KERESÉS search-close

börtönbüntetés

85 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "börtönbüntetés"

Bordélyházakat üzemeltető kínai társaságot ítélt el a bíróság

Összesen harminckét év börtönbüntetést kaptak és az elsőrendű vádlottat örökre kitiltották Magyarországról. Az elsőfokú ítélet szerint az öt kínai a távolkeletről hozott nőket. A banda tagjai jelentős vagyont halmoztak fel. A bíróság ebből összesen 68 millió forintot foglalt le. Az ítélet nem jogerős.

Két év börtönt kapott a kollegáival kísérletező nővér

Két év felfüggesztett börtönre ítélte a bíróság azt a pécsi ápolónőt, aki egy éven át különböző pszichiátriai gyógyszereket csempészett a munkatársai italába. A megmérgezett kollégák rosszul lettek, és dolgozni sem tudtak. A nővér a bíróságon azzal védekezett, hogy kimerült volt, és így akarta felhívni magára a figyelmet.

Leköpte a sofőrt, börtönbe megy

Leköpte a buszvezetőt, börtönbe kell mennie egy pécsi férfinak. Jegy nélkül akart utazni egy helyi járaton, ezért a sofőr leszállította. Dulakodni kezdtek, majd a férfi leköpte a buszvezetőt.

Életfogytiglan a gyilkosságért

Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte a bíróság első fokon azt a férfit, aki tavaly télen halálra verte mozgáskorlátozott lakótársát.  Baltával, botokkal és egy fűrésszel is ütlegelte az idős, rokkant férfit, mert az nem gyújtott be a kályhába.

A volt fociedző áldozata is gyereket molesztált

Elsírta magát a bíróságon a volt fociedző, amikor meghallotta, hogy jogerősen hét év börtönbüntetésre ítélték. Kilenc éve egy kis faluban megrontott egy kisfiút. Csak évekkel később derült ki, hogy mit tett. Akkor, amikor - már felnőtt - áldozata is megrontott egy kiskorút. Az is kiderült, hogy gyerekkorában az edzőt is megrontották.

 

Öt év börtönre ítélték Balmazújváros polgármesterét

Veres Margit 2012-ben, amikor még a város jegyzője volt, 5 millió forintot kapott egy helyi cég vezetőjétől azért, hogy hozzásegítse egy rendezvénycsarnok építéséhez, amit 180 millió forint állami támogatásból finanszíroztak.  

Veszekedés után leszúrta a párját

Markolatig beleszúrta áldozatába a kést. Letöltendő börtönt kér az ügyészség arra a nőre, aki a vád szerint tavaly októberben megölte szeretőjét Dombóváron. A támadás előtt mind a ketten sokat ittak és veszekedtek. A nő ezután kést rántott, majd mellkason szúrta az 57 éves férfit. Segítséget nem hívott hozzá, hanem elmenekült.

Nemi erőszakért ítélték el a szektavezért

10 év börtönre ítélték nemi erőszak miatt a rocksztár guruként is ismert szektavezért Indiában. A világszerte 60 millió követővel rendelkező vallási csoport vezetőjének bűnösségét már pénteken megállapította a bíróság, de ítéletet csak ma hoztak. Az ítélethirdetés után a hatóságok kijárási tilalmat vezettek be több indiai államban, miután pénteken guru hívei és a rendőrök összecsapásában 38-an haltak meg.

Életfogytiglant is kaphatnak, amiért halálra verték a hajléktalant

Életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat az a két férfi, akik még tavaly decemberben néhány szakadt ruhadarab és kopott tányér miatt halálra vertek egy hajléktalant Sopronban. Miközben lakókocsijában épp szatyrokba pakolták az értéktelen holmit, ismerősük betoppant és számon kérte őket. Ekkor estek neki: fadarabbal, raklappal és puszta kézzel ütötték és megrugdosták. A napokban emeltek vádat ellenük.

Fókusz 2017-03-31


szerző:
2017.03.31. 17:25
80 ember börtönbüntetést kapott

81 embert ítélt el az úgynevezett szocpolcsalás ügyében a miskolci bíróság. Lakhatatlan házak építéséhez vettek fel állami támogatást évekkel ezelőtt Encsen és környékén, milliókat csaltak el így. Építési vállalkozók, műszaki ellenőrök és a támogatást igénylő szegény családok is voltak a vádlottak között. Egy ember kivételével mindannyian börtönbüntetést kaptak.

Tizenhárom év börtön a szülőknek

Két éve hazamehettek a bíróságról, szerdán tizenhárom évet kaptak azok a szülők, akik a vád szerint gyerekeikkel szemben követtek el szexuális erőszakot. A Szigetszentmiklóson élő család három gyerekét kínozták, fekáliával és patkánnyal etették. Az újabb elsőfokú ítélet kihirdetése után a szülőket előzetes letartóztatásba helyezték.

Alighogy szabadult, újra rabolt

Alighogy szabadult, újra rabolt, ismét elfogták. Pisztollyal több helyen is rabolni készült egy férfi a fővárosban, de csak az egyik helyen tudott néhány tízezer forintot szerezni. Mégis akár tizenöt évet is kaphat. Egy patikát és egy zöldségest akart kifosztani az elmúlt napokban. A rablót elfogták a rendőrök, már előzetesben van. Kiderült, hogy már volt bűntetve. Sőt korábbi rablásai miatt feltételesen volt szabadlábon, ez az oka annak, hogy nagyon sokáig maradhat börtönben.

Oszter Sándor újra a bíróságon

A Kossuth-díjas színészt ezúttal azzal vádolják, hogy társaival együtt 50 millió forintot kért egy adócsalással gyanúsított szlovák vállalkozótól. Azt ígérték neki, hogy cserében elsimítják az ügyét. A színész azt állítja, ártatlan, sőt, őt magát is átverték. Az ügyész ennek ellenére letöltendő börtönbüntetést kér rá.

8 évet kapott a csecsemőt megrázó nevelőapa

Jogerősen nyolc év börtönt kapott az a devecseri férfi, aki a vád szerint két éve olyan súlyosan megrázta élettársa féléves gyermekét, hogy a kisfiú két hónap múlva a kórházban belehalt sérüléseibe. A gyerek anyja mindent látott, de nem lépett közbe. Ő két év felfüggesztett börtönt kapott.

Börtönbüntetést kapott Balogh József

Jogerősen felfüggesztett börtönbüntetést kapott Balogh József, Fülöpháza polgármestere, mert három éve részegen megverte az élettársát. Az akkor még fideszes képviselő sokáig tagadta a bántalmazást. Először azt nyilatkozta, hogy a vak komondorjuk rontott rá az asszonyra. Később azonban részben beismerte, hogy bántotta a nőt. A botrány kirobbanása után a Fidesz kizárta Baloghot, most pedig a polgármesteri székből is távoznia kell.

Börtönbe kerülhet a balesetet okozó traktoros

Börtönbe kerülhet az a traktort vezető fiatalember, aki halálos balesetet okozott a 37-es úton tavaly nyáron. Ketten meghaltak, amikor sötétedés után először az úton kivilágítatlanul közlekedő munkagép hátuljába csapódtak, majd átsodródva a másik sávba egy teherautónak ütköztek. A kocsi kigyulladt. A traktoros ellen most emeltek vádat. Kiderült, több esetben súlyosan megsértette a KRESZ-t.

Életük végéig börtönbe küldenék a szülőket

Élethosszig tartó börtönbüntetést kaphatnak, annak a másfél éves kislányak a szülei, akinek csontsovány holttestét múlt hét csütörtökön találták meg egy gyöngyösi lakásban. A Heves megyei ügyészség szóvivője Híradónknak azt mondta, a boncolás bebizonyította, hogy a kislány nem betegség miatt halt meg, hanem azért, mert nem kapott enni. A szülőket éppen ezért különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsítják. Előzetes letartóztatásukról szombaton dönthet a bíróság.

Fókusz 2016-05-12


szerző:
2016.05.12. 17:25
Két fiú rugdoshatta halálra a gólyát

Két tizenéves rugdoshatta halálra a jászapáti gólyát. A gólya tetemét hétfőn találták meg a Szent Imre Katolikus Általános Iskola udvarán. Sérülései alapján úgy rugdosták össze, mintha csak egy focilabda volna. A fiúk beismerték, hogy bántották az állatot. Egyikük azt mondta, nagyon megbánt mindent. Súlyos büntetést is kaphatnak, akár börtönbe is mehetnek.

Exkluzív: Bocsánatot kért áldozatától Kiss László

A volt úszókapitány virágcsokorral a kezében kereste fel Takáts Zsuzsannát, akit 55 évvel ezelőtt két úszótársával megerőszakolt. Mindhármukat több éves börtönbüntetésre ítélték. Kiss László koncepciós perről beszélt, az asszony azonban a múlt héten interjút adott az RTL Klubnak, és részletesen beszélt a történtekről. A találkozáson csak az RTL stábja lehetett ott.

Nem kapott húst, kalapáccsal támadt

Jogerősen is kilenc év börtönbüntetést kapott a férfi, aki kalapáccsal támadt egy idős asszonyra, mert nem kapott tőle hitelbe húst. A nőt két éve életveszélyes állapotban vitték kórházba. Fia szerint még mindig nem tette túl magát a történteken, és mindkettőjüket felháborítja a szerintük enyhe ítélet. A most 80 éves támadó ugyanis négy év múlva kiszabadulhat.

Előzetes: 7,5 év börtön egy olyan rablásért, ahol nem vittek el semmit

2014 elején egy debreceni trafikba tört be a férfi, az eladó azonnal megnyomta a pánikgombot. A rabló sarkon fordult, de a táskáját ott hagyta, rajta a DNS-ével, így tudták beazonosítani. További részletek 18 órakor a Híradóban.

Magyar rablók, akiket megrészegített a pénz látványa

Nem tudott ellenállni a pénz látványának, ezért vette magához a hatvanegy millió forintot. Ezt vallotta a pénzszállító, aki akár nyolc év börtönt is kaphat tettéért. A férfi az összes pénzzel egyetlen kosármeccs végeredményére fogadott és vesztett. De, talán önök is emlékeznek a postásra, akinek történetéről a Tankcsapda még klipet is forgatott.

Börtönbe kerülhetnek a verekedő fegyőrök

Akár 8 évre is börtönbe kerülhet az az egykori börtönőr, aki tavaly brutálisan megvert egy szegedi egyetemista lányt, mert annak színes bőrű barátját menekültnek nézte. A három verekedő férfi között volt még egy börtönőr, ellene csak garázdaság és súlyos testi sértés miatt indult eljárás, de ezekért ő is letöltendő börtönbüntetést kaphat. A Szegedi Fegyház és Börtön azonnal megszüntette a két férfi munkaviszonyát.

Vádat emeltek az alvilág hírhedt verőlegénye ellen

Egy húsz évvel ezelőtti ügyben emelt vádat az ügyészség a fogathajtó elleni merénylet miatt. A fővárosi Ügetőn dolgozó Lakatos Csabára 1996 novemberében négy lövést adtak le. A hajtót három golyó találta el, egy a nyakába fúródott, majdnem belehalt a támadásba. Lakatos állítja azért lőttek rá, hogy elhallgattassák.

Fókusz 2016-03-01


szerző:
2016.03.01. 18:55

Fókusz 2016-02-26


szerző:
2016.02.26. 18:55
Kivágta a magzatot az anyja hasából

Több mint 100 év börtönt kapott az az amerikai nő, aki kivágta a magzatot egy állapotos asszony hasából. A bíróságon nem derült, hogy a nő miért követte el a szörnyű tettét.

Felvétel készült a részeg rongálóról

A miskolci férfi, aki még decemberben betörte a villamos ablakát, akár két évet is kaphat.  Állítólag részegen szállt fel, felkapta a villamoson lévő úgynevezett biztonsági kalapácsot és ütött. A szilánkok szétrepültek az utastérben, szerencsére senki sem sérült meg.

Stadler József megint a nulláról kezdi

Eddig összesen hét évet ült börtönben, túlélt egy súlyos betegséget, és még mindig egy 420 milliós per nyomja a vállát. Stadler József mégis újrakezdi építeni birodalmát. Egyelőre kölcsönlakásban él, de tele van tervekkel, szerinte sokan már most üzletelnének vele, és 65 évesen is tud még meglepetést okozni.

Ügyészség: törvénysértően enyhe ítélet

Törvénysértően enyhe büntetésnek tartja az ügyészség, hogy Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyettes csak felfüggesztett börtönbüntetést kapott az elsőfokú bíróságtól. Ezt szokatlan módon egy sajtótájékoztatón jelentették be, amelyen hosszan magyarázták, hogy ők mindent megtettek a szigorúbb büntetésért.

Brutálisan megverte és kirabolta volt szerelmét

A 25 éves támadó nem egyedült rabolt. Neki nem nyitott volna ajtót a volt szerelme, ezért társa csengetett be a lakásba. A zsákmány nagyrészét - 100 ezer forintot - menekülés közben elveszítették. A most elkészült vádirat szerint akár húsz év börtönbüntetést is kiszabhat a bíróság.

Harminc év börtön a fészekrakó-perben

Véget ért a gigaper: hét év börtönbüntetést kapott első fokon a miskolci, úgynevezett fészekrakó-per elsőrendű vádlottja, egy ügyvédnő. 277-en álltak bíróság előtt, majdnem mindenkit elítéltek. A nyolc fővádlott összesen több mint harminc év börtönbüntetést kapott. Az ügy 2009-ben robbant, amikor kiderült, ügyvédek, banki ügyintézők, értékbecslők éveken át visszaéltek az állam által nyújtott úgynevezett fészekrakó hitellel.

Emberöléssel vádolják az anyát

A nyomozók szerint az asszony robbantotta fel idén év elején a házukat úgy, hogy élettársa és 2 éves gyermekük is otthon volt. A detonációban mindhárman súlyos égési sérüléseket szenvedtek, az épület pedig lakhatatlanná vált. Az asszony akár 15 év börtönbüntetést is kaphat.

„Egy kis elégtétel volt bennem” - Exkluzív interjút adott a Házon kívülnek a fagyállós gazda

Hét év börtönt kapott első fokon az a vácszentlászlói férfi, aki fagyállót tett a borába. Abból később ivott egy betörő, aki végül mérgezésben meghalt. Az ítélet után a gazda exkluzív interjút adott az RTL Klub Házon kívül című műsorának. A teljes interjút ma este 22.25-kor láthatják a nézők.

Meg akarták állítani a vízágyút

Két év börtönbüntetésre és a perköltség megfizetésére ítélte a bíróság azt a két szurkolót, akik szeptember elején a magyar-román focimeccs utáni zavargásokban a rendőrségi vízágyúra támadtak. A két vádlottnak, apának és fiának nem kell börtönbe mennie.  Focimeccsekre azonban nem járhatnak, az MLSZ rendezvényeiről négy évre eltiltották őket.

Öt és fél évet kapott az ATM felgyújtásáért

Öt és fél év börtönbüntetésre ítélték azt a férfit, aki idén februárban Dorogon felgyújtott egy bank automatát, majd többször rálőtt egy másik bank üvegajtajára. Úgy tudjuk, hogy a 43 éves férfi elismerte, hogy ő rongálta meg az automatát és az ajtót, de az a tárgyalás alatt sem derült ki, hogy miért. Az ítélet nem jogerős, az ügyész súlyosbítást, a vádlott enyhítést kért.

Mindent odaadott, mégis megölték

A pénz mellett még az üzlet kulcsait is átadta, mégis brutálisan meggyilkolta 20 éves áldozatát idén áprilisban a kaposvári trafikrabló. A rendőrség most zárta le a nyomozást. Különös kegyetlenséggel, aljas indokból és nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt javasol vádemelést. Egy 19 éves sántosi férfit gyanúsítnak a gyilkossággal, melyért akár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat.

Az életünkbe kerülhet a biztosítási csalás

A biztosítási csalók nagy rizikót vállalnak tettükkel, hiszen az életükkel játszanak. Pénz utáni vágyukban egy dolgot elfelejtenek, hogy ha az első próbálkozás rosszul végződik, már nem lesz több dobásuk.

Nem hagyott nekik a borból, ezért verté agyon

Az elkövetők ellen nemrég emelt vádat a Pest Megyei Főügyészség. A vádlottak az ügyészség szerint három éve ölték meg ismerősüket, a holttestet ezután elásták a kertben. Néhány barátjuknak viszont elmesélték, hogy mit tettek, közülük jelentkezett valaki a rendőrségen, ezután ásták ki a maradványokat. A két férfi akár 15 év börtönt is kaphat.

Összesen 10 év börtönre ítélték első fokon az IL Ferro két ügyvezetőjét

A bíróság még 515 millió forint vagyonelkobzást is elrendelt. A cég 2006-ban azt ígérte ügyfeleinek, egyszeri, akár 300 ezer forintos szerződéskötési díj befizetése után havi 40-50 ezer forintot ad nekik. Cserébe reklámmatricát kell ragasztani a kocsijukra. Több mint 10 ezer szerződést kötöttek, pedig a bíróság szerint már akkor tudták, hogy egy idő után nem tudnak majd fizetni. A károsultak attól félnek, soha nem kapják vissza pénzüket.

Gólyatáborok: egy erőszak tanulságai

Tavaly nyáron az ELTE Tanító és Óvóképző karának fonyódligeti gólyatáborában az első estén, a tábor kellős közepén, egy ott dolgozó fotós megerőszakolt egy 19 éves diáklányt. Első fokon szerdán hét és fél évi börtönre ítélte a bíróság. Miután az ügy nyilvánosságra került, több lány is hasonló történettel állt elő, egyiküket az ELTE jogi karának gólyatáborában erőszakolták meg. Tanulságokról és a jövőről beszélgettünk.

Három testvér támadt fiatalokra


szerző:
2015.05.28. 18:10
Három testvér támadt fiatalokra

Útonálló tinédzserek: három testvér ellen emeltek vádat Miskolcon, akik utcán támadtak fiatalokra két alkalommal is. A legidősebb rabló egy tizenöt éves lány, öccsei tizenhárom és tizenkét évesek. Az egyik esetben késsel fenyegették, a másik alkalommal megverték áldozatukat, de szinte semmit nem zsákmányoltak. Ha bűnösnek találja őket a bíróság, akár tíz év börtönbüntetést is kaphatnak.

Mire költötték zsákmányukat a leghírhedtebb rablók?

5 év után szabadult a börtönből az a miskolci vagyonőr, aki 650 millió forintot lopott el munkahelyéről. D. Jánost azóta senki nem látta és az eltűnt pénz sem került még elő. Utánajártunk, mire költötték a legnagyobb fogásaikat a legismertebb rablók. Kilyén Tamás riportja.

Hírhedt rablók: mire költötték a zsákmányolt pénzt?

A Viszkisnél is évekig próbálták kideríteni hova tűnt az összesen több mint 142 millió forint. A rendőrség hiába ásta fel a kertjét is, ő mindig azt mondta: elköltötte már a pénzt. De mi a helyzet a többiekkel?

Overdose tulajdonosa is áfát csalt?

Overdose gazdája előzetes letartóztatásban van! A HVG.hu úgy tudja, hogy az ismert üzletember, Mikóczy Zoltán is a kecskeméti börtönben van. A gyanú szerint társaival együtt több mint egy milliárd forint forgalmi adót csalt el. A dél-alföldi cukoráfa-csalási ügyről hétfőn számoltak be a hatóságok, de az csak mostanra derült ki, hogy az egyik gyanúsított Mikóczy. Az üzletembernek nem először gyűlik meg a baja a hatóságokkal. Romániában a nagyváradi bíróság csődbűntett miatt egy év hét hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte.

Életfogytiglant kapott a futballsztár

Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték az amerikai futball egyik legígéretesebb játékosának tartott Aaron Hernandezt. A sportoló két évvel ezelőtt brutálisan meggyilkolta egyik barátját. A bírósági tárgyalás az O.J. Simson-ügy óta nem látott nyilvánosságot kapott az Egyesült Államokban. A sportoló ellen hamarosan egy másik gyilkosság miatt is eljárás indul, Hernandez feltételesen sem kerülhet szabadlábra.

Zalatnay Saroltát megint elítélték

Újra börtönbüntetésre ítélték Zalatnay Saroltát. Most egy év hat hónapot kapott, de nem kell börtönbe mennie, mert az ítélet végrehajtását három évre felfüggesztették. Az énekesnőt egy állatmenhely vezetője jelentette fel, mert - állítása szerint - Zalatnay úgy kért pénzt tőle, hogy már akkor tudta, a kölcsönt nem fogja visszaadni. Az énekesnő szerint személyes bosszú miatt került a bíróság elé és tagadta a csalást.

Előzetes: Újra börtönbüntetésre ítélték Zalatnay Saroltát

Az énekesnő, aki korábban már ült börtönben, most egy év hat hónapot kapott. Hogy mit mond erre Zalatnay Sarolta, és hogy fogadta az elsőfokú ítéletet, megtudhatják 6-kor az RTL Híradóban.

Felfüggesztett börtönt kapott az apa

A hatóságok nem mérték fel jól, hogy mennyire veszélyes az a férfi, aki már korábban is fenyegetőzött azzal, hogy megöli hathónapos gyermekét. Ezt állítja az általunk megkérdezett jogvédő.

Fókusz 14-11-24


szerző:
2014.11.24. 19:25
Fókusz 14-11-24

Fókusz: Átváltozóművészek - Az ország legnagyobb showjának kulisszatitkai, hogyan működik az X-Faktoros dizájn-brigád? Nincs pénz kalácsra! Rájuk bízzuk a gyermekeinket, de kevesebbet keresnek, mint a minimálbér. Van-e kiút a bölcsödei dolgozók számára? Börtönbe zárják? - VV Dóri drogügyletbe keveredett és elítélte a bíróság, mit szól ehhez a villalakó édesanyja?

Kislányokat zaklatott a fociedző


szerző:
2014.11.12. 18:05
Kislányokat zaklatott a fociedző

Négy év, hat hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság elsőfokon azt a soproni fociedzőt, akit több család is szexuális zaklatással vádol. A szülők szerint az edző fogdosta a lányukat, telefonon zaklatta és arra kérte csinos fehérneműben menjen be az irodájába.
 

„Tiszta a lelkiismeretem, nem hibáztam”

Tiszta a lelkiismerete és úgy érzi, hogy nem követett el hibát az az asszony, aki két évvel ezelőtt az autójával elütött egy babakocsiban lévő ikerpárt Érden. A balesetben a háromhónapos csecsemők meghaltak. Ítélet holnap várható. Az asszony ügyvédje felmentést, az ügyész börtönbüntetést kért a 65 éves nőre.
 

Kétszer is lopott a postás


szerző:
2014.09.19. 18:05
Kétszer is lopott a postás

Megúszhatja a börtönt a milliókkal meglépő debreceni postás! 1 év 8 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték a 32 éves férfit, aki egy hónapja több mint 2 millió forinttal, sok ember nyugdíjával tűnt el.
 

Felfüggesztett börtön első fokon

Kilenc vádlott, összesen közel tizenhárom év szabadságvesztés, mindez felfüggesztve. Ítéletet hozott első fokon a bíróság a miskolci munkaügyi központban történt visszaélések ügyében.

Stadler József már csak árnyéka önmagának

A juhászból lett dúsgazdag vállalkozó, majd az abból lett adócsaló elítélt ma árnyéka önmagának. Újabb ötéves börtönbüntetéséből még hátra lett volna néhány hónap, de a 65 éves férfi állapota annyira leromlott, hogy kiengedték, édesanyja várta őt haza.

Fókusz 13-12-05


szerző:
2013.12.05. 19:55
Fókusz 13-12-05

Fókusz: Sztárom a párom - Palvin Barbit lányok milliói irigylik. Vajon hogyan lehet egy híres embert szerelmessé tenni? Nem adja fel - Damu Roland harcol, mert szerinte jogtalanul változtatták meg a fia vezetéknevét. Lali nem palástol - Mi az igazság a Mikulás-mítosz körül és hogyan énekelt a hóbortos Lali a nagyszakállúnak?

Fókusz 12-11-09


szerző:
2012.11.09. 20:50
Fókusz 12-11-09

Fókusz: Sikergyárosok - Ki felel Zámbó Krisztián, Csobot Adél, vagy Oláh Gergő torkáért? Az énektanárok állandó készültségben pszichológusok is! Letaglózva - Gáspár Győző most fogta fel: akár börtönbe is juthat. Az interjú alatt Beával is összeveszett. Vigyázat, Tankcsapda!- A zenekar klippremiert ígért, végül élő koncertet is adott. A meglepetés sokkolta a szemtanúkat!

Fókusz 12-03-20


szerző:
2012.03.20. 20:45
Fókusz 12-03-20

Fókusz: De ki az a Puzsér? - Már az első adás után róla beszél az ország. Honnét került ide a Csillag Születik kíméletlen zsűritagja? Szívtiprók az éjszakában - VV Attila és Csaba együtt indultak hódító útjukra. Turnéjukra mi is elkísértük őket. A Damu-dráma - A színész jogerősen négy és fél év börtönt kapott. Üveges tekintettel nézett szembe a sorsával.

Reflektor 12-03-05


szerző:
2012.03.06. 00:35
Reflektor 12-03-05

Reflektor: Mi vár Stohl Bucira? Összemérték erejüket az X-Faktorosok.

Osztálytársait terrorizálta


szerző:
2011.10.27. 18:59
Osztálytársait terrorizálta

Saját osztálytársait zsarolta egy 15 éves fiú egy ózdi szakközépiskolában.

Lemondott a „fejelésért” elítélt polgármester

Lemondott Somogyacsa polgármestere, miután a bíróság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt jogerősen egy év börtönre ítélte.

Hidegvérrel rabolt a 14 éves fiú

Hosszú bűnlajstroma van a tininek. Győrben 18 alkalommal lopott: többek között meglépett egy bár bevételével, egy boltból pénztárcákat lopott.

Fókusz 11-09-12


szerző:
2011.09.12. 20:55
Fókusz 11-09-12

Fókusz: Hat év börtön! - Megszületett az első fokú ítélet. Damu Roland megrendült, a volt barátnő zokogva adott interjút. Össztűz a mentorokra - Szombaton tovább zakatolt az X-Faktor, meglátogattuk a szőnyegbombázókat. Kolontárról Lappföldre - Gyerekek, akik hősiesen megküzdöttek a vörösiszappal, egy évvel később kezet foghattak az igazi Mikulással.

Mások szorult helyzetéből húztak hasznot

Letöltendő szabadságvesztésre ítélt a Pécsi Városi Bíróság két mohácsi uzsorást.

Hűvösre tették a szemetelőt


szerző:
2011.07.08. 16:44
Hűvösre tették a szemetelőt

Nyolc hónap letöltendő börtönbüntetésre ítéltek illegális hulladéklerakás miatt egy férfit a Zala Megyei Bíróságon.

Börtönbe küldik Tunézia elűzött elnökét

35 éves börtönbüntetésre és 13 milliárd forintnak megfelelő pénzbírságra ítélte a a volt elnököt és feleségét.

Elővezetik Döge volt polgármesterét

Vincze Ferencet vesztegetés miatt ítélték februárban 3 év 10 hónap börtönbüntetésre, nem vonult be.

Fókusz 11-04-18


szerző:
2011.04.18. 20:45
Fókusz 11-04-18

Fókusz: Váratlan fordulat - Hogyan reagált Béci kiesésére a barátnő, a család és a rajongók? Megszólal a vesztes is. Tabuk nélkül - Stohl András a drogról, az alkoholizmusról és a börtönbüntetésről is beszélt körútján. Irány a döntő! - A szombat este legmeghökkentőbb pillanatai. Kiscsillagok, akiknek máris megváltozott az életük.

Stohl András kedden vezetett utoljára ValóVilágot

A színész-műsorvezető az elsőfokú ítélet kihirdetése után eldöntötte, már nem szeretne műsort vezetni.

Fókusz 11-04-01


szerző:
2011.04.01. 20:45
Fókusz 11-04-01

Fókusz: Meglepődtek - Stohl András kollégái elmondják, mit szólnak az első fokú ítélethez. Hízókúra - Öt-tíz kilót híztak a Villalakók beköltözésük óta. Mérlegelés és esélylatolgatás a nagy párbaj előtt. Időutazás - Száz év két dimenzióban, így találkoznak egymással a jelen és a múlt főhősei.

Fókusz 11-03-31


szerző:
2011.03.31. 20:45
Fókusz 11-03-31

Fókusz: Váratlan fordulat - Meglepően szigorú ítélet született Stohl András ügyében. A tárgyalás eseményei percről percre. 100 napja a csúcson - Az X-faktorosok minden babért learattak, most pedig üzennek utódjaiknak. Elszöktek - Ördög Nóri a tengerentúlon készült fel a Csillag születik indulására. Megmutatjuk a nyaralás exkluzív felvételeit!

Harminc évet kapott a terrorizáló banda

Egy egyetemistát akartak megverni a VIII. kerületben, még 2009–ben. A vád szerint a csoport csak azért támadt a fiatalemberre, mert magyar.

George Michael-t hűvösre teszik


szerző:
2010.09.14. 20:55
George Michael-t hűvösre teszik

Az énekes bűnösnek vallotta magát, kannabisz hatása alatt vezette neki kocsiját egy fotósüzletnek.

Ügyész a vádlottak padján


szerző:
2010.06.30. 20:38

Szexrabszolga


szerző:
2010.04.21. 13:35
Rács mögé kerülhet az üvöltve szexelő nő

Olyan erővel ordít és sikoltozik szex közben, hogy többen azt hitték, bántalmaznak valakit.

Leköpte anyja holttestét


szerző:
2010.01.05. 21:40
Leköpte anyja holttestét

A férfi azzal magyarázta tettét, hogy anyja rendkívül rosszul bánt vele gyerekkorában.

Felfüggesztett börtön Benedek Fülöpnek

Benedek Fülöpöt első fokon másfél év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság.

Belenőtt a lánc a kutya nyakába


szerző:
2009.11.08. 16:56
Belenőtt a lánc a kutya nyakába

Az állatot nem adják vissza a gazdájának, és a műtét költségeit is ki kell fizetnie a férfinak.

Halálra verette tanítványát egy szumóedző

Egy japán bíróság 6 év börtönbüntetésre ítélte a brutális oktatót.

Hét gyereket nemzett lányának


szerző:
2009.05.28. 07:57
Hét gyereket nemzett lányának

Gyerekkoruk óta erőszakolta lányait a sajtóban „Mendoza rémeként” emlegetett férfi.

Elfogták a visszaeső 16 éves tolvajt

Felfüggesztett börtönbüntetése alatt egy férfitól 1 millió forintot lopott.

Elítélték, leülte, majd felmentették

A bélyeghamisítással vádolt férfi ellen hamisan tanúskodtak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való