KERESÉS search-close

az első millióm története

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "az első millióm története"

Újabb sikertörténetek! Az első millióm hamarosan folytatódik az RTLII-n

Máté Kriszta műsora Az első millióm története, melyben sikeres emberek mondják el történetüket arról, ők hogyan kezdték, mi lehet a sikerük titka. A 2. évad részei hamarosan az RTLII-n.

Váradi József és Dr. Vinnai Balázs története

Váradi József a legek ura. Legalábbis Magyarországon. Az ő ötletéből, és öt társa segítségével fogant 2003-ban a WIZZAIR. Dr. Vinnai Balázs, az IND Group pénzügyi technológiai szolgáltató vállalat alapítója és ügyvezetője. 36 éves, de már 20 éves kora óta üzletember.

Becsei Áron és Jaksity György sikertörténete

Becsei Áron az ország egyetlen nemzetközileg is elismert független órása, aki saját maga fejlesztette luxusmárkájával egyetlen magyarként tagja a független órások svájci akadémiájának. Jaksity György húsz éve megalapította a Concorde Értékpapír Részvénytársaságot, majd a Concorde Alapkezelő Zrt-t, 2001-ben már legalább 100 ember dolgozott a cégnél. 2004-ben pedig a Concorde bonyolította értékpapír forgalom már több mint 1000 milliárd forint volt, két évvel később a cég saját tőkéje már több mint 5 milliárd.

A Prezi.com és a Romani design megteremtői

Somlai-Fischer Ádám és Varga Erika mesélik el sikertörténetüket.

Egy igazi hangilluzionista és a Sugarshop megálmodója

Bizsók Vajk a világon egyedülálló luxus hangsugárzókat készít, igazi kézműves darabokat, amelyek olykor alig különböztethetőek meg egy-egy iparművészeti alkotástól. Horváth Eszter disigner pedig ötvözte tanulmányait és a cukrászatot, és így született meg a Sugarshop! Ők mesélnek első milliójukról.

A Folqa baba anyja és a Milestone alapítója

Juhász-Váczi Henriett és Zeitler Ádám mesélnek munkájukról, sikereikről, ötleteikről.

Betonbűvölő milliomosok és Dr Twitter: mi a sikerük titka?

Ivánka Katalin férjével, Andrással a most már 10 éves Ivánka Designbeton cég tulajdonosa. Ők ketten bebizonyították a világnak, hogy a beton mi minden lehet még azon a kemény, szürke, rideg, unalmas anyagon kívül. Dr Meskó Bertalan pedig orvosi jövőkutató. Célja, hogy csökkentse az egészségügy és a digitális technológiák közötti űrt.

Váczi Rozi és Száraz István így lett sikeres

A matyódizájn és a We Love Budapest kitalálói mesélik el, honnan indultak, mi kellett a sikerükhöz, és hogyan telnek mindennapjaik.

Fehér Gyula és Mészáros Zoltán sikertörténete

A Ustream alapítója és a tehetségek támogatója mesélik el, hogyan lettek milliomosak.

Így lett milliomos Vidák László és Limbacher Tivadar

A magyar retro királya, a Menza tulaja és a Tisza-cipő újragondolója, valamint a Ma este színház és a Ma este koncert kitalálója mesél Máté Krisztának.

Gerzsenyi András és Géresi László története

A Cukorka látványműhely és a Fekete kávézó atyja és a Hajtás Pajtás biciklisfutár-cég büszke alapító-tulajdonosa meséli el első milliójuk történetét.

A szappantündér és a Bátor Tábor elnöke

Varga Darabos Andrea, a Manna natúrkozmetikumok kitalálója és Küllői Péter bankárból lett mosolyhozó meséli el sikertörténetét.

Gerendai első milliója és az informatika egyik legígéretesebb sztárja

Két sikeres üzletember meséli el sikertörténetét.

Szerdán indul Máté Kriszta új műsora

Az első milliókról először Geszti Péter, az X-Faktor mentora és Szalai Nóra, az 5 Perc Angol nyelviskola tulajdonosa mesélnek.

Szalai Nóra és Geszti Péter sikertörténete

Az interjúk középpontjában nem a pénz áll, hanem a siker öröme, a kudarcok elviselése, a kitartás, állhatatosság, kreativitás, és annak a története, hogy ők hogyan tudtak kiugrani, hogyan tervezték meg, építették fel az életüket.

Ízelítő az adásból

Anh Tuan és Matheidesz Réka mesélték el első milliójuk történetét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való