KERESÉS search-close

albínó

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "albínó"

Thando Hopa lett az első olyan modell, aki albínóként címlapon szerepel!

Thando Hopa lett az első olyan modell, aki albínóként került az egyik világhírű divatmagazin címlapjára. Habár a dél-afrikai lány sosem akart modell lenni, mégis egy híres New York-i ügynökségnél dolgozik. Az első fotózását csak azért vállalta el, hogy megmutassa, egy albinizmussal élő lány is lehet szép és magabiztos.

CUKI: Bemutatkozott az albínó pingvin

Világszenzáció Lengyelországban! Kamerák elé állt a bolygó egyetlen albínó pingvinje a gdanski állatkertben. Még decemberben született, de csak most engedték ki a kifutójára. Eddig szigorú állatorvosi felügyelet alatt és karanténban volt, ugyanis az albínó pingvinek rendkívül betegesek. Az kérdés, hogy a többi pingvin mennyire fogadja majd be, egyelőre, mintegy testőrként, négy felnőtt társa vigyáz minden lépésére.

SZABADSÁG: Visszatért a vadonba Alba, az albínó orangután

Szabadon engedték a világ egyetlen ismert albínó orangutánját, Albát. Tavaly áprilisban az indonéz hatóságok siettek segítségére, mert a helyi lakosok rossz körülmények között, ketrecbe zárva tartották. Kiszabadítása után olyan rossz állapotban volt, hogy egy állatmentő állomáson kellett gondját viselni. Nemrég azonban visszatérhetett a vadonba.

Különleges, fehér zsiráfra bukkantak

Nem mindennapi látvány fogadta az afrikai állatvédőket, akik fehér zsiráfokat kaptak lencsevégre a kenyai szavannán. Ilyen állatból az egész világon csupán néhány él.

Albínó kenguru született Győrben

Félénken kukucskál anyja erszényéből és rövid időre már ki is mászik onnan. A kölyök körülbelül 3 hónapos, de pontosan megmondani nem lehet, mert az egy hónapos vemhesség után még hónapokat anyjuk zsebében tölt. A gondozók is csak onnan tudják, hogy kicsi születhetett, hogy a mama erszénye egyre nagyobb.

HÓFEHÉR: Költöztetik az albínó orángutánt

Szuper helyet kap az indonéziai hófehér albínó orángután. Saját, 10 hektáros erdőterülete lesz, amin csak 3 társával kell osztoznia. Fontos, hogy a különleges állat biztonságban legyen, ugyanis szervezete sokkal gyengébb, mint nem albínó társainak.

Albínó mosómedvét fogott


szerző:
2017.07.03. 15:43
Albínó mosómedvét fogott

Albínó mosómedvét fogott egy amerikai férfi. Calvin Lee azért állított csapdát, mert idegesítette, hogy valami felszántotta a kertjét. Nagyon meglepődött, amikor kiderült, hogy a bűnös ez a hófehér állat volt. Az albinó mosómedve rendkívül ritka. A felnőtt kort is nehezen érik meg, mert világos szőrzetük miatt könnyű prédák. A befogott állat valószínűleg a memphisi állatkertbe kerül.

Albínó-keveredés az állatparkban

Meglepetés a kenguruknál: albínó szülőknek született szürke kölykük Szegeden. De egy albínó bébi is világra jött, csak épp nem attól az anyától, akitől várták. A nemrég érkezett fehér apa tehet mindenről. A vadaspark igazgatója szerint a természet kiszámíthatatlan. A kicsik egy éves korukig maradnak Szegeden.

KENGURU BÉBIK: Szürke mamának albínó bébi, albínó mamának szürke bébi

A Szegedi Vadaspark igazgatója szerint a természet kiszámíthatatlan. A fehér kölyök egy hagyományos színű nőstény gyermeke. Hiába van három albínó a csapatban, senkit sem közösítenek ki. Ennek az lehet az oka, hogy fehér kengurukat nem csak állatkertben, hanem Ausztráliában is lehet látni. Mivel nincsen természetes ellenségük, így nem gond, ha a rejtőzködő színűk helyett egyszerűen fehérek.

Lenyűgöző felvétel egy fehér bálnáról

Gyönyörű látvány tárult egy hajó utasai és tengerészei elé Mexikó csendes-óceáni partvidékéhez közel. Egy fehér bálna. Ez az állat nem a Herman Melville által megírt rettegett Moby Dick utóda. Szelíden, komótosan szelte a habokat, időnként felbukkant a háta, ahogy levegőt vett, és ilyenkor látszott, hogy albínó. Állítólag ugyanez a bálna először nyolc éve tűnt fel először, ezen az óceáni részen. Nem tudni, miért tért vissza, ez az őt titka marad.

Hazájukban megcsonkították a fekete albínókat, most művégtagot kaptak

Tanzániában úgy tartják, az albínók testrészei szerencsét és bőséget hoznak, ezért a boszorkányok "mágikus" szertartások közben gyakran megcsonkítják őket, hogy testrészeikből talizmánt készítsenek. Nemrég öt gyermek, akik keresztülmentek egy ilyen rituálén terápiás kezelésen vehetett részt az Egyesült Államokban, ahol művégtagokat kaptak.

Celeb vagyok, nevezz el!

Nem sokat vártak a srácok Charlie halála után, máris bemutatták a Celeb vagyok, ments ki innen! új sztárját: egy albínó sündisznót. Kommentben várjuk a név ötleteiteket!

Gigantikus albínó busát fogtak a Tiszában

Nem akart hinni a szemének, amikor meglátta, mi akadt a horogra. Gigantikus méretű, több mint egy méteres és fél mázsa súlyú, fehér színű busát fogott ki egy horgász a Tiszából.
 

Megcsonkították, majd megölték az albínó fiút

Megtalálták a múlt héten Burundiból elrabolt kilenc éves albínó gyermek holttestét a tanzániai határon.

Rituálisan gyilkoltak meg egy albínót

Burundiban egy banda meggyilkolt és megcsonkított egy 14 éves pigmenthiányos fiút.

Kígyóritkaság a veszprémi állatkertben

Albínó tigrispiton pár érkezett a veszprémi állatkertbe. A kígyók ötméteresek és 50 kilósak.

Így él egy albínó lány


szerző:
2010.02.16. 19:04
Így él egy albínó lány

Az állatvilágban óriási veszélyben vannak. Az emberek között is sokan élnek albínók. A 11 éves Eliza csak 50 faktoros krémmel mehet ki a napra, mégis boldog, hogy különlegesnek született.

Albínó kígyó kóborolt a lakóházban

Hófehér erdei siklót fogtak be a rendőrök a Tokió melletti Sagamihara városban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való