KERESÉS search-close

anya és fia

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "anya és fia"

Hürrem: „Nem akarok élni, nem akarok így!”

A szultána ráeszmél, hogy a saját hibája miatt halt meg a fia, és sosem gondolta volna, hogy Musztafa megöletésével Cihangir halálos ítéletét is aláírja. Hürrem annyira összetörik a fia elvesztése miatt, hogy önmaga halálát kívánja, mert úgy érzi, így már nem tud tovább élni. 

Madonnának ez most biztos nem esett jól!

Az énekesnő egyre távolabb kerül nagyfiától, és semmit sem tud tenni ellene.

A nagy szabadítás: Ottó és Hanna őrült tervet eszelt ki!

Egy jó álca, egy jó elterelési hadművelet csodákra képes. A fiataloknak vajon sikerül megmenteni Juditot?

Lilu: „Szerelmes vagyok”


szerző:
2017.05.04. 10:09
Lilu: „Szerelmes vagyok”

A gyönyörű műsorvezető élete nem unalmas, ugyanis nemrég ő is részt vett a Magyar Everest Expedíciójában, ráadásul egy nem mindennapi utazáson van túl. Mutatjuk!

Egy anya és beteg kisfia kálváriája a hivatalokkal

Andrea egyedül neveli a kisfiát, Ferkót. Minden napja sokkal nehezebb, mint az átlagembereké, mert Ferkó betegen született, és esély sincs arra, hogy valaha meggyógyuljon. Az viszont segítséget jelentene a számukra, ha a kocsijukat át tudnák alakítani úgy, hogy alkalmas legyen a mozgásképtelen kisfiú szállítására. Andrea állami támogatásra pályázott, de nem nyert. És nem értette, miért. A történet azonban, amit a 444 írt meg először, a rossz kezdet után nem várt fordulatot vett, amihez a cikkeknek is köze lehet. Serdült Szilvia riportja.

Zsófi: „Nem bírom a rosszindulatú kavarásaidat”

Gigi egyre furcsábban viselkedik, amit már Margó is kezd észrevenni. Bence nagymamája hiába próbálja figyelmeztetni Zsófit a bajra, a fiatal anyuka elhajtja.

Zsófi vajon már meg is bánta, hogy Gigi felügyel Bencére?

Úgy tűnt, egyre szorosabb barátság alakul ki Zsófi és Gigi között, és ezt csak tetézte, hogy a fiatal lány a lehető legjobb dadusa Bencének. Aztán ami a közös családi fotózáson történt, valódi félelemmel tölti el a fiatal anyukát. 

Ada: „Azért az első csajodat ne csináld föl”

Egy évvel ezelőtt a Szelfi legújabb részében Ada és fiai egy csodaszép nyári délutánt töltöttek együtt, amibe belefért egy kis horgászás, evés-ivás, és olyan igazi nagy - lelki - kitárulkozás. Kiderült, a gyerekeknek igazából hiányzik Máté, ami a műsorvezető szívét nagyon megmelengette. Ada is konstatálja, hogy neki is hiányzik a fiú, aki abban a pillanatban írt egy üzenetet. Hogy mi állt benne, idekattintva megtudhatod!

Zsófi: „Féltem a babától”

Tóbiás és a fiatal anyuka sosem volt még ennyire rossz viszonyban, egyszerűen nem hallgatják meg egymást. Pedig ha a magára maradt apuka megtudná Zsófi titkát, biztos megenyhülne a szíve.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való