KERESÉS search-close

Yuval Noah Harari

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Yuval Noah Harari"

Yuval Noah Harari adott interjút arról, hogy mi lesz az emberiséggel

Hogyan manipulálnak a weboldalak? Tényleg felismerheti a gyengeségeinket és a félelmeinket egy algoritmus? Hogyan képzeljük el, hogy mi lesz velünk, mit tehetünk a saját túlélésünk érdekében, és miért nézzünk tudományos fantasztikus filmeket? A híres történész-filozófus, Yuval Noah Harari három könyvet is írt az emberiséget fenyegető víziókról, és a mai fiatalok jövőjének kérdéseiről.

Mit hoz a jövő? A történész, aki minden fontos témáról érdekesen és érthetően beszél

Yuval Noah Harari valószínűleg elutasítaná, ha valaki intellektuális szupersztárnak hívná, pedig sok helyen így írnak róla. Jelenleg a jeruzsálemi Héber Egyetem Történettudományi Intézetének oktatója, történész, hadtörténész, filozófus. Sokkal komolyabban kellene vennünk a klímaváltozást. Mi veszélyezteti leginkább az emberiség létét, a jövőnket, mekkora az esélye egy esetleges világháborúnak? A híres sztártörténész Yuval Noah Harari Budapesten adott interjút a Fókusznak!

Az emberiség valódi problémáiról beszélt stábunknak a sztártörténész

A migráció és a Brexit helyett a klímaváltozásra, a nukleáris háború elkerülésére és a mesterséges intelligencia fejlődésére kellene figyelnie az embereknek, mert ezek az emberiség valódi problémái. Ezt mondta az RTL-nek adott interjújában Yuval Noah Harari sztártörténész. Az izraeli tudós szerint a menekültválság véget ért, csak politikai nyereségvágyból néhányan még megpróbálják kihasználni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való