KERESÉS search-close

anyakönyv

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "anyakönyv"

Gizi, aki Géza volt


2018.10.02. 17:34
Gizi, aki Géza volt

Gizi azzal a nem mindennapi ténnyel, hogy Gézának anyakönyvezték 14 éves korában, az első személyi igazolvány elkészítésekor szembesült, ám annyira viccesnek találta mindezt, hogy eszébe sem jutott helyrehozni a bakit. Egészen addig, ameddig 18 éves korában behívták katonának.

Hónapokig várnak az anyakönyvre


szerző:
2015.07.10. 18:25
Hónapokig várnak az anyakönyvre

Hónapok óta hiába vár gyermekeik anyakönyvére, útlevelére több külföldön élő magyar család. Sokan keresték meg ezzel az RTL Híradót. A családok arról panaszkodnak, hogy így nem tudnak hazajönni látogatóba. Az ügyeket intéző egyetlen kormányhivatalnál azt mondják, többszázezer kérelem torlódott fel náluk, miután a Bevándorlási Hivataltól hozzájuk került az ügyintézés. A Miniszterelnökség most elrendelte, hogy a többi kormányhivatalt is bevonják a munkába.

Reflektor 12-04-06


szerző:
2012.04.07. 00:45
Reflektor 12-04-06

Reflektor: Erős Antóniát éppen tizennégy éve, 1998. április 3-a óta láthatjuk az RTL Klub Híradójában. A Reflektor végigkísérte egy napját. Tudták, hogy Ben Afflecket Benjamin Géza néven anyakönyvezték? Pedig az ő ereiben egyáltalán nem csörgedezik magyar vér.

Hazajutott, de távozni hónapok óta nem tud

Magyarországon rekedt egy nő a féléves kislányával. A nő Angliában él, gyermeke is kint született.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való