KERESÉS search-close

akadály

33 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "akadály"

VESZÉLYES: Szó szerint tesznek a vakvezető jelzésekre Pécsen

A Vakok és Gyengénlátók Baranya Megyei Egyesületének elnöke szerint jobbára csak figyelmetlenségből foglalják el a vakvezető sávokat, mert sokan nem is tudják, hogy a járdába épített különleges burkolóelemek nem díszek, hanem a vakok közlekedését segítő jelzések.

Betontömbök a mentő útjában: csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia

Betontömbök zárták el a mentők útját, akik egy 16 hónapos kislányhoz siettek a Győr-Moson-Sopron megyei Harkán. A navigáció ugyanis egy magántúra vitte őket, amit a tulajdonosok így zártak el a forgalom elől – számolt be róla a Kisalföld. A család közben kétségbeesetten próbálta lélegeztetni gyereküket, aki azóta már jól van. Híradónknak azt mondták: csoda, hogy nem történt nagyobb baj, mert a lakóparkba vezető többi út szinte járhatatlan.

 

AKADÁLY:

Betontömbök zárták el a mentők útját, akik egy 16 hónapos kislányhoz siettek a Győr-Moson-Sopron megyei Harkán. A navigáció ugyanis egy magántúra vitte őket, amit a tulajdonosok így zártak el a forgalom elől A család szerint több mint 7 éve ígérik nekik, hogy aszfaltburkolatot kapnak a több száz lakásos lakópark útjai.

Anna Rolandnak: „Bár meg se ismertelek volna!”

Annát behívták egy állásinterjúra, Roland azonban úgy döntött, egy kis hazugsággal megakadályozza, hogy a lány elhagyja a házat.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Survivor Anita a kutyájával versenyzett!

Van egy verseny, ami nem mindennapi teljesítményt követel meg az indulóktól. Ez egy olyan extrém akadálypályás futóverseny, amelyet a kutyáddal együtt teljesíthetsz. Anita két hónappal ezelőtt a fejébe vett egy célt, amit teljesített is, nem is akárhogy!

Nem volt gazdája a mobil vécének

Akadály az akadálymentes helyen. Mozgássérült parkolóba raktak mobil WC-t a főváros tizenegyedik kerületében. A parkolót használó felháborodott lakó azután kereste meg az RTL Híradót, hogy hiába próbálta elvitetni a WC-t, nem talált illetékest.

 

Extra videó: Andika legyőzte Tenyát!

A celebek állatidomárok lettek, és úgy tűnik, igencsak jó munkát végeztek. Nézd meg Tenya és Andi mutatványát!

Ez életed leghosszabb 7 kilométere

A Brutálfutás nevű futóversenyről beszélgettünk, ami immáron hatodik alkalommal lett megrendezve. Vendégünk a már négyszeres győztes Szabó Sándor és az egyik ötletgazda, Tamás Krisztián volt.

Előző rész (2017. május 15.)

Vajon Nóra randevúzik a vonzó idegennel? Gigi újabb módszerrel próbálja összeugrasztani Ádámot és Zsófit. Péter nem várt akadályba ütközik a dokumentumfilmjével. Gizella és László félreértik, hogy Aliz kivel tervez házasságot.

Következő rész (2017. május 15.)

Vajon Nóra randevúzik a vonzó idegennel? Gigi újabb módszerrel próbálja összeugrasztani Ádámot és Zsófit. Péter nem várt akadályba ütközik a dokumentumfilmjével. Gizella és László félreértik, hogy Aliz kivel tervez házasságot.

Akadálymentesítés akadállyal

Egy éve hadakozik az akadálymentesítésen egy kerekesszékes férfi a Zala megyei Hernyék önkormányzatával. A járási hivatal kötelezte a települést, hogy akadálymentesítse a ház előtti járdát. A munkát elvégezték, de a férfi szerint a helyzet rosszabb, mint előtte, és az akadály miatt továbbra is segítségre van szüksége. A polgármester viszont azt mondja: mindent úgy végeztek el, ahogy előírták nekik.

Story Extra 2017-03-27


szerző:
2017.03.27. 16:55
28. rész - Szerelem akadályokkal!

Károly otthagyja a biztos családi hátteret és az egzisztenciát egy bizonytalan és talán soha be nem teljesülő szerelemért? És vajon mit szól mindehhez felesége, aki évtizedek óta a férfi mellett áll? És a fiatal takarítónő vajon viszonozza a férfi érzelmeit, vagy az anyagi jólét vonzza csupán?

Lali anyja: „Nem vagy a fiam többé!”

Lali és Luna még időben odaérnek az anyakönyvvezetőhöz. Gábor és Lali anyja, Vilma megpróbálják megakadályozni az esküvőt, de későn érkeznek...

Sári sikeresen veszi az akadályokat első munkanapján

A kezdeti hibák ellenére egyedül Sárinak sikerül lecsillapítania az egyik kis vendéget, ezért Barbi egy szót sem szól Paulának a történtekről, Sári pedig megkapja az állást.

Mehetett az Eb-re a kitiltott kisfiú

Megtagadták a vízumot a francia hatóságok egy ukrán kisfiútól és családjától. A foci Eb-re akartak utazni, és hiába mutatták be jegyeiket az ukrán válogatott meccseire, azt a választ kapták, hogy „kiutazásuk indoka nem meggyőző”. Az esetből nagy botrány lett, aminek hatására mégis meglett a vízum.

Mire jogosít fel a mozgáskorlátozott kártya?

A mozgáskorlátozott parkolóhelyek elfoglalásából sokan sportot űznek. De vajon tudják-e maguk a mozgáskorlátozottak, hogy kártyájuk a parkolóhelyeken kívül még mire használható?

Polett: „Úgy áll a pisztráng, mint egy tapsoló

Polettnek meggyűlik a baja a pisztrángokkal és azzal, hogy a hústűt hova kell szúrni. A lány végül „némi" hisztizés után legyőzi ezt az akadályt, és a halak a grilltálba kerülnek.

Előző rész (2016. március 01.)

Mit tesz Ágnes, ha Liza megmentésére irányuló terve máris akadályokba ütközik? Mi a fontosabb Gizella számára – a tartozása törlesztése vagy László? Mit kockáztat Ádám egy jó képért? Miért játszik össze Péter Ottóval?

Következő rész (2016. március 01.)

Mit tesz Ágnes, ha Liza megmentésére irányuló terve máris akadályokba ütközik? Mi a fontosabb Gizella számára – a tartozása törlesztése vagy László? Mit kockáztat Ádám egy jó képért? Miért játszik össze Péter Ottóval?

Napi Doktor: intsünk búcsút a menstruációs fájdalomnak

Minden hónapban visszatérő alhasi fájdalom, éles vagy tompa görcs. Sokan nem tudnak tőle aludni, koncentrálni, programot szervezni. Bár a menstruáció természetes dolog, a vele járó fájdalom nem. Annak jártunk utána Dr. Kisfalvi István, szülész- nőgyógyásszal, hogyan intsünk búcsút a kínzó fájdalmaknak. 

Így jutnak el a menekültek a magyar határig

A menekültekkel együtt járta végig a Görögországtól Magyarországig tartó utat egy volt magyar újságíró, aki arra volt kíváncsi, hogyan jutnak át a zöldhatáron az otthonukat elhagyó emberek. Kakuk György azt látta, a magyar határ a legnehezebb akadály számukra.

Ez történt a 33.héten


szerző:
2015.08.14. 21:15
Ez történt a 33.héten

Hanna hírt kap arról, hogy meghalt az édesanyja, ám ezzel kapcsolatban sokkoló meglepetésben részesül. Ágnesnek új pártfogoltja lesz. Zsolt és Fasírt veszekedésébe Aliz véletlenül belekeveredik, és olyat tesz, ami miatt meggondolatlan és súlyos döntést hoz. Bözsi felfedezi, hogy a pánikoló Aliz a saját lányát is megkárosította. Ágnes megtudja, hogy Róbert juttatta börtönbe a férjét. Vajon Róbert meg tudja akadályozni, hogy Ágnes mindent elmondjon az apjának?  
 
 

Következő rész (2015. augusztus 3.)

Hogyan reagál Zsolt Nikol követelésére? Meddig marad még Mónika? Hogyan akadályozza meg Péter, hogy Ádám eljusson élete legfontosabb találkozójára?

Bevezetnék a szakorvosi minimálbért

Magasabb összegű minimálbért kapnának a szakorvosok a jövőben, így szeretné megakadályozni a kormány, hogy külföldre menjenek dolgozni. Továbbra is nagyon sok orvos és ápoló megy külföldre, csak júliusig majdnem ezren döntöttek így.
 

Nem tudtak közelebb menni, meghalt a beteg

Meghalt egy 61 éves férfi hétvégén teniszezés közben. A helyszínen többször is újraélesztették csapattársai, és hívták a mentőket, de az utcába betonkordonok miatt nem lehet behajtani, így a mentőautó csak 300 méterrel arrébb tudott megállni, onnantól a mentőknek futniuk kellett, de már nem tudták megmenteni a férfit.

ÖZÖNVÍZ: Járhatatlan utak, elakadt autók

Forgalmi akadályokat okozott a hatalmas lezúduló víztömeg. Volt olyan rész, ahol egy nap alatt annyi eső esett, amennyi máskor egy egész hónapban szokott. Több helyen beszakadt az aszfalt is, a tűzoltókat több mint 150-szer riasztották.

 

Fókusz Plusz 12-10-06


szerző:
2012.10.06. 19:30
Fókusz Plusz 12-10-06

Fókusz Plusz: A világ kicsiben - Tankok, repülők és hajók - amikor a felnőttek gyerekek maradhatnak. Egy költséges hobbi kulisszatitkai. Szerelem másként - Down-szindrómás fiatalok, akik teljes értékű életet tudnak élni. A házasság és gyerekvállalás sem lehet akadály.

Milliókba kerülhetnek a lépcsőházi holmik

Veszélyes muskátlik, fikuszok, szekrények és gyerekbiciklik. Razziáznak és büntetnek a tűzoltók a társasházakban: a szabálytalankodó lakóközösségek akár milliókat is fizethetnek.

Házon kívül 12-03-14


szerző:
2012.03.14. 22:55
Házon kívül 12-03-14

Házon kívül: Az édesapa egyedül maradt két kislány felnevelésével. - Egyre több helyen kérnek pénzt az országban az önkormányzati bölcsődékben. - Razziáznak a tűzoltók a társasházakban.

Részegen és majdnem pucéran száguldozott

Egy gyorshajtót kényszerítettek megállásra Ohio állam egyik sztrádáján, mire az autóból egy majdnem meztelen és erősen ittas nő szállt ki.

A mentő furcsa balesete


szerző:
2010.11.24. 08:10
A mentő furcsa balesete

Fennakadt egy beteget szállító mentőautó egy úgynevezett elektromos útakadályon Budapest belvárosában.

Balesethez vonuló tűzoltók akadtak el

Egy keresztbe fordult busz akadályozta az útjukat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való