KERESÉS search-close

Zoller Zsolt

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Zoller Zsolt"

Megmutatjuk, hogyan teltek az X-Faktor versenyzőinek napjai!

Elsősorban sok-sok gyakorlással, hiszen mindenki nagyon komolyan vette azt az esélyt, amit a mentoroktól kapott. A próbák mellett pihenésképpen jutott idejük egy kis örömzenélésre, vagy éppen bűvésztrükkök elsajátítására is.

Zoller Zsolt másodszor élte át ugyanazt

Gáspár Lacinak nagyon nehéz döntést kellett meghoznia, ugyanis ahhoz, hogy Horváth Gyöngyi leülhessen, valakit fel kellett állítani. Végül Zoller Zsoltnak újra a Táborban ért véget az X-Faktor.

 

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Balogh Eszternek és Zoller Zsoltnak rossz emlékei voltak a Táborról

A székes feladat közben mindenkin óriási a teher. Zoller Zsolt és Balogh Eszter két évvel ezelőtt is eljutott a Tábor utolsó megmérettetéséig, azonban az utolsó pillanatban mentoraik felállították őket.

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Zoller Zsolt: I don’t wanna miss a thing (Aerosmith)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Zoller Zsolt produkciója!

Balogh Eszter, Dominguez Elier, Erdős Orsolya, Zoller Zsolt: Can't stop the feeling (Justin Timberlake)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a táborhoz érkezett. Íme Balogh Eszter, Dominguez Elier, Erdős Orsolya és Zoller Zsolt produkciója!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való