KERESÉS search-close

Young G

32 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Young G"

Young G-vel modernizálta a Jó asszonyt Zámbó Krisztián

Jimmy nem bánná, hogy felfrissítették a dalát, ezt gondolja legidősebb fia, aki átdolgozta az Egy jó asszony mindent megbocsát című slágert.

VV Béci, alias Young G újra szembe került Baukó Évával a Gyertek át!-ban

Az egykori villalakó nagy csatákat vívott Évával a Villában, ma este Sebestyén Balázs műsorában kiderül, milyen a viszony közöttük, ha nem laknak együtt. Magánéletéről is mesélt, megmutatta új szerelmét és arról is beszélt, mivel foglalkozik még a rapelés mellett.

KLIPFORGATÁS: Zámbó Krisztián énekel, VV Bécy rappel

Young G, vagyis az egykori Való Világos Bécy rappel Zámbó Jimmy egykori számában, amit most fia, Zámbó Krisztián ad elő. Az új verziót már fél éve elkészítették, ám a klipforgatás csak most zajlott le.

Zsolt az életét kockáztatná Young G-ért

Zsolt hatalmas Young G-rajongó, és életében egyszer már megadatott az a lehetőség, hogy találkozhatott vele élőben. A fiúnak hevesen dobogott a szíve, mikor megpillantotta a rappert, ráadásul nem sokkal később egy nem mindennapi ajándékot is kapott tőle. Zsolt most viszonozni szeretné Young G múltbeli kedvességét, és egy visszautasíthatatlan ajánlattal is készült neki…

Young G rajongói gyakran elvetik a sulykot

Young G rengeteg zenészért rajongott tiniként, de a legnagyobb példaképe Tupac Shakur volt. A ValóVilág egykori játékosa számára jóleső érzés, hogy rajonganak érte, de állítja, hogy bárkiből lehet sztár, ha igazán akarja. Ha kíváncsi vagy, hogy mi az, amit Béci nehezen tud elviselni a rajongóitól, nézd meg vele készült interjúnkat! Ma 17 órától Anikó Show az RTL Goldon!

VV Béci újraházasodott!


szerző:
2016.03.16. 17:32
VV Béci újraházasodott!

Az egykori valóságshow-hős és Adrienn 2012-ben keltek egybe először, most pedig - négy év után - egy egyedi gyűrűvel újra megerősítették esküjüket.

Ganxsta Zolee:

Már nem csak Rékasi Károly ismeri Ganxsta Zolee ütésének az erejét. A rapper egy kecskeméti cég karácsonyi buliján az év dolgozójával balhézott össze és eltörte a férfi állkapcsát. A zenész barátai és édesapja szerint az örömittas dolgozó végig beszólogatott a frontembernek és az ütés csak önvédelem volt, de a rendőrség súlyos testi sértés gyanúja miatt nyomoz.

Kirappelte magát Young G a Drivingcamp szorításából?

Rábl Viktória veszélyes, és egyben izgalmas feladatot adott Young G-nek: korlátozott látásviszonyok, és egyszer csak satufék! Vajon mire volt képes a rapper a Drivingcamp tesztpályáján?

Velünk történt


szerző:
2015.03.08. 13:15
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

DENNIS: Young G-vel építi zenei karrierjét

Dennis nem adja fel. Be akarja bizonyítani, hogy a második hely után is van élet. Rapkarrierbe kezd, pontosabban a nagysikerű Party Baby után ezt szeretné folytatni, csak kicsit másképp.

ValóVilág finalisták a cél közelében

Már csak pár nap és bezárja kapuit a ValóVilág 7 Villája. Edinával, Anettel és Young G-vel az esélyekről beszélgettünk, no meg arról, hogy ki lehet a VV7 befutója. De vendégünk volt még a pénteki 8:08-ban Nyertes Zsuzsa és Pásztor Tibor is. S hogy milyen témáink voltak, az tovább olvasva kiderül!

Célegyenesben a ValóVilág finalistái!

Már csak pár nap és bezárja kapuit a ValóVilág 7 Villája. Edinával, Anettel és Young G-vel az esélyekről beszélgettünk, és arról, hogy ki lehet a VV7 befutója. 

A Young Stars elégedett volt a végeredménnyel

Olyannira, hogy még Fanni is belefeledkezett a videóklipbe és nem a külsejével foglalkozott, bár azért azt megjegyezte, hogy a haja egy kicsit csapzott volt, de sebaj, a videóhoz még ez is illett!

Megint sikerült alaposan kinyalni a buli száját

Hiába a néhány napja tett fogadalmak, hogy soha többet nem isznak: a vodka és a pálinka centjei hamar gazdákra találtak. A producerek az egész éjjelt a Villában töltötték, de alvás helyett inkább az aggódás jutott nekik.

Fanni: Buszfejem van, tokám van, ráncos vagyok!

A csapatok elkezdtek készülődni, gyakorolni a klipforgatásra. Mindenki előállt a saját ötleteivel, ám az édibédit leginkább a kinézete aggasztotta.

Ismét veszekedésbe és sírásba torkollott a bulika

Mintha visszacsöppentük volna a néhány nappal ezelőtti buliba, ahol szintén a vodka centizésén ment a vita. Young G aggódik a társaság italfogyasztásán, úgyhogy fölcsap kocsmárosnak.

Stúdióba vonultak a villalakók

Dennis tökéletesen rappelt, Laci kicsit nyűglődött, Fanninak pedig egyértelműen Zsu lett a múzsája. Felénekelték a Villa-dalt a játékosok, ha volt hangjuk, ha nem.

Fanni nem tud Zsu nélkül rappelni

Stúdióvá változott a nyugiszoba, hogy a villalakók felénekelhessék a dalukat. A Villa édibédije először felsült a szövegével, majd rájött, Zsu képének beszélve sokkal jobban meg tudja mondani a tutit!

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-12

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A szerelmes párbajozóknak családtagjaik üzentek, aminek a két játékos annyira nem örült, hiszen mindketten alapos fejmosást kaptak. Bevallották, hogy ugyan mindketten nyerni akarnak, de nem mindenáron.

A producerek jelentik a nap fényponját a Villában

A feszkó közepette mindenkinek jól esett egy kis jókedv és lazulás, ami Young G-vel és Gáspár Lacival együtt érkezett meg a Villába. A Villa-dal gyakorlása közben még Laci is elfeledkezett a vasárnapi Párbaj súlyáról.

Párbaj-para után jöhetett az énekes kiteljesedés

Nagy ellentétek mellett nehéz a választás, a villalakóknak mégis döntenie kellett, ki mögé állnak majd a Párbajon. A nehéz választásokat a lila kendő-búcsúztatása is beárnyékolta kicsit, de ami ezután következett, mindenkit feldobott: kezdetét vette a Zenehét!
 

ValóVilág 7 - Összefoglaló 15-02-10

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Nagy ellentétek mellett nehéz a választás, a villalakóknak mégis döntenie kellett ki mögé állnak majd a Párbajon. A nehéz döntéseket a lila kendő-búcsúztatása is beárnyékolta kicsit, de ami ezután következett, mindenkit feldobott: kezdetét vette a Zenehét!

Young G és Gáspár Laci dalos pacsirtává változtatja a villalakókat

Mielőtt bementek volna a Villába, tartottak egy gyorselemzést a játékosokról. Young G-nek megfordult a fejében, hogy szétszakítsa a szerelmespárokat, Gáspár Laci viszont a dalra összpontosít elsősorban. De vajon ki kihez kerül majd a villalakók közül?

Örök kérdés: Létezik barátság férfi és nő között?

Persze nem csak ezzel a témával foglalkoztunk kedd reggel a 8:08-ban, hiszen vendégünk volt a Bocuse d'Or hőse, Molnár Gábor is, és beszélgetünk sztárokkal farsangi élmenyeikről. S hogy milyen témákkal foglalkoztunk még, az tovább olvasva kiderül!

Létezik barátság férfi és nő között?

Az örök kérdés, ami alapvetően megosztja mindkét nem képviselőit. A legtöbben próbálták már, valakinek bejött és hisz benne, valaki viszont nem tudja elválasztani a nemiséget a barátságtól. Hogy van ezzel Antal Timi és Young G Béci?

Reflektor 14-06-23


szerző:
2014.06.24. 00:10
Reflektor 14-06-23

Reflektor: VV Aurelio zenei babérokra tör. Péter Szabó Szilvi újra szerelmes.

Fókusz 13-03-05


szerző:
2013.03.05. 19:55
Fókusz 13-03-05

Fókusz: Az utolsó videó - Felvették, hogyan szállnak fel az utasok a tragikus sorsú hőlégballonra. A csoport jókedvűen indult a magasba. A lógás magasiskolája - Rejtett kamerával az iskolakerülők nyomában. Van, aki idén még egyszer sem ment be órára. Duciból Adonisz - Szerelmi bánatában 40 kilót fogyott és kigyúrta magát. Jön Zoltán csodamódszere!

Krisztián és VV Béci megtalálták a közös hangot

A 2012-es X-Faktor hatodik helyezettje küzd, és soha nem adja fel! Elképesztő hajtóvadászatot indított, hogy elérje célját, és a köztudatban maradjon. Ehhez titkos fegyverét is bevetette: közös dalra kérte fel Young G-t, azaz VV Bécit.

VV Béciék kislánya májusban születik

A ValóVilág 4 egykori villalakójának az élete gyökeresen megváltozott az utóbbi két évben. A ma már Young G néven befutott rapper novemberben megházasodott, három hónap múlva pedig megszületik a kislánya.

VV Béci apa lesz


szerző:
2013.01.08. 08:15
VV Béci apa lesz

A ValóVilág 4 egykori játékosa néhány nappal ezelőtt a közösségi oldalán osztotta meg a rajongóival az örömhírt: felesége, Adrienn gyermeket vár.

Reflektor 12-04-02


szerző:
2012.04.03. 00:50
Reflektor 12-04-02

Reflektor: Bébibumm a sztárvilágban! Pénteken megszületett Héder Barna harmadik gyermeke, Gerda, Bruce Willis negyedik kislánya pedig vasárnap jött a világra. A sorból Székhelyi József sem maradhat ki, akinek a kislánya március közepén született.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való