KERESÉS search-close

all in

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "all in"

Az All In produkciója


szerző:
2015.12.19. 20:46

All In kisfilm


szerző:
2015.12.19. 20:45
Három csapat jutott tovább a második elődöntőn

Szombat este lezajlott a Hungary’ Got Talent második élő show-ja, amelyen ezúttal három csapat, a Szupergirls, a Talamba és az All In jutott tovább. Riporterünk végig ott volt a kulisszák mögött, hogy megmutathassuk önöknek mindazt, amit otthon, a képernyő előtt ülve nem láthattak.

HGT: Mivel aratott sikert a Szupergirls, az All In, vagy a Talamba?

Újabb három döntős a Hungary’s Got Talentben! Könnyes búcsú, zsűri vita és piros gombok mellett a színpadon a víz, homok, jég és dobok játszották a főszerepet a látványos show-ban szombat este. És ezúttal sem maradhatott el Balázs és Dombi saját produkciója sem.

A Hungary’s Got Talent továbbjutói

Szombaton este a nézők az új tehetségkutató, a Hungary’s Got Talent második élő showját. A Tíz produkcióból csak hárman juthattak be a döntőbe, a két legtöbb szavazatot kapott produkció, a Szupergirls és a Talamba, automatikusan, a második kettő közül pedig a zsűri döntése alapján az All In. Ők tehát már biztosan ott lesznek a december 19-ei döntőben.

Három csapat jutott tovább a Got Talent második élő show-jából

Potyogtak a könnyek az eredményhirdetésnél, de sajnos csak 3 produkciónak van hely a továbbjutók között. Mutatjuk, kik azok!

Az All In produkciója


szerző:
2015.12.05. 22:30

Az All In kisfilmje


szerző:
2015.12.05. 18:57
All In - Elődöntős produkció

Nézze meg, mivel sikerült bejutniuk a Hungary's got Talent legjobb 30 versenyzője közé!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való