KERESÉS search-close

apák napja

38 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "apák napja"

Családi titkokról meséltek Sebestyén Balázsék!

Ha már az édesanyákat ünnepeljük, akkor az apák is megérdemlik, hogy legyen olyan nap az évben, amikor ők a legfontosabbak. A Fókusz stábja olyan édesapákat kérdezett meg, akik ritkán mesélnek a családi dolgaikról, de egy évvel ezelőtt pontosan ezen a napon kivételt tettek.

Apák napja a Fókusz Pluszban!

Papp Gergő és Lukács Miki szerint nagyobb a szerepe az apáknak a családban, mint gondoltuk volna! Az anyák napja mellett Magyarországon is egyre többen ünneplik az apák napját.

Vállvetve Apával: egy nap az apákért és a gyerekekért!

Egy társadalmi szervezet egyedülálló kezdeményezést indított, amelynek célja az, hogy vigyék be az apák gyerekeiket a munkahelyükre! Ezáltal az apa és gyereke minőségi időt tölthetnek együtt, a lányok-fiúk megismerkedhetnek édesapjuk munkahelyi környezetével.

 

Ki a világ legjobb apukája?


szerző:
2018.06.21. 16:45
Ki a világ legjobb apukája?

Apák napja kapcsán arról kérdeztük meg a hazai sztárokat és csemetéiket, hogy kik a legjobb apukák.

 

Gyerekek, akik szuperhősnek látják édesapjukat!

Vasárnap ünnepelték világszerte az apák napját, Magyarországon pedig az UNICEF rendezvényén köszöntötték több százan az édesapjukat. A Story Extra stábja ezúttal hazai sztárapukák csemetéit faggatta, hogy mi az apukájuk szuperképessége és miért az ő papájuk a legjobb édesapa a világon!

 

Will Smith a táncoló feleségét videózta

Budapesti házak felett egy tetőteraszon táncolt Will Smith felesége. Az erről készült videót a legújabb filmjét nálunk forgató amerikai világsztár vette fel, majd posztolta közösségi oldalára. A Smith-család apák napja alkalmából gyűlt össze a magyar fővárosban és töltötte a vasárnap estét az egyik belvárosi hotel tetőteraszán.

Sebestyén Balázs: Az apák szerepe egyre fontosabb

Több mint 108 évvel ezelőtt ünnepelték az első apák napját. Azóta a világ számos pontján már nemcsak az édesanyákról, de az apukákról is megemlékeznek június harmadik vasárnapján. Hiszen a gyermekeknek mind a két szülőre szükségük van az egészséges fejlődésükhöz. 

Családi titkokról meséltek apák napján Sebestyén Balázsék

Ők is megérdemlik, hogy megköszönjük nekik mindazt, amit értünk tettek. A legtöbben a létezéséről sem tudnak, pedig van apák napja. Egy nap, amikor kifejezhetjük szeretetünket és hálánkat.

LUKÁCS MIKI: Minőségi időt töltsünk a gyerekkel!

Peller Anna és Lukács Miki kislányának, Annabellának bőven kijutott apukájából. Bár itthon még ritka, hogy az apa marad GYES-en a gyerekkel, náluk így történt, ám az összecsiszolódás azért nem ment egyszerűen.

OLÁH GERGŐ: „Szeretem az apaságot minden nehézségével együtt!

Oláh Gergő és felesége, Niki negyedik gyermeküket várják, így az énekesnek már volt alkalma belerázódni az apa-szerepbe…

SEBESTYÉN BALÁZS: Szülőnek lenni a legjobb dolog

Sebestyén Balázs hosszú éveken keresztül nem beszélt édesapjával, aki gyerekkorában elhagyta őket. Korábban úgy nyilatkozott, ha megkapott volna mindent, lehet, hogy most nem próbálna meg ennyire jó apja lenni két fiának, Benettnek és Noelnek.

Így ünnepelte az apák napját Will Smith Budapesten!

A színész épp filmet forgat hazánkban, ez viszont nem akadályozhatja meg abban, hogy gyermekeivel is eltöltsön egy kis időt - és ezt meg is mutassa rajongóinak!

Balzsay Károlynak rengeteg erőt adtak gyermekei betegsége alatt

A sportoló három bombázóval él együtt, hiszen van két kislányuk feleségével. A sport mindannyiuk életének fontos része, de ami ennél is fontosabb a kapocs, ami közöttük van. Nem is véletlen, hogy lányok a segítették át élete legnehezebb időszakán Károlyt.

Gerendás Péter - Ilyen az élet 9 gyerekkel!

A sokszoros édesapa fontos pillérnek tartja a férfiakat egy család életében, de nem győzi hangsúlyozni: egy igazi társ, egy nő az, aki ténylegesen egyben tud tartani egy családot. De hogyan szervezik az életüket ennyi gyerkőccel? 

Tesztelve! Apukák, akik nem rettennek meg semmitől!

Ha kell, öltöztetnek, frizurát készítenek, de megbirkóznak még a pelenkázás kihívásaival is. Persze állításunkat igazolni is tudjuk. Leteszteltük az apukákat, akik bebizonyították, hogy gyereknevelés terén nem ismernek lehetetlent.

Apák napja: bizony, érdemes őket is megünnepelni!

Vasárnap ünnepeljük világszerte az apák napját! Mi pedig itt, a Story Extrában kicsit előrébb hoztuk ezt az ünneplést: ma különleges, apák napi adással készültünk! De nem csak nekünk fontos ez a nap! Az UNICEF igazi világsztárokkal - például David Beckhammel, vagy épp Hugh Jackmannel - kampányol az apukákért. Idén ráadásul a hazai sztárapukák, és mi is beszálltunk!

Mi a legjobb dolog az apaságban?

Sok férfinak vannak félelmei a gyerekvállalással kapcsolatban, de ez szinte azonnal megváltozik a baba megszületése után. A sztárjainkat most arról faggattuk gyerekeik gyűrűjében: mi a legjobb az apaságban?

Ki a legszexibb magyar sztárapuka?

A Story Extra nézői idén már megválaszthatták Magyarország legszexibb nőjét és férfiját is. Most tíz magyar sztárapuka kap esélyt, hogy 2018-ban elnyerje a legszexibb magyar sztárapuka címet!

 

Apák napja: miben változott meg a férfiak szerepe a nevelésben?

Az elmúlt ötven évben az édesapák egyre bátrabbak lettek: ott vannak a játszótereken, vezetik a háztartást, sőt, az éjszakai etetésektől sem riadnak vissza.

 

Sztárpapákat kérdeztünk, hogy milyen a kapcsolatuk gyermekükkel?

Vasárnap az egész világon apák napját ünnepelnek, ezért a nap kérdése rovatunkban olyan sztárapukákat hívtunk, akiknek legalább egy gyerekük már van. A két generációt együtt kérdeztük, először arról, hogy milyen a kapcsolat apa és gyermeke között.

Apák napja: Lionel Messi is megünnepelte

 Lionel Messi is megünnepelte az Apák napját. Közösségi oldalán 2 millió 800 ezren látták azt a fotót, amit a világklasszis labdarúgó posztolt.

Mennyire fontos az apa a gyerekek életében?

Most vasárnap volt Apák napja! Azt tudjuk, hogy mennyire fontos az édesanya a gyermek életében, de legalább annyira fontos az Édesapa is! Tibi és Angéla Hajas Lászlóval, Németh Kristóffal és Lázár Gergely pszichológussal beszélgettek erről a jeles napról és a férfiak szerepéről a gyerekek életében.

Apák napja: a világsztárok szemszögéből!

Bizony nem is gondolunk sokszor bele, hogy a szupersztárok is édesapák vagy, hogy az ő hátuk mögött is ott van egy szerető családfő. Most e jeles ünnep alkalmából ők szintén elmondták érzéseiket!

Szívszorító üzenetek: így ünnepelték hírességeink az apák napját!

Van, aki verssel, van, aki egy közös fotóval és van, aki egy szép gondolattal üzent az édesapjának. Sokaknak azonban csak az emlékezés maradt...

Eddie Redmayne is ünnepelheti már az apák napját!

A Mindenség elméletében Oscar-díjas alakítást nyújtó amerikai színésznek, 4 nappal apák napja előtt született meg kislánya. Feleségével Hannah-val 2 éve házasodtak össze és első közös gyereküket Iris-nek nevezték el.

Rákóczi Feri tündéri apák napi ajándékot kapott

Rákóczi Ferenc nemcsak a Morning Show sztárja, de rendszeresen kampányol a Velencei-tóért is, hiszen évek óta Judittal és két gyermekével együtt az egész nyarat vízközelben tölti.

Izgalmas foci pillanatok, falatnyi bikinik, cuki sztárok – Őrületes hét van mögöttünk!

Minél tartalmasabban töltjük el napjainkat, szomorú ugyan, de annál jobban repül az idő. Így ne is csodálkozzunk, hogy az elmúlt napok egy szempillantásnak tűntek. Rengeteg minden történt.

Szulejmán: „A gyermekeimért mindent!” – Boldog apák napját!

Tudjuk, hogy édesanyából csak egy van, viszont szeretnénk kiállni amellett, hogy édesapából is. Mi lenne velünk nélkülük? Ki kényeztetne, óvna és nevettetne meg minket? A mai nap róluk szól!

Íme Magyarország legcukibb sztárapukái!

Nyakunkon az Apák napja, ezért úgy gondoltuk, összegyűjtjük nektek hazánk kedvenc családfőit. Lássuk, kire esett a választásunk!

Apa is csak egy van


szerző:
2016.05.19. 17:35
Apa is csak egy van

Mindenki tudja, hogy anyák napja május első vasárnapja. De, az kapásból beugrik-e, hogy mikor van apák napja? Vagy nekik nem jár az extra figyelem legalább egy napon az évben? A Hooligans 4 tagja, 4 fiú 4 édesapával elérkezettnek látta az időt, hogy feltegye önmagának és másoknak is a kérdést. Kinek mit jelent, amikor azt mondja apám? És miért akar ugyanolyan, vagy teljesen más lenni saját gyerekeivel, mint az édesapja volt vele?

Fókusz 2016-05-19


szerző:
2016.05.19. 17:25
Kellene ünnepelni az Apák napját?

Vannak, akik viccesen ma, Ivó névnapján ünneplik apák napját, amely egyébként nem hivatalos ünnep Magyarországon. A kérdés pedig az, hogy legyen hivatalos apák napja, vagy sem?

Story Extra 2016-05-19


szerző:
2016.05.19. 16:55
APÁK NAPJA: Híres apukák vallanak apaságukról

Sebestyén Balázs, Vadon Jani, Rákóczi Feri és a Hooligans-es Endi beszélnek arról, hogy mit kaptak az apjuktól, és éppen ezért mit akarnak tovább adni gyerekeiknek.

Kitől örökölte szemöldökét Lucy Hale?

A Hazug csajok társaságából ismert színésznő a számára legkedvesebb férfinek küldött szívhez szóló üzenetet.

Fördős Zé a nyaralások alatt is igazi gourmand

A Konyhafőnök zsűritagja nyári terveiről is beszélt. Tóth Marci elmesélte, hogy biciklivel vág neki az EL Caminonak, Kautzky Armand pedig az apaszerepről és a közelgő apák napjáról mesélt nekünk. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Apa is csak egy van


szerző:
2015.06.19. 08:59
Apa is csak egy van

Az apáknak is jár egy nap, ami csak róluk szól: vasárnap lesz Apák napja! Kautzky Armand az apaszerepről, Bedő Imre, a Férfiak Klubjának elnöke pedig arról mesélt, hogy mennyire fontosak az apukák a gyerekek életében.

Kautzky Armand az apák napjáról

Magyarok az amerikai Got Talentben! A hihetetlen sikerről a csapat tagjait kérdezzük holnap reggel. Az áprilisban született rendőrkutyák kiképzéséről is beszélgetünk, és érkezik hozzánk Fördős Zé is. Kautzky Armandot pedig a hétvégi apák napjáról faggatjuk.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való