KERESÉS search-close

XV. kerület

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "XV. kerület"

Mesterlövészek lőttek ki egy túlhevült gázpalackot

A XV. kerületben egy családi ház udvarán álló műhely gyulladt ki, a tűzoltók két gázpalackot hoztak ki, de az egyik annyira felforrósodott, hogy félő volt, hogy felrobban. Összesen 14 lövést adtak le rá, így sikerült a veszélyt elhárítani. A tűzben senki sem sérült meg, de az anyagi kár több százezer forint.

 

Kilopták a gyerekek ebédjét a menzáról

Nem volt repeta, sőt, volt olyan gyerek, akinek még hús sem jutott a körethez egy XV. kerületi iskola menzáján. Az alpolgármester azután jött rá, hogy a konyhások lopják az ebédhez valót, hogy a szülők panaszkodtak a kevés ételre.

Többször nekihajtottak a fölösleges táblának

Sajátos módját választották a XV. kerületben egy nem kívánatos tábla lebontásának. A bezárásra ítélt Neptun Általános Iskola előtti még a korábbi városvezetés által kitett tábla azt hirdette, hogy műfüves pálya épül  hamarosan. A mostani polgármester szerint viszont nem lesz focipálya. Az önkormányzat emberei odamentek egy kisteherautóval, nekitolattak a táblának, feszegették, forgatták. Mindezt rögzítette egy térfigyelő kamera. A polgármester felháborodott.

Hiába tiltakoztak, megszűnik az iskola

Hiába tiltakoztak a szülők a képviselőtesületi ülésen, a XV. kerületi önkormányzat támogatta a Neptun Általános Iskola megszűnését. Erről csütörtökön szavaztak a képviselők. Így egyre nagyobb az esélye, hogy jövő szeptembertől három másik iskolában szétszórva kezdik majd a diákok az új tanévet.

Váratlanul közölték, hogy megszűnik az iskola

Egyik napról a másikra közölték a tanárokkal és a diákokkal, hogy megszűnik az iskola. Csaknem háromszáz gyereknek és több mint negyven tanárnak tanév végén új iskola után kell néznie. Az egyik pedagógus szerint azért, mert a XV. kerületi Neptun Általános Iskola épületére egy másik iskolának van szüksége. Sok tanár attól fél, hogy nem lesz munkája, a szülők pedig azon aggódnak, hogy a gyerekeknek távolabbi iskolába kell majd járniuk. Ha egyáltalán lesz elég hely a kerületben.

EMBERRABLÁS: „Megpróbáltam ellenállni, akkor lefújt paprikaspray-vel”

Egy fehér furgonba próbálta betuszkolni a fiatalasszonyt kedd délután három órakor Budapesten, a XV. kerületben. A nőnek végül sikerült elmenekülnie, de azt mondta: halálfélelme volt. Állítása szerint a férfi már több mint 3 éve zaklatja.

Előzetes: Sikítozott, kiabált, ez mentette meg az életét

Ezt mondta az RTL Híradónak az a nő, akit állítólag volt férje akart elrabolni. Egy fehér furgonba próbálta betuszkolni a fiatalasszonyt kedd délután három órakor Budapesten, a XV. kerületben. Hogy mit mondott még az asszony a támadásról, megtudhatják hat órakor az RTL Híradóból.

Megölte barátnőjét, majd magával is végzett

Kettős gyilkosság Budapesten. Feltehetően megölte barátnőjét majd magával is végzett egy férfi a XV. kerületben. A nőt több késszúrással ölték meg, a férfi kiugrott a hatodik emeleti lakás ablakán és szörnyethalt. Hogy mi állhat a tragédia hátterében, egyelőre senki sem tudja.

Költözés fenyegette az újpalotai asszonyt

A kerületi önkormányzat kisebb lakásba akarta költöztetni azt az idős nőt, aki hétfőn kiugrott égő lakásának ablakából és szörnyethalt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való