KERESÉS search-close

autózás

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "autózás"

Milán bebizonyítja Mesinek, mennyire odáig van érte

Hajni és Mesi beszólása után Milán aggódni kezdett, hogy nem elég jó Mesihez, és elhatározta, hogy elvarázsolja a lányt egy romantikus városnézéssel...

Előzetes: Tragédiával végződött a szombati buli

Fának hajtott autójával és szörnyethalt két fiatal Tiszaújvárosban. Házibuliból indultak cigarettáért, csaknem ötven kilométert autóztak a legközelebbi dohányboltig. Már visszafelé tartottak, mikor megcsúszott a kocsi és nekicsapódott egy fának.

Hogyan lehet olcsóbb az autózás?

Egyelőre nincs megegyezés a Gazdasági Minisztérium és a Miniszterelnökség között, hogy hogyan változtatnák meg a gépjárművek adóztatását. A Gazdasági Minisztérium a károsanyag-kibocsátás alapján adóztatná az autókat, a Miniszterelnökség ezzel szemben olcsóbbá tenné a gépjármű használatot, és felülvizsgálná a benzin adóját is. Egy átlag magyar autós havonta 35 ezer forintot fizet különböző adókra és benzinre.

Nem volt bekötve se Habony, se Vajna

Együtt utazott a filmügyi kormánybiztos és a miniszterelnök főtanácsadója Budapesten. A kisbuszt Habony Árpád vezette, mellette ült Andy Vajna. Egyikük sem volt bekötve. Amikor a miniszterelnök tanácsadója észrevette, hogy az újságírók meglátták őket a Fő utcában, áttért a szembejövő sávba, majd behajtott egy zsákutcába. Így próbálta meg elkerülni a riportereket. A lezárás miatt azonban nem tudott továbbhajtani, és vissza kellett fordulnia. Habony Árpád nem válaszolt az RTL Híradó kérdésére, hogy hova mennek. De úgy tudni, hogy a Fidesz születésnapi partijára igyekeztek.

Fókusz 12-01-25


szerző:
2012.01.25. 19:42
Fókusz 12-01-25

Fókusz: Megtörte a csendet! - Exkluzív interjú Csézyvel, aki a Fókuszban mesélt élete legnehezebb időszakáról. Kutyamatek - Ha kicsi, ha óriási... Kiszámoltuk, mennyibe kerülnek négylábú családtagjaink méretüktől függően. Nincs remény? - Három éve ül börtönben a Bolíviában elfogott Tóásó Előd. A férfit utolértük telefonon.

Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken 11-05-27

Alekosz: Folytatódott Alekosz és a menyasszony-jelöltek drámája: szerelmes viták, kellemetlen bakik és felhők feletti boldogság szemtanúi lehettünk.

A kocsi, ami beindította az autóipart

125 éves időutazást tartottak Budapesten pénteken. A világ első benzinhajtású autójának mását is meg lehetett csodálni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való