magával. A fiú családja szenvedni kezd Cintia jelenlététől, ugyanis a lány gátlástalanul kihasználja a család jólelkűségét és egyáltalán nem mutat hajlandóságot arra, hogy hazamenjen. Ám a legrosszabbat még nem is tudják...

Elfogták a veszélyes bűnözőt

Elfogták a rendőrök Magyarország egyik legkeresettebb bűnözőjét - tudta meg Híradónk. A 43 éves férfit a Bács-Kiskun megyei Csávolyon kapták el. A rendőrök egy marihuánaültetvényre csaptak le és először azt hitték, hogy egy 36 éves román férfit fogtak el. A nyomozás közben derült ki, hogy egy évek óta bujkáló veszélyes bűnözőt fogtak. A bíróság korábban 13 év börtönre ítélte, mert társaival megpróbált kirabolni egy pénzszállító autót.

Házon kívül 2016-09-21


szerző:
2016.09.21. 23:55
Bűnözőt üldöztek a rendőrök Budapesten

Autós üldözés Budapesten! Óbudától Újpestig üldöztek egy körözött férfit péntek reggel a rendőrök, miután nem állt meg egy ellenőrzésnél. A sofőr nekiment egy rendőrautónak, majd menekülés közben defektet is kapott, de még ez sem állította meg. Végül belehajtott egy álló autóba. Ezután gyalog próbált menekülni. Egy kínai büfébe szaladt be, ahol elkapták. Az esetnek több szemtanúja is volt, Híradónknak elmesélték, mit láttak.

Az árulkodó DNS - hogy és kitől veszik le?

Sok mai bűnözőnek már 1950-ben megpecsételődött a sorsa. Akkor dolgozta ki és bizonyította be egy brit kutatócsoport a DNS-láncot. Ebből mára odáig jutottunk, hogy egy darab bőrből, hajszálból, vagy nyálból bárkit azonosítani lehet. A rendőrök, a magyarok is naponta végeznek DNS összehasonlításokat, hogy elfogják a tetteseket. Ráadásul van, hogy évtizedekkel később is ez a molekulalánc vezet nyomra.

Emília attól fél, hogy az életére törnek

A pszichológusnő lakáskérdés végre megoldódott, és lassan minden a helyére kerülhetne, csak az a baj, hogy máris itt a következő probléma. Akkora a baj, hogy Emília egyenesen Zsolthoz rohan. 

Az alvilág titkai: exkluzív interjút adott a Fókusznak Tanyi György

Tanyi György a 90-es, majd a 2000-es évek alvilági életének egyik nagy befolyással bíró alakja volt. jelenleg több bűncselekmény elkövetésével vádolja az ügyészség. Többek között egy merénylet elkövetésével is, melynek első tárgyalási napja 2016. júniusában lesz, így jelenleg házi őrizetben van.

Haller megtámadta Nóráékat

Nóráék éppen nagyon jól szórakoznak, mikor csöngetnek. Az ügyvédnő azonnal ajtót nyit, és egy pillanatra megáll a szíve. Az ajtóban Haller és társa áll.

Nóráék nagy bajban vannak – túlélik a támadást?

Az ominózus gyújtogatós eset óta Nórát és Emíliát összeköti a félelem, a bátorság és a küzdeni akarás. Épp kezdenének kijönni a gödörből, mikor Haller becsönget az ajtón.

10 ezer forintot vitt el az egyfogú rabló

Alig 10 ezer forintot zsákmányolt, de akár húsz évre is börtönbe kerülhet az egyfogú rabló. A férfi - akit különleges ismertetőjegye alapján neveztek el így a rendőrök - visszaeső bűnöző. Korábban is erőszakos bűncselekmények miatt ült börtönben, ezért számíthat a legszigorúbb büntetésre. Múlt pénteken egy budapesti sportboltot fosztott ki gázpisztollyal. Ma előzetes letartóztatásba helyezték.

Zsolt kiönti a lelkét a pszichológusnak

Zsolt újra összeroppant. Nem tudja feldolgozni, hogy szeretet testvére nincs többé.

Fókusz 2016-02-26


szerző:
2016.02.26. 18:55
Lúzer bűnözők lepik el az internetet

Egyre több a közösségi oldalakon a pénzkötegekkel, kilónyi droggal és fegyverrel pózolgató bűnöző, a rendőrség nagy örömére. Láthatunk szelfiző svéd bűnöző hölgyeket rablás előtt, de akad olyan is, aki marihuana ültetvényével a háttérben feszít.

Kirabolta a plébániát, de kifelé menet fennakadt a kerítésen

Meglehetősen balfék betörőről adott hírt a Police.hu: a debreceni plébániát kifosztó férfit az egyik ott dolgozó hölgy szedte le a tüskés kerítésről, amelyen nem sikerült átvergődnie. A zseniális hírt változtatás nélkül közöljük!

Fókusz 2015-10-15


szerző:
2015.10.15. 17:25
Lopni indultak a boltba, ott felejtették a gyereküket

A bűnözés egyik legfontosabb szabálya, hogy sohase hagyjon nyomot maga után az ember. Arról viszont nem szól a fáma, hogy a gyerekedet nem hagyhatod hátra a tett helyszínén! Ez a két nő pontosan ezt tette: kiraboltak egy boltot, aztán ott hagyták a gyereket!

Repülős Gizi újra akcióban


szerző:
2015.06.30. 18:15
Repülős Gizi újra akcióban

Ezúttal a Győr-Moson-Sopron megyei Kónyon. Vonattal érkezett a településre, ahol bement egy családi házba és 70 ezer forintot vitt el. Az ország egyik legismertebb bűnözőjéről van szó, aki lassan 90 éves. Repülős Gizire egy közelben dolgozó nő figyelt fel, aki rögtön hívta a rendőröket.

Íme az évszázad szökése


szerző:
2015.06.08. 18:30
Íme az évszázad szökése

A szökést valószínűleg pontról pontra megtervezték, hiszen az őröket is könnyedén kijátszották. Éjjelente ugyan is kétóránként benéznek a cellákba, de a két szökevény kitömte az ágyát, mintha aludnának, így az őrök nem vették észre, hogy eltűntek. A rendőrség minden eszközt bevetve keresi őket, de egyelőre nem bukkantak a bűnözők nyomára. A nyomravezetőnek százezer dolláros, azaz 28 millió forintos jutalmat ajánlott fel New York állam kormányzója.

Ausztriában csapott le Repülős Gizi

Újra betört, újra elkapták - az egyik leghíresebb magyar bűnöző, Repülős Gizi ezúttal Ausztriában tört be egy házba. Elvinni semmit nem tudott, ugyanis keresgélés közben jöttek a rendőrök, akiket állítólag igencsak meglepett a bűnös kora. Repülős Gizi ugyanis 89 éves. És még mindig aktív.

Előzetes: Újra lecsapott Repülős Gizi

Az egyik leghíresebb magyar bűnöző, Repülős Gizi ezúttal Ausztriában tört be egy házba. Elvinni semmit nem tudott, ugyanis keresgélés közben meglepték a rendőrök. Részletek 6-kor az RTL Híradóban.

Egy 26 éves lányt vesz el a 80 éves Manson

Megnősül a XX. század egyik legrémesebb amerikai bűnözője, Charles Manson. 45 évvel ezelőtt a családjának nevezett bandája az ő parancsára gyilkolt meg kilenc embert, köztük a várandós amerikai filmsztárt, Sharon Tate-et.
 

Ceruzákat loptak a fiatal bűnözők

Ceruzákat, tollakat, írólapokat és néhány tízezer forintot zsákmányolt egy szigetszentmiklósi papír-írószer boltból egy betörőpáros. A két 18 éves fiút elfogták a rendőrök, és megtalálták náluk a lopott tárgyakat. Kihallgatásukon viszont kiderült, hogy nem csak egyszer loptak, hanem negyven különböző betöréssel gyanúsítják őket.
 

A kilométerórát is visszatekerték a rendőrök

A dabasi rendőrök ellen vesztegetés miatt nyomoz a Pest Megyei Főügyészség. A gyanú szerint az M5-ös autópályán szolgáló rendőröket külföldi bűnözők fizették le azért, hogy az inárcsi pihenőben történt bűncselekmények ügyében ne járjanak el.

Bűnözők klottgatyában avagy a kommandósakciók titkai

Különleges fegyverek és különleges eszközök, minden, ami nincs rajta a hivatalos felvételeken.

Betörők nyomában


szerző:
2014.03.28. 17:30
Betörők nyomában

Ki hinné, hogy egy biztonságosnak tűnő, ráccsal felszerelt lakásba nem egészen másfél perc alatt be lehet jutni pár dróttal, és egy csavarhúzóval? Mindenki azt gondolja, hogy pár ezer forintos zárbetétek, és ajtók mögött biztonságban tudhatja értékeit. Tévedés!

Forró nyomon 13-02-06


szerző:
2013.02.06. 22:00
Forró nyomon 13-02-06

Forró nyomon: A pedofil beteg vagy bűnöző? Csak a szexről vagy a hatalomról is szól mindez? Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat. Aztán megmutatjuk a gyógyszerfüggőség kialakulásának szomorú fázisait, és azt is, hogy a jóhiszemű orvosokat becsapva, hogyan juthatnak nyugtatókhoz a legelvetemültebb függők. Végül a fogyasztói csoportok nyomába eredünk.

Forró nyomon 13-01-23


szerző:
2013.01.23. 22:00
Forró nyomon 13-01-23

Forró nyomon: Hogyan legyen egy szülő óvatos a gyereke helyett is? És ha bajba kerül, hogyan mentheti meg? Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat a Forró nyomonban, ahol egy abszurd történetnek is utánajárunk, és rejtett kamerával megmutatjuk, hogy sok idős embernek milyen körülmények között kell befejeznie végigdolgozott életét.

Bűnöző-e a prostituált?


szerző:
2013.01.23. 19:00
Bűnöző-e a prostituált?

Mi is az a prostitúció és kik a prostituáltak? Kik kényszerítik őket ebbe? Valóban kényszerítik? Bűncselekmény áruba bocsátani a testünket? És fizetni érte, ha más teszi meg?

Forró nyomon 12-10-03


szerző:
2012.10.03. 22:00
Forró nyomon 12-10-03

Forró nyomon: Exkluzív interjú Bándy Kata gyilkosával. Öt évig titkolta, hogy a szülei kínozzák. Vannak-e született gyilkosok? 12 éves rejtély: Ki ölte meg a lottónyertest?

Fókusz 12-10-02


szerző:
2012.10.02. 20:50
Fókusz 12-10-02

Fókusz: A pince börtönében - Másfél éven át fogva tartották, rendszeresen megerőszakolták – ezt állítja egy 27 éves budapesti édesanya. Az RTL éjszakája - Az elmúlt 15 év legviccesebb emlékei és egy szürreális tombola Hajós Andrással. Született bűnözők - Miért jutnak el a gyilkosságig olyanok, akik jómódú családba születtek?

Fókusz 12-09-21


szerző:
2012.09.21. 20:50
Fókusz 12-09-21

Fókusz: Ilyenek voltak - Egyikük még műsort is vezetett az RTL-en. Megtaláltuk az X-Faktoros versenyzők régi felvételeit. Újabb őrület - Az egész világ ezt csinálja! Fluor Tomi és Istenes Bence megmutatják a legtrendibb tánckoreográfiát. Beszélni akart - Interjút adott Magyar Róbert, az ország egyik leghírhedtebb bűnözője, a fekete sereg vezetője.

Házon kívül 12-05-30


szerző:
2012.05.30. 23:10
Házon kívül 12-05-30

Házon kívül: Tízmilliárdért felújították, most kénytelenek lehúzni a rolót. Ferihegy 1: a történet vége, az utolsó napok. - Amikor a svájci frank még 170 forint körül volt. Amikor a legtöbben még bizakodtak. Három és fél év alatt minden megváltozott. Mi lett a válság első áldozataival? Visszamentünk oda, ahol 2008-ban először forgattunk. - Változik a jogos önvédelem. Könnyebben megússza az emberölés vádját, akit megtámadnak. Vajon megijednek ettől a bűnözők?

Házon kívül 12-04-11


szerző:
2012.04.11. 23:10
Házon kívül 12-04-11

Házon kívül: Négy év egy kőkemény perui börtönben, új élet Budapesten. Hogyan találja meg a helyét szabadulása után Károly, az egykori drogfutár, aki 6 kiló kokainnal bukott le? - Aki szegény, annak a gyereke is szegény lesz. Miért kell a gyógyszereiről is lemondania a nagymamának, hogy fizetni tudják az unoka taníttatását? - Részeg bűnöző törte ketté a család életét. Kórház, műtétek és pszichológus, mióta megtörtént a baleset. Ráadásképp a biztosító, amely évek óta húzza a kártérítés kifizetését.

Fókusz 12-03-12


szerző:
2012.03.12. 20:45
Fókusz 12-03-12

Fókusz: Villámdiéta - Szigorú edzés és kalóriaszámlálás. Legalább 15 kilót akar ledobni VV Kinga egy fotózás kedvéért. A tökéletes test - Melinda lett a világ legjobb fitneszmodellje, aki még Arnold Schwarzenegger kezét is elnyerte.

Fókusz 12-01-19


szerző:
2012.01.19. 20:20
Fókusz 12-01-19

Fókusz: Villa-mustra - Elemezzük, kinek mennyire és hogyan változott a személyisége az összezártságban. Hősként emlegetik - A magyar hegedűművész gyerekek életét mentette a luxushajón. Kapcsoljuk a helyszínt. Merénylet - Exkluzív felvételek az etiópiai tragédia magyar áldozatáról. Barátai szerint igazi tudós és felfedező volt.

A neve és tartózkodási helye államtitok

Fénykép soha nem került nyilvánosságra róla, ugyanis a szerb drogmaffia egyik alvezére volt. 200 ezer eurót tűztek ki a fejére, amikor átállt a másik oldalra és együttműködött a magyar rendőrséggel.

Lefilmezték az uzsorásokat

A törvénymódosítást követően már az is 3 év börtönt kaphat, aki akárcsak egyszer követte el a bűncslekeményt.

A körülmények áldozataivá váltak

Fiatalkorúak, akik egész gyermekkorukat különböző javítóintézetekben töltötték, és mivel szüleik nincsenek, vagy azok is börtönben ülnek, nincs is élményük arról, milyen lehet családban felnőni.

Bravúros hajsza után fogták el a nehézfiúkat

Több száz méteren át üldözték a két veszélyes bűnözőt Nyírszőlősön.

Rendőrkézen a rabló sztriptíztáncos és öccsei

Elfogták szerdán a rendőrgyilkossági kísérlettel és egy georgiai fegyveres bankrablással vádolt huszonéves amerikaiakat Coloradóban.

60 milliós házát csalták ki egy idős férfitól

Egy bűnözőpáros rávett egy idős tihanyi férfit, hogy hatvanmillió forint értékű házát cserélje el egy hatmillió forintot érő orvosi rendelőre.

Nyáron aktívabbak a gyermekbűnözők

A nyári szünet idején a gyermekek gyakrabban keverednek bűncselekményekbe.

Fókusz 11-06-09


szerző:
2011.06.09. 20:40
Fókusz 11-06-09

Fókusz: Jerzy új utakon? A Való Világ második helyezettje a villát elhagyva legénylakásba költözött, és állítja örökre elfelejtette Gigit. Tizenhat évig bújkált a börtönbüntetés elől, Csaba a Fókuszban vállalva arcát, és megdöbbentő történetét, a nyilvánosság elé áll! A hátborzongató interjú után allergiás hírességek, István Dani, Dukai Regina, és Dammak Jázmin tünetei és praktikái.

Csúcsbűnözőt kaptak el a fővárosban

Top 10-es bűnözőt fogtak el a rendőrök délelőtt Budapesten.

Maffiózoknak nem jár az egyházi temetés

Nem részesülhetnek többé egyházi temetésben a nápolyi maffia tagjai, sőt még tanúk sem lehetnek esküvőkön.

Ballagók közül a börtönbe


szerző:
2011.04.29. 15:45
Ballagók közül a börtönbe

Ballagó diákok közül emeltek ki egy bűnözőt pénteken Salgótarjánban.

Kattant a bilincs a keresztapán


szerző:
2011.04.23. 19:52
Kattant a bilincs a keresztapán

Egy olasz kisvárosban fogták el a Sacra Corona Unita nevű bűnszervezet főnökét.

Megfújták az autókat a nagykövetségről

A budapesti thaiföldi nagykövetség II. kerületi Verecke utcai épületébe törtek be a tolvajok.

„Láthatatlanul” költenek terrorelhárításra

800 millió forintot költenek közbeszerzés nélkül az államfő és a kormányfő biztonságának megerősítésére.

Magyar bűnözőt toloncoltak ki Kanadából

Már előzetes letartóztatásban van az a magyar férfi, akit Kanadából hoztak haza lányok futtatása és több más bűncselekmény miatt.

Ki is az a Repülős Gizi?


szerző:
2011.02.08. 18:32
Ki is az a Repülős Gizi?

Több mint egy évtizede él különböző lopásokból, az egyik legrégebbi „sztárbűnöző". Gúnynevét azért kapta, mert az ötvenes években még belföldi repülőjáratokkal járt lopni.

Autós üldözés határokon át


szerző:
2010.12.08. 18:23
Autós üldözés határokon át

A rendőrök Ács térségében gyakorolták, hogy mit kell tenniük, ha egy bűnözőt átüldöznek a határon.

Zuhanórepülés


szerző:
2010.12.02. 01:35

Toplistás bűnözőre csaptak le


szerző:
2010.11.06. 16:16
Toplistás bűnözőre csaptak le

A férfi 3 éve bujkált a rendőrök elől, hogy ne kelljen letöltenie korábbi börtönbüntetését.

Ámokfutó bűnözőt kaptak el a hajszában

Egy autós megelőzte az álló sort, és a tilos jelzés ellenére behajtott a kereszteződésbe.

Négylábú rendőr szagolta ki a bűnözőt

A Pest megyei rendőrségi TOP lista első helyén szereplő bűnözőt fogtak el a rendőrök és a vámosok.

Bujkáló bűnözőket csíptek el


szerző:
2010.09.15. 19:45
Bujkáló bűnözőket csíptek el

Már két körözött bűnözőt is elfogtak a rendőrök a négynapos razzia első napján Miskolc Lyukóvölgy városrészében.

Fogápolás közben csaptak le a bűnözőre

Fogmosás közben kaptak el egy többszörösen körözött férfit a fővárosban a BRFK akciósai.

Bírálják a jogvédők az új törvényt

Jogvédők szerint aránytalan az a törvény, amely szerint a kis értékű lopásért azonnali börtön járhat.

Új típusú bűncselekmény tart felénk

A módszer lényege, hogy gyorsan mozgó bűnözői csoportok megszállnak egy környéket és ott rövid idő alatt rengetek bűncselekményt követnek el.

Aluljáróban kapcsolták le a toplistás bűnözőt

Csalás, testi sértés és más bűncselekmények miatt is keresték.

Kőkemény büntetések és a legfurcsább kibúvók

Extrém ítéletek - Államok, ahol még ma is kiszabhatnak például golyó általi halált, többszörös halálbüntetést vagy kasztrálást.

Sólyom rábólintott a három csapásra

A javaslat értelmében a többi között szigorúbban büntetik majd a visszaeső súlyos erőszakos bűncselekményt elkövetőket.

Kárfelmérőknek adják ki magukat csalók

Ál-kárfelmérők csengetnek be a házakba a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kazincbarcikán az árvíz sújtotta városrészben.

Házon kívül 10-04-29


szerző:
2010.04.29. 23:50

Elfogták a Top 1-es bűnözőt


szerző:
2010.04.28. 10:53

Rendőrkézen a betörőbanda


szerző:
2010.02.26. 15:46
Rendőrkézen a betörőbanda

Utolsó "munkájuk" egy rendőr lakása volt. A szomszéd buktatta le őket.

Közösségi oldalon fenyegetőzött a börtönből

Nagy-Britannia egyik legveszélyesebb bűnözője internetes oldalon fenyegette meg ellenségeit, miközben börtönben ül.

Gázoltak a menekülő tolvajok


szerző:
2010.01.20. 15:28
Gázoltak a menekülő tolvajok

Súlyos sérüléseket szenvedett az a férfi, akit a rendőrök elől menekülő bűnözők ütöttek el kedden.

Arccal vagy anélkül?


szerző:
2010.01.12. 19:00
Arccal vagy anélkül?

Mely országban kinek, és miért kell kitakarni az arcát a bűnügyi tudósításokban?

TOP 10-es bűnözőt fogtak


szerző:
2009.11.25. 18:12
TOP 10-es bűnözőt fogtak

Elfogtak a rendőrök egy férfit Vajkon, akit azzal gyanúsítanak, hogy idős embereket rabolt ki.

Bűnöző gyerekek Fejér megyében

Gyerek és tinédzser korú bűnözőket fogtak el a rendőrök Fejér megyében az elmúlt napokban.

Rendőrök húzták ki a folyóból a bűnözőt

Szolgálaton kívüli rendőrök fogtak egy autófeltörőt, aki a járőrök elől a Rábába ugrott.

Kifosztottak egy székesfehérvári templomot

Értékes ikonokat és festményeket vittek el betörők.

Hajsza a leghírhedtebb német bűnöző után

A férfi egész életét börtönökben vagy szökésben élte.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való