KERESÉS search-close

Zita

69 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Zita"

Dia nemierőszaktól mentette meg Zitát

Diának közbe kellett lépnie, amikor Zitát zaklatni kezdte új barátja…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Szofi a gyermekvállalás árán mentheti meg a fodrászatot

Tivadar Szofi segítségét kérte. André tovább provokálta Orsit. Zita visszautasította Diáékat.

Orsit pont a legjobb barátnője árulta el?

Orsi elment a barátaival a szünetre, de a hangulata egy csapásra elromlott, amikor kiderült, hogy Marci sem marad ki a buliból. Ráadásul Marci ráhajtott Zitára, Orsi legjobb barátnőjére. Mikor Marci és Orsi kettesben maradtak, elcsattant egy csók. Marci választás elé állította a lányt: akarja Őt, vagy sem?

Marci Orsinak: „Most kell döntened: szeretnéd, hogy veled legyek?”

Lili visszaköltözött Danihoz. Orsi elutazott barátaival. Roland utazni készült.

Zita vajban sütött hala

Izgalmas étel várt a kicsikre a második feladatban: halakat kellett készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Zitától, nézd meg a receptjét.

Zita és Dani nudlijai

Izgalmas étel várt a kicsikre az első feladatban: csapatban kellett nudlikat készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz a sárgáktól, nézd meg a receptjüket.

Vigyázat! A Juniorok megmondják a tökéletes szülinap receptjét!

Mi kell ahhoz, hogy egy ilyen nap tutira a legjobb lehessen? Ágyban reggeli, punnyadás, család, házi készítésű torta, titkos bulik... Volt itt mindenféle ötlet, amit egy vagány ünnepelt megkívánhatna! Ki ne maradj a partiból!
 

Zita: „Nagyon megszeretném nyerni ezt a versenyt!”

Zita Budaörsön él, 11 éves. Amióta látta a Konyhafőnök junior első évadát, csak egyetlen vágya volt, hogy sikerüljön bejutnia a versenybe.

Zita:

Edina és Zita hat éve barátnők. Zitának van egy hét éves kutyája, Marci, akit rendszeresen öltöztet, és egy nap legalább nyolc órát fordít a gondozására. Edina azért jött a műsorba, hogy megkérje barátnőjét, hordja kutyás közösségbe Marcit, és próbálja meg kielégíteni a kutyus valódi vágyait.

Zita:

Zita megpróbálta sléhen vágni a kacsamellet, aztán elkezdett tálalni. Mindent oda akart adni Pierre úrnak, Bencének pedig nagyon tetszett, hogy így hívja Pierre-t. Végül mindhárman jó étvágyat kívántak Pierre úrnak, és elküldték neki az ételt.

Mariann bemászott a pultba, és kikerülte a pánikgombot

Bence felajánlotta Mariannak, hogyha a "titkos" járaton keresztül mászik be a pultba, nem kell pánikgombot nyomnia. A belevaló anyuka még ezt is bevállalta a győzelem érdekében, így nyert 10 mp-et.

Zita:

Rita és Zita most nyugodtabban mozogtak a konyhában, bár Mariann egy kicsit idegesebb volt, mint eddig. Az anyuka még a szekrénybe is bemászott a siker érdekében, és tök jól érezte magát.

Ikrek csatája: Vajon ki a jobb krumplipucolásban?

Istenes Bence rögtönzött krumplipucoló versennyel készült az ikreknek. A Heckmann ikrek késsel, a Bacsi ikrek pedig pucolóval estek neki a burgonyáknak. A Heckmann ikrek végül gyorsabbak voltak, így a főzést a vesztes Bacsi család kezdte.

Évike bevallotta, hogy gombafóbiája van

Évi elmondta Bencének, hogy bár ügyesek a lányok, és jól működik a munkamegosztás, Évike irtózik a gombáktól, így biztosan nem fogja megkóstolni a szószt.

Zita bepánikolt, amikor

Bence kiderítette, hogy Zita a fiatalabb, de itt abba is maradt a beszélgetés, ugyanis lángra kapott a tűzhely, és kisebb pánikhelyzet alakult ki a konyhában.

Zita Bencének:

Mariann megkérte Zitát, hogy ne beszélgessen Bencével, de a műsorvezető csak azért is megpróbált szóba elegyedni a lánnyal, a Bacsi anyuka pedig egyre hangosabban instruálta az ikreket.

Mariann:

Mariann feszültebb volt, mint eddig, mert félt, hogy a lányok nem végeznek időben. A lányok annyira koncentráltak a főzésre, hogy fel sem tűnt nekik, amikor Bence otthagyta őket, de nem bánják, ugyanis így minden elkészült.

Istenes Bence:

Amikor Bence elmondta, hogy csupán 24 percük van az ikreknek az étel elkészítésére, nemcsak Mariann, de Gyovaiék is teljesen ledöbbentek. Bence megnyugtatta őket, hogy 24 perc nemcsak a főzésre, de más dolgokra is elég.

Bence megsértődött, és csatlakozott Éviékhez

Bence hiába próbálta szóval tartani az ikreket, ők nem akartak csevegni, ezért a műsorvezető fogta magát, és felment Gyovaiékhoz. Éviék nagyon örültek Bence társaságának, de elárultak néhány olyan infót, amit talán nem kellett volna.

Mariann:

Mariann úgy érzi, a mai főzés jobb volt, mint az előző, bár a kukta használatával volt egy kis gond. Bacsiék ma próbálták megvalósítani azt, amit tegnapra terveztek, és úgy érzik, nagyjából sikerült is.

Ritán kifogott a kukta használata

A főzés közben Rita sokáig bénázott a kuktával, ugyanis nem tudta, hogyan kell rátenni a tetejét. Végül megoldotta a feladatot, és feltette a karalábékat főni.

Mariann elárulta, melyik lány akaratosabb

A második főzés alatt már egyértelműen látszott, hogy Rita jobban ért a szeleteléshez, mint Zita. Bence kíváncsi volt, melyik lány akaratosabb, az anyuka pedig elárulta, hogy egyértelműen Zita.

Zita a krumpli helyett Bencével foglalkozott

Amíg Rita a húst csinálta, Zita a krumplikkal küzdött. Bence folyamatosan cinkelte Zitát, hogy túl nagyra vágta a krumplikat, Mariann pedig rászólt a lányára, hogy ne Bencével foglalkozzon.

Istenes Bence:

Bence azzal poénkodott, hogy már három fele áll az agya, Zsuzsa pedig segített Zitának beüzelmelni a sütőt. Később a lányok megnézték, mennyire főtt meg a karalábé, és úgy döntöttek, visszateszik még pár másodpercre, hátha az segít.

Zita nem értette, miért van hústű a göngyölt húsban

Zita totálisan összezavarodott a hústű látványától, és az olajban sülő csirkemellet akarta átszúrni vele. Később Rita habverővel kezdt el összetörni a krumplit, Lacuséknak pedig nagyon tetszett a lányok leleményessége.

Mariann:

Rita már az elején bepánikolt, amikor néhány alapanyag hiányzott. A lányok még a főzés után is azon aggódtak, megsült-e a husi, és elmesélték, min vesztek össze. Mariannék nagyon jól érezték magukat a konyhában, de most már mindent máshogy csinálnának.

Sértődés és reszelő para a konyhában

A tojások nem főttek meg, Zita és Rita pedig kicsit összebalhéztak a tojás pucolásán. Az anyuka uralta a pánikot, és más feladatot adott Ritának. 

Bence hasznos trükköt mutatott Zitának

Amíg Rita klopfolta a húsokat, Zita a hagymát pucolta. A műsorvezető aztán jófej akart lenni, és azt tanácsolta Zitának, hogy vegyen vizet a szájába, és akkor nem fog sírni a hagymától, de Mariann rendre utasította.  

KACSAFUTAM: Melyik sztár kacsája lett a befutó?

Iszak Eszter és Fluor is részt vettek a jótékony kacsaúsztatásban. Görög Zita pedig gyerekeivel izgulta végig a futamot.
 

Reginára rátalált a szerelem

Laliék nagy bulit csaptak Berlinben, persze nem volt hiány veszekedésből sem. Regina megismerkedett Zita kolléganőjével és rögtön felforrósodott közöttük a levegő. Hanna féltékenységi jelenetet rendezett.

Csábítás felsőfokon a fülledt nyári napokra

Divatbemutató trendi kollekciókból és ruhakommandó az utcán. Két egykori szépségkirálynőnk divattippjei csajoknak, az idei nyárra!

Modellek, akik letértek a kikövezett útról

Míg a külföldi modellek pályamódosítás gyanánt létrehoznak egy divatmárkát, vagy egy parfümhöz adják nevüket, addig hazai modelljeink szívesen beülnek az iskolapadba, és ráncba szedik elméjüket is.

A hűvös tél elől a nyárba menekültek

Keresztes Ildikó Thaiföldön, Dukai Regina és focista barátja Balin, Debreczeni Zita és szerelme pedig Dominikán nyaralt, hogy végre igazán legyen alkalmuk feltöltődni.

Geszti új csapatának első közös fotózásán jártunk

A Gringo Sztár nevű trióban két fiatal, csinos énekesnő adja zenei tudását Geszti Péter szövegeléséhez.

Csak csajok 11-03-23


szerző:
2011.03.23. 09:05
Csak csajok 11-03-23

Csak csajok Ördög Nórával, Pataki Zitával és Völgyesi Gabival. Egy igazi csajos, beszélgetős fél órával várjuk Önöket fél kilenctől 9 óráig.

Csak csajok 10-11-19


szerző:
2010.11.19. 09:05
Csak csajok 10-11-19

Csak csajok: Egy kis titokzatosság jót tesz a kapcsolatnak, a túl sok hazugság viszont bajt okoz, hogy valóban így van-e, kiderül a Csak csajokból.

Csak csajok 10-08-10


szerző:
2010.08.10. 09:41
Csak csajok 10-08-10

Trokán Péter színművész jelenleg a lányai életén keresztül él meg nagy változásokat, hiszen a két hölgy nemrég végezte el a Színház és Filmművészeti Egyetemet. A keddi Csak csajokban elmesélte, hogy szerinte mi számít nagy változásnak, és hogyan kell átélni, túlélni egy ilyet. Természetesen a hölgyek is megosztották tapasztalataikat a váltásokról.

Csak csajok 10-08-04


szerző:
2010.08.04. 09:05
Csak csajok 10-08-04

Csak csajok: Ma már szinte mindenkinek van egy másik élete egy közösségi oldalon. De vajon ez jó? A számok azt mutatják, hogy válásokhoz és kirúgásokhoz is vezethet a túlzott aktivitás ezeken az oldalakon. A szerdai Csak csajokban Csonka Andrást faggattuk, hogy ő miért regisztrált és mennyire él ott aktív életet.

Csak csajok 10-07-19


szerző:
2010.07.19. 09:05
Csak csajok 10-07-19

Csak Csajok: Debreczeni Zita tinédzser korában elég sokszor borsot tört szülei és tanárai orra alá. A hétfői Csak csajokban Erdélyi Mónika kamaszkori csínytevéseiről faggatta Zitát.

Kiderült, miért jár orvoshoz Pataki Zita

A népszerű időjárás-jelentő Egerben vett részt az Egy csepp figyelem Alapítvány egészségügyi szűrésén megelőzésként, mert a családjában több súlyos beteg is volt.

Pataki Zita küzd az egészségéért

Az időjós gyermekkora színterén, Egerben, nagyközönség előtt teszteli egészségi állapotát az ECSET-en.

Sztárok is segítenek az árvízkárosultakon

Debreczeni Zita, Gubás Gabi, Zimány Linda és Kefír igyekeznek enyhíteni a bajbajutottak nehézségein.

Fanatikus tornacsuka gyűjtők


szerző:
2010.05.27. 15:33
Fanatikus tornacsuka gyűjtők

Hooligans Tibinél teljes a színkavalkád, Debreczeni Zita szinte csak ezeket hordja. Honnan indult az őrület, kik voltak a legnagyobb divatdiktátorok, és mennyit ér az ország legdrágább edzőcipője, kiderül a Fókusz riportjából.

Csak csajok 10-05-21


szerző:
2010.05.21. 10:15
Csak csajok 10-05-21

Négy nő – négy népszerű, sikeres és gyönyörű nő – ült össze a stúdió kávéházi asztalánál, és fejtette ki véleményét mindenről, ami csak szóba került.

Csak csajok 10-04-12


szerző:
2010.04.12. 10:02

Életveszélyes futam celebeknek


szerző:
2010.04.07. 16:15
Életveszélyes futam celebeknek

Autóversenyre kísértük Sebestyén Balázst, Rubint Rékát, Debreczeni Zitát és Timót. Zita kicsúszott és megpördült az autójával!

Reggeli 10-03-24


szerző:
2010.03.24. 08:37
Özönlöttek a celeblányok a háborús drámára

Együttérezhetnek a férfiak a legyőzött James Cameronnal, mert úgy kellett őket elrángatni a filmre.

Dukai Regina kincsekre lel a turiban

A modell jól bevált helyen keresgél időről-időre, és nem bánja, hogy mások ruháját hordja.

Karsai Zita eszményi karrierje Dubaiban

A szexi táncos máris nagy kedvenc az arab világban. A Fókusznak megmutatta, hol élnek férjével, és egy fellépésére is elkísértük.

Reggeli 09-12-22


szerző:
2009.12.22. 08:48
Zimány Linda először idegesítette a csajokat

Regina, Zita és Linda ma jó barátnők, még szexi naptárat is közösen készítenek.

Trónkövetelő póker-királynők


szerző:
2009.11.10. 15:07
Trónkövetelő póker-királynők

Debreczeni Zita szerint mindig bejön a butuska kislány stratégia, és a villantás is jót tesz.

Debreczeni Zita újra a lejtőn


szerző:
2009.10.22. 09:11
Debreczeni Zita újra a lejtőn

Zita sokat fejlődött. Eleinte még csak bukott és sikított, ma már extrémet is vállal.

Meryl Streep Oscar szívére pályázik

A színésznő új filmjében fakanalat ragad. Vajon hazai sztárjaink hogy boldogulnak a konyhában?

Mi lett a valóságshow-k csábítóival?

Debreczeni Zita karrierje a Kísértésnek köszönhetően indult el. Egyedül érkezett Mexikóba.

Kiss Ádám esete a rendőr(nő)vel


szerző:
2009.10.01. 17:41
Kiss Ádám esete a rendőr(nő)vel

Ádámnak több szempontból is meggyűlt a baja a hatóságokkal, amikor megállította egy rendőrautó.

Ez tényleg ciki volt, Zita!


szerző:
2009.10.01. 08:57
Ez tényleg ciki volt, Zita!

A csinos táncos ennyire kínos próbán még soha nem vett részt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való