KERESÉS search-close

alvó utas

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "alvó utas"

Már megint! – alvó utast fosztottak ki

Alvó utast fosztott ki két nő egy budapesti buszon. Ezt felvette a biztonsági kamera, a képeket mutatjuk! A pénztárcáját lopták ki a zsebéből. Az áldozat ezt csak a végállomáson vette észre, de a tolvajok addigra már leszálltak. A rendőrség keresi a két nőt.

Ismét egy alvó utast fosztottak ki

Megint kifosztottak egy villamoson alvó utast. Szombat este a budapesti Móricz Zsigmond körtéren zsebelte ki egy férfi. Az akciót a térfigyelő kamerák központjában is látták, így azonnal rendőrt küldtek. A tolvaj már kedden bíróság elé áll, akár öt évre is börtönbe kerülhet. Pontos statisztika nincs, de azt a rendőrök is elismerik, hogy az elmúlt időszakban megszaporodtak a hasonló lopások, pedig majdnem minden megállóban van kamera.

Többször fosztott ki alvó utast

Visszaeső, ezért három év tíz hónap börtönt kapott a férfi, aki kifosztott egy alvó utast néhány napja a Nyugati téren. Egy mobiltelefont vett el, tettét végig kamera rögzítette.

Három év börtön telefonlopásért

Három év börtönre ítélte a bíróság azt a férfit, aki kedden ellopott egy mobiltelefont egy kőbányai villamosmegállóban alvó fiútól. A térfigyelő kamera mindent felvett, így a rendőrök néhány órával később el is kapták. A telefont addigra már eladta, mindössze ötezer forintért. Pénteken a bíróságon azt mondta, sajnálja amit tett. Az ítélet nem jogerős.

 

Kifosztotta az alvó utast

Megint kifosztottak egy alvó utast a 6-os villamoson Budapesten. Mindezt kamera is rögzítette. A tizenhét éves fiú az utas pénztárcáját vette el. Elmenekülni már nem tudott, a civil ruhás rendőrök még a villamoson lecsaptak rá. Egyre gyakoribbak a hasonló esetek, de a tolvajok szinte mindig lebuknak.

Alvó utastól lopott


szerző:
2016.11.14. 18:11
Alvó utastól lopott

Előzetes letartóztatásba helyezték azt a férfit, aki a gyanú szerint laptopot lopott egy alvó utastól a budapesti hatos villamoson. Az RTL Híradó úgy tudja, hogy már többször volt büntetve hasonló bűncselekmény miatt. Ez már nem az első eset, hogy alvó utast fosztanak ki a hatoson. Nyáron egy részeg férfitől vették el a telefonját és a pénztárcáját.

Hiába a kamera, kifosztják az alvókat

Öt perc alatt elfogták a VI. kerületi rendőrök azt a tolvajt, aki kifosztott egy alvó férfit a Nyugati téren. A gyanúsított leült a részeg férfi mellé, majd átkutatta zsebeit, és elvette tőle telefonját. Nem ez volt az első ilyen eset: az RTL Híradó már több alkalommal beszámolt olyan rablókról, akiket nem zavart a kamera miközben alvó ember fosztottak ki.

Rémálom ébredés után


szerző:
2016.09.22. 15:26
Rémálom ébredés után

Újabb felvétel került elő arról, hogy lopnak meg alvó utasokat a BKV-n. Újpesten még augusztus közepén fosztottak ki egy fiút, a mobiltelefonját vitték el a 196-os buszon, a rendőrség nyilvánosságra hozta a felvételt. Fehér pulóvert viselt a férfi, aki miután alaposan felmérte a helyzetet, egy óvatos mozdulattal ellopta a mobilt, majd jelzett és leszállt a buszról.

Alvó utast fosztott ki a buszon

Őrizetbe vették azt a 23 éves férfit, aki alvó embert fosztott ki a buszon néhány hete. Elvette a táskáját, majd átkutatta, miután leült áldozatával szemben. Az esetet a buszon lévő biztonsági kamera rögzítette. Ugyanígy bukott le két ember néhány hete, akik a 6-os villamoson fosztottak ki egy alvó utast.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való