KERESÉS search-close

Wossala Rozina

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Wossala Rozina"

Először engedett be stábot otthonába Wossala Rozina!

A Story Extra csapatát nem csak körbe vezette a lakásban, de legféltettebb kincseit is megmutatta nekünk.

Bagdi Bella dalai gyógyírként hatnak a lélekre

A gospel énekesnő 2009-től önterápiás céllal írt dalait elkezdte megosztani a közönséggel is, hogy másokon is segíthessen. Sajátos pozitív, meditatív zenei és szövegvilágot alakított ki, ebbe a világba hívja el évről évre növekvő rajongó táborát.

Opitz Barbi tényleg soha nem volt még szerelmes?

A Dallamtapadásban a 19 éves énekesnő legújabb dalát, a Túlélemet mutattuk be, ami a baráti csalódásokról szól. Barbara elmesélte, hogyan születnek a dalai és ennek kapcsán kitértünk a szerelemre is.

Keresztes Ildikó új alapokra helyezte az életét

Az énekesnő és színésznő végzett egy tisztogatást a magánéletében, mert úgy érezte, túl sok dolgot nézett el bizonyos embereknek és mostantól egyszerűen csak jól akarja érezni magát.

Tomán Szabina és Panyik Anita a Konyhafőnök legkínosabb pillanatairól is mesélt

Szabina úgy érezte a kiesése után, mintha a fél karját veszítette volna el, annyira hozzánőtt A séfek csatája. Dr. Panyik Anita még versenyben van, de szemét takargatva idézte fel, hogy meghámozta a méregdrága szarvasgombát.

Így vásárolj biztonságosan az interneten!

Egyre nagyobb teret hódít az online vásárlás, de honnan tudjuk, hogy az az áruház, ahonnan rendelünk, nem fog minket átverni vagy visszaélni a bankkártyánk adataival? Erre válaszolt Kulcsár Róbert, a ShopRenter vezető tanácsadója.

Ma melegebb van az Antarktiszon, mint nálunk

A Déli-sark Expedíció menedzsere Szalay Balázs és szakértője, Pintér László a Reggeliben mesélt arról, milyen kemény kiképzésen esett át Rakonczay Gábor.

Vágó Piros búcsút mondott a rádiónak, de a szereplésnek nem

Az egykori rádiós egy gasztronómiai témájú videoblogban találta meg a számítását, amit nagyon élvez és több év tapasztalatát tudja benne hasznosítani.

Zé megkóstoltatta Király Petiékkel a főztjüket

A keserű uborka nem várt reakciókat hozott ki a zsűriből, sőt még Királys Petiből is, aki fogta magát és kidobta a kukába a zöldséget.

Wossala Rozina visszatért és nem kímélte a versenyzőket

Rozina újra viszsajött, hogy segítse a zsűri munkáját, és persze azért is, hogy legyen egy kis erősítése Fördős Zének.

Sárközi Ákos eldugta Mariannék ételét a zsűri elől?

Ha valami nem sikerült jól, a séfek inkább eldugják egymás elől? Rácz Jenő ezzel vádolta meg Sárközi Ákost.

Egykori zsűritagok segítik a Konyhafőnök VIP ítészeit!

A héten eldől, kik juthatnak be a gasztro reality döntőjébe, a legjobb hat közé. Fördős Zé és a két séf mellé éppen emiatt vendégek érkeznek, hogy segítsenek a nehéz döntésben.

Zé: „Rohadtul nincs kedvem megkóstolni a halat!”

Zé próbálta rávenni magát, hogy megkóstolja Kovács Dóri előételét, amikor azonban felvágta a halakat, majdnem rosszul lett...

Kabát Peti mindenkit meglepett a kóstoláson!

Káosz volt a pultján, elvágta az ujjén és mégis mindennel elkészült. A versenyző olyan értékeléseket kapott, amilyeneket még soha.

Rozina: „Rami, ezt rákenhetjük Noéra!”

Rozina a kóstoláson kíváncsi volt, vajon mi is lehetett az igazi oka, hogy Rami, egy számára teljesen ismeretlen alapanyagot választott... bejött a tippje.

Wossala Rozina visszatért a zsűribe!

A háromfős zsűribe egy vendég érkezett: Rozina a séfekkel és Zével közösen értékelte a versenyzők elő- és főételeit.

Ezen a héten minden nap érkezik egy negyedik zsűritag

A Konyhafőnök VIP - A séfek csatájában most már elkél egy kis segítség, így a zsűri a héten minden nap más taggal bővül. Hogy ki mikor érkezik a konyhába, az egyelőre maradjon titok, de annyit elárulhatunk: a vendég zsűrik csakis az ételekre koncentrálnak majd, így csak a legjobbak juthatnak közelebb a következő célhoz, a séfkabáthoz.
Extra Konyhafőnök videóért kattintson ide.

VENDÉG ZSŰRIK: minden nap érkezik egy negyedik zsűritag

Hogy ki mikor érkezik a konyhába, az egyelőre maradjon titok, de annyit elárulhatunk: a vendég zsűrik csakis az ételekre koncentrálnak majd, így csak a legjobbak juthatnak közelebb a következő célhoz, a séfkabáthoz. 

Fördős Zé & Wossala Rozina: „Lenyomjuk a két séfet!”

A középdöntő második hetén mindennap egy vendégzsűri csatlakozik az ítészekhez. Először Rozina kóstol bele a feladatba, de nem marad magára: Zé felkészítette, mire is számíthat a két séftől.

Kitört a háború a celebek között!

Egy évvel ezelőtt félidejéhez érkezett a Celeb vagyok, ments ki innen! Valakinek el kellett hagynia a dzsungelt, ahol egyre élesedett a küzdelem. Addig nagy volt a szeretet és az összetartás a táborban, de bátran kijelenthettük: ennek vége.

Wossala Rozina átvállalta a Mikulás szerepét a gyermekkórházakban

Közel ötvenen húztak Mikulás sapkát december 5-én este, köztük Rozinával, hogy a beteg gyerekeknek szebb legyen a reggele.

500 Ft-os kínai hegedűn kezdett a Csík Zenekar alapítója

Az 1988-ban alkult, 7 tagú zenekar a jubileum jegyében felvidéki koncertsorozatra készül és lesz kettő budapesti nagykoncert is. A felkészülésről Csík János és Szabó Attila meséltek nekünk a Reggeliben.

Ciki ajándékokat darált Holdampf Linda

Ajándékoznál szeretteidnek szakálldíszt vagy karácsonyi égősoros leggingset? Linda szerint semmiképp se tedd, de nem csak borzalmas ötleteket talált mára, amik egyenesen a Darálóba mentek, hanem klassz ajándékokat is.

Egy étterem ingyen ételt ad, ha beszélgetünk a gyerekkel

Az életünk minden szegletébe beférkőztek a képernyők, ami nemcsak a gyerekekre, a felnőttekre is rossz hatással lehet, ha nem tesszük félre őket, amikor csak lehet. Egy étterem most motiválni szeretné a szülőket, hogy a gyerek ne a tabletet bámulja, ha vacsoráznak.

Ilyen a rossz gyerek az igazi Mikulás szerint

A lappföldi Joulopukki elmondta, mit is jelent pontosan, hogy valaki jó vagy rossz a Mikulás szemében?

Iszak Eszti saját csatornáján mutatja be a furcsaságokat

A modell és műsorvezető régóta szeretett volna egy saját vlogot, de nem saját magáról fog beszélni benne, inkább szórakoztatva mutat be érdekességeket az internetezőknek.

Survivor Alexandrát lassítás nélkül ütötték el

A Survivor játékosa zöld lámpánál, zebrán ment át, amikor jobb oldalról beleszaladt egy autó. Az ütést a táskája tompította, de így is megsérült.

Juhász Anna már az interneten is népszerűsíti az irodalmat

Juhász Ferenc, a Nemzet Művésze, Kossuth- és József Attila-díjas költő lánya olyan emberek között nőtt fel, mint Spiró György, Csányi Vilmos vagy Esterházy Péter. Irodalmi esteket tart, és Pura Poesia címmel már online is igyekszik megszerettetni a könyveket az emberekkel.

Szabó Simon hetekre elnémult


szerző:
2018.12.06. 08:08
Szabó Simon hetekre elnémult

A színészt azelőtt utasította 3-4 nap fekvésre az orvos, amikor épp költözni készültek. Előadást szerencsére nem kellett lemondania, de több fontos próbáról is hiányzott.

Rozina futva vitte az ajándékokat a beteg gyerekeknek

A gyerekkórházak voltak a célállomásai a jótékonysági futásnak, amin a Reggeli műsorvezetője, Wossala Rozina is részt vett.

Wossala Rozina eloszlatja a konzerv zöldségek körüli tévhiteket

Valószínűleg Önöknek sem a frissesség ugrik be először, ha konzerv zöldségről esik szó. Pedig a modern technológiáknak köszönhetően ezek az alapanyagok már egyáltalán nem tartalmaznak tartósítószert, sőt csak egy nap telik el a szüretelésük, és a dobozolás között. Hogy milyen tévhitek keringenek még ezzel kapcsolatban, és mennyire praktikusak, azt a Reggeli háziasszonya, Wossala Rozina meséli el.

Szilágyi Áron vadászpilótának készült?

Elindult a sportszezon, a kardvívó pedig kőkeményen edz a közelgő megmérettetésekre. De vajon hogyan jött a sport az életébe?

Ciki vagy menő a 80-as évek divatja?

A nagyon furcsa ruhák, az élénk színek és a rendkívül fényes smink ideje volt ez. Azonban ami régi, az nem feltétlenül ódivatú!

Gergely Robi:

Gondoltátok volna, hogy az énekes és Malek Andi mennyire jó barátok? Talán anno több is volt közöttük...?

Opitz Barbi karácsonyi lázban ég


szerző:
2018.11.29. 08:32
Opitz Barbi karácsonyi lázban ég

A 2016-os X-Faktor nyertese szintén részt vett az Ökumenikus Segélyszervezet kampányában, és nem is tagadja, mennyire várja már az ünnepeket. 

 

Wolf Kati:

Az Ökumenikus Segélyszervezet évente családok tízezreinek nyújt kézzelfogható segítséget. November 17-én magyar hírességek fogtak össze azzal a céllal, hogy egy délelőtt alatt elkészítsenek 1353 db mézeskalács szívet.

Ismerd meg Malek Andrea kislányát, Lénát!

Az énekesnő kislányával, Lencsivel érkezett a stúdióba, ahol elárulták: a zene a családjukban is fontos szempont.

A zene gyógyító ereje


szerző:
2018.11.29. 07:41
A zene gyógyító ereje

Jáger Bandi már két éve dolgozik együtt Malek Andival, és ezúttal is egy közös koncertre készülnek. Sőt, olyan dalokat írnak, ami valóban lélekből jön, és akár orvosság is lehet a fájdalomra.

Mit gondol Nádai Anikó és Puskás Peti a VV9 versenyzőiről? Most kiderül!

A ValóVilág 9 műsorvezetői a Reggeliben meséltek arról, mit gondolnak az idei csapatról, a motivációikról, és... az értelmi képességeikről!

Idén is MikulásGyár!


szerző:
2018.11.28. 08:37
Idén is MikulásGyár!

14. alkalommal tárja ki kapuit az ajándékozók előtt a MikulásGyár! A jótékonysági akció központi helyszíne idén a Millenárison lesz, ahol a szervezők számos ünnepi programmal várják az adományozókat.

Nemcsák Károlyt a budapesti Backstreet Boys koncertre!

Nemcsák Károly beavatott minket a Backstreet Boys-nóta szavalás kulisszatitkaiba és körülményeibe!

Ünnepi kutyakölcsönzés?!


szerző:
2018.11.28. 08:21
Ünnepi kutyakölcsönzés?!

Korom Gábor, a Tükör módszer alapítója egy új lehetőségről mesélt nekünk!

A The Carbonfools új klipjében minden benne van, amit tudni akarsz a szexről!

A The Carbonfools elhozta hozzánk legújabb klipjét, amit a Hunger című dalukhoz készítettek - utána pedig azt is elárulták, hogy az alapötletet Woody Allen filmjéből vették!

Fogadd örökbe Mogyit, a világ legnyugisabb kutyusát!

Ahogy a nézők már megszokhatták, a Heti szőrös blokkunkkal igyekszünk segíteni a gazdátlan kutyusunkon. Jöjjön most egy újabb kis árva: Mogyi!

Görgényi Fruzsi nem akármilyen vlogot indít!

Görgényi Fruzsi, a Barátok közt gyönyörű színésznője úgy döntött, vlogolásba kezd - igen ám, de annak csak úgy van értelme, ha szól is valamiről. Fruzsi remek témát talált!

Ezt látnod kell: csütörtökön Random Shooting Day kiállítás!

A legnehezebb, mikor valaki el akar indulni egy úton, az a megfelelő csapat megtalálása és leszervezése. Többek között ezen is szeretett volna változtatni az a csoportosulás, amiben stylistok, fodrászok, fotósok segítenek egymáson. Ha pedig ezekből a képekből egy kiállítás keretein belül jó célt is szolgálnak, akkor már elmondhatják, hogy sikeres volt a projekt! A Random Shooting Days ötletgazdájával, Kockával beszélgettünk!

Az anyaságról őszintén


szerző:
2018.11.23. 09:22
Az anyaságról őszintén

Az Anyád kínja egy szórakoztató színdarab nőkről, akik kellő humorral és öniróniával mesélnek a csodálatos anyaság kevésbé varázslatos élményeiről. Haumann Petra és Kisfalvi Krisztina beavatták a nézőket az előadás kulisszatitkaiba is. 

 

Boldog születésnapot, Nagy Alex!


szerző:
2018.11.23. 08:35
Boldog születésnapot, Nagy Alex!

A Barátok közt színésznője éppen ma ünnepli 35. életévét. Vajon hogyan képzelte el magát gyerekként ennyi idősen?

Dallamtapadás: Ivan & The Parazol - Nr. 1003

A zenekar tagjai egészen Los Angelesig utaztak, hogy jövő tavasszal megjelenő Exotic Post Traumatic című albumukat rögzítsék. A Nr. 1003 című dal pontosan erről az utazásról szól. Vitáris Iván és Balla Máté részletesebben is meséltek a közelgő albumról. 

Rozina is csatlakozott a Mikulás futáshoz

A 21 Nő az egészségügyért alapítvány és az AKUT szakasz kommunikációs közösség December 5-én jótékonysági futással fejezi ki szimpátiáját mindazokkal a betegekkel és az egészségügyi szakdolgozókkal, orvosokkal, akik ezt az éjszakát kórházban töltik. Most a Reggeli házigazdája is úgy döntött, hogy részt vesz a kezdeményezésen. 

Minden, amit a Black Friday-ről tudnod kell!

A fekete péntek a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, amely ott néhány évtizede a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete. Györke Ádám, marketing igazgató most alaposabban is kivesézte a Magyarországon is kialakuló hagyományt.  

 

Czutor Zoli mexikói élményeiről mesélt

A Belmondo frontembere nemrég tért haza Amerikából, ahol egy zenei konferencián vett részt, immár ötödik alkalommal. Vajon hogy érezte magát?

Szakácskönyvet írt Lakatos Márk


szerző:
2018.11.15. 09:35
Szakácskönyvet írt Lakatos Márk

Tegnap tartották a Márk konyhája bemutatóját, a rendezvényen Papp Gergő is jelen volt. A könyv 60 stílusos receptet tartalmaz, az ételek ideálisak partyra, randira, vagy épp mozizáshoz, de exkluzív fogásokat is találunk benne.

Kutyás szetteket ajánlott vagy darált le Holdampf Linda

A mai Reggeliben több figyelmet szenteltünk a házi kedvenceknek, ennek apropóján stylistunk válogatott a rossz és a mutatós kutyaruhák között.

Hogyan tartsuk kordában a kutya ösztöneit?

Az Ü9-es vizsga kutyáknak az ügyességről, engedelmességről szól, amit nagyon fontos kialakítani a házi kedvenceknél akkor is, ha nem akarjuk vizsgáztatni. A tulajdonosnak felelőssége van, erről beszéltünk bővebben Korom Gáborral és Bosánszky Gáborral, aki magával hozta Morpheust és bemutatót is tartottak.

Az év családbarát vállalkozását keresi a Három Királyfi mozgalom

A gyermekvállalást szeretné támogatni a mozgalom, a kezdeményezés mellé állt Kiss Gergő, olimpiai bajnok vízilabdázó. Egyre többen akarnak olyan cégeknél dolgozni, akik megkapták a családbarát vállalat minősítést.

Szabó Zsófi beavatta a nézőket az X-Faktor új szabályaiba

Az X-Stage műsorvezetője elmesélte, már az élő show-ban is fontos szerep fog jutni a Táborban használt székeknek. A nézők pedig adás közben is beleszólhatnak a műsor alakulásába.

Csemer Bogi végignézte, ahogy széttépik a kutyáját

Az énekesnő sokkoló története kapcsán arról beszélgettünk a Reggeliben, hogyan lehet megelőzni a kutyatámadásokat és mit lehet tenni, ha az egyik állat mégis nekiront egy másiknak?

Pribelszki Norbi nem készült fel a nevelésre

Norbit a Barátok közt színészeként ismerte meg az ország, rendszeresen játszik színházban és nemrég egy zenekart is alapított, ami régi álma volt. Már állandó társa is van, egy kistestű, karakán kutyus, Brúnó.

Csepregi Éva 3 órán át táncoltatta a közönséget

A Neoton zenekar az elmúlt 4 évtizedben rengeteg változáson ment keresztül, de a sikerük mindig stabil volt. Ezt bizonyítja az is, hogy október 13-án teltházas koncertet adtak az Arénában. 

Most először van make-up világbajnoka Magyarországnak

Dominique Roberts hordható esküvői smink kategóriában nyert Párizsban, a világbajnokságon. Több, mint 30 versenyző ellen indult, orosz és ukrán művészek segítségével képezte magát 4 évig, intenzíven fél éven át készült a versenyre.

Hajnal Jani Ausztráliában és Új-Zélandon turnézott

Hajnal Janit egy ország ismerte és szerette meg a Barátok köztben, de már Ausztráliában és Új-Zélandon is ismerik a nevét, mivel most tért haza egy nagyszabású turnéról, ahol Radics Gigi is fellépett!

 

Dávidnak a személyisége is megváltozott a Survivor alatt

A Survivor győztese céllal érkezett A túlélők viadalába, végig az lebegett a szeme előtt, hogy első akar lenni. Ugyanakkor annyi fordulat és kiszámíthatatlanság volt a játékban, hogy ő sem tudta, mi lesz a vége.

Sárközi vs. Rácz, ma este indul A séfek csatája!

Fördős Zé továbbra is meghatározó arca A Konyhafőnök VIP-nek, de az új évad a két Michelin-csillagos séf, Sárközi Ákos és Rácz Jenő versengéséről szól majd. A Reggelibe együtt érkeztek és meséltek a ma este kezdődő gasztro reality újításairól.

Mit tanult Hajdu Steve Sárközi Ákostól?

A színész hamarosan újra látható a színes, látványos Álomutazó című darabban. Közelgő bemutatója mellett mesélt arról is, mi mindennel gazdagodott a tudása, amikor szerepelt A Konyhafőnök VIP-ben.

Wossala Rozina édesanyjával indult tetováltatni!

A Reggeli műsorvezetője nagyon szoros kapcsolatot ápol színésznő édesanyjával. Rengeteg mindent próbáltak már ki együtt, most pedig úgy tűnik, extrém közös programot választottak.

Palya Bea kiénekli magából válását

Az énekesnő az elmúlt időszak fájdalmát, küzdelmeit, útkeresését zenéjén keresztül fejezi ki - a Két Ház című dal klippremierje után erről is beszélgettünk vele.

Holdampf Linda halloweeni jelmezeket darál!

Ha már itt a Halloween, nézzük meg milyen jelmezekben érdemes elindulni csokikat kérni, és mi az, amit mindenképpen kerüljünk el!

Tanulj Geszti Pétertől!


szerző:
2018.10.31. 08:40
Tanulj Geszti Pétertől!

Geszti Péter különleges dologba fogott, idén másodszor tart szemináriumot: a marketing területen szerzett tapasztalatait adja át az érdeklődőknek. A részletekről ő mesélt nekünk!

Így készül a Halloweenre az MDC!


szerző:
2018.10.31. 08:16
Így készül a Halloweenre az MDC!

Nemcsak a Reggeli műsorvezetői veszik ilyen komolyan a Halloweent, hanem az MDC tagjai is, akik minden évben beöltöznek és rémisztőbbnél rémisztőbb maszkokat viselnek!

Survivor Emese: „Életem egyik legjobb hat hete volt”

Emese később kezdte meg a játékot, mint a többi szigetlakó, ami nem vált hasznára - a részletekről ő mesélt nekünk!

Önmegvalósítás férfi sminkesként?

Fiatal kora ellenére több évtizede a szakmában alkotó, profi sminkeseket is lepipál kreációival, amiket rendszeresen meg is mutat az interneten. Missziója, hogy arra inspirálja az embereket, hogy merjenek önmaguk lenni. Vendégünk Mészáros Csaba!

Boldog születésnapot, Pataki Zita!

Zita sütni-főzni érkezett hozzánk, de mivel holnap ünnepli születésnapját, ezért meglepetés-köszöntésben részesítettük az időjóst, aki egyáltalán nem szégyelli korát, sőt!

Bepoloskázták a Reggeli stúdióját!

Azt gondoltuk, hogy az aug. 16-i adásénál nem lesz szürreálisabb kezdés a Reggeli történetében - erre tessék!

Újabb világhírű magyar siker!


szerző:
2018.10.30. 09:07
Újabb világhírű magyar siker!

Vannak olyan babák, akiket nem tudnak anyatejjel táplálni, ilyenkor csak a tápszer lehet alternatíva. Egy magyar kutatónak sikerült először kidolgoznia azt a technológiát, amellyel a tápszerek immunvédelmükben is egyre jobban hasonlítanak majd az anyatejre!

Mivel kössük le a gyerekeket a szünetben?

Hogyan kössük le a gyerekeket a szünetben és hogyan ünnepeljük, vagy egyáltalán tartsuk meg a Halloweent? Erről beszélgetünk a kétgyermekes édesanyával, Sándor Orsi műsorvezetővel!

Sárközi Ákos apaként segíti majd a versenyzőit

November 12-én indul a Konyhafőnök VIP-A séfek csatája. Fördős Zé után Sárközi Ákos is mesélt a gasztro reality legújabb évadáról, ahol az eddigiekkel ellentétben végre nem kell távolságot tartaniuk a versenyzőiktől.

Születése óta vak - Autót, motort és tankot is vezet!

Karvai Sándor születése óta vak, ennek ellenére élvezi az életet, sőt vakon vezet motort, autót, biciklit, buszt, jetskit, gokartot, tankot, elektromos autót, quadot!

Anger Zsolt egy új magyar horrorfilmben fog szerepelni!

Színház, film, televízió, konyha - bármiről is legyen szó, Anger Zsolt megoldja. Nemsokára pedig egy új magyar horrofilmben is láthatjuk majd!

Janklovics Péter biztosra ment a nősüléssel

„Anyádat hívd, ne a 112-t!” Ezt a címet adta a rendőrség egy nagyon fontos kampánynak, amit Janklovics Péterrel népszerűsítenek. A humorista a témával összefüggésben a döntéshozás fontosságáról is beszélt.

Homonnay Zsolt visszaült az iskolapadba

A színész rendezést tanul, emellett egy nagyszabású előadásra készült, a Vörös Rébék című musical balladával tiszteleg majd Arany János emléke előtt.

A magyarok jobban féltik a vagyontárgyaikat, mint az egészségüket

Lambert Gábor, a MABISZ kommunikációs vezetője arról beszélt a Reggeliben, hogy fel kellene hívni az emberek figyelmét a kockázati biztosítások fontosságára. Mindössze az emberek ötöde van biztosítva váratlan eseményekre.

Hogyan ne legyen túlzottan ragaszkodó a kutyánk?

Korom Gábor, a Tükör-módszer megalkotója a kutya kötődésének kialakításáról beszélt, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy bárhová magunkkal vihessük a kedvencünket.

Boggie érzelmes klipben mutatta be nehéz gyerekkorát

Wossala Rozina és Papp Gergő nehezen jutott szóhoz a klip vetítése után. Az énekesnő szeretne reményt adni a nehéz helyzetben lévő gyerekeknek, hogy higgyék el, ők is ki tudnak törni.

Fecsó bosszúja a rossz helyen parkoló pizzafutárnak

Vasvári Vivi nemrég töltötte be a 28-at. A buli jól sikerült, de hajnalban egy futárkocsi akadályozta őket a hazajutásban. Fecsó bepipult és körbepisilte az autót. 

Nagy Alexből revükirálynő vált egy estére

A Szenzációs Négyes versenyzője csak annyit szeretett volna, ha Alföldi Róbert nem ad kevesebbet 5 pontnál. Nem számított az elismerésre, főleg, hogy nem szokott énekelni.

Az újraélesztés megtanulására buzdít az OMSZ

Évente 6-7000 keringésleállás közterületen történik, az idő pedig nagyon fontos, így életet menthetnek azok a járókelők, akik tudnak segítséget nyújtani, amíg a mentő kiérkezik.

Mozifilmben szerepel A mi kis falunk Tecája

Izgalmas forgatáson van túl Bata Éva, aki az olasz siker, a Teljesen idegenek alapján készült B.Ú.É.K. című magyar filmben vállalt szerepet.

Széles Tamás dubstep és rap zenébe csomagolta Júdás történetét

A legendás Horvai-Kapás osztály egykori növendéke izgalmas átdolgozást készít a híres bibliai történetből. Az előadás lakásszínházban lesz.

Még keresi az igazit a Barátok közt színésznője

Mezei Léda nem tartja magát karrieristának, egyedül él egy kislakásban és igyekszik annyi feladatot elvállalni, amennyi az idejébe belefér. Nem érti, miért bélyegzik máris karrieristának azt, aki szereti a munkáját.

Ezzel fogta meg Görgényi Fruzsina Vastag Csabát

A Barátok közt színésznője kirobbanó energiával és előre készített étellel érkezett a Reggelibe. Elmesélte, milyen volt a találkozása édesapjával több év szünet után, és 2 és fél éve tartó párkapcsolatáról is szó esett.

Daráló: így ne öltözzünk fel futáshoz!

Holdampf Linda, stylist megmutatta, mi a helyes viselet, ha valaki kocogni indul és mit ne vegyen fel inkább, ha kímélni akarja a szemeket.

Papp Gergő maratonra edzett a Reggeli stúdiójában

A szombati jótékonysági futás apropóján a Reggeli műsorvezetője futópadra pattant, hogy javítson az erőnlétén a verseny előtt.

Döbbenetes fotó a folyón szállított szeméthalomról

A World Press kiállításon látható kép címe: Műanyag szemét tart New Yorkban Bronxból a brooklyn-i hulladék-feldolgozóba. Geszti Péterrel és Wolf Katival beszélgettünk róla.

Wolf Kati életének legizgalmasabb időszaka volt az X-Faktor

A tehetségkutató első évadában szereplő énekesnő a műsor félidejében esett ki, mégis ő vette a legjobb startot a zeneiparban. Elsőként jött ki saját dallal, Eurovíziós szereplésének pedig máig tart az utóélete.

Geszti Péter filmproducerként is kipróbálja magát

Az egykori X-Faktor mentor a B.Ú.É.K. című magyar mozin dolgozik, mely az olasz világsiker, a Teljesen idegenek történetén alapul. A B.Ú.É.K.-ban szerepel Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska és Elek Ferenc is. 

Földes Eszter kisfia már most világutazó

A színésznő nyár elején adott életet kisfiának, Álmos Fülöpnek, és a kiscsalád már szeptemberben útnak indult. Emellett Eszter naptára új bemutatókkal és filmekkel is tele van.

Innen indulnak a WTCR-pilóták


szerző:
2018.10.04. 08:04
Innen indulnak a WTCR-pilóták

A Kínában versenyző Nagy Norbi és Szabó Zsolt megmutatta a Reggeli nézőinek csapatuk boxát.

Náray Erika formába lendült a Menopauza próbái alatt

A színésznő a Tallós Rita rendezésében készült, tabudöntögető darab kulisszatitkairól beszélt a Reggeliben.

Hajdu Steve népszerűsítené a golfot

A Szenzációs Négyes sztárja nagy rajongója a sportnak, de arról is beszélt, hogyan készülnek A generációk csatájának következő adására.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!