KERESÉS search-close

Zsámbok

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Zsámbok"

Kilencgyerekes nagycsaládra vár a kilakoltatás - mi lesz velük?

Krisztina 9 gyerekével és férjével a pesti megyei Zsámbokon él egy lerobbant házban. De már nem sokáig. Május elején, nem sokkal azután, hogy lejár a kilakoltatási moratórium, elárverezik az otthonukat. És egyelőre fogalma sincs arról, mi lesz velük. Krisztina négy éve az őt bántalmazó férjétől menekült el a gyerekekkel, tőle megszabadult, de a házon lévő hiteltől nem.

Megöltek egy idős asszonyt Zsámbokon

Holttestére az egyik rokona talált rá. Úgy tudni agyonverték, a házát felforgatták. Egész nap helyszíneltek a rendőrök, napközben egy 24 éves encsi férfit fogtak el, úgy tudni korábban a ház körül segített az asszonynak.

 

Lecsófőző buli zsámboki módra


szerző:
2011.08.12. 21:53
Lecsófőző buli zsámboki módra

Lecsófőzőverseny, helyi lakodalmas és Mikszáth-darab bemutatója is szerepel az idei zsámboki kétnapos hagyományőrző fesztiválon.

Tini kényszerített fajtalankodásra egy kisfiút

Egy 9 éves kisfiú azt állítja, megalázta őt egy 13 éves másik fiú Zsámbokon. Eljárás indult az ügyben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való