KERESÉS search-close

applikáció

79 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "applikáció"

MEROVA: cukorbetegeknek és visszérbetegeknek segítenek applikációval

Évente több ezer lábat amputálnak Magyarországon, leggyakrabban cukorbetegség miatt. Rozsos doktorhoz visszérbetegek, cukorbetegek és érszűkületben is szenvedők járnak. Ő és két másik társa kifejlesztett egy ingyenes applikációt, ami segít megelőzni a különböző betegségek miatti lábamputációkat. A Merova app kórlap és diagnózis felállításában is segíti a betegeket.

Balogh Levente és Apró Anna ajánlatot tett az Eddie alkotóinak!

Az Eddie megálmodóinak Apró Anna egy hat hónapos inkubációs programot ajánlott, Balogh Levente pedig egy jelképes 5%-os tulajdonrészért cserébe megalapítja a Kft-jüket. A teljes adást ide kattintva tudod megnézni!

Ennek az alkalmazásnak köszönhetően garantáltan szívesebben ülnek az iskolapadba a gyerekek!

A Telekom Tettrekész díjának nyertesei, Kristóf, Alexandra és Konrád egy élmény alapú oktatási platformot alkottak meg társaikkal általános iskolások számára. A teljes adást ide kattintva tudod megnézni!

Németh Franciska átvette a Telekom Tettrekész díját!

A Gyerekdokik alkalmazás kitalálója, Németh Franciska elnyerte a Telekom Tettrekész díját. Mutatjuk, hogy ez pontosan mit jelent!

A diákok, akik új szintre emelik a tanulást a kiterjesztett valóság segítségével

Az Eddie applikáció megálmodói szerint a 3D-s ábrákkal sokkal élvezetesebbé válik a tanulás. Részletek a Cápák között következő adásában hétfőn 21:40-kor az RTL Klubon!

„Nem nagyon hiszem, hogy ez nekik sikerülni fog!”

Bár a Bulika applikáció kitalálói Balogh Péter és Fehér Gyula szerint szórakoztatóak voltak, befektetést mégsem kaptak.

Ez az applikáció megmutatja, hogy melyik buliban vannak a jó csajok!

Szekeres Bence és Vincze Balázs kifejlesztettek egy telefonos alkalmazást, ami a Bulika nevet kapta. Ez az az applikáció, ami segít eligazodni a bulik rengetegében! A teljes adást ide kattintva tudod megnézni!

Gyakran jön rád rosszullét sportolás közben? Itt egy app, ami segít!

Kindl Gábor és Kiss Melinda, a Telekom Tettrekész díjának győztesei az Enduraid alkalmazást hozták a Cápák elé 100 millió forint reményében. Nézd vissza a teljes adást ide kattintva!

Így élte meg Németh Franciska a Cápák között forgatását!

A Gyerekdokik applikáció megálmodója, Németh Franciska elárult néhány kulisszatitkot a Cápák között forgatásáról!

Németh Franciska: „Nagyon-nagyon jól tudunk együtt dolgozni Annával!”

A Telekom Tettrekész díjának nyertese, Németh Franciska a Gyerekdokik alkalmazásról, a jövőbeli terveiről és az Apró Annával való közös munkáról is mesélt a Telekom Székházába vezető úton.

SZÍVCITY: Az alkalmazás riasztott, ők a helyszínre siettek újraéleszteni

Forrás Alex barátját várta a Nyugati pályaudvarnál, amikor a SzívCity nevű ingyenes mobilalkalmazáson keresztül érkezett a riasztás, hogy a közelben újraélesztés zajlik és szükség van a segítségére. Azonnal indult és a helyszínen beszállt a 17 éves fiatalember újraélesztésébe. Barátjával mesélték el, mi történt.

Balogh Péter: „Franciska prezentációja jól manipulált az érzelmekkel!”

Balogh Péter hiányolta a tényszerűséget a Gyerekdokik applikáció megálmodójától. Ha lemaradtál Németh Franciska prezentációjáról, ide kattintva tudod megnézni!

A Gyerekdokik alkalmazás garantáltan a szülők kedvence lesz!

A Telekom Tettrekész díj nyertese, Németh Franciska 60 millió forintot kért 20% tulajdonrészért. Vajon melyik cápa tett ajánlatot, hogy megszülethessen a Gyerekdokik alkalmazás? A teljes adásból kiderül!

Hallássérültek segélyhívását könnyíti meg az új mobilalkalmazás

Új mobilalkalmazást csinált a rendőrség a hallássérültek segélyhívásának megkönnyítésére. 112 SOS Hallássérülteknek nevű applikáció segítségével veszélyhelyzet esetén néhány érintéssel, pár másodperc alatt elküldhető a vészjelzés.

Kárbejelentés már mobilról is

Elindult az autósok digitális kárbejelentője. Belföldön, a hagyományos kék-sárga nyomtatvány helyett használhatják. Az ingyenes applikáció nem hagyja, hogy hibásan vagy hiányosan adják meg az adatokat, és fényképeket illetve videókat is csatolhatnak vele a baleseti helyszínről. Hetekkel gyorsíthatja a kárrendezést a Biztosítók Szövetsége szerint. Már ma, az első napon több mint 26 ezren töltötték le mobiltelefonjukra az alkalmazást.

Eddig már több mint 20 életet mentett meg a Szív City

Eddig már több mint 20 életet mentett meg az Országos Mentőszolgálat Szív City applikációja. Ennek az a lényege, hogy ha valakinek az utcán megáll a szíve, a mentésirányítás nem csak mentőautót küld a helyszínre, hanem a beteg 500 méteres körzetében riaszt mindenkit, aki letöltötte a telefonjára az alkalmazást és ezzel vállalta, hogy önként segít, ha valaki bajban van. Szegeden karácsony előtt szólalt meg először a Szív City applikáció. 

Hoppá! Új szabályok az X-Faktorban

Hihetetlenül izgalmas lesz a 2018-as X-Faktor első Élő show-ja, ugyanis a Táborból ismerős székes feladat visszatér a színpadra. A 6 szék helyett ezúttal 4 kap központi szerepet, és a mentorok mellett a nézők is dönthetnek arról, hogy kik üljenek le a továbbjutást jelentő helyekre.

Nézd meg az X-Stage 6., és egyben utolsó teljes adását!

Biztonságos bulizás a Balaton Soundon

Azonnal kapcsolatba léphetnek a Balaton Sound fesztivál munkatársaival egy chatprogramon keresztül a bulizók, ha bajba kerülnek, vagy ha látják, hogy valakinek segítségre van szüksége. Ez része annak a programnak, melynek lényege,  hogy a fiatalok biztonságban legyenek a fesztivál ideje alatt.

 

Mesés alkalmazással fejleszthetjük a gyerekeinket

Most áprilisban lett 3 éves a BOOKR Kids Mesetára. Horváth Dorka létrehozhozott egy olyan applikációt, mellyel nemcsak a mesekönyveket hozza közel a gyerekekhez, hanem fejleszti az olvasás készséget és a szövegértést is. 

Így fel sem ismernéd Robert de Nirót!

A híres színészről pont egy évvel ezelőtt mutattuk be, hogy őt is beszippantotta az egyik telefonos applikáció. Robert de Niro egyet gondolt és kipróbálta a kutyás videókészítést, a hangtorzítást, sőt még pingvinné is átváltozott – és ezekről a mutatványokról még felvételek is készültek.

Szabad parkolóhely csettintésre?


szerző:
2018.04.17. 08:11
Szabad parkolóhely csettintésre?

Nem csalás és nem ámítás, hiszen egy vadonatúj applikációnak köszönhetően nem kell éjjel az utcán hagynotok az autótokat! Somogyi Zsolt, ötletgazda beavatta a nézőket a részletekbe.
 

Gyerekekre veszélyes applikációk

Több ezer veszélyes applikáció követheti a szülők tudta nélkül a gyerekeket. Egy friss külföldi vizsgálat szerint rengeteg olyan alkalmazást tölthetnek le egyetlen kattintással a telefonunkra, ami aztán lényegében megfigyeli, információkat gyűjthet róluk. Ugyan itthon nem készült ilyen felmérés, a közösségi médiaszakértő szerint ezek az alkalmazások itthon is könnyen elérhetők.

Musically-őrület: mitől ilyen népszerű ez az alkalmazás?

Tátogás, mutogatás és furcsa mozdulatok. A kreativitásnak csak a képzelet szab határt, a Musical.ly nevű őrületbe bárki becsatlakozhat.  A 4 éve működő, főleg 9 és 16 év közötti tinik körében népszerű ingyenes alkalmazásban  sztárnak érezhetjük magunkat, hiszen olyan mintha videoklipet készítenénk, pár másodpercben.

Álhírek arc-cserével?


szerző:
2018.02.02. 18:17
Álhírek arc-cserével?

Veszélyes fegyvert adhat az álhír-gyártók kezébe az arc-csere nevű mobilos alkalmazás, amelynek segítségével már nem csak fejet lehet cserélni bármilyen hírességen, hanem teljesen élethű szövegeket is a szájukba lehet adni - mintha valóban ők mondanák.

Kiss Ádám:

Szavazz kedvencedre a cometlive.hu oldalon vagy az RTL24 applikáción keresztül!

Nagy Ervin segít eldönteni, hogy kire szavazz!

Szavazz kedvencedre a cometlive.hu oldalon vagy az RTL24 applikáción keresztül!

Vajon kire szavazott Dombi Rudolf a Comet jelöltek közül?

Az olimpiai bajnok kajakozó is leadta voksát az RTL 24 applikáción keresztül a Comet jelöltjeire. Mit gondolsz, kire szavazott Dombi Rudolf?

Király Viktorék dala a befutó Gulyás Rolandnál!

December 8-án 12 óráig lehet szavazni a Comet idei jelöltjeire! Nézd meg, hogy ki mellett tette le a voksát a 2017-es X-Faktor harmadik helyezettje, Gulyás Roland!

Comet 2017: Melyik Gulyás Roland kedvenc dala?

December 8-án 12 óráig lehet szavazni a Comet idei jelöltjeire! Nézd meg, hogy ki mellett tette le a voksát a 2017-es X-Faktor harmadik helyezettje!

Lakatos Márk is leadta Comet-szavazatát az RTL24 applikációval

A stylist már nagyban sürgött-forgott a Reggeli konyhájában, miközben ő is voksolt a legjobb színész kategóriában. Számára nem is volt kérdés, hogy ki a kedvence!

Szoros lesz a verseny az idei Comet-gálán a humoristák között!

A Félszeg, a Laza, az Őrült, a Mackós és a Vidéki értelmiségi. Közülük kerül ki majd az idei Comet humoristája. Hogy melyik meghatározás, melyik stand uposra illik, azt mindjárt megtudhatják. Azt viszont már sokkal nehezebb megfejteni, hogy ki lesz a befutó, mivel Bödőcs Tibor jelölésével nagyon szorossá válhat az élmezőny.

Vajon kire szavazott Vince Aliz Liza?


szerző:
2017.11.23. 10:00
Vajon kire szavazott Vince Aliz Liza?

Decemberben jön a Comet 2017, és miután az énekesnő bemutatta legújabb klipjét a Reggeliben, gyorsan leadta a szavazatát az RTL24 applikáción keresztül a kedvenceire. Szerinted kire szavazott még egykori mentorán kívül?

Anger Zsolt is szavazott az RTL24 applikáción keresztül!

A legjobb színész kategóriában jelölt Anger Zsolt is szavazott a Comet jelöltjeire a Reggeliben. Szerinted kit választott a legjobb színésznő kategóriában?

Vajon kire szavazott Szabó Zsófi a Comet jelöltek közül?

A Reggeli című műsor Kifőzdéjében Szabó Zsófi volt az ízfelelős, azonban mielőtt nekikezdett volna az ételnek, ő is szavazott a kedvenc énekesére. Szerintetek kire adta le a voksát?

Király Peti is leadta Comet-szavazatát az RTL24 applikációval

A Reggeli Kifőzdéjében az Éjjel-Nappal Budapest sztárja mérettette meg magát, aki a nagy kuktáskodás közepette Comet-voksát is leadta. Számára nem is kérdés, hogy ki az abszolút kedvence...

Lola is leadta Comet-szavazatát az RTL24 applikációval

Az énekesnő sürög-forog a konyhában, de Miki segítségével már el is küldte a napi voksát a legjobb színész kategóriában. Te szavaztál már ma az idei Comet jelöltekre?

Csobot Adélnak óriási bejelentenivalója van!

A 2017-es Comet egyik műsorvezetője egy igazán jó hírrel indítja a hetet! Csobot Adél ugyanis kihirdette, hogy már több mint félmillió szavazat érkezett a cometlive.hu-n és az RTL24-es applikáción keresztül az idei jelöltekre. Ha kíváncsi vagy, hogy mi az ötszázezredik szavazó nyereménye, nézd meg a videót!

GoodLike segít a szavazásban!


szerző:
2017.10.30. 13:00
Megmutatjuk, hogyan tudsz szavazni a Comet jelöltjeire!

Szavazz kedvencedre a www.cometlive.hu/szavazas oldalon vagy az RTL24 applikáció segítségével! Mutatjuk, hogy hogyan!

Erdős Viola és Bereznay Dani is szavazott a Comet jelöltjeire!

A www.cometlive.hu/szavazas oldalon és az RTL24 applikáción keresztül is tudsz szavazni kedvenceidre! Nézd meg, hogy ki mellett tette le a voksát az X-Faktor két legutóbbi kiesője!

A te szomszédod milyen titkot őriz?

Horváth Gáspár és Szabó Dávid a saját fejlesztésű közösségi hálójukról meséltek, ami már negyvenezer regisztrálóval büszkélkedhet. Te is bátran kipróbálhatod, ha jobban meg szeretnéd ismerni a szomszédaidat!

 

Így szavazz az RTL24 applikációval!

Letöltötted és frissítetted a megújult applikációt? Most megmutatjuk, mi a teendő ezután, hiszen ne feledjétek: a ti kezetekben van a döntés, hogy melyik versenyzők juthatnak tovább a következő élő showba! Az applikációt itt tölthetitek le!

Így szavazhatsz a kedvenc X-Faktor versenyződre az RTL24 applikációval!

Kiss Ramóna a Fókuszban mutatta meg, hogy hogyan adhatod le voksodat azokra a versenyzőkre, akiket a legtehetségesebbnek tartasz, és akiknek szerinted az X-Faktorban a helyük. 

Töltsd le az applikációt Android és/vagy iOS készülékedre: www.rtl.hu/rtl24

De Niro pingvinné változott


szerző:
2017.04.27. 17:33
De Niro pingvinné változott

A 73 éves Robert de Niro egy a fiatalok körében nagyon népszerű mobil applikációval ismerkedett meg. Egy filmfesztiválon segített neki egy ifjú rendező. De Niro kipróbálta a kutyás videókészítést, a hangtorzítást, és átváltozott pingvinné is, sőt még napszemüveges csávóvá is. Így hívják ezt a lehetőséget szakszerűen. Arról viszont nem érkezett hír, hogy ezek mennyire jöttek be neki, de úgy tűnik, hogy függő lett.

Napi jó hír: Már alvás közben is fogyhatunk!

Egy amerikai két gyermekes anyuka igazán szerencsés, ugyanis  letöltött egy virtuális gyomyorgyűrű alkalmazást, majd lefeküdt aludni - ez idő alatt pedig megszabadult felesleges kilóitól. Azt állította, hogy ennek az applikációnak köszönhetően az éjszaka során egy hang azt mondja a tudata alá szivárogva, hogy "csak akkor egyél, ha éhes vagy."

7 milliárd forintot kerestek

Dollármilliókat keresett egy kaliforniai gimnázium azzal, hogy hatalmas sikerrel jelent meg a tőzsdén az egyik legnépszerűbb chates alkalmazást gyártó cég. Egy szülő tanácsolta a gyerekei iskolájának a befektetést, miután látta, hogy a fiatalok folyamatosan használják az applikációt. A középiskola mostanra eladta a részvényeket, és ezzel átszámítva több mint 7 milliárd forinthoz jutottak.

Vedd kezedbe a telefonod és mondd el véleményed!

Az elmúlt napokban az RTL24 applikációban az volt a kérdés, hogy Önök kit küldtek volna haza a múlt szombati párbajról a mentorok helyében. A kérdést lezártuk. Úgy tűnik Önök nem értettek egyet a mentorok véleményével, akik múlt héten Dánielfy Gergőt küldték haza az X-Faktorból! Most újra kíváncsiak vagyunk a véleményükre: Ön szerint kinek a versenyzője fog most távozni párbaj nélkül? Az applikációban pedig már válaszolhatnak is erre a kérdésre. Mondják el véleményüket a szombati adásig az RTL24 applikáción keresztül.

Megmutatjuk, hogyan tudsz szavazni kedvencedre!

Szavazni kétféleképpen lehet, applikáción keresztül és SMS-ben. Következzenek a részletek!

Szavazz a versenyzőkre! Mutatjuk hogyan!

Az idei X-Faktorban nemcsak a szabályok változtak meg, a szavazás menete is. Idén kétféleképpen szólhatnak bele a nézők a végső sorrend kialakulásába: SMS-ben vagy az applikáción keresztül.

Te döntesz arról, ki lesz az X-FAKTOR 2016 győztese!

Nagyon fontos változás a korábbi évekhez képest, hogy az első három élő showban nem egy, hanem egyből két produkció fog elbúcsúzni a versenytől, de nemcsak a szabályok változtak meg, hanem a szavazás menete is. Mutatjuk, hogyan!

Miért keresnek partnert online a sztárok?

Megtalálni a nagy Ő-t, de hogyan? A sokáig tabunak számító internetes társkeresők ma már egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ha pedig elég szemfülesek és kitartóak vagyunk, akkor akár Katy Perryvel vagy Leonardo DiCaprióval is összehozhat minket a sors.

Mostantól az X-Faktor is elérhető az RTL24 nevű applikáción!

Azt már mindenki tudja, hogy szeptember 24-én kezdetét vette az X-Faktor, most pedig újabb jó hírünk van!  

Az okostelefonok után itt vannak az okosautók!

Sorra rukkolnak elő a nagy márkák a digitális újdonságaikkal, köztük a legkülönfélébb applikációkkal. Most már akár egy alkalmazás segítségével megtalálhatjuk autónkat a parkolóban, vagy leellenőrizhetjük a keréknyomást gépjűrművünkben.

A Te kezedben van a döntés!

Istenes Bence megmutatta a szavazás jelenlegi állását. Ám eddig az applikáció letöltőinek még csak az 50%-a szavazott. Ne felejtsd el leadni a voksodat vasárnapig, hiszen ez rajtad is múlik!

Szavazz az élő finálé alatt a Nyerő Párosra!

Szeptember 23-án egy élő show keretein belül dől el, hogy ki lesz a 2016-os év Nyerő Párosa. A döntés ezúttal a nézők kezében van!

Vedd kezedbe telefonod és a villalakók életét!

Te dönthetsz, és ehhez pedig nem kell mást tenned, mint letölteni az RTL24 alkalmazást és szavazni. 

Fókusz 2016-07-22


szerző:
2016.07.22. 18:55
Felvonulást terveznek az uberesek

Az Uber búcsúlépése jó fricska, vagy kedves gesztus? Attól függ honnan nézzük. Ha az ellenük hónapokon át tüntető sárga taxisok szemszögéből, akkor előbbi, ha viszont a 160 ezer regisztrált ügyfelükéből, akkor inkább a második. Az Uber még utoljára minden sofőrjét összehívja és látványosan végigvonulnak a városon.

Alkalmazás a tüdőbetegekért

Ezek a betegségek manapság már népbetegségnek számítanak. Létrejött azonban egy orvosok által kialakított applikáció, mely megkönnyíti a légúti betegségben szenvedők életét.

Mobil applikációval a demencia ellen

Az orvosok máig nem tudják, mi okozza a demenciát vagy ahogyan egymás között mondani szoktuk az elbutulást. A betegség egyik első jele a tájékozódási képesség gyengülése, majd végleges elvesztése. Az Alzheimer-kór például csak az egyik típusa a demenciának. átéktervezők és agykutatók együtt fejlesztettek ki egy okostelefonra letölthető tájékozódással kapcsolatos játékot, ami a demenciakutatást szolgálja.

Játszva küzdhetünk a demencia ellen

Alig két hét alatt világszerte több mint egymillióan töltötték le a telefonjukra vagy tabletjükre a Sea Hero Quest (A tenger hőse) nevű játékot. Első ránézésre a tengeri szörnyes, jéghegykerülgetős játék ugyanazt az élményt nyújtja, mint a hasonló nyomogatós- pontgyűjtős applikációk. Első ránézésre...

Búcsút inthetünk a sorban állásnak?

Rátaposnak a lábunkra, meglöknek és magunkra öntjük az üdítőnket, vagy egyszerűen csak az elvesztegetett percek miatt kerülünk másodpercek alatt a plafonra. Pedig szórakozni mentünk. Mindannyiunk ádáz ellensége a sorban állás már a múlté?

Alkalmazásokkal irányítjuk az egész életünket?

Nyakunkon a digitális világ! Az okostelefonok elterjedésével párhuzamosan óriási a fejlődés az applikációk terén, így az alkalmazás fejlesztők szerepe is egyre fontosabb a piacon. De vajon mitől lesz népszerű egy app?

Mégis betilthatják a titkosító appokat

Hiába az ellenzéki kifogások, mégis betilthatják a mobilkommunikációt titkosító alkalmazásokat. Köztük azt a magyar applikációt is, amelynek készítőit két hete még kitüntették a Parlamentben. A cég vezetője megerősítette: ha megszavazzák a törvényt, kivonulnak az országból. A kormány szerint minden eszközre szükség van a terrorellenes harcban. A Jobbik és az LMP szerint alkalmazhatatlan a kormány terve, de nem zárkóztak el a támogatásától, mert több más ellenzéki aggályt elfogadott a kormány. Az MSZP viszont elutasítja a tervezetet.

Hasznos appok a nyaraláshoz

Kádár Tímea utazási szakértő segítségét kértük, hogyan oldhatjuk meg pillanatok alatt egy okostelefon segítségével a nyaralás során felmerülő problémákat, hiszen ma már tucatnyi applikáció szolgálja kényelmünket.

Chuck gamer-fesztivált szervez


szerző:
2015.06.01. 18:38
Chuck gamer-fesztivált szervez

Július kilenc és tizenkettő között kerül megrendezésre az év egyik legjelentősebb pop-kulturális csúcstalálkozója, a „Nerd HQ”, amelynek egyik főszervezője a jól ismert Zachary Levi.

Akár már macskát is idomíthatunk applikáció segítségével

Macskát idomíthatunk, de lézerkardozhatunk, és gyertyát is gyújthatunk vele. Szerintem 1973-ban, amikor az első mobiltelefon- hívást indították, még a legelvetemültebb képregény- rajzolók sem gondolták, hogy mire lesz jó egy gyerek tenyerében is elférő telefon. Ebben a szédületes applikáció- forradalomban 10 év múlva valószínű a mai önmagunkon is nevetni fogunk már. Dörmer Csaba riportja.

A mobil alkalmazások forradalma

Macskát idomíthatunk, de lézerkardozhatunk, és gyertyát is gyújthatunk vele. Szerintem 1973-ban, amikor az első mobiltelefon- hívást indították, még a legelvetemültebb képregény- rajzolók sem gondolták, hogy mire lesz jó egy gyerek tenyerében is elférő telefon. Ebben a szédületes applikáció- forradalomban 10 év múlva valószínű a mai önmagunkon is nevetni fogunk már. Dörmer Csaba riportja.

Okoseszközök, applikációk, startupok

A mobil alkalmazás fejlesztés világszerte hatalmas üzlet. Mi várható ennek kapcsán a bankszektorban, egészségügyben? Mennyire nyitnak ezek a területek az applikációk felé? És mi a helyzet a magyar startupokkal?

Telefonos alkalmazás készül látássérülteknek

Felismeri a bankjegyeket, a színeket és a piktogramokat például a mosdók ajtaján, és átnavigálja a látássérülteket a zebrán – telefonos alkalmazás készül látássérülteknek, rengeteg funkcióval, az első a bankjegyfelismerést. Az alkalmazás jövőre készül majd el, és ingyenesen letölthető lesz. Ugyanebben a programban egy másik kutatócsoport azon dolgozik, hogy lézermikroszkóp segítségével bizonyos típusú látássérüléseket javítani tudjanak.

Televíziózás korlátok nélkül


szerző:
2015.03.09. 19:35
Televíziózás korlátok nélkül

Ami még nem is olyan régen elképzelhetetlennek tűnt, hogy zsebre tegyük a tévénket és kedvenc műsorunkat valahol útközben nézzük meg, nos ez egy ideje már a valóság. Például most már a Fókuszról sem marad le az, aki a műsor kezdetekor még valahol hazafelé tart. Az egyik legnagyobb szolgáltatónak köszönhetően ezt mostmár kötöttségek nélkül is megtehetjük, és amiatt sem kell aggódnunk, hogy elfogy az adatforgalmunk.

Plusz tíz perc alvás használ?

Magyar fiatalok rukkoltak elő egy új applikációval, amelynek az a lényege, hogy ha a felhasználó a szundi gombot nyomja le és így nyer magának még tíz ágyban töltött percet, fizetnie kell egy bizonyos összeget. Hogy valóban jót tesz-e az a pár plusz perc reggelente a felkelés előtt, ezt próbáltuk megfejteni.

Vedd kezedbe a Villa történetét, itt a VVapp!

Az alkalmazás, mellyel Te döntesz a bentlakók sorsáról. Nem kell mást tenned, mint letöltened, s onnantól már a Te kezedben az irányítás!

Aurelio így használja a VVapp-ot!

"Véreim! Regisztráljatok újra"!

Az e-bankolás helyzete Magyarországon

A bankok egyre inkább igyekeznek fejlesztéseket végezni az internetes és telefonos bankolás területén, hiszen napról napra többen használják a fizetés ezen módját. Az elektronikus bankolás szerepe növekszik hazánkban, de főleg a fiatalabb korosztály körében terjedt el, akik a hétköznapokban is biztonságosan használják az erre alkalmas applikációkat. A Brandmánia adásában az e-bankolás előnyeit és hátrányait derítettük ki.

Telefonos applikáció szex előtt


szerző:
2014.10.01. 18:16
Telefonos applikáció szex előtt

A szexet engedélyező, vagy éppen elutasító mobil-alkalmazást fejlesztettek, hogy el lehessen kerülni a nemi erőszak-pereket.
 

Vasárnap kezdődik a ValóVilág 6

A vasárnap induló ValóVilág rengeteg izgalmat tartogat a nézőknek. A magyar televíziózás történetében először mobiltelefonos applikációval lehet majd szavazni a játékosokra, sőt, érdekes fordulatot eredményezhet, hogy vissza is lehet vonni a támogatást.

Vasárnap este ValóVilág


szerző:
2014.01.08. 17:30
Vasárnap este ValóVilág

Január 12-én ismét hódító útjára indul a ValóVilág, immáron hatodik alkalommal nyitja meg a kapuit. Az új széria legnagyobb technikai újítása – amit Magyarországon először alkalmaz televíziós csatorna –, hogy nem sms-ben, hanem egy applikáción keresztül lehet szavazni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való