KERESÉS search-close

börtön

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "börtön"

2 év 4 hónap börtönre ítélték a parkolóőrökre lövöldöző férfit

Jogerősen két év négy hónap börtönt kapott az a férfi, aki tavaly márciusban lőtt rá három parkolóőrre Pécsen. A támadó nem vett jegyet a kocsijára, és azon dühödött föl, hogy meg akarták bírságolni. Előbb megütötte az egyik ellenőrt, majd a kocsijából elővett gumilövedékes fegyverrel közvetlen közelről rájuk lőtt, két ellenőr súlyosan megsérült.

Napokon belül elhagyhatja a börtönt a Viking szállodahajó kapitánya

Akár napokon belül kijöhet a börtönből a Viking szállodahajó ukrán kapitánya. A bíróság ugyanis jogerősen is helybenhagyta, hogy amint kifizeti a 15 millió forintos óvadékot, szabadlábra helyezik a dunai hajóbaleset gyanúsítottját. Ő vezette a szállodahajót, ami elsüllyesztette a kis városnéző hajót két hete Budapesten, fedélzetén 35 emberrel. A tragédiát 7-en élték túl.

Hat év börtön a gyerekeket molesztáló hitoktatónak

Rezzenéstelen arccal hallgatta az ítéletet a gyerekmolesztáló hitoktató. Hat év börtönt kapott, mert korábban alsós gyerekeket molesztált. Tavaly tett feljelentést az iskola, miután egy 7 és egy 9 éves gyereket szexuálisan zaklatott a férfi. Az egykori oktatót gyermek-pornográfiával is vádolják, a nyomozáskor ugyanis több száz, kiskorúakról készült felvételt találtak a számítógépén.

Egy éve börtönben kéne lennie az ex-polgármesternek, ehelyett…

Veres Margit Balmazújváros független, fideszes és MSZP-s támogatású polgármestere volt. Egészen addig, amíg hivatali vesztegetés miatt el nem ítélték jogerősen 5 évre. Mert hogy az ítélet szerint Veres Margit, még a város jegyzőjeként, pénzt és egy autót fogadott el egy vállalkozótól, segítségért cserébe. Egy éve született meg az ítélet, de még mindig nem vonult börtönbe: egy önkormányzati cégnél dolgozik, jön-megy a városban, és vezető fideszes politikusokkal mutatkozik különféle rendezvényeken, mint ha mi sem történt volna…

Ítélet a brutális börtöngyilkosok ügyében

Brutális kegyetlenséggel kínozták és végül gyakorlatilag kivégezték áldozatukat – életfogytig tartó fegyház büntetést szabott ki a bíróság három férfira, akik a szombathelyi börtönben megölték cellatársukat. Az eset 2017 tavaszán történt, most hoztak ítéletet az ügyben. A döntés nem jogerős, mert az ügyészség és a védők is fellebbeztek.

Eltávozást kapott a börtönből, megfojtotta élettársát

Mindent beismert és lemondott a tárgyalás jogáról, majd miután megtudta, hogy több mint 23 évet is kaphat, meggondolta magát. A férfi tavaly júniusban eltávozást kapott a börtönből, majd a vád szerint egy cipőfűzővel megfojtotta élettársát Nagyecseden. Egy nap bujkálás után fogták el a rendőrök.

Felfüggesztett börtönt kapott a gazda, aki megverte a gyümölcseit megdézsmáló tolvajt

Egy év hat hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a nyárlőrinci gazdát, aki alaposan összevert egy tolvajt, miután az társaival megdézsmálta a gyümölcsösét. A tolvajnak több bordája eltört, mellkasa baloldalán pedig légmell alakult ki. A gazda azt mondta, megbánta, hogy ekkora bajt okozott.

Top 3 - Damu Rolandnak a sötét börtönfalakkal is meg kellett barátkoznia

A színész a pletykalapok kedvenc rosszfiúja lett, amikor volt barátnője nemi erőszakkal és bántalmazással vádolta. Ártatlannak vallotta és vallja magát a mai napig, de a reflektorfényben tündöklés helyett meg kellett barátkoznia a sötét börtönfalakkal. Damu Rolnad sokáig küzdött azért, hogy visszatérhessen a színpadra, botrányai tették őt igazán feledhetetlenné, és lehet, hogy ezt mostanra már ő maga is belátta.

Londonban már nem tudják hova bezárni a klímaváltozás megállításáért tüntető embereket

Londonban már nem tudják hova bezárni a klímaváltozás megállításáért tüntető embereket a rendőrök.

Börtönt kaphatnak a kutyaviadalért

Évekre börtönbe küldené az ügyészség azt a három férfit, akik a vád szerint tiltott állatviadalt szerveztek tavaly júliusban Mohácson. Két harci kutyát eresztettek egymásnak, a viadalra közönséget is hívtak, volt, aki csak ezért utazott a városba Spanyolországból.

Mégsem engedik ki a villanyszerelők megölésével gyanúsított vállalkozót

Hiába várta családja, nem mehetett haza a két villanyszerelő megölésével gyanúsított vállalkozó. Bár hétfőn a bíróság úgy döntött, hogy letartóztatását megszüntetik és bűnügyi felügyeletbe kerül, vagyis nem hagyhatja el otthonát, csütörtökön másodfokon a döntést megváltoztatták.

 

Börtönbe küldené az ügyészség a kutyacsempészt

Börtönbe küldené az ügyészség a kutyacsempészt. A Kaposvár mellett élő olasz férfi még 2017-ben akart 56 állatot kivinni az országból, közúti ellenőrzésen bukott le. A kölyökkutyák csaknem fele elpusztult, az életben maradt állatok közül több máig nem jött rendbe.

Ervin megfenyegette Lipták nyomozó családját

Elszabadultak az indulatok Lipták és Ervin beszélgetése közben.

Ötmillió forint kártalanítást kap az államtól az olaszliszkai lincselés elsőrendű vádlottja

Ötmillió forintos kártalanítást kap jogerősen az államtól az olaszliszkai lincselés elsőrendű vádlottja, akit 2009-ben ítéltek életfogytig tartó szabadságvesztésre. A börtönkörülmények miatt perelte be az államot. A brutális gyilkosság 2006-ban történt Olaszliszkán. Szögi Lajos tanárt többen halálra verték, mert az autójával majdnem elsodort egy 11 éves kislány. Szögi Lajos családjának ügyvédje szerint a kártérítés teljes összege az áldozat családját illeti.

Nyilatkozott a halálra éheztetett kislány apja

Soványnak látta, de másik kislányuk is sovány volt - ezt nyilatkozta a halálra éheztetett gyerek apja, aki továbbra is ártatlannak tartja magát. A börtönben nyilatkozott a Fókusznak, miután a múlt héten jogerősen 15 év fegyházbüntetésre ítélték. Felesége 18 évet kapott. Másfél éves kislányuk 2016 májusában halt éhen gyöngyösi lakásukban.

Bocsánatot kért a féltékenységből gyilkoló férfi

Bocsánatot kért áldozata szüleitől és azt mondta, nagyon sajnálja, hogy Blanka szülei miatta nem láthatják többé a lányukat. Utolsó szó jogán ezt mondta a Szegedi Ítélőtáblán az a fiatalember, aki tavaly a szilveszteri buli után féltékenységből megfojtotta barátnőjét, majd magával is végezni akart. Jogerősen 10 év börtönbüntetésre ítélték.

39 napot ült ártatlanul Kozso egy amerikai börtönben

Illegális bevándorlónak nézték Kozsót Amerikában, ezért másfél hónapra börtönbe csukták. A zenészt egy olyan helyen tartották fogva, ahová a legtöbben illegális bevándorlás miatt kerülnek. Kozso azt mondja, rettenetes körülmények között töltötte a mindennapjait.
Kozsóval készült beszélgetést itt nézheted meg hosszabban.

KOZSO: A börtönben óránként ellenőrizték mit csinálok

Kozsonak nem úgy indultaz újév, ahogy tervezte. Január 1-jén egyik pillanatról a másikra az amerikai álomvakáció helyett egy börtönben találta magát. A bajt az okozta, hogy Kozso évekkel ezelőtt igényelt egy zöldkártyát, de végül nem teljesítette annak feltételeit és lemondott róla. Mostani utazása előtt azonban hivatalosan igényelte az Amerikába szóló turista-vízumot, amit meg is kapott, csakhogy a repülőtéren egy - szerinte - bürokratikus baki miatt azonnal rács mögé került.
A Fókusz riportját ide kattintva nézheted meg.

Vége? Egy örökössel kevesebb?!

Ebből baj lesz: Tibit börtönbe zárták (ha kíváncsi vagy miért, ide kattintva megnézheted). Igen ám, de az idő kegyetlenül telik, és ha nem ér vissza időben Ökörapátiba... fújhatja az örökségét!

Börtönbe küldték a lopott kocsikkal karambolozó két férfit

Börtönbe küldték a lopott kocsikkal karambolozó két fiatalembert. Tavaly májusban, miután nyugtatót és biofüvet fogyasztottak, elloptak egy kocsit, de a Veszprém megyei Úrkútnál árokba hajtottak. Erről a veol.hu számolt be. Kihallgatásuk után elengedték őket, ekkor újabb kocsit fújtak meg és azzal is balesetet okoztak. Emiatt a sofőrt 1 év 10 hónapra, míg társát másfél év börtönbüntetésre ítélték jogerősen.

 

Agresszivitás és szadizmus vezethetett a kínzáshoz

Agresszivitás és szadizmus, a pszichológus szerint ez vezethetett a szombathelyi börtönben elkövetett kegyetlen gyilkossághoz. A vád szerint 2017. májusában azért halt meg az egyik rab, mert cellatársai hetekig brutálisan kínozták. A férfi sérüléseit több mint fél órán át sorolta az orvosszakértő. A perben a tanúként meghallgatott börtönőrök azt vallották, semmit nem vettek észre.

Szívbetegsége miatt kiengedték a börtönből M. Richárdot

Szívbillentyű elégtelensége van, ezért engedték szabadon – ezt mondta a Dózsa György úti halálos baleset egyik vádlottja az RTL Híradónak. A bíróság elfogadta az orvosszakértői véleményt, amely szerint a férfit hamarosan meg kell műteni, az előzetes vizsgálatokat a nyomkövető akadályozná, ezért azt sem kell viselnie. A férfi a vád szerint 2017-ben száguldott sportkocsijával a fővárosban, egy szabálytalanul kanyarodó autóval ütközött, ketten meghaltak.

Nem vették észre, hogy cellatársai bántalmazták

Nem vették észre a bántalmazást, ezt állították börtönőrök a brutálisan megkínzott, majd meggyilkolt rab ügyében zajló tárgyaláson. A férfit a vád szerint cellatársai heteken át kínozták, végül 2017 májusában belehalt a bántalmazásba a szombathelyi börtönben. Három rabot vádolnak a gyilkossággal, a mai tárgyaláson a börtön alkalmazottai és az aznap riasztott mentők is felidézték, mire emlékeznek.

Az álmennyezeten át akart megszökni, nem jutott messzire

Az álmennyezeten keresztül akart megszökni egy rab az egyik amerikai börtönből. Csak pár méterre jutott, az őröknek sikerült megállítani és ártalmatlanítani. A botcsinálta szökevény akcióját a biztonsági kamerák is felvették.

Életfogytig a rácsok között!

Rostás Henrik húsz évesen került a rácsok közé, az ítélet szerint apja sem szabadulhat élve. Az ároktői banda tagjaiként idős embereket bántottak kegyetlenül, akik közül kettő nem élte túl a kínzásokat. A tizenegy éves Szita Bence gyilkosainak ügyét is leghamarabb 40 év elteltével vizsgálhatnák felül. Magánzárkáikban beszélhettünk velük, nem adják fel a reményt. Miben bíznak? 

760-szor bliccelt, börtönbe megy


szerző:
2019.01.30. 18:20
760-szor bliccelt, börtönbe megy

Öt éven át, 760-szor utazott jegy nélkül a vonaton. Az utast a kalauzok minden alkalommal meg is büntették. A férfi a bírságokat sem fizette be, tartozása már meghaladta a 11 millió forintot – írta meg az Indóház Online. A MÁV feljelentést tett. A bíróság a napokban szigorú ítéletet hozott: a bliccelőnek 1 évre börtönbe kell mennie.

Emberrablással vádolják Cicciolinát!

Nagy bajba kerülhet Cicciolina, az egykori pornószínésznőt ugyanis ismét emberrablással vádolják. A pornódíva 1992-ben titokban magával vitte Jeff Koons-szal közös gyermeküket a férfi otthonából, akit Magyarországra majd Olaszországba szöktetett. Bár az ügyben bírósági döntés született, a volt férj sosem nyugodott bele a történtekbe.

Börtönbe küldenék a Dózsa György úti gázolót

Több mint 7 évre börtönbe küldené az ügyészség a Dózsa György úti halálos baleset egyik vádlottját. Ő luxuskocsijával nagyjából 140-nel száguldott a fővárosban 2017-ben, amikor összeütközött egy szabálytalanul kanyarodó kocsival. Ketten meghaltak, többen megsérültek. Az ügy tárgyalása most kezdődött. A luxuskocsi vezetője részben beismerte, hogy bűnös, és azt mondta, őszintén sajnálja az áldozatokat.

Joe Evelinnek: „Nem utállak, csak megbocsátani nem tudok…”

Joe-t kiengedték a börtönből. Kareszhez és Tedihez újabb váratlan látogató érkezett. Bagoly bíztatni kezdte Bencét.

Joe Tamarának: „Viktor nem kaphatja meg a műhelyt”

Joe heves tiltakozásba kezdett, amikor kiderült, hogy ki akarja megvenni tőle a műhelyt…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamás: „Remélem, hogy Szofi megtalálja majd a boldogságát nélkülem is…”

Tamara meglátogatta Joe-t. Szofi aggódni kezdett Tamásért. Bence találkozóra ment a régi cimboráival.

Joe szabadlábon védekezhet 30 millió forint óvadék ellenében

Joe új ügyvédje sikerrel járt a bíróságon…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Már az ügyvédje sem hisz Joe ártatlanságában

Joe kirúgta az ügyvédjét, amiért az megpróbálta rávenni, hogy vallja bűnösnek magát…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe számára felvillant a fény az alagút végén?

Szilárd meglepte Karolát. Joe kirúgta az ügyvédjét. Szofinak problémája akadt egy utcazenésszel.

A Tanár diákjai börtönbe kerülnek!

Szilárd (Nagy Ervin) elvitte az osztályát egy kis kirándulásra... a börtönbe, amivel egyet akart elérni: egy maradandó élményt.

Czeglédy Csaba háziőrizetben nyilatkozott nekünk

Szombaton engedték ki a börtönből Czeglédy Csabát, az MSZP volt szombathelyi elnökét és önkormányzati képviselőjét, most házi őrizetben van. Több mint 6 milliárd forintos költségvetési csalással gyanúsították, amit utóbb felbujtásra módosítottak. Hosszasan mesélt nekünk börtönbeli és itthoni hétköznapjairól is.

Joe Gábornak: „Mind azt hiszitek, hogy én öltem meg Ádámot?!”

Evelin és Gábor együtt mentek be a börtönbe Joe-hoz…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe önmaga árnyéka lett a börtönben

Evelin és Gábor meglátogatták Joe-t. Tamás nyomozni kezdett Isabel után. Roland ultimátumot adott Borinak.

Lali kétségbeesve próbálta kiszabadítani Joe-t a börtönből

Roland reménykedni kezdett. Karesz beakarta íratni Tedit egy fejlesztő programra. Lali a maga módján próbált segíteni Joe-n.

Szépségversenyt rendeztek egy Rio de Janeiro-i börtönben

A királynői korona itt is járt a győztesnek, de a résztvevők modell karrierről egyelőre nem álmodozhatnak. Mégis fontos ez a nap mindenkinek, mert a börtönlakók találkozhattak a szeretteikkel.

Legyél te is börtönőr!

Meglepő toborzófilmet készített a büntetésvégrehajtás. A börtönéletet mutatják be 20 percben, metálzenei aláfestéssel, bunyókkal, szökéssel, jó útra tért rabbal. Itt is munkaerőhiány van, mint annyi más helyen, valahogy ezen próbálnak segíteni. Vajon milyen nehézségeket okoz, hogy a börtönben ugyanannyi munkára kevesebb az ember? BV-őrökkel (és egy rabbal) beszélgettünk.   

Ahol nem számít, ki vagy - egy nap a váci börtönben

A börtönben mindenki egyenlő, vallják a rabok. Mindegy kik a szülei, milyen családból érkezett és milyen anyagi körülmények között élt kint. Ha valaki börtönbe kerül személyiségét betűkre és számokra cserélik. Kap egy nyilvántartási számot, onnantól ez alapján fogják őt beazonosítani. A börtönévek alatt a legnagyobb kincset veszíti el, a szabadságát. A sztereotípiákkal ellentétben. Bárki ide kerülhet. Egy rossz döntés, egy meggondolatlan cselekedet egyenes út a börtönbe.

Joe-t gyilkosság vádjával tartóztatták le

Reggel rendőrök jelentek meg az albérletben, akik letartóztatták Joe-t, Ádám meggyilkolásának a vádjával…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe-t Reni miatt tartóztatták le a rendőrök

Barátai aggódtak Joe-ért. Bori provokálni akarta Rolandot. Teó, Marci és Bence közös napot tartottak.

Elkapták Pásztor Anna zaklatóját

Nyáron egy Anna and the Barbies koncerten fogták el P. Józsefet , aki azért ment állítólag, hogy megkéselje az énekesnőt. A férfi előtte két éven át zaklatta is a közösségi médián keresztül. Most azonban vádat emeltek Pásztor Anna fenyegetője ellen.  Ezt az énekesnő születésnapi ajándéknak tekintette, hiszen annál megnyugtatóbb hírt nem is kaphatott volna, hogy a hatóság is úgy ítéli meg, a férfinek rács mögött a helye.

Akár két évre is börtönbe kerülhet Pásztor Anna énekesnő zaklatója

Az ügyészség most emelt vádat erőszakos zaklatás miatt a 40 éves férfi ellen. A vádiratban az áll, hónapokon keresztül naponta üzenetekkel bombázta az énekesnőt, később megfenyegette, hogy megöli. Végül az Anna and the Barbies egy augusztusi, budapesti koncertjére egy cipőjébe rejtett késsel érkezett.

 

16 év börtön a Szeviép vezéreinek!

2010-ben ment csődbe Csongrád megye egyik legnagyobb építőipari vállalkozása, amely egyebek között részt vett a Makóra vezető M43-as építésében, valamint a szegedi villamospálya felújításában. Több milliárd forint adósságot hagyott maga után, alvállalkozók százai mentek tönkre a csődje miatt. Az ügyészség szerint a vezetők felelőtlenül hitelezték saját cégeiket, még akkor is, amikor látták, hogy jön a válság.

Magyarországon kér politikai menedékjogot a volt macedón miniszterelnök

Magyarországon kér politikai menedékjogot a börtönbüntetésre ítélt, körözés alatt álló Nikola Gruevski, volt macedón miniszterelnök. A politikus Facebook oldalán jelentette be, hogy Budapesten van. A hivatali vesztegetés miatt elítélt volt macedón kormányfőnek 2 évre kellett volna börtönbe vonulnia, ehelyett Magyarországra szökött. A magyar külügyminiszter azt mondta, folyamatban lévő menekültügyi eljárásról nem adhat információt.

Aznap szabadult a börtönből, kis híján újra ölt

Aznap szabadult a börtönből, nem sokkal később kis híján megölt egy fiatalembert egy 29 éves férfi Ózdon, a hétvégén. Úgy tudjuk, azon dühödött fel, hogy szerinte a fiatalember és a társai hangoskodva mentek el a házuk előtt. Már akkor vitatkozni kezdtek. Amikor a társaság elment a helyszínről, a férfi három barátjával utánuk ment, és egy bozótvágó késsel többször lecsapott a fiatalra.

A börtönből telefonálgatva csaltak ki 600 ezret

Börtönből telefonálgatva csaltak ki elítéltek több mint félmillió forintot tavaly. A két férfi mindig valamelyik mobilszolgáltató munkatársának adta ki magát, és elhitették áldozataikkal, hogy az internet gyorsítása vagy a telefonszámuk újraregisztrálása miatt jóvá kell hagyniuk különböző számsorokat SMS-ben. Viszont ezekkel az üzenetekkel valójában a saját mobilegyenlegüket töltötték fel.

Kegyetlenül kínozhatták börtöntársukat

Kegyetlen kínzás a szombathelyi börtönben. Azzal vádolnak három elítéltet, hogy három héten át kínozták zárkatársukat, aki végül meghalt. A vád szerint csikkeket, felmosórongyot etettek vele, rendszeresen kikötözve verték, fojtogatták.

Két órán belül elfogták a szökött rabot

Már csak 61 napot kellett volna kibírni a szekszárdi börtönből megszökött 19 éves férfinak, és szabadult volna. Így, hogy megszökött, akár 3 évet is kaphat. Elfogásáról videót tett közzé a rendőrség!

Elhanyagolták gyermekeiket, elmarasztalták a szülőket

Felfüggesztett börtönbüntetést kapott egy Borsod megyei házaspár, mert a vád szerint elhanyagolták a gyerekeiket. Mosdatlanul, piszkos ruhákban járatták őket óvodába. A családgondozók akkor jelentették fel a családot, amikor kiderült, hogy az egyik gyerek karja megégett, de a szülők nem vitték időben orvoshoz.

Kilenc évet kapott az ásós gyilkos

Kilenc év börtönt kapott a kenézi ásós gyilkos. A férfi tavaly novemberben agyonverte éppen nála vendégeskedő ismerősét egy ásóval. Együtt ittak, majd valamin összevesztek, ezután történt a gyilkosság.

A hajléktalanokért tüntettek

Hétfőtől tilos a közterületen élni, hatályba lép ugyanis a szabálysértési törvény módosítása, amely szerint akár börtönbe is kerülhetnek a hajléktalanok. Egy módosítás szerint az utcán élők személyes iratait, fotóit sem kötelesek a hatóságok megőrizni, ezeket megsemmisíthetik. A Demokratikus Koalíció szerint az intézkedés embertelen, a kormány azt mondják, segíteni akarnak a hajléktalanokon.

Terroristának álltak volna


szerző:
2018.10.04. 18:15
Terroristának álltak volna

Jogerősen is elítélték a két magyar fiatalt, akik az Iszlám Állam terrorszervezethez akartak csatlakozni. Egyikük 4 év fegyházat, a másik 2 év börtönt kapott. Az, akire a súlyosabb büntetést szabták ki, el is jutott a török-szír határhoz, de onnan hazatoloncolták.

Gyermekeket erőszakolt: 18 év fegyházat kapott

Tizennyolc év fegyházra ítélte a bíróság a kilenc éves unokahúgát és tizenkét éves nevelt lányát is megerőszakoló Zala megyei férfit. Szakemberek szerint az esetek több mint kétharmadában családtagok követik el a gyerekek elleni szexuális erőszakot, ami szinte mindig visszafordíthatatlan kárt okoz a gyerekek fejlődésében.

Bill Cosby: 60 nő megerőszakolásával vádolják a komikust

Áldozatai elkábításért és megerőszakolásáért 3-10 évig terjedő letöltendő szabadságvesztésre ítélték a 81 éves színészt. Regisztrált szexuális bűnözőként élete végéig terápiára kell majd járnia.

Rács mögé küldik Bill Cosbyt!

A bíróság jogerősen elítélte Bill Cosbyt. Minimum 3, legfeljebb 10 évet kell börtönben töltenie. Az egyik legismertebb amerikai komikust az utóbbi 15 évben összesen 60 nő vádolta meg szexuális bűncselekménnyel - és nagyon sokáig tűnt úgy, hogy mégis megússza a börtönt.

Halálra kínozták a rabtársai

Halálra kínoztak egy rabot a szombathelyi börtönben. A vád szerint a cellatársai másfél hónapon át folyamatosan bántalmazták a férfit. A halálát végül fulladás okozta. A tavaly tavasszal történt ügyben a börtönőrök felelősségét is vizsgálták.

Orsi az anyjának: „Te tetted tönkre az életem…”

Orsi meglátogatta az édesanyját a börtönben, beszélgetésük azonban csúnya fordulatot vett, amikor Orsi anyja a jövőbeli terveiről kezdett mesélni…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Orsi az anyjának: „Te tetted tönkre az életem…”

Orsi meglátogatta az édesanyját. Isabel békülni próbált Evelinnel. Karesz elhatározta, hogy felkutatja a húgát.

Most szabadult Rezesova


szerző:
2018.08.28. 18:00
Most szabadult Rezesova

Három évvel hamarabb, mindössze hat év után szabadult ki a börtönből a szlovák milliomosnő, aki miatt négy ember halt meg az autópályán, amikor ittasan és nagy sebességgel beléjük rohant. Börtönéveiben állítólag példásan viselkedett, ezért mehetett haza engedménnyel.

Börtön járhat a baráti lökésért

Börtönbe kerülhet az a 18 éves amerikai lány, aki egy 18 méter magas hídról a vízbe lökte barátnőjét, miután nem mert magától leugrani. A nála két évvel fiatalabb lánynak a zuhanástól eltört öt bordája, kilyukadt a tüdeje és egész teste sebekkel van tele. Egykori barátnőjét gondatlan veszélyeztetéssel vádolják.

Rabok a színpadon


szerző:
2018.08.17. 18:15
Rabok a színpadon

Kommandósok és börtönőrök vigyáznak a színészekre az egyik fővárosi színházban. És előadás után sem a rajongóik, hanem a cellatársak várják a szereplőket. A zártkörű, börtönszínház előadásokat csak a hozzátartozók és egy szakmai zsűri látja.

Szabadulásuk után, újból előállították a Pussy Riot tagjait

Nem engedélyezett nyilvános esemény megtartása címén ismét őrizetbe vették Moszkvában a Pussy Riot nevű rezsim-bíráló, női aktivista csoport három tagját és a Háború nevű művészcsoport alapítóját, alig néhány perccel azután, hogy kiengedték őket a fogva tartási központból.

Börtönből fenyegetőzött a gyilkos

Telefonon, a börtönből fenyegette szerelmét a nagyecsedi gyilkos - erről a Blikk írt. Kiderült, hogy rendszeresen tartották a kapcsolatot a gyilkosság előtt. A gyanú szerint a férfi akkor fojtotta meg 10 évvel fiatalabb barátnőjét, amikor pár napra elhagyhatta a börtönt.

Mától tiltják a hajléktalanságot

Közmunkára ítélhetik és börtönbe is zárhatják, azokat a hajléktalanokat, akiket a rendőrség 90 napon belül háromszor is rajtakap, hogy az utcán élnek - így döntött pénteken az Országgyűlés. A Fidesz korábban humánusnak nevezte a szabályozást, amelyet a hajléktalanokat segítő szervezetek viszont embertelennek tartanak, és elfogadása ellen az ellenzék is tiltakozott.

Börtön vagy szerelem?


szerző:
2018.07.17. 18:00
Börtön vagy szerelem?

Ilona 9 éve van együtt párjával, három közös gyerekük is van. Azonban mióta megszülettek a kicsik, egyáltalán nem érzi, hogy Sanyi szeretné. Állandóan csak ellenőrizgeti Ilonát, aki már inkább másoknál keresi a boldogságot.

Negyedszerre már büntetést kapna, aki az utcán él

Külön nyilvántartást vezetne a rendőrség a hajléktalanokról. Akit 90 napon belül háromszor lefülelnének, hogy az utcán él, negyedszerre már büntetést kapna. Közmunkára ítélnék, vagy börtönbe zárnák. Erről nyújtott be törvénymódosító javaslatot a kormány. A törvényalkotási bizottság fideszes alelnöke szerint ez humánus eljárás. A Jobbik viszont azt mondja, munkahelyek és szállások kellenek.

 

Elítélték a volt ügyvezetőt

Adócsalás miatt két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság a többszörös bajnok pécsi női kosárlabda csapatot működtető cég korábbi ügyvezetőjét. A nem jogerős döntés szerint az ügyvezető a csapat játékosait egy másik cégen keresztül fizette ki azért, hogy ezzel a béreket terhelő adót és járulékokat ne kelljen megfizetnie. Összesen 430 millió forintot fizettek így ki a játékosoknak, amivel 80 milliós adóhiányt okoztak.

 

Segítsetek, a férjem börtönben tart!

Gábor olyannyira féltékeny, hogy sehova sem engedi el egyedül a feleségét. Sőt, még a műkörmöshöz is elkíséri őt!

Naponta 1500 fogvatartott dolgozik a börtönfalakon kívül

Évente két-három ember próbálja ezt kihasználni és megszökni. Ha sikerül is nekik a legtöbb esetben nem jutnak messzire, néhány óra alatt elfogják őket. A büntetés végrehajtásnál ma megmutatták, milyen körülmények között dolgozhatnak a fogvatartottak.

 

Börtönőrök akadályozták meg, hogy kárt tegyen magában

A börtönőrök akadályozták meg, hogy kárt tegyen magában a cellájában a sólyi gyerekgyilkosság gyanúsítottja. A hírt a Blikk írta meg elsőként. Híradónk úgy tudja, a 16 éves hajmáskéri fiút 24 órán át kamerákon figyelik, így vették észre, hogy mire készül. A fiatalt azzal gyanúsítják, hogy májusban ő gyilkolt meg egy 8 éves sólyi kislányt.

 

Bankokat fenyegetett, elítélték

Börtönbe kell mennie annak az asszonynak, aki másfél év alatt nyolc pénzintézetet fenyegetett bombával. Több mint négyezer embert kellett miatta kikísérni az épületekből.

Egy nap 2 nőre támadt a börtönből szabadult férfi

Először egy 80 éves nőt vert össze, tőle néhány ezer forintot és egy mobilt zsákmányolt. Néhány órával később pedig egy buszmegállóban bántalmazott egy asszonyt, akitől nyakláncát vette el.

Bori Karolának: „Hazudtam a rendőrségnek…”

A teljesen összezavarodott Bori bevallotta Karolának, hogy hazudott a rendőrségen, mert rács mögött akarta tudni Rolandot. Karola ezen nagyon ledöbbent, és addig győzködte Borit, amíg az végül visszavonta vallomását. Rolandot ki is engedték az előzetesből, és Bori könyörögni kezdett neki, hogy borítsanak fátylat a múltra, és kezdjék újra elölről. Roland azonban hajthatatlan volt, Bori pedig kénytelen volt beletörődni, hogy Roland továbbra is csak Annát akarja. A lány azonban képtelen volt megbocsátani a Sanyával történteket, és elutasította Rolandot.

Rolandot kiengedték a börtönből

Tamás szégyenkezett Szofi előtt. Rolandot kiengedték az előzetesből. Karesz és Milán trükkel akarták felvidítani Lilit.

Roland nem az az ember, akinek Anna hitte

Anna újra átvirrasztotta az éjszakát Sanya ágya mellett, miközben mardosta őt a bűntudat. Megnyílt Lilinek és bevallotta neki, hogy nem tudja elhinni, hogy az a Roland, akit ő ismer, képes lenne ilyen brutálisan megverni valakit. Roland látni akarta Annát a börtönben, de a lány elhatározta, hogy addig nem megy be hozzá, amíg nem lát tisztán vele kapcsolatban. Bori felnyitotta Anna szemét, felvilágosította, hogy Roland már volt büntetve súlyos testi sértés miatt, és sok más dolog is van még a rovásán. Anna erőt vett magán, hogy szembe tudjon nézni a valósággal, azzal, hogy soha nem ismerte az igazi Rolandot.

Roland a börtönben várt Sanya ágya mellett virrasztó szerelmére

Anna rájött, hogy sosem ismerte igazán Rolandot. Tamás elmondta Tamarának, hogy Teó megcsalta őt. Lali megszívatta Kareszt.

Rolandot rendőrök vitték el, miután összeverte Sanyát

Reggel Anna és Roland úsztak a szerelemben, de szembe kellett nézniük a valósággal: vissza kell menniük, és el kell mondaniuk az igazat Borinak és Sanyának. Mikor visszatértek a városba, a ház előtt Roland és Sanya heves összetűzésbe keveredtek. Anna beszalad a lakásba, hogy Danitól kérjen segítséget, de mikorra visszaértek, már késő volt. Sanya súlyos sérülésekkel feküdt a földön. Nem sokkal később megérkezett a rendőrség és a mentők. Roland azt mondta a rendőröknek, hogy önvédelem volt, Bori viszont Roland ellen vallott.

Rokonok találtak az áldozatra

Gyilkosa próbálhatta újra éleszteni szerelmét. Információink szerint olyan erősen nyomhatta  a lány mellkasát, hogy annak több bordája is eltörött. A férfi mindent beismert, már vasárnap visszavitték a börtönbe.

 

Hét év börtön a brutális apának

Nem jogerősen elítélte az egri bíróság azt a 23 éves férfit, aki két éve halálos koponyasérülést okozott három hónapos kisfiának. Azért bántotta a csecsemőt, mert idegesítette a sírása.

 

Vince Vaughn a börtönt is megjárta

Pár órára rács mögé zárták a hétvégén Vince Vaughn-t - tudta meg a TMZ netes portál. A színész hétvégén Los Angelestől fél órányi távolságra szállt autójába barátjával, mindketten bódult állapotban voltak.

Aranyosi Pétert bilincsben vitték el a rendőrök!

Ambrus Attila története megihlette Aranyosi Pétert is, akiből előtört egy régi emlék.

A Viszkis elmeséli történetét


szerző:
2018.06.06. 08:13
A Viszkis elmeséli történetét

Ambrus Attila a Reggeliben mesélt a börtönben töltött évekről és a szabadulását követő integrációról!

Bocsánatot kért a trafikrabló

5 év 10 hónapot kapott az a 18 éves trafikrabló, aki tavaly júliusban késsel fenyegetőzve támadt rá egy trafik eladójára Várpalotán. A rabló a hajánál fogva cibálta az eladót, erről videófelvétel is készült.

Nyelvtudás nélkül külföldön?

Miközben Ricsi börtönben volt, több dolgot is megtudott a nővéréről, többek között azt, hogy testvére a testéből él. Sőt, arra is fény derült, hogy eldobta magától a kisfiát…

Élete végéig börtönbe zárhatják Bill Cosbyt

Akár 30 évre, élete végéig börtönbe zárhatják Bill Cosbyt a tegnapi ítélethirdetés alapján. A vád szerint színész-komikus 2004-ben az otthonában kábított el majd erőszakolt meg egy egyetemista kosárlabdázót, Andrea Constand-et, aki karrierjéről szeretett volna beszélgetni a sztárral.

Terrortámadással és mészárlással fenyegetőzött egy pécsi férfi

Terrortámadással és mészárlással fenyegetőzött egy pécsi férfi tavaly ősszel, most emeltek vádat ellene. Négyszer hívta a segélyhívót, megfenyegette a rendőröket és családtagjaikat is. Az összes beszélgetést rögzítette a rendszer. Ha bűnösnek találják, akár 3 év börtönt is kaphat közveszéllyel fenyegetés miatt.

Megpróbálták berobbantani a börtön falát

Húszan meghaltak köztük egy rendőr, amikor rabok próbáltak meg kitörni egy börtönből Brazíliában. Külső segítségük is volt, akik megpróbálták berobbantani a börtön falát.

A nő, aki húsz évvel fiatalabb fiút szeret

Mikor Jocó börtönbe került, 20 évvel idősebb párja, Gizi egy nap telefonon keresztül megkérte a fiú kezét. Most eljött az idő, hogy személyesen is megtegye…

A vád szerint majdnem megölte élettársát - most mégis szabad ember

Kiss Gyula, aki az adóhivatal szolnoki igazgatóhelyettese volt, 3 évet töltött előzetesben. A vád szerint előre kitervelten, aljas indokból majdnem megölte élettársát, gyermeke anyját. Kiss Gyula most mégis szabad ember, és oda megy, ahová akar, mert nemrég az Összefogás nevű párt képviselőjelöltje lett...

Nemsokára kiengedik a börtönből

Nemsokára átadhatják a magyar rendőrségnek azt a román orvost, aki a gyanú szerint 2016-ban egy nyíregyházi családra támadt, és a gyerekek szeme láttára ölte meg édesanyjukat, apjukat pedig megsebesítette. Ezután Romániába szökött, ott kapták el. A Blikk szerint a román börtönből nemsokára kiengedik, de a magyar nyomozók már várnak rá.

Damu: tabuk nélkül


szerző:
2018.03.20. 19:35
Damu: tabuk nélkül

Tabuk nélkül beszél a magánéletéről Damu Roland. Négy éve, hogy kijött a börtönből, de még mindig nem találja a helyét, jelenleg konyhai kisegítőként dolgozik.

Márk Teónak: „Oda ütök, ahol a legjobban fáj Tamásnak. Elcsábítom Szofit”

Teó meghívta Márkot sörözni, miközben abban bízott, hogy valahogy csak sikerül felbíztatnia a férfit, hogy ne adja fel Szofit. Ám véletlenül összefutottak Szofival, aki dühösen leszögezte, hogy soha többé nem akarja látni Márkot, és durván letolja bátyját is a próbálkozás miatt, hogy ne próbálja összehozni Márkkal.

Tamás Márknak: „Ha még egyszer meglátlak, visszakerülsz a börtönbe”

Kiderült Lili terhessége. Teó újra találkozott Márkkal. Gábor elveszítette a fogadást.

Bréking: a brit rab 40 napja nem volt vécén!

Már 40 napja hiába várják, hogy székletet ürítsen egy brit rab. Vajon milyen egészségügyi következményekkel fog járni Lemarr Chambers döntése? Dr. Balaicza Erika belgyógyász válaszolt.

János feladta magát a rendőrségen

Miután János tudomást szerzett róla, hogy az édesanyja súlyos beteg, a rendőrségre sietett, hogy kiszabadítsa őt. Karola és Hajnal azonban nem gondolták, hogy bármire képes a srác...

A teljes adásért kattints IDE!

Még börtönből is fenyegetőzött az uzsorás

Még a börtönből, mobiltelefonon keresztül is fenyegette áldozatait egy Borsod megyei uzsorás család egyik tagja. Szegényeknek árultak élelmiszert Csernelyen, 50-100 százalékos kamatra. Egy éven át fenyegették a helyieket, míg végül egyik adósuk nem bírta tovább, és szólt a rendőröknek. Most emeltek ellenük vádat uzsorázás és zsarolás miatt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való