KERESÉS search-close

Zalán

27 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Zalán"

Buggyantott vagy nem buggyantott? Ez volt Zalán kérdése!

Zalán még soha életében nem csinált buggyantott tojást, de abban biztos volt, hogy nem fortyogó pókhálóként kellene kinéznie. Az első próbálkozás kudarca azonban nem állította meg a juniort!

Zalán meglepő palacsinta-technikát villantott: vajon mit szólt ehhez a Séf?

Balázs és Zalán nagy egyetértésben ügyködtek a harcsapaprikás-hortobágyin, azonban Zének és a Séfnek is akadt némi jótanácsa a fiúknak.

Zalán ledöbbent: hová lett az idő?

Zalán annyira belemerült az arancinikbe, hogy fel sem tűnt neki: már alig maradt idő a feladatra! 10 perccel a vége előtt még szomszédjától, Zalutól kellett olajat kérnie. Szerinted sikerült kitálalnia?

Julcsi és Zalán végig veszekedték a főzést!

Kár lenne tagadni, bejött Vali terve: Julcsiék is bevallották, rossz csapatot alkotnak. Miután utálják egymást, nehezen bírták közösen átverekedni magukat a cannelloni tengeren.

Világbéke és pohárkrém: ekkora volt a továbbjutók öröme!

Anna imádta fentről nézni, ahogyan a többiek éppen kijevit készítenek a pultjaikban, Vali és Zalán pedig odáig voltak, amikor Zé kimondta a nevüket. De kitől félnek a legjobban? És vajon melyik feladattal gyűlt meg leginkább a bajuk?

Zalán: „Azt remélem, hogy lesz egy saját éttermem”

Zalán 11 éves és két éve tanul főzni. Azt mondja, neki ez a konyhai tudás a jövője miatt kell.

Neked ki a szuperhősöd? A junioroknál Bud Spencer mindent visz!

Újabb hatos érkezett a Konyhafőnök Junior konyhájába, mi viszont egy picit elkalandoztunk velük a mesék és a filmek világába! Szerinted kiket választottak a legnagyobb hősüknek? Meg fogsz lepődni!

Zsófika elsöprő sikert arat egy újabb castingon

Barbit azzal lepi meg Zalán, hogy Zsófit meghívták egy gyerekmodell castingra. Bár Barbi tudja, hogy Sári ellenezné, mégis elhatározza, hogy elviszi a kislányt.

Barbi tökéletes gyerekmodellt farag Zsófikából

Barbit reggel azzal lepte meg Zalán, hogy Zsófit meghívták egy gyerekmodell castingra. Bár Barbi tisztában volt azzal, hogy Sári ellenezné, mégis elvitte a kislányt.

Következő rész (2017. január 31.)

Karesz és Milán reggel szörnyű állapotban találják Sárit a hajón. Bécy ráhajt Szimónára, és megbeszélnek egy randevút. Barbi és Zalán újabb castingra viszi Zsófikát.

Bécy megalázza Alexát

Bécy kineveti Alexát, aki megszégyenülve menekül el előle.

Bécy és Alexa nagy show-ra készülnek!

Alexa rájön, hogy elnézést kell kérnie Bécytől, és vállalja a kőkemény tréninget Zalán, a koreográfus irányítása alatt.

Autót kapott a beteg kisfiú családja

Egy álom vált valóra – ezt mondta Pintér Zalán anyukája. A két éves kisfiút és családját többször bemutattuk már az RTL Híradóban. Zalánnak eddig 27 műtétje volt, korábban öt daganatot találtak a szemeiben. Három hetente járnak ellenőrzésre Budapestre, de eddig nem volt autójuk, mindig ismerősök segítségét kérték. Most egy győri vállalkozó a saját kocsiját adta oda nekik, hogy többé ne maradjanak le kezelésről.

Most a nagymama segít unokája megmentőjén

Megható találkozás. Egy nagymama 5 éve szerette volna megköszönni a mentőápolónak, hogy megmentette fuldokló unokáját, de nem tudta, hol keresse a férfit. Véletlenül, az interneten látta meg a mentős fotóját. Kiderült, az ő gyereke Zalán, az a szemrákkal küzdő kisfiú, akit az RTL Híradóban is többször bemutattunk. A két család most találkozott, és a nagymama azonnal segített is a családnak.

Előzetes: Megható találkozás


szerző:
2015.02.22. 15:11
Előzetes: Megható találkozás

Egy nagymama 5 éve szerette volna megköszönni a mentőápolónak, hogy megmentette fuldokló unokáját, de nem tudta, hol keresse a férfit. Véletlenül, az interneten látta meg a mentős fotóját. Kiderült, az ő gyereke Zalánka, az a szemrákkal küzdő kisfiú, akit az RTL Híradóban is többször bemutattunk. A két család most találkozott, a megható felvételeket láthatják 6-kor, és azt is elmondjuk, hogyan próbál segíteni a beteg Zalánkán a másik kisfiú nagymamája.

Jobban van Zalán


szerző:
2014.12.04. 18:40
Jobban van Zalán

A huszadik műtétjén van túl és már nincs aktív daganat a szemében. Zalánt, a másfél éves kisfiút áprilisban mutattuk be az RTL Híradóban. Kéthónapos korában derült ki, hogy szemrákkal küzd.
 

Sokan segítettek a rákbeteg kisfiúnak

Megváltozott az életük- ezt mondta Zalán édesanyja. A másfél éves szemdaganatos kisfiút hétfőn mutattuk be az RTL Híradóban. Azóta pedig több száz e-mail és telefonhívás érkezett olyan emberektől, akik segíteni szeretnének a családon.
 

Segítségre szorul a rákos kisfiú családja

Túl van a 19. műtéten is az a másfél éves rákos kisfiú, akit áprilisban az RTL Híradóban is bemutattunk. Zalánt két-három hetente operálják Budapesten. Az utazás és a kisfiú kezelésének költségei lassan felemésztik a család tartalékait.
 

Előzetes: Túl van a 19. műtéten is a másfél éves Zalán

A kisfiú szemében 15 hónapja fedeztek fel egy rosszindulatú daganatot. Édesanyja sírva mesélte, annyira nincs pénzük, hogy a kisfiú három testvérének még karácsonyi ajándékot sem tudnak venni. Részletek hat órakor az RTL Híradóban.
 

Barbi és Alexa közös projektbe kezdtek

Regina anyja mégis úgy döntött visszaköltöznek Egerbe. Barbi és Alexa vak randi szervezésébe kezdtek. Anikónak rossz napja volt, és Zsófi is csak rátett egy lapáttal.

Fókusz 11-11-17


szerző:
2011.11.17. 20:20
Fókusz 11-11-17

Fókusz: Kedvencek kedvencei - A kis szőrös négylábúakat felváltva kényeztették az X-Faktor énekesei. Nagy fehér ember - Zalánt talán a szakálla miatt orvosnak nézik Afrikában és szülésekhez hívják. Felvették a kesztyűt - Shadi édesanyja felháborodott Eszter szavain és azt mondja, küzdeni fog a fiáért.

Magyar férfira bukkantunk a Bamako árnyékában

Ki az a rejtélyes szakállas ember, aki magyarul beszél Afrika legszegényebb országában? A Budapest-Bamako szervezője nem akart hinni a fülének, amikor Zalán megszólalt, ráadásul elmesélte, hogy soha nem készült orvosnak, mégis sok szülést levezetett már.

Már az új házban gyógyulhat Zalánka

Minden esélye megvan a daganatos betegségből lábadozó kisfiúnak a gyógyulásra: már új otthonuk falait festi a családja.

Fellélegezhet a daganatos kisfiú családja

Egy alapítvány vállalta, hogy kifizetik a csontvelő átültetésen átesett Zalán és családja számára a steril szobával rendelkező albérletet.

Van remény: új segítőre lelt a beteg kisfiú

A kisfiún csontvelő-átültetést hajtottak végre, és steril szobát kellene neki kialakítani, de a családnak nincs pénze.

Reménytelen a rákbeteg kisfiú gyógyulása?

A másfél éves Zalánnak fél éve kezdtek gyűjteni, csontvelő átültetése után. Ígéretből sok volt, a pénz azonban nem érkezett meg.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való