KERESÉS search-close

Zupkó Tomi

34 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Zupkó Tomi"

„Egy világ omlott össze bennem”

Egy ember nem hallhatta csak a nap végén a nevét az eredményhirdetésen… Tomi könnyes szemekkel búcsúzott el mentorától.

Belestünk a versenyzők öltözőibe a Középdöntő utolsó napján!

Miután kifaggattuk Patrikot, hogy milyen érzés döntősnek lenni, benéztünk vele a többiekhez is. A fiúk a tesztoszteron-barlangban röhögtek, miközben Bogi egyedül próbált lelazulni a verseny előtt.

Egy valaki egyenes ágon a Döntőbe jutott!

A kékek teljesítették jobban a Michelin-csillagos kihívást, így a csapat konyhafőnöke Gergő döntötte el, hármójuk közül ki érdemli meg már csütörtökön a továbbjutást.

Újra csapatban főznek a versenyzők, egy kis csavarral...

A nap végén kiderült, hogy a kékek és a pirosak újra egy étteremben csapnak össze, azonban a csapatok konyhafőnökeinek döntenie kellett: ketten kimaradnak a kinti megmérettetésből.

Ákos lebukott: kiderült, hogy Tomi tényleg a kisfia!

A kóstoláson kiderült, hogy nemcsak Zé, de Rozina is felfedezte, hogy Tomi úgy viselkedik, mintha Ákos lenne az apukája.

Ők a Konyhafőnök történetének legharcosabb versenyzői

A második feladatban csontos húsok vártak a versenyzőkre, akik azonnal rávetették magukat a pultra, amint Zé engedélyt adott rá.

Rácz Jenő keresztkérdése visszaütött?

A séf kíváncsi volt, miből is készült Tomi tányérján a terijaki szósz… a válasz senkit sem lepett meg, csak a séfet.

Vetkőzés és énekverseny - így készülődnek a középdöntősök!

Kezdődik a Középdöntő második hete. A pirosak és a kékek még nagy barátságban viccelődtek a főzések előtt. Ilyen a hangulat a Konyhafőnök kulisszái mögött!

Ő lett a Középdöntő első kiesője!

A pontversenyek után elérkezett az első olyan eredményhirdetés ideje, ahol egy valakinek már hátra kellett hagynia a kötényét.

Ti mit kérdeztetek volna a séfek ikonikus ételeiről?

Ákos és Jenő is körbeszaladtak a pultoknál, hogy egy kicsit besegítsenek az ételeik elkészítésénél. Vajon mely elemek törtek borsot a versenyzők orra alá?

Sárközi Ákos: „Mi lesz a hat textúra?”

Egy zöldség, egy versenyző, hat textúra. A séfek körbementek, hogy leellenőrizzék, mindenkinek sikerült-e kitalálnia milyen állagokban jelenítik meg a zöldségüket.

Holtverseny: kik áldozzák fel magukat a csapatukért?

Két csapat ugyanannyi pontot gyűjtött a középdöntő első szakaszában, így nekik kellett róla dönteniük, ki legyen az a két versenyző, aki pénteken főz még egyet közülük.

Sárközi Ákos beállt negyediknek a csapatába

A kékek megkapták 10 percre a séfüket, akivel azt csináltathattak meg, amit csak akartak. A mentoruk ráadásul, furfangosan plusz segítséget is adott nekik?

„Az egyik nyers krumplit csinál, a másik meg felrobbantja a konyhát”

Zupkó Tomi és Kovács Dani egy pillanatig sem tagadják: a tortakészítés bizony rendesen feladta nekik a leckét. A fiúkról persze a harmadik csapattagnak, Patriknak is megvolt a véleménye...

Zé: „A tortát meg kell semmisíteni, hogy emberek közé ne kerülhessen!”

A kékek tortája több szempontból is megihlette a zsűrit és Ákos párját. A pizza torta, ami gyilkos szilánkokat rejt és még a házasságot is szimbolizálja a szintjeivel.

Vini átment a kékekhez pusztítani

A kékek 10 percre megkaphattak valakit a másik csapatból. Vinit választották… nagy bánatukra.

Újabb meghitt pillanat a kóstoláson… amit Zé széttrolkodott

Ákos és Évi nagy kedvvel falatozott a kékek ételeiből, amit Zé nem nagyon tudott már kivárni…

A séfek már az előkészületek alatt kiborultak a csapataik miatt

Viniék kevés adaggal készültek, ráadásul a konyhafőnök káromkodva utasítgatta a csapattársait. Patrikéknál pedig minden eltört vagy felgyulladt. Mit szóltak ehhez a séfek?

Tomi megfenyegette Fördős Zét

Miközben Zé értékelte Tomi ételét, a versenyző felhívta rá a műsorvezető figyelmét, hogy úgy kóstoljon, hogy mindent megjegyez...

Sárközi Ákos: „Kezdjünk el tálalni!”

Pár perccel a főzés vége előtt a séf végig szaladt a versenyzők pultjai között, hogy megnézze, mik hiányoznak még a tányérjaikról. Hihetetlen tempóban diktálta a feladatokat.

Egy perc alatt kielemezni Sárközi Ákos ételét? Valakinek ez lett a sorsa!

Miután Patrik kapta az előnyt, neki kellett eldöntenie, melyik versenytársa kóstolhatja csupán 60 másodpercig Sárközi Ákos ételét...

Vajon a versenyzők felismerik Sárközi Ákos ételét?

A séf egy eléggé összetett étellel készült a versenyzőknek, amit úgy kellett lemásolniuk, hogy egyáltalán nem látták, hogyan is készült.Csak a kóstolás menthette meg őket.

Sárközi Ákos kiakadt és kidobta versenyzője ételét

A séf pontosan elmondta Tominak, mit kell tennie a harcsával, hogy jó legyen. A versenyző azonban óriási hibát követett el. Ákosnak sem kellett több...

Eljött az első párbaj ideje a Konyhafőnök - Visszavágóban!

Miután Bea és Tomi kettőse teljesített a leggyengébben a csapatos feladatokban, egy párbajon is bizonyítaniuk kellett. Egy carbonara döntött róla, melyikük maradhat.

A zsűrit torzszülött sünikkel riogatták a csapatok

Gesztenyés édességek még sosem borítottak ki így senkit... A versenyzők újraértelmezett para finomságai sokkolták a zsűrit.

Fördős Zé: „Csak azért harapok bele, mert fizut kapok érte”

Bea és Tomi mediterrán ételei nemcsak a zsűri kreativitására voltak hatással, de ki is borították őket. Zé például csak nagyon nehezen vette rá magát, hogy a gyrosukba harapjon.

Bea mindenkit meglepett: üvöltve irányította csapattársát

Bea egyáltalán nem örült neki, hogy Tomival kellett egy csapatban főznie. Éppen emiatt, egy pillanatra sem hagyta, hogy a fiú akarata érvényesüljön.

Sánta Juliskát a versenytársai mentették ki a bajból

A hátráltatása miatt Juliskának úgy kellett lemennie a piactérre, hogy csak a kezében foghatta az alapanyagokat, nem használhatott ládát. A versenytársai azonban megmentették.

Kvíz: mennyire ismerik a versenyzők a bizarr alapanyagokat?

Megdöbbentő nyersanyagokkal már most is találkozhattak a Konyhafőnök versenyzői, de vajon mennyire figyeltek a korábbi évadoknál? Leteszteltük őket!

Fordulat: a séfek választottak alapanyagot a versenyzőknek

A második feladatban, rendhagyó módon nem a versenyzők választották ki a főalapanyagaikat, hanem mentoraik. Mindenki külön indoklással vehette át a főelemét.

Sárközi Ákos csapata máris egy nagy családdá változott

Az első elődöntő héten hat kék kötényes versenyző áll majd a pultok mögé. Yvett, Bea, Tomi, Patrik, Robi és Ricsi meséltek egy kicsit a kék csapatról és természetesen mentorukról is.

Zupkó Tomi


szerző:
2019.05.03. 21:30
Zupkó Tomi

Zupkó Tomi a Válogató hét harmadik napján érkezett a versenybe, hogy bizonyítson. Ezen a napon azonnal bizalmat szavazott neki Sárközi Ákos és egy kék köténnyel távozhatott.

A séfek minden pulton agyvelőt kerestek

A versenyzőknek be kellett építenie egy agyvelőt az ételükbe, a séfek pedig kíváncsian néztek körbe a pultokon. Vajon megtalálják a jól elrejtett alapanyagot?

Rácz Jenő barátja is versenyzik a Konyhafőnökben?

Bár Zupkó Tomi nem retteg kifejezetten a küszöbön álló megpróbáltatásoktól, a „drukk azért ott van benne”. Na de hogy jön a képbe Jenő séf?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való