KERESÉS search-close

Záhony

25 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Záhony"

Fehérneműbe dugták a vesztegetési pénzt a záhonyi határrendészek

Melltartóban és alsónadrágban rejtették el a vesztegetési pénzt a záhonyi határrendészek. Négy éve, titkosszolgálati eszközökkel buktatták le őket. 53 vádlott állt bíróság elé. Ügyükben kedden született elsőfokú ítélet. A legsúlyosabb büntetést az elsőrendű vádlott - egy volt rendőr főtörzsőrmester - kapta.

Áttörte a sorompót a csempész

Át akarták vizsgálni a kocsit, de a sofőr inkább áthajtott a lezárt sorompón, maga mögött hagyva a vámosokat. Majd visszasétált, hogy visszakérje az útlevelét, mintha mi sem történt volna. Mindez szombat éjjel történt Záhonynál. Kiderült, az autó tele volt csempészcigivel.

CSEMPÉSZ: A sorompót áttörve menekült

Kamera rögzítette a csempészt, aki a záhonyi határon, a sorompót áttörve menekült. A vámosok a kocsiját akarták ellenőrizni, amikor gázt adott. Az útlevelét azonban a határátkelőn felejtette. Azonnal keresni kezdték, az autóját nem messze meg is találták - tele csempészcigarettával. Hogy mit mondott elfogásakor, kiderül 18:00-kor az RTL Híradóban.

VONATBALESET: így történne


szerző:
2016.10.26. 13:45
VONATBALESET: így történne

Két ember a vonat alá szorult abban a balesetben, amely Záhonynál történt. Az egyik szerelvényen fiatalok utaztak, őket a tűzoltók mentették ki a járműből. – Szerencsére ez a valóságban nem történt meg, a MÁV és a Katasztrófavédelem közös gyakorlatán járt az RTL Híradó stábja!

Hóvirágot loptak, 3 évet kaphatnak

Csaknem 3 millió forint kárt okozott két ukrán hóvirágtolvaj. A záhonyi határon buktak le, 283 szálat találtak náluk. A közelgő nőnapra szerették volna eladni a hóvirágokat, valószínűleg Olaszországba tartottak. Az unióban a hóvirág védett növény, tilos letépni. Magyarországon egy szál eszmei értéke 10 ezer forint. Az ukrán tolvajok ellen természetkárosítás miatt indult eljárás. Akár 3 év börtönt is kaphatnak.

Újabb határrendészek előzetesben

Újabb határrendészek kerültek előzetes letartóztatásba. Hat, korrupcióval gyanúsított rendőr ügyében döntött szerdán a debreceni bíróság. Ezzel augusztus óta már majdnem 80-ra nőtt a gyanúsítottak száma. Mindannyian a záhonyi határátkelőnél dolgoztak. A gyanú szerint naponta akár 1000 eurót is zsebre tehettek, cserébe nem vizsgálták a határon átlépő autókat.

Korrupt pénzügyőrök előzetesben és házi őrizetben

Döntött a bíróság a záhonyi pénzügyőrökről. A gyanú szerint a záhonyi határátkelőnél pár ezer forintért, italért vagy cigiért cserébe nem vizsgáltak át autókat. Így csempészhettek át többen is cigarettát a határon. Kilenc pénzügyőr előzetesbe került, nyolcat pedig házi őrizetbe helyeztek. Három civilt is letartóztattak. Ők lehetnek a csempészek, akik lefizették a pénzügyőröket.

Hátba szúrta válófélben lévő feleségét

Hátba szúrta válófélben lévő feleségét egy férfi Záhonyban kedd délután. A közmunkásként dolgozó nő az önkormányzat egyik telepén éppen a pihenőidejét töltötte a többi munkással, amikor férje odament és minden előzmény nélkül a hátába állította a kést.

Kettészakadt az autó, egy fiatal nő meghalt

Kettészakadt, a hátsó része pedig az árokba repült annak az autónak, amelyik egy másik kocsival ütközött az este a 4-es úton Záhony közelében.

Kígyókat találtak a vámosok egy kocsiban

Két királypitont akart Magyarországra becsempészni egy ukrán férfi, akit Záhonynál tartóztattak fel a NAV pénzügyőrei.

Glédában állnak Záhonynál


szerző:
2011.08.08. 09:00
Glédában állnak Záhonynál

Az Ukrajnába tartóknak több mint négy órát kell várniuk a határátlépésre.

Hosszan kígyózó sorok Záhonynál

Az Ukrajnába tartóknak több mint négy órát kell várniuk a határátlépésre.

Portugáliában csípték el a záhonyi rablót

Portugáliában fogták el azt a 42 éves román férfit, aki a gyanú szerint kirabolt egy sörözőt Záhonyban csaknem négy évvel ezelőtt.

Mások tartozása miatt nincs melegvizük

Néhány tucat lakásban továbbra sincs melegvíz azokban a záhonyi lakásokban, ahol a múlt hónap végén kapcsolták ki a gázt.

Kikapcsolták a gázt Záhonyban


szerző:
2011.06.29. 17:56
Kikapcsolták a gázt Záhonyban

Azoknál is kikapcsolták, akik rendesen fizettek. Akad olyan lépcsőház, ahol egyetlen ember miatt tizenhat családnál nincs gáz.

Újra sorok Záhonynál


szerző:
2011.02.13. 11:24

Csaknem egynapos sor Záhonynál


szerző:
2011.01.29. 14:52
Csaknem egynapos sor Záhonynál

Már 20órát kell várakozniuk azoknak a kamionosoknak, akik Záhonynál hagyják el az országot.

Torlódás a határokon


szerző:
2010.12.24. 10:54
Torlódás a határokon

Röszkénél kifelé 1-2 órát is kell várni. Záhonynál a teherforgalomban alakult ki hosszasabb várakozás.

6 órás rostokolás Röszkénél


szerző:
2010.08.14. 11:06
6 órás rostokolás Röszkénél

Szombaton délelőtt főleg Záhonynál, illetve Röszkén van nagyobb várakozási idő.

Röszke után Záhonynál állnak a sorok

Záhonynál kell egyórás várakozásra számítaniuk a ki- és belépő autósoknak.

Rendőrökre támadtak a türelmetlen sofőrök

Megelégelték a több órás várakozást a záhonyi átkelőnél, ezért támadtak a rendőrökre. Három sofőr ellen indítottak eljárást.

Megmozdult a föld a határnál


szerző:
2009.10.06. 09:17
Megmozdult a föld a határnál

2,2-es erősségű földrengést észleltek a magyar-ukrán-szlovák hármashatár mentén hétfő este.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való