KERESÉS search-close

alsónadrág

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "alsónadrág"

Fehérneműbe dugták a vesztegetési pénzt a záhonyi határrendészek

Melltartóban és alsónadrágban rejtették el a vesztegetési pénzt a záhonyi határrendészek. Négy éve, titkosszolgálati eszközökkel buktatták le őket. 53 vádlott állt bíróság elé. Ügyükben kedden született elsőfokú ítélet. A legsúlyosabb büntetést az elsőrendű vádlott - egy volt rendőr főtörzsőrmester - kapta.

Kiderült, milyen alsót hord Fehér Tibi!

Múlt héten Wimbledonban alsónadrágcserére kötelezték a 18 éves magyar sportolót, Piros Zsombort és a páros másik tagját, a kínai Wu Yibing- et, mert nem vették figyelembe azt a szabályt, hogy csak tiszta fehér szerelésben lehet pályára lépni és fekete alsónadrágot húztak. Ennek okán Holdampf Linda ma alsónadrágokat darált le könyörtelenül!

Alsónadrágjából árulta a drogot

A térfigyelő kamera buktatta le azt a két férfit, akik a nyílt utcán árulták a drogot Terézvárosban. A térfigyelő munkatársai vették észre, amikor vasárnap három külföldi vásárolt tőlük. A rendőrök néhány perc múlva a helyszínen elfogták őket, egyikük az alsónadrágjából csaknem 10 gramm amfetaminszármazékot adott át a rendőröknek, és volt még nála 2,9 gramm zöld növényi törmelék is, amit szintén átadott.      

Alsónadrágra vetkőzött a villamoson

Alsónadrágra vetkőzve táncolt a villamoson egy fiatalember Miskolcon, eljárás indul ellene. A produkcióról társai mobiltelefonnal felvételt készítettek, amit feltöltöttek az internetre. A vetkőzést a villamos biztonsági kamerái is megörökítették, a videók alapján a városi közlekedési cég feljelentést tesz, és utólag meg is bírságolták a fiatalembert.

Kunal Nayyar alsónadrág nélkül pihen

Az Agymenők sztárja kutyájával nézte a Miss Universe szépségkirálynő választást.

Szellő István és az alsónadrág esete

Hogy Szellő István miért tervezett fehérneműt a csütörtöki Híradóban, megtudhatják, ha megnézik az RTL Híradó adását.

Bűnösnek vallotta magát az alsógatyás merénylő

A most 24 éves nigériai férfi 2009 karácsonyán akart felrobbantani egy Amszterdamból az amerikai Detroitba tartó repülőgépet.

Te vagy az életem 11-01-28

Te vagy az életem, 147. rész - Esperanza megnyeri a meccset. Martin és Lobo gratulálnak neki. Távozás előtt Martin meglátja, hogy Esperanza és Lobo csókolóznak. Constanza és Quique furcsán viselkednek, ami mindenkinek feltűnik. Mikor épp közel kerülnek egymáshoz, Martin belép és meglátja Quiquet piros alsónadrágjában.

Még az alsónadrágjában is találtak kokaint

Csaknem 100 millió forint értékű kokaint foglaltak le a vámosok a Ferihegyi repülőtéren.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való