KERESÉS search-close

annamária

81 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "annamária"

Tamás és felesége szeretnék többször látni a férfi szeretőjétől született gyermeket

Tamás és Anita tíz éve házasok és három közös gyermekük van, azonban pár éve született egy másik nőtől is csemetéje az apukának. A feleség nehezen dolgozta fel, hogy párja megcsalta őt, de azóta megkedvelte a kis Zalánt is, akit Annamária szült férjének. Tamás és Anita most azt szeretnék elérni, hogy az egykori szerető többször engedje, hogy a fia az apánál lehessen.

Férje nevetve közölte vele, hogy egy másik nőtől lesz fia

Anita egy igen furcsa helyzet során szembesült azzal, hogy férje megcsalta őt, és hogy a szeretőjétől vár gyereket... Vajon hogyan viszonyul most a történtekhez az átvert nő?

ValóVilág 5. – Aréna


szerző:
2013.12.16. 18:57
ValóVilág 5. – Aréna

2011. szeptember 12-én indult a ValóVilág ötödik szériája, 168 napig tartott.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Finálé 12-02-26

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Finálé: Közel fél éven keresztül veszekedtek, küzdöttek, sírtak, nevettek a „nappalinkban”, vasárnap este azonban a finisbe ért a VV5. A stúdióban az érzelmek vették át az uralmat a játékosok felett, és a győztes könnyek között búcsúzott hőn szeretett Villájától.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-23

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Veronika erőt vett magán és beismerte, mi is történt pontosan Peti és közte azon a kérdéses csütörtökön.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-22

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A Villalakók visszanézhették, hogyan kezdett ki egymással Kinga és Gergő, Seri mellett Attila is kiborult a látottakon. Peti beismerte, Veronika többször nála töltötte az éjszakát, a lány viszont tagad.

Hétről hétre változó Villabarátságok nyomában

Most, hogy a ValóVilág lassan célegyenesbe fordul, itt az idő, hogy áttekintsük a legnagyobb meglepetéseket: kibogoztuk a Villabarátságok szövevényes hálóját, amelyen sokszor már azok sem látnak keresztül, akik főszereplői voltak a játéknak.

Fókusz Plusz 12-01-07


szerző:
2012.01.07. 19:25
Fókusz Plusz 12-01-07

Fókusz plusz: Összeszedtük azt a csapatot, amelyik már kintről drukkol az egykori VV-ellenfeleknek. Bár nem vitték el a főnyereményt, de gyökeresen megváltozott az életük. Nincs szükség csodamódszerekre, tablettákra, betarthatatlan fogadalmakra, és nem is kell nagyon rákészülni. A módszerek saját tapasztalatokon alapulnak, van, aki már 60 kiló mínusznál jár.

Fókusz 11-12-28


szerző:
2011.12.28. 19:30
Fókusz 11-12-28

Fókusz: Nem lehet ráismerni! - Annamari sikeres modell volt, mielőtt a villába költözött! Nem akartunk hinni a szemünknek! Legpikánsabb pillanatok - Bódi Szilvitől VV Éváig 2011-ben ismét levetkőzött a sztárvilág! Karácsonyi meglepetés - Nikolas, Wolf Kati és Keresztes Ildikó egymást kapták ajándékba!

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-12-05

ValóVilág5 Összefoglaló: Annamária búcsúja, a kemény edzések és a Mikulás is színesítette a Villalakók életét.

Fókusz 11-12-05


szerző:
2011.12.05. 20:20
Fókusz 11-12-05

Fókusz: Beigazolódtak Kováts Vera baljós gondolatai - az énekesnő már az X-Faktor délutánján megérezte, hogy párbajozni fog. Megmutatjuk a show legfeszültebb pillanatait! De ott voltunk akkor is, amikor Annamarinak el kellett hagynia a ValóVilág stúdióját! Döbbenten szembesült a róla szóló újságcikkekkel, és először beszélt gyermekéről, akit korábban örökbefogadó szülőkre bízott.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj 11-12-04

ValóVilág5 Összefoglaló és Párbaj: Eddigi legizgalmasabb Párbajon küzdött meg Annamari és Vera. A Villalakóknak még egy hetük van rá, hogy felkészüljenek a bokszmeccsekre. Attilát láthatóan megváltoztatta a büntetés, Péter saját kardjába dőlt.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-12-03

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A bokszedzés alatt elszabadultak az indulatok az Összeférhetetlen és az Érzékeny lelkű között. Vera szájára vette Attila édesanyját. Attila megérezte a kizárás fenyegető szelét.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-12-02

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Öt napja püfölik a bokszzsákot, sőt néha már egymást is a Villalakók. A kemény edzéseknek köszönhetően a játékosok egyre ügyesebbek, egyre technikásabbak és egyre jobban fájnak az izmaik is.

Annamária meglepetés bulit rendezett Verának

A Villa Fura lánya egy jégbulival lepte meg Párbaj ellenfelét, Verát…

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-12-01

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Újabb nap telt el kőkemény edzésekkel, és bizony volt, aki különös dolgokat fedezett fel magában.

ValóVilág5 - Kihívás 11-11-30

ValóVilág5 Kihívás: Vera beszédéből kiderült, hogy meg sem fordult a fejében Veronikát kihívni, míg el nem kezdte védeni Attila és Péter. Ez azonban csak még jobban felhergelte az Érzékeny lelkűt, a két taktikus is bekerült a kalapba.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-30

ValóVilág5: A bokszedzések érzelmi viharokat is kavartak, az egy tányérból evés pedig csak tovább korbácsolta az indulatokat. Dr. Eszter rendelt és próbálta békíteni az ellenségeket vagy a vitában álló barátokat.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-29

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Egy újabb izgalmas nap van a Villalakók háta mögött: címlapfotózás, bokszedzés és persze találgatás, hogy vajon Vera kit választ majd párbajtársnak.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-28

ValóVilág5 Összefoglaló: Annamari és Csaba elhagyták a villát. Mindezalatt Vera tanácsokat, Seherezádé és Veronika pedig meglepetést kapott.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás 11-11-27

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás: Véget ért az iskolahét: a vizsgák után az évzáró bálon lazítottak a villalakók. Majd Lilu szólította őket a kiválasztó táblához és kiderült, hogy kivel nem szeretnének tovább együtt élni.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-26

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Vera minden alkalmat megragad, hogy támadja Alekosz exét és egy pontban Veronika egyet is ért. Megszakította Péterrel a testi kontaktust.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-25

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A Villaiskolának köszönhetően egyre okosabbak, a bezártság miatt pedig egyre szerelmesebbek a Villalakók, legalábbis Veronika és Péter.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-24

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Attila közvetítőként békítette a furcsa párt, Veronikát és Pétert. A kísérlet sikerült és Petivel olyasmi történt, amire senki nem számított: kibuggyant a könnye. Megkezdődött a taktikázás a Kiválasztás estéjére, Attila, Péter és Eszter Veronikát félti legjobban.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-23

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A Villa jogász lánya már rutinos párbajozónak számít, de most egy kicsit hátradőlhet, mert az Arénában ő szerezte meg a lila kendőt.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-22

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Újra becsöngettek a Villasuliban. Attila és Péter, az osztály két renitense csínytevéseikkel, Seherezádé és Gergő pedig újabb szenvedélyes csókjukkal hívták fel magukra a figyelmet az első tanítási napon.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-21

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Túl vagyunk a Párbajon és a Szombat esti láz döntőjén is: a mai Összefoglalóból a két megmérettetés előéletét és utózöngéit is megtudjuk.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-19

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Veronika az előző esti randi után rendkívül másnaposan ébredt. De a többi pár között is vibrált valami ellentét. Úgyhogy a tanároknak minden eddiginél nehezebb dolguk volt.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-18

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Nem unatkoznak a Villalakók: közeledik a Párbaj és a ValóVilág nagy táncversenyének döntője, ráadásul egy újabb szerelmi háromszög kavarja fel a Villa mindennapjait.

Megvannak a ValóVilág5 Szombat esti láz továbbjutói

A csütörtöki adásban kiderült, melyik három párnak sikerült bekerülnie a döntőbe, kik tanulhatnak egy új koreográfiát és küzdhetnek tovább azért, hogy megnyerjék a versenyt és találkozhassanak a családjukkal.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-17

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A csütörtöki adásban kiderült, melyik három párnak sikerült bekerülnie a Villabeli Szombat esti láz döntőjébe, kik tanulhatnak egy új koreográfiát és küzdhetnek tovább azért, hogy megnyerjék a versenyt és találkozhassanak a családjukkal.

ValóVilág 5 - Kihívás 11-11-16

ValóVilág 5 - Kihívás: A nőkkel való megalázó viselkedésre és megbántásra hivatkozva Eszter azt az embert hívta ki, akit mások is szeretnének a Villán kívül látni.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-16

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Péter egyre messzebb merészkedik Veronikával, miközben Vera forrong. Csaba továbbra sem tud nőként nézni Annamarira. Kinga nemcsak Attilánál, Fecónál is kihúzta a gyufát.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-15

ValóVilág5 - Összefoglaló: Attila lassan kivívja összes lakótársa ellenszenvét. Az Összeférhetetlen srác éjjel-nappal veszekszik valakivel, ezúttal Kinga mellett Gergőt osztotta ki övön aluli jelzőkkel.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-14

ValóVilág5 - Összefoglaló: Elkezdődött a Villa egész hetes táncversenye, párok jöttek össze és távolodtak el egymástól!

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás 11-11-13

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás: Szoros „meccs” volt. A Kiválasztás során minden negatív érzelem kiszakadt a lakókból. Keményen odamondták egymásnak sérelmeiket.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-12

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Egy nappal a harmadik Kiválasztás előtt nincs hiány a konfliktusokból a Villában. Gondoljunk csak Shadi, vagy épp Vera vitáira, esetleg az Attila-Kinga-Gergő-Seherezádé szerelmi négyszögre.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-11

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A ValóVilág szappanoperája szerelmi drámába fordult. Attila nem tudott uralkodni féltékenységén, ezért feladta a játékot...

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-10

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Veronika szerelmi jósdája nem várt fordulatot hozott a Villalakók életébe. Annamária beismerte, tetszik neki Csaba, majd Veronika bátorítására a fiúnak is bevallotta...

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-09

ValóVilág5: Megküzdöttek a védettségért a Villalakók, emellett már javában működik a Villarádió, sőt: elindult a háziasszony verseny is! Szívügyekben viszont egyáltalán nem békés a helyzet.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-08

ValóVilág5 Összefoglaló: Seherezádé megalázottnak érzi magát, Gergőt nem is érdekli annyira a szakítás. Annamari magára akarja rakatni a jeleket.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-07

ValóVilág5: Dya számára már a reggel sem ígért túl sok jót. A párbaj után nem maradt más hátra, mint a hátrahagyott, titkokat tartalmazó levelek felolvasása. Dya titka Seherezádénál verte ki a biztosítékot.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-05

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A Skalpvadász pillanatok alatt vihart kavart és Veronikát leszámítva mindenkit idegesített. Többé nem engedik vissza. Eszter búcsúbulija pikánsra sikerült.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-04

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A kubai csődörnek nem egyszerű visszaférkőzni Veronika bizalmába a titoklevél után. Visszatérését követően Eszterrel is szembe kellett néznie Cristofelnek.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-03

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Eszter döntése a lakók szerint aljas húzás volt, úgy gondolják, a Plázacica nem érdemelte meg a zöld kendőt.

ValóVilág 5 - Kihívás 11-11-02

ValóVilág 5 - Kihívás: Eszter fejében négy név kavargott a Kiválasztást megelőzően. A Karrierista lány végül az alapján választott ellenfelet, hogy ki ellen lehet a legtöbb esélye.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-02

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Felcsillant a remény Attila számára. Az Összeférhetetlen fiú nem merte elhinni, hogy Kinga néha úgy érzi, mintha kicsit szerelmes lenne belé.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-29

ValóVilág5: Kirobbant a ValóVilág első sonkabotránya! Miután lenyugodtak a kedélyek, ismét összemérték erejüket a kockások és a csíkosak.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-27

ValóVilág 5: A csapatok Esztert és Verát nyugodt szívvel elcserélték, Vera és Dya egyre nehezebben viselik egymást, Annamari pedig jó cél érdekében meztelenkedett.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-26

ValóVilág5: Minden játékos elégedett volt a Megmérettetés végeredményével, de ez nem hozta össze az ellenfeleket. Folytatta ádáz harcát a csíkos és a kockás csapat.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-25

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Átrendeződtek a viszonyok a Villában: Csaba megerősödött, Veronika összeomlott, Fecó és Attila barátsága pedig veszélybe került.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-24

ValóVilág 5: Cristofel egy olyan titkot hagyott hátra a Villában, ami örökre megváltoztathatja Veronika érzéseit.

ValóVilág 5 - Párbaj 11-10-23

ValóVilág5: Verejtékes küzdelem volt az első Párbaj. Mindkét játékos beleadta szívét-lelkét, de csak egy költözhetett vissza a Villába.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-23

ValóVilág5: Annamari felvilágosította Seherezádét, hogy nem minden úgy működik a férfiak testén, ahogy azt egykoron a nagymamája elmesélhette. Vajon megértette a lány a tanmese lényegét?

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-22

ValóVilág 5: Csabát és Cristofelt pártfogóik képzik ki a Párbaj előtt. Cristofelnek nemcsak az ereje, a szókincse is nőtt.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-21

ValóVilág 5: Attila születésnapjára ébredtek a villalakók, ám az ünneplés nem várt fordulatot vett. Miután az Összeférhetetlen lehiggadt, megtartották a párbajozók kampánybeszédeit.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-20

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Cristofel nehezen viseli a Párbaj súlyát, a kubai macsó szerint gusztustalan húzás volt Csabától, hogy őt nevezte meg párbajellenfeleként.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-18

ValóVilág 5: Fordult a kocka, az eddigi cselédekből úrnők lettek, Kingának pedig volt mit levernie Cristofelen. Veronika kiborult.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-17

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Shadi nyíltan szembeszállt Attilával. A Villa Feltörekvője többször is kiosztotta Attilát a nap folyamán, sőt az Összeférhetetlen fiút ajánlgatja Csabának lehetséges párbajellenfélként is.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-15

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Névtelen kritikai leveleket írtak egymásnak a Villalakók. Attila felkészült, Péter nem. Dya WC-s néni lett és túllőtt a célon Veronikánál.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-14

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A Villa falain belül dúl az ármány és a szerelem, méghozzá olyan mértékben, hogy abból bőven meríthetnének a klasszikus és a ponyvaírók egyaránt.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-13

ValóVilág5: A közelgő Kiválasztás még a két legtávolabb álló klikket is egy oldalra állította, szinte mindenki Csabára akarja tenni a jelét.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-12

ValóVilág5: A Villalakók Fecó és Attila ellen fordultak az ágyfoglalási vita után, a harci helyzetet Péter továbbra is meg akarja lovagolni. De leginkább Csabát szeretné kiejteni a Valóságshow veterán.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-10

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Dúlnak az érzelmek a Villában: Veronika és Cristofel, valamint Kinga és Attila között sem működik minden flottul.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-05

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Aréna: Elérkezett az Aréna és az őrült féltékenykedés napja a Villalakók életében.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-04

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Gipszbe öntött intim testrészek és egy kínosra sikerült randi színesítette a Villalakók napját. Közben Cristofel haladt a projektjével, közelebb került Veronikához.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-03

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Fecó összeomlott. A Villa Dumagépe már nem tudja, kiben bízhat, így inkább nem vesz részt semmilyen klikkesedésben, egyedül harcolja végig a játékot.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-01

ValóVilág5: Pásztoróra, pikáns éjszaka és rengeteg hiszti jellemezte a villalakók elmúlt egy napját. A játékosok megszavazták, kit tartanak a leggyengébbnek.

Fókusz 11-09-29


szerző:
2011.09.29. 20:20
Fókusz 11-09-29

Fókusz: Fájdalmas múlt - 16 évesen szült, és örökbe adta kislányát. A Villa fura lányának, Annamáriának életéről nővére mesélt. Bízik a fiában - Megszólal Damu Roland édesapja. Elárulja, hogy szerinte mi állhat a meghurcoltatás mögött. Sokkot kapott – Utolértük Rómában Seherezádé Claudióját, aki szerint barátnője túl messzire ment, amikor Gergővel enyelgett.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-09-28

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A Helyes pasi, Csaba beköltözésével teljes lett a Villa létszáma. Ma este azonban fény derült egy újabb fordulatra, amely nagyban befolyásolja majd a ValóVilág5 további menetét.

Csaba győzte meg a nézőket az utolsó Beszavazón

Amikor bevonult a stúdióba a csábító pillantású Renátó, a vakító mosolyú Peti és a fantasztikusan jó testű Csaba, az első sorban ülő lányok felhúzták a pólójukat.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-09-27

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A Villafiúk kényeztető napot tartottak a lányoknak és bekövetkezett az, amitől ketten a legjobban féltek: Annamari Attila keze alá kényszerült. Vera érkezése felkavarta a fiúkat és féltékennyé tette a lányokat.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-09-26

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A szűz fiú érkezését várták a lányok már az első naptól kezdve. Vasárnap vége beteljesült álmuk vágya, érintetlen ifjú lépett a Villába, aki nem volt rest, csajozni indult egyenest!

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-09-24

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A villalakók nagy örömmel fogadták új házi kedvencüket, Zizit, a törpemalacot.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-09-23

ValóVilág5: Cristofel taktikázással próbálkozott, Melinda pedig Attilával. Seherezádé pedig végre levetkőzte gátlásait!

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-09-22

ValóVilág5: Kibeszélések, könnyek, és csirketoll. Ezek jellemezték a napot a luxusbörtönben. A Villaszépségverseny eredménye, pedig meglepő eredményt hozott.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-09-21

ValóVilág5: Az érzékszervek próbája és a Villahímek erőfitogtatása is sírásba fulladt a Plázacica érkezésének napján. Annamari továbbra sem tartozik a kedvencek közé, népszerűtlenségével az új lakó, Dya vetekszik. Gergő és Seherezádé lebukott.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-09-20

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Annamária érkezése felforgatta a lakók életét, amint belépett, kő kövön nem maradt. Mikor pedig hálótársat választott, mindenki meglepődött.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Beszavazó show

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Beszavazó show: Szombat este eljött végre a várva várt pillanat, elfoglalták birodalmukat a Villalakók, sőt vasárnap már a Furák furája is csatlakozott.

Csak csajok 10-10-06


szerző:
2010.10.06. 09:05
Csak csajok 10-10-06

Csak csajok: Ma már nem a sebészkés az egyetlen megoldás a bőr fiatalságának a megőrzésére, vannak sokkal finomabb módszerek is. Bőrgyógyász-kozmetológus szakértőnk a szerdai Csak csajokban elmondta, milyen lehetőségek közül választhatnak a szépülni vágyók.

Médiatörvény: Olcsóbb lesz a felügyelet

Átláthatóbb működést, takarékosabb gazdálkodást ígér a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság elnöke.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való