KERESÉS search-close

Zolika

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Zolika"

Fasírtrudak hagymás krumplival, uborkasalátával

Pierre kíváncsi volt, hogy a versenyzők hogyan éltek az új eséllyel. Az édesburgonya kitűnően megfőtt, és a hagyma pedig bármilyen meglepő, javított az ízén. A fasírtrudacska kicsit alulsült, így összességében egy ehető ételt küldtek ítészünk elé.

Zolikának meggyűlt a baja a cukros krumplival

A gond a bevásárlásnál kezdődött, ugyanis burgonya helyett Zolika édesburgonyát hozott, de később kiderült, hogy ez nem az ő hibája, ugyanis soha életében nem látott még ilyet, és nem is tudta, hogy több féle krumpli létezik.

Bence csak jót akart, de felhúzta Marcsit

Marcsi a konyhába beszabadulva nem csak az alapanyagokat pótolta, így az idejük vészesen fogyott. Istenes Bence többször figyelmeztette az anyukát, hogy nem lesznek kész, és egy dalt is komponált erről, amivel sikerült felidegesítenie Marcsit.

Zolika Bence ruháján tálalta a menüt

Zolika elkezdte ledarálni a húst, a hagymát és a zsömlét. Istenes Bence nagyobb fokozatra kapcsolta a húsdarálót, aminek az lett az eredménye, hogy a ruhájára fröccsent a trutyis keverék.

Helga bement a konyhába, Zolika pedig rögvest felállt

Helga berohant a konyhába, hogy meglesse Zolika húsát. A lány megkérdezte Zolikától, hogy hogyan áll, mire a srác nemes egyszerűséggel közölte vele, hogy áll.

Zolika pikk-pakk összeszerelte a húsdarálót

Zolika autószerelőként dolgozik, így nem okozott nehézséget neki a daráló összeszerelése. Az üvegfal mögött ülő Gizi meg is jegyezte, hogyha ilyen ügyes a srác, elviszi hozzá az autóját.

A pritamin paprika az új pirospaprika?

A bevásárlás során félrecsúszott a kommunikáció anya és fia között, ugyanis Zolika pirospaprika helyett pritamin paprikát hozott. Ő persze nem értette, hogy mi a baj, hiszen az is piros és paprika.

Vasi pecsenye dödöllével

Ítészünk szerint Zolika egy abszolút sima rántott húst készített, viszont a dödölle nem tudta túl szárnyalni azt, amit Pierre még Jolán néninél Zalában evett, de a lilahagyma használata mindenképpen az étel mellett szól.

Istenes Bence szerint Judit egy hidegvérű logopédus

Míg Zolika az utolsó 10 másodpercben a konyhában küzdött, Szilvi egy nyelvtörőt akart kicsikarni Istenes Bencéből, nem sok sikerrel: „Piros csíkos cink csészében curkos cirke comb.”

Rögtönzött Republic koncert a Hagyjál főzni! stúdiójában

Szilvi elárulta, hogy a Republic a kedvenc zenekara, és imád énekelni. Bence kapva kapott az alkalmon, és megénekeltette a Varga anyukát, de nem csak a konyhában lévők, a backstage-ben ülő Bak család is beszállt a dalolásba.

Zolika átesett élete első tojás szétválasztásán

Zolikának nagy gondot okozott a tojások szétválasztása, ugyanis kiderült, hogy korábban ilyet még nem csinált, ráadásul el sem tudta képzelni, hogy kell ezt véghezvinni. De most melyik is a tojás sárgája?

Tóth család


szerző:
2016.04.14. 20:00
Tóth család

Marcsi és fia, Zoli Salgótarjánból érkezett hozzánk. Marcsi rend és tisztaságmániás tyúkanyó, élete nagy részét az teszi ki, hogy fia után takarít és főz neki. Zoli sok borsot tör édesanyja orra alá, de nem a konyhában,ugyanis oda csak enni jár. Viszont szenvedélyesen gyűjti a porcicákat, és a plázacicákat is.

Forró nyomon 13-03-06


szerző:
2013.03.06. 21:30
Forró nyomon 13-03-06

Forró nyomon: Hol vagy Zolika? Jogos önvédelem? Üss az életedért! Használt autót vegyenek!

Győzike show 97. rész


szerző:
2010.06.07. 22:15
Győzike show 97. rész

Győzőék egy tűz után tévét cserélnek, emiatt vita robban ki. Zolika közben tárlatvezetést szervez a házban, amíg a család esküvőre megy…

Győzike show 96. rész


szerző:
2010.05.31. 22:20
Győzike show 96. rész

Győzike úgy döntött, saját műsort forgat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való