KERESÉS search-close

Zoli

69 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Zoli"

Karcsinak elege lett haverja linkségéből

Karcsi barátja már jó ideje náluk lakik, és egész nap nem csinál semmit, sehova se halad az élete. Karcsinak most betelt a pohár: ultimátumot adott Zolinak, hogy kezdjen valamit az életével!

A gyűlölet szétválaszthat egy családot?

Brigitta és Zoli féltestvérek, viszont lassan már egy éve nem látták egymást. Brigi szerint a testvére barátnője miatt romlott meg ennyire a kapcsolatuk, pedig korábban együtt is éltek. Zoli azonban nem volt hajlandó engedni…

Iza összeírta 10 kívánságát a boldogságához

Iza barátja állandóan féltékenykedik, emiatt teljesen bekorlátozza a lány életét. Nem lehet külön programja, nem mehet el a barátnőivel sem, hiszen Zoli nem bízik meg benne. Iza ezen változtatni szeretne, ezért összeírta azt a 10 kívánságát, ami boldoggá tenné.

Hihetetlen változások: előtte-utána fotók a Survivor játékosairól!

Hatalmas szakállak, vastagodó szemöldökök, napbarnított bőr. Nézd meg, hogy mennyit változtak a szigetlakók több mint egy hónap alatt, amit egy lakatlan szigeten töltöttek el, távol a civilizációtól!

Zoli:

Zoli a Holtak Szigetéről távozott, most pedig megmutatjuk nektek, hogyan teltek az első játékon kívül töltött pillanatai. A kiesett srác elárulta, hogy mit csinált volna másképp, hogyan élte meg a kiszavazását követő időszakot, és mi lesz az első dolga a civilizációba visszatérve. Nézd meg exkluzív interjúnkat!

Vérre menő párbaj a Holtak Szigetén!

A Holtak Szigetén ismét párbajozniuk kellett a játékosoknak. Ezúttal három párbajnem közül választhattak: a maláj kötél, a sárkánytűz és a fullasztótartály mind-mind óriási kihívás elé állította a Holtakat. Vajon ki kit hívott ki, és végül kinek kellett elbúcsúznia a Survivortől?

Zoli megérkezett a

Miután elvesztette a párbajt, Zoli a Holtak Szigetére került, ahol már az első percekben tisztázták Gergővel a sérelmeiket. Nézd meg, hogyan fogadták a Holtak Zolit!

Ki lopta el az ananászt?


szerző:
2017.09.27. 20:05
Ki lopta el az ananászt?

Az éj leple alatt eltűnt a szigetlakók reggelinek szánt ananásza, ami Ferit akasztotta ki a leginkább. A lopás miatt kisebb vita alakult ki a Mandirigma törzsben. Ha kíváncsi vagy, hogy a sötétben ki vágta le a fáról a gyümölcsöt, majd falta azt fel, nézd meg a videót!

Ilyen még nem volt! Szavazategyenlőség alakult ki a Törzsi Tanácson!

Klaudia és Zoli is ugyanannyi szavazatot kapott a Mandirigma törzs tagjaitól a Törzsi Tanácson, így a 2017-es Survivor történetében először a két játékosnak párbajoznia kellett egymással a továbbjutásért.

Párbaj a Törzsi Tanácson: Klaudia vs. Zoli

Szavazategyenlőség miatt Klaudiának és Zolinak párbajoznia kellett. A feladat egyszerűnek tűnt, hisz csak fadarabokat kellett egymásra helyezniük, de mindkét játékos csak többszöri nekifutásra tudta felépíteni a tornyot. Azonban csak egyikőjük juthatotott tovább...

Klau, Beni és Zoli a nagy ho-ho-ho horgász!

A memóriajátékban Klaudia csapata győzedelmeskedett, így ők hajózhattak ki a nyílt tengerre horgászni. A zsákmányszerzés azonban végül nem úgy alakult, ahogy azt elképzelték...

Iliász Feriről:

A Törzsi Tanácsot követően Zoli értetlenül állt a történtek előtt, ugyanis nem számított rá, hogy Feri rá fog szavazni. Feri ezt követően elmondta a véleményét, ami Iliásznál kiverte a biztosítékot.

Egy szavazat döntött Gergő és Zoli sorsáról a Törzsi Tanácson!

A Törzsi Tanács végeredménye szemmel láthatóan megdöbbentette Klaudiát, aki azt hitte, hogy a megbeszéltek szerint mindenki Zoli nevét fogja a papírra írni. A valóság ezzel szemben egészen más volt: Zoli ugyanis eggyel kevesebb szavazatot kapott, mint Gergő.

Mi történt Benedekkel?


szerző:
2017.09.15. 20:05
Mi történt Benedekkel?

Benedek ingerülten válaszolt egy ártatlan kérdésére, az Ibon törzs tagjai pedig egyből találgatni kezdtek, hogy mi lehet a srác baja. Zoli ekkor állt elő a gondolatával, amin még Feri is meglepődött!

Nóri és Zoli egykori szövetsége új tagokkal egészült ki!

Miután Nóri visszatért, és az Ibon ismét elvesztett egy védettségi játékot, újabb szövetségek alakultak. Mivel Barbara ki nem állhatja Biankát, ezért szervezkedni kezdett, és meggyőzte Zolit és Nórit is, hogy rá szavazzanak a Törzsi Tanácson.

Anita:

Anita, Klaudia, Benedek és Gergő bizalmat szavaztak Zolinak, ezért benntartották őt a játékban, és a hozzájuk közel álló Lillát küldték haza a legutóbbi Törzsi Tanácson. Ilyen volt a hangulat a kiszavazást követően!

Zoli megszerezte a védettségi amulettet, és elárulta eredeti birtokosát!

Tamás úgy döntött, hogy Zolira ruházza védettségi amulettjét, mert benne bízott meg a legjobban, és félt, hogy őt szavazzák ki a többiek a Törzsi Tanácson. Zoli azonban visszaélt Tomi bizalmával, és beköpte őt a törzs tagjai előtt.

Garantált a nevetés! Így rákásztak az Ibon férfi tagjai!

Benedek, Gergely, Gergő és Zoli dárdákkal a kezükben indultak a tengerbe. A srácok azt gondolták, hogy halászatuk sikerrel fog járni, és lenyűgözhetik a csajokat az elejtett állatokkal. A helyzet azonban pont ellenkezőleg alakult!

Az Ibon két kakukktojása: Zoli & Gergely

Zoli és Gergely magára maradt Nóri távozásával, ezért elhatározták, hogy megváltoztatják az erőviszonyokat az Ibon törzsön belül. Az erdőbe félrevonulva körvonalazták tervüket, majd nekiláttak a megvalósításnak.

Kétfelé szakadt az Ibon törzs!


szerző:
2017.08.29. 20:05
Kétfelé szakadt az Ibon törzs!

A védettségi játékot követően feszültség lett úrrá az Ibon játékosain, és egy vita kerekedett a törzstagok között, akik egymást hibáztatták a csúf vereség miatt. A konfliktus odáig fajult, hogy érzékelhetően kettészakadt a társaság.

Lilla:

Zoli, Gergely és Nóri csak úgy menekülhetnek meg a törzsi tanács kiszavazása elől, ha beszerveznek legalább plusz egy embert maguk mellé. Így jött a képbe Lilla, aki azonban nem annyira manipulálható, mint ahogy azt a triumvirátus gondolta...

Így foglalta el a szigetet az Ibon!

Zoli, Benedek, Gergely, Gergő, Nóri, Klaudia, Anita és Lilla bár nem nyerték meg a zsákmányszerző játékot, azonnal jobb kedvre derültek a szigeten, amikor észrevették a fán csüngő banánokat és a földön heverő ananászokat.
 

VV Evelin:

Mióta véget ért a ValóVilág powered by Big Brother, Evelin - saját bevallása szerint - nagyon sokat változott. A 24 éves lány elmondta, hogy számára az a legfontosabb, hogy megvalósítsa céljait, és végre megtalálta azt az embert, aki támogatja ebben.

Hajni nem akarja, hogy kislánya megismerje az igazi apját!

Hajni és párja nyolc évig voltak együtt, és három közös gyermekük született. Az egyik gyermeket ő neveli, a másik kettőt pedig volt párja, Zoli és annak édesanyja. Hajni azért jött a műsorba, hogy megkérje Zolit, ne keresse őt, és hagyja végre békén.

Aliz Zolival, és plusz 5 kilóval képzeli el a jövőjét

Zoli azért jött el az Anikó Show-ba, hogy megkérje barátnőjét, szedjen fel néhány kilót. Aliz 173 cm és 48 kg, és Zoli szerint átlagosan kétszer annyit eszik, mint ő. A lánynak nincs önbizalma, nem érzi jól magát a bőrébe, és ő is azt szeretné, ha megoldódnának súlyproblémái.

Zoli és Dávid csipegetnek a feltétből, és nem hivatalosan csajoznak

Dávid és Zoli nagyon jó barátok, és sok dolgot átéltük már együtt. Amikor Anikó megkérdezte tőlük, hogy szoktak-e csajozni, gyorsan megállapodtak abban, hogy a helyes válasz a nem, hiszen mindketten boldog párkapcsolatban élnek.

Zoli a saját kondibérletével ösztönzi Dávidot a sportolásra

Zoli nem tartja magát gyúrósnak, ő csak azért jár le a konditerembe, hogy ne legyen akkora bele. Zoli azért jött el az Anikó Show-ba, hogy megmondja barátjának, kicsit kapja össze magát, és adjon le pár kilót, hiszen itt a nyár. Zoli ünnepélyesen átadta Dávidnak a saját kondibérletét, aztán kiderült, hogy Dávid miért nem jár már le a terembe...

Zoli hoppon maradt, így Betti helyett Anikó kapta a plüssmacit!

Zoli azért jött el a műsorba, hogy újra találkozzon élete első nagy szerelmével. Betti nagyon meglepődött, amikor meglátta Zolit, és nem elég, hogy nem fogadta el tőle az ajándékba hozott plüssmacit, de kijelentette, hogy nem kíváncsi rá. Zoli nem akarta hazavinni a plüsst, ezért Anikónak ajándékozta, a műsorvezető pedig Zolinak keresztelte a világosbarna mackót.

Betti hallani sem akar első szerelméről, Zoliról!

Bár Zoli és Betti már évek óta nem tartják a kapcsolatot, a srác nagyon várta, hogy újra láthassa első nagy szerelmét. Betti nagyon visszautasító volt Zolival és kijelentette, hogy barátként sem akarja tartani vele a kapcsolatot.

 Zoli:

Elkísértük Zolit a sminkszobába, és "nővé alakulása" alatt végig mellette voltunk. Zoli őszintén mesélt nekünk erről az életérzésről, kedveséről, furcsa szokásairól, és beavatott minket olyan dolgokba is, amiket a nézők csak itt nálunk láthatnak!

Önzetlen szerelem: Edina támogatja Zoli hormonkezelését

Ha valaki meglátja Zolit, egy teljesen hétköznapi férfit lát, azonban Zolinak már gyerekkora óta van egy furcsa szokása. A férfi ugyanis rendszeresen női ruhákat ölt, és nem tagadja, mennyire jól érzi magát nőként. Zoli azért jött Anikó műsorába, hogy elmondja menyasszonyának: szeretne belevágni kicsit jobban ebbe a nőiesedésbe. Edina már sokszor látta Zolit női ruhában, és bár nehéz volt elfogadnia, úgy érzi, mellette kell hogy legyen. Korábban volt már példa arra is, hogy mind a ketten női ruhában léptek utcára, de vajon mit szól ahhoz, hogy vőlegénye hormonkezeltetni szeretné magát?

Válása után találta meg az igazit a Házasság első látásra szereplője

Habár a műsor végén Balázs és Lilian úgy döntöttek, folytatják házasságukat, végül mind a négy kapcsolat válással végződött. Ennek ellenére a fiúknak egyáltalán nincs okuk a panaszra!

Ismerkedés az igen után


szerző:
2017.05.11. 18:00
Ismerkedés az igen után

Amikor azt hittük, hogy a Házasság első látásra párjai már végleg elfordultak egymástól, akkor jött valami elképesztő fordulat. Jó, ez mondjuk Zolira és Ritára nem igaz, ők az első naptól ki nem állhatták egymást. Viszont a másik három házaspárnál volt már lamur, aztán durva vita, elhidegülés, majd megint összebújás, és Domáéknál ma minden eddiginél keményebb jelenetek is jönnek.

L'Amour à Paris: Zoli ismét dalban mondta el

A francia főváros teljesen elvarázsolta Zolit, melynek hangot is adott saját szerzeményében.

Zoli dalt írt Ritáról

Rita már akkor megihlette Zolit, amikor még össze sem házasodtak. Az esküvő előtt a lelkes vőlegény egy saját költeményt írt jövendőbelijéről.

Házasság első látásra: megtörtént az első válás!

Dalmadi Rita mesélt a Házasság első látásra című műsor első válásáról, ex-férjéről, Zoliról és arról, hogy mit várt és hogy min ment keresztül.

Rita és Zoli döntött kapcsolatuk sorsáról...

Zoli:"Ez egy nagyon nagy szívás úgy, ahogy van!" - a házaspár terápián vett részt Rozs Erikával és Gaál Viktorral. A beszélgetés végére rászánták magukat, hogy kimondják, mi legyen kapcsolatukkal.

VÁGATLANUL: Rita és Zoli végső búcsúja

Rozs Erika és Gaál Viktor párterápiája sem segített a házasokon, Rita kimondta a végszót. Így fogadta Zoli a döntést...

Érezhető a feszültség Rita és Zoli között

A nászúton zajló vita hosszú távon is rányomta a bélyegét a házasok kapcsolatára. Ritának már egyáltalán nincs kedve beszélgetni Zolival, aki továbbra is úgy érzi, hogy neki van igaza. Soós István úgy látja, kezdik lezárni az esélyt hogy bármi is legyen kapcsolatukból.

Zoli:

A mézes napok élményeit nem bírták magukban tartani a házasok, hazatérésük után családtagjaknak meséltek a történtekről. Mindezek ellenére azonban Zoli még mindig reménykedik, és úgy tűnik, Rita is felszabadult.

A hétfői adásban! (05.06.)

Ne felejtsd el, Házasság első látásra minden hétköznap 18:55-től az RTL Klubon! Mutatjuk, mi vár rád a hétfői adásban, de addig is IDE kattintva visszanézheted a második adás emlékezetes jeleneteit!

Így telt az ebéd Rita számára...

Egy rövid részlet, ami kifejezi, hogyan ebédelt meg együtt Rita és Zoli Párizsban.

Rita:

A franciaországi nászút teljesen felvillanyozta Zolit, minden nevezetesség iránt lelkesedik, Rita viszont egyáltalán nem. Sőt, a feleség úgy érzi, párja egyáltalán nem figyel rá.

Zoli Ritának:

Soós István szerint Zoli egész éjjel forgolódhatott amiatt, ahogy nászútjuk alakult. Ez hozhatta ki belőle a reggeli dúrva szavakat, melyekkel Ritát illette. Úgy tűnik, keserű mézesnapok elé néznek a friss házasok.

Zoli:

Míg Rita rosszul érzi magát szállodai szobájukban, addig Zoli a nyakába vette a várost, majd könnyeivel küszködve vallott érzéseiről.

Eljött a nászéjszaka ideje!

Rita kiborult, amitől Zoli pedig teljesen kétségbeesett. Viszont Lilian és Balázs esküvője egész jól sikerült. Vajon milyen lesz így a nászéjszaka?

Rita sírva ébredt férje mellett a nászéjszaka után

A nászéjszaka után komoly beszélgetésbe kezdett Zoli és Rita. A feleség kerek-perec kijelentette férjének, hogy ő nem az, akire számított...

Nászútra indultak a friss házasok

Eljött az idő, hogy jobban megismerjék egymást a párok. Lilian és Balázs lelkes az utazás miatt, Rita azonban bosszankodott, amiért Zoli nem figyel rá.

A holnapi adásban! (05.04.)

Ne felejtsd el, Házasság első látásra minden hétköznap 18:55-től az RTL Klubon! Mutatjuk, mi vár rád a holnapi adásban, de addig is IDE kattintva visszanézheted a második adás emlékezetes jeleneteit!

Ez volt Rita és Zoli egyik legromantikusabb pillanata

Erre a pillanatra biztos, hogy mind a ketten emlékezni fognak életük végéig, ahogy egymáshoz közel húzódva kémlelték az eget.

Zoli tósztot mondott újdonsült arájának és a násznépnek

A férj elárulta, mi mindent tesz meg azért, hogy házasságuk egy életen át tartson, ne csak hetekig vagy hónapokig.

Rita és Zoli áll elsőként oltár elé

Ismerd meg a Házasság első látásra párját. A menyasszony és a vőlegény elárulta, hogyan éreznek a rendhagyó esküvő előtt, illetve hogy milyen elvárásaik vannak párjukkal szemben.

Így történt Rita és Zoli első közös pillanata az oltárnál!

Az anyakönyvvezető előtt szinte mindenki izgalommal várakozik, ám ez a helyzet most még feszültebb volt, ugyanis ők még soha nem találkozott korábban. Lássuk mit szóltak egymáshoz a jegyesek!

Zoli: „Nekem tetszik!”

Az első benyomás nagyon fontos: a házaspár most nem is támaszkodhat másra. Soós István bevallotta, hogy habár lelkiismeretesen végigtesztelték a jelentkezőket a szakértőkkel, mégis nagyon izgult, hogy mit szól Rita és Zoli egymáshoz.

Zoli szerelmes lenne, Rita viszont teljesen megrémült

Míg az újdonsült arának egy kis időre lenne szüksége, a férj teljesen biztos a dolgában. Zoli úgy érzi, ismeri Rita gondolatait, ha belenéz a szemébe, és mivel ezt kölcsönösnek véli, a szerelem is könnyen utat találna a szívéhez…

 

Zoli már közös gyermeket tervez Ritával?

Mindenki azt mondja, hogy nagyon passzolnak egymáshoz, ám Rita még bizonytalan. Zoli pedig már komoly döntéseket fontolgat, ami közös életük mérföldköveit illeti.

Rita kifakadt: „Ezt hagyjátok abba, kérlek!”

A lakodalmakban teljesen megszokott pillanat, amikor a násznép a poharakat kocogtatva buzdítja a friss házasokat, hogy csókolják meg egymást. Ez a követelés nagyon rosszul hatott Ritára, pedig élvezhetné is – Soós István, a műsor szakértője aggódik a menyasszonyért.

Édesanyja vigasztalja a könnyeivel küszködő Ritát

A feleség hozzátartozói nagyon pozitívak és bizakodóak friss kapcsolatukat illetően, ám ő nem érzi ugyanazt a lángot, ezért anyukájával privát beszélgetésre siet, ahol azt hiszik, senki sem hallja őket...

A holnapi adásban! (05. 03.)

Ne felejtsd el, Házasság első látásra minden hétköznap 18:55-től az RTL Klubon! Mutatjuk, mi vár rád a holnapi adásban, de addig is IDE kattintva visszanézheted az első adás emlékezetes jeleneteit!

Kozma Zoltán


szerző:
2017.05.02. 17:32
Kozma Zoltán

Kor: 37
Foglalkozás: műszaki ügyeletes
Végzettség: érettségi
Magasság: 175 cm

Zoli:

Soós István, tanácsadó szakpszichológus hasznos tanácsokkal látta el Zolit még az esküvő előtt. 

Trixi:

Trixi és Zotyó úgy érzik, ez a főzés ezerszer jobb volt, mint a múltkori, bár Zoli az elején kicsit aggódott az idő miatt. A műsor minden pillanatát imádták, és örülnek, hogy együtt főzhettek.

Trixi főzése alatt eluralkodott a káosz

Trixi seperc alatt óriási rumlit csinált a konyhában: a paradicsompürét fakanállal szerette volna kivarázsolni a konzervből, de a fakanál beleragadt, aztán a tésztát úgy ahogy volt, beledobta a forró vízbe, és úgy festett, mint egy fészek...

Bence kíváncsi volt Zotyó

A főzés előtt Bence nagyon kíváncsi volt, hogy Zotyó milyen mutatvánnyal készült a mai napra. Zotyó bohóc megmutatta neki a kéz összekulcsolós trükköt, de a műsorvezető keze beszorult.

Zotyó megmutatta Bencének, hogy kell varázskutyát hajtogatni

Zotyó bohóc megtanította Bencének, hogyan kell lufikutyát hajtogatni. A nagyszájú műsorvezető végül egy rózsaszín varázskutyát kapott, aminek szemmel láthatóan nagyon örült. 

Trixinek beletört a bicskája a krumplipürébe

Már csak három és fél perc volt vissza a főzés végéig, ezért Zoli úgy döntött, krumpli fánk helyett krumplipürével tálalja a csirke vadast. Trixi elkezdte összetörni a krumplit, de ekkor a műanyag krumplitörő feladta a harcot. Az utolsó másodpercekben Zoli is berohant a konyhába, és "feldíszítette" a tányérokat.

Zolival és Trixivel rögtön a főzés után beszélgettünk. A Hagyjál főzni! első apa-lánya párosa elmondta, hogy bár a vadas egy nagyon összetett feladat, ők úgy érzik, hogy beletettek apait-anyait, és a kupi ellenére nem lett rossz az étel.

Ilyen lenne egy gyereknap a Barátok köztben

Sok-sok évvel ezelőtt a Mátyás király tér leginkább a kis lurkók zsivajától volt hangos. A gyermekotthon rideg falai között Vili bácsi és Magdi anyus védelmező ölelése minden riadt gyermeket megnyugtatott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való