KERESÉS search-close

adrienn

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "adrienn"

Újabb fővel bővül VV Béci családja?

A villalakóból lett rapsztár élőben jelentkezett be a Facebook-oldalán. A korábbi valóságshow-hős nem csak a mindennapjaiba engedett betekintést a rajongóinak, a jövőbeli terveiről is mesélt. 

Maja és Miki együtt emlékeznek Adriennre

A nap végén Maja és Miki a Duna parton együtt emlékeznek Adriennre, aki már 10 éve nincs köztük.

Adri véget vet Gábor és Lali barátságának?

A lakótársaknak cseppet sem tetszik, hogy Adri továbbra is kihasználja és hitegeti Lalit. Amikor vásárlás közben Lali közeledni próbál Adriennhez, a lány végre elmondja, hogy nem tetszik neki a fiú, és nem lesz köztük semmi. A csalódott Lali ezek után látni sem akarja Adrit, és Joe úgy határoz, hogy a lánynak el kell hagynia az albérletet, hiszen túl sok a feszültség miatta. Azonban mielőtt elköltözik, mindenki előtt bevallja, hogy lefeküdt Gáborral. Lali megszakítja Gáborral a barátságot, és megígéri, hogy bosszút áll rajta.
 

Gábor nem bír ellenállni Adrinak

Lali mindent megtesz, hogy meghódítsa Adrit, így azt is vállalja, hogy kifesti a lány régi albérleti szobáját. Miközben Lali a festéssel foglalkozik, Gábor ágyba bújik Adriennel, Joe és Regina azonban rajta kapja őket. Elítélik Adri viselkedését, aki csak hitegeti és kihasználja Lalit, a naiv srác azonban nem hallgat a barátaira, és továbbra is bízik abban, hogy az új lány és ő egy pár lesznek. Vajon mikor derül ki, hogy Gábor megszegte az ígéretét, és hátba szúrta legjobb barátját?

 
 

Adrienn, az új lakó elcsavarja Gábor fejét

Mivel Alexa szobája kiürült, a lakók új albérlőt keresnek. Lali magára vállalja a feladatot, és felhívja a magát neten hirdető bombázó Adriennt. A lakók megszavazzák a beköltözését, és Lali megígérteti Gáborral, hogy átengedi neki a lányt, hiszen ez az egyetlen esély, hogy elfelejtse Nórit. A költözködés során Adri és Gábor között izzik a levegő, és este amikor Lali magukra hagyja őket elcsattan köztük az első csók.
 

VV Béci kislányt szeretne


szerző:
2012.04.03. 07:30
VV Béci kislányt szeretne

Nemrégiben elterjedt a hír, hogy Béci barátnője, Adrienn babát vár. A híresztelés egy kicsit korainak bizonyult, ám a szerelmesek bevallották, hogy egyáltalán nem tartják olyan hajmeresztőnek az ötletet.

Fókusz 11-08-29


szerző:
2011.08.29. 20:25
Fókusz 11-08-29

Fókusz: Megújulva - Mi történt a Barátok közttel, hogyan készültek az RTL Klub virtuális díszletei? Belestünk a kulisszák mögé. A legszebb ajándék - Wolf Kati adott neki erőt a felépüléshez. Adrienn és az énekesnő most találkoztak. Megtört átok - Mexikóban 6:0-ra vertek minket. Détáriék egykori ellenfelükkel léptek újra pályára.

ValóVilág - Beszavazó show, Bombanők 10-12-08

ValóVilág - Beszavazó show, Bombanők: A nézők szavazatai alapján a három bombanő közül Zsuzsi költözhetett be a ValóVillába!

Csak csajok 10-06-23


szerző:
2010.06.23. 10:18
Csak csajok 10-06-23

A japán kultúra egyik csodájával, az origami művészetével ismertetjük meg Önöket.

Csak csajok 10-05-03


szerző:
2010.05.03. 10:13

Csak csajok 10-04-06


szerző:
2010.04.06. 10:54

Csak csajok 10-02-05


szerző:
2010.02.05. 10:02
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való