KERESÉS search-close

Wellhello

61 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Wellhello"

Sírva írta a Wellhello új dalának szövegét Fluor Tomi

A Barátom nagyon érzelmesre sikerült, olyan helyeken játszódik, ahol Fluor felnőtt és megmutatja a barátait benne, akikkel együtt élte át a legizgalmasabb kalandokat gyerekként és kamaszkorában Székesfehérváron.
 

Megtörhetetlen Fluor Tomi és Diaz barátsága, részben új klipjük is erről szól

Székesfehérváron forgatják új klipjüket a Wellhello frontemberei: Fluor és Diaz. A két előadó nem tagadja, hogy megviselték őket az elmúlt hónapok, amikor megpróbálták összeugrasztani kettejüket. Szövetségük és barátságuk azonban annyira erős, hogy már Fluor is alkarján viseli a tetoválást, amit Diaz már évekkel ezlőtt magára varratott. Az új dalról még többet itt tudhatsz meg!

BARÁTOM: új klippel lepi meg a közönséget a Wellhello!

A Wellhello egy új hangzású klippel tér vissza. A Barátom című dal, nemcsak zeneileg, de képileg is újdonság lesz, hiszen a klipforgatás idejére egy egész utcát zártak le a forgatás miatt. Ráadásul a klipben Fluor egyik 2005-ös száma is visszakacsint majd. További részletek a zenekar frontemberei árultak el a Fókusz stábjának! A teljes riportot visszanézheted: ITT!

Top 8 - Saját bevallása szerint zene nélkül nem tud létezni

Magyarország egyik legsikeresebb együttesének a tagja, zeneszerző, dalszerző és énekes. Atletizált és a kézilabdázott, egy ideje pedig igazi példakép a kondizásban.

Új bandát alapítottak a Wellhello egykori tagjai!

Tavaly hatan is kiváltak a Wellhellóból, máig tisztázatlan körülmények között. Az élet viszont nem áll meg: született egy új banda!

Interjút adtak az ex-Wellhellósok, akik Talk2night néven alapítottak új zenekart

Interjút adtak a Fókusznak a Fluor Tomival és Diazzal szakító zenészek! Októberben bombaként robbant a hír, hogy öten hagyták ott a Wellhellót, máig kibeszéletlen a konfliktus köztük és Fluor között. A botrány ugyan elült, de most azzal dobtak követ az állóvízbe, hogy az X-Faktor korábbi felfedezettjével, a ByTheWay-jel döntőig jutott Vavra Bencével máris aratnak a neten.

Band of Streets: Apuveddmeg (Wellhello)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme a Band of Streets produkciója!

Mi történik a Wellhelloban?

A Wellhello slágereit általában ismerik és szeretik az emberek, a zenekarban viszont most mégis balhé van. Pletykák fenyegetésről és egyéb vitákról…

Balhé a Wellhello-ban


szerző:
2018.10.24. 16:20
Balhé a Wellhello-ban

Napok óta húzódik az ügy, ami miatt több zenész kilépett már a Wellhello-ból, de még mindig vannak tisztázatlan részletek.

Tovább gyűrűzik a Wellhello-botrány!

Egyelőre csak a fejünket kapkodjuk az adok-kapoktól, ami a zenekar jelenlegi és egykori tagjai közt megy - vajon kinek van igaza?! 

Mit keres a Wellhello Pajkaszegen?!

A zenekar tagjai Teca kocsmájában jártak - vajon csak látogatóban voltak, vagy más cél vezérelte őket?

Kökény Attila és Koós Réka megcsikidámozták a Wellhellót

Koós Réka és Kökény Attila együtt mutatták meg, hányféle stílust is bír el az a sokat emlegetett rakpart. Csikidámtól az operán át egészen Halász Juditig kalandoztak.

Kökény Attila stíluskörútra hívta Koós Rékát

Attila kitalálta, mi lenne, ha úgy adnának elő egy dalt, hogy abba több ikonikus stílust is belecsempésznek. 40+-os csapattársa, Koós Réka először kétkedve fogadta az ötletet, végül azonban megtalálták a tökéletes dalt.

Hogyan férnek meg egymás mellett a kemény edzések és a fellépések?

Sport vagy zene? A Wellhello énekesének döntenie kellett, merre tovább? Hogyan fér meg egymás mellett az edzés és a fellépések? És mit keresett Barcelonában?

Diaz még több részletet elárul a karrierjének kezdetéről, ha ide kattintasz.

DIAZ: Nem vártam el a szüleimtől, hogy finanszírozzák az életem

A 30 éves énekes Fluor Tomival 2014-ben alapította a Wellhello zenekart. Az elnököket azóta mindenki ismeri. Az énekes korábban szoftverfejlesztő suliba járt, amit ott hagyott. Felköltözött Körmendről Budapestre szerencsét próbálni. Nem tagadja, sok helyen dolgozott abban az időben, mikor szüksége volt a pénzre.

FLUOR: „Mindegyik fesztivált másért szeretem”

Tomi szerint a fesztiválok országa vagyunk. Ha valaki májustól októberig akar bulizni, folyamatosan talál valahol fesztiválhelyszínt. Ők meg, szinte mindenhol ott lesznek…

 

Eltűnt az állami rádió zenei kínálatából a Wellhello

Fluor Tomi egy interjút megzavarva kiabálta be Soros György nevét. És bár másnap bocsánatot kért, azóta nem játsszák a dalait a Petőfi rádióban. Kerestük az MTVA sajtóosztályát, hogy van-e összefüggés a két ügy között, de nem válaszoltak. Az LMP a médiahatósághoz fordul az ügy miatt.

Wellhello: Nem olyan lány


szerző:
2018.03.23. 08:13
Wellhello: Nem olyan lány

Klippremier a Reggeliben! Négy éve jelent meg a Rakpart című számuk. Azóta a fiúk sikert sikerre halmoznak, több száz koncerttel a hátuk mögött. Fluor Tomi és Diaz most is nagy dobásra készünek. Íme vadonatúj videolklipjük!

Fluor Tomi meztelenül festeget a tengerparton?

A Wellhello tagjai egy kis időre búcsút intettek az itthoni fagyoknak, és melegebb tájak felé vették az irányt. Kíváncsi vagy, merre vitte a lábuk a zenészeket?

Ezeket fogadták meg kedvenc sztárjaink 2018-ra!

Itt az újabb év, vele együtt pedig az újabb fogadalmak, amiből a sztárok sem maradhatnak ki. Vajon kinek, mi az ígérete? Mutatjuk!

Wellhello:

Fluor Tomi nem hitt a fülének, amikor meghallotta, hogy idén is övék a legjobb zenekarnak járó gömb. Az eufórikus élményről a Wellhello zenekar mesélt nekünk!

Story Extra 2017-12-11


szerző:
2017.12.11. 15:40
Övék az év pillanata, a legjobb zenekar címe és életműdíj

A díjátadó végére már csak három kategória miatt izgulhattak a jelöltek: a legjobb zenekar, az év pillanata és az életműdíj volt hátra. Pápai Joci győzelme után a színpadon Radics Gigi énekelte el vadonatúj dalát csillogó extravagáns ruhakölteményében.

Idén ők az esélyesek a legjobb zenekarnak járó Comet gömbre

Comet újoncok, többszörös díjnyertesek és legendás ikonok is vannak a következő kategória jelöltjei között. A 2017-es Cometen ismét egy sokszínű mezőny alakult ki a legjobb zenekarok között.

Fókusz 2017-12-01


szerző:
2017.12.01. 17:20

Mennyit keresnek a magyar zenészek?


szerző:
2017.11.18. 21:00
Mennyit keresnek a magyar zenészek?

A gázsiról beszélni mindig is tabunak számított. Most azonban néhány magyar sikeres zenész elmeséli, általában mennyi a gázsijuk, és ebből körülbelül mennyit kapnak kézhez.

Wellhello


szerző:
2017.10.25. 12:00
Wellhello

Tagok: Fluor Tomi, Diaz, Bartók Máté, Kocsis Máté, Szász Csaba, Varga Gergő, Wagner Emil
Műfaj: pop
Alakulás éve: 2014
Legismertebb dalok: Odaút, Régi Szőke, #Sohavégetnemérős, apuveddmeg, Rakpart, Késő már, Retúrjegy, A város szemei
További kategóriák: Legjobb férfi előadó (Fluor Tomi)
 

2016-ban ők nyerték a legjobb zenekarnak járó díjat a Cometen!

A Kicsi Óriások visszatértek!

Martin, a Kicsi óriások második helyezettje a mai napig bánja, hogy nem ő győzedelmeskedett a műsorban, így most ismét be szeretné mutatni tehetségét. Egy Wellhello dallal készült, ráadásul ex-versenytársát, Olíviát szeretné kihívni egy dalpárbajra…

Mobil és internet nélkül sokan nem tudnának meglenni

Vajon Dukai Regina, Kovács Dóra, és a Wellhello tagjai közül kinek hiányozna legjobban az online jelenlét?

Anger Zsolt karrierje csúcsán


szerző:
2017.07.07. 18:00
Anger Zsolt karrierje csúcsán

Filmforgatásról filmforgatásra rohan, de közben mindig jut ideje egy-két jó sztorira. A népszerű színész a Story Extrának elmesélte: milyen a kapcsolata a Wellhellos fiúkkal, ki a kedvenc amerikai filmszínésze, és milyen párhuzam van közte és a világ legősibb szakmája között.

Story Extra 2017-07-04


szerző:
2017.07.04. 17:25
Fluor Tomi egy képpel mondott köszönetet rajongóinak

A Wellhello frontemberét százezren követik már közösségi oldalán, ami magyarországi léptékekben mérve nagy szó. Tomit ismerve, ez a szám még biztos lesz ennél nagyobb is.

 

Gigantikus koncerttel nyitotta a szezont a Wellhello

Elképesztő színpadi show-val nyitotta meg a Wellhello a nyarat. Akciófilmes menekülés, veszélyes trükkök, és tomboló közönség. Na de ki az a Hentes-vezér? Fluor Tomiék beavatják Önöket!

Mi a Wellhello sikerének a titka? Mutatjuk!

10 ezer ember kiabálja bele a budapesti éjszakába, hogy hány szerelmet bír még a rakpart, és hogy apu vedd meg nekem a várost! A Wellhello-őrület, azaz Flour Tomi és Diaz duó kevesebb, mint egy év alatt megfertőzte az országot. A Fókusz a teltházas koncertjükön kereste a magyarázatot a gyors sikerre, pontosan két évvel ezelőtt, ezen a napon!

EXKLUZÍV: Wellhello klippremier!


szerző:
2017.05.26. 08:16
EXKLUZÍV: Wellhello klippremier!

Nézzétek meg a zenekar legújabb klipjét, elsőként a Reggeliben!

Próba közben csaptunk le Diazra

A Wellhello egyik frontemberét leptük meg váratlanul próba közben. Diazék javában a tavaszi-nyári turnéjukra gyakorolnak. az énekes még a Wellhello zenészeit is bemutatta a Story Extrának. Mondjuk volt olyan kérdés, amire többiek jobban tudták a választ. Diazt ráadásul szinte még kérdezni sem kellett, hiszen született showman. Váratlanul-vágatlanul a Wellhello próbáján.

 

Story Extra 2017-04-27


szerző:
2017.04.27. 16:55

Ez ám a mutatvány!


szerző:
2017.04.26. 17:25
Ez ám a mutatvány!

Ha egy előadóművész jól játszik egy hangszeren, általában nem lepődünk meg. Fluor Tomiról mégsem gondoltuk volna, hogy ilyen jól tud zongorázni. Játszottam egy rövidet a srácoknak!  - írta Instagram-videója mellé, amelyben széles mosollyal püföli a billentyűket.

Miamiban lazulgat!


szerző:
2017.01.20. 17:25
Miamiban lazulgat!

Fluor Tominak az elmúlt két év a Wellhelloval elképesztően sűrű volt. Tomi nem panaszkodik, de ráfért a pihenés: pár napja az Egyesült Államokba utazott, jelenleg a keleti parton töltődik fel: Miami utcáin pedig legjobban a művészi graffitik varázsolták el eddig.

Fluor Tomi Miamiban flashelget!


szerző:
2017.01.17. 14:42
Fluor Tomi Miamiban flashelget!

Amíg itthon repkednek a mínuszok, a Wellhello frontembere, Fluor Tomi Floridában piheni ki fáradalmait.

Szilveszteri üzenetek sztárjainktól!

Hírességeink az év utolsó napján rajongóikról sem feledkeztek meg, sőt azt is megmutatták, hogyan töltötték az ünnepi órákat. Összegyűjtöttünk néhányat a legkülönlegesebb videókból!

Extra produkció: Rapülők vs. Wellhello (mashup)

Az X-Faktor hatodik élő show-jának extra fellépője a Rapülők és a Wellhello volt! Nézd meg a párbajprodukciót!

ELNÖKI SHOW: A Rapülők és a Wellhello közösen az X-Faktor színpadán

Geszti Péter  – több évnyi mentorkodás és két győzelem után- , most szombaton először lép vendégművészként az X-Faktor színpadára. A Rapülőkkel és a Wellhellóval azt ígérik, hogy egy igazán elnöki show-ra számíthatunk.De hogy jön a képbe a Mikulás?

Fergeteges koncerttel tér vissza a Rapülők!

Mikulásos baseball sapka, puttony és feldíszített autó – így készültek a Rapülők tagjai, hogy kedd este meglepjék a pesti belváros járókelőit, úgy, hogy a vállalkozó kedvűeket elviszik egy körre és meg is ajándékozzák őket.

Fluor Tomi:

A 2016-os év legjobb zenekara a Wellhello lett a Cometen! Diaz és Fluor a sikerük titkáról meséltek kameránknak.

A díjesőn túl - lessen be velünk a Comet kulisszái mögé!

Az egyik legizgalmasabb kategória a színészeké volt. Stohl Andrásék nagyon komolyan vették az elismerést. Ahogy sokan várták a két titkos díjat: az év legszebb pillanatát, és az életmű elismerést. Nézzük, kik nyertek még!

Vitó Zsombor izgalmas kérdésekkel bombázta a Wellhellót

A Comet díjátadó egyik tudósítója, Vitó Zsombor a Wellhello két frontemberével, Fluor Tomival és Diazzal készített interjút, amiből többek között az is kiderül, hogy mivel foglalkoznának a srácok, ha nem zenélnének.

Nézd meg a Comet-jelölt klipeket!


szerző:
2016.11.14. 17:30
Nézd meg a Comet-jelölt klipeket!

Most egy cikkben megnézheted mind az öt videót, ami esélyes a november 25-én átadásra kerülő Comet-díjra a legjobb klip kategóriában!

Kiderült, hogy kik lesznek a Comet idei fellépői!

A 2016-os Comet gálát november 25-én, a Millenáris Parkban rendezi az RTL Magyarország és a Viacom. Az idei jelöltek névsora már publikus, az RTL Klub Fókusz című műsorában pedig az is kiderült, hogy kik lesznek a díjátadó sztárfellépői.

Ilyen zenéket hallgat Fluor Tomi


szerző:
2016.10.22. 10:00
Ilyen zenéket hallgat Fluor Tomi

Fluor Tomi eddig csak szóló előadóként volt jelölve a Cometen, ezúttal azonban zenekarával esélyesek a díjra, ráadásul két kategóriában is! Utánajártunk, hogy milyen zenéket szokott hallgatni a Wellhello frontembere!

Fluor és Diaz megválasztotta az év Wellhello-lányát!

Múlthéten rendhagyó esemény történt egy dunai hajón: megválasztották az első Wellhello-lányt. Hogy mivel jár ez a megtisztelő titulus, hogyan zajlott a kiválasztás, és ki lett az a szerencsés, aki mindent vitt, azt maguk a Wellhello fiúk: Fluor és Diaz mesélték el nekünk. A nap zárásaként pedig még egy fergeteges koncertet is tartottak.

A Wellhello B terve


szerző:
2016.09.27. 17:25
A Wellhello B terve

A Wellhello neve két kategóriában is felkerült a 2016-os Comet gála jelöltlistájára. Fluor Tomi és Diaz pályája másképp indult, de mára már Magyarország egyik legtöbbet foglalkoztatott és legismertebb zenei formációját alkotják. A fiúk egy fotózás szünetében nyíltak meg a Story Extrának, és azt is elárulták, hogy mi a tervük arra az esetre, ha esetleg egyszer hanyatlani kezdene a hatalmas sikerük.

Wellhello


szerző:
2016.09.12. 18:46
Wellhello

Zenekar neve: Wellhello
Tagok: Fluor Tomi, Diaz, Bartók Máté, Kocsis Máté, Szász Csaba, Varga Gergő, Wagner Emil
Műfaj: pop
Alakulás éve: 2014
Legismertebb dalok: apuveddmeg, Rakpart, Késő már, Retúrjegy, A város szemei, Sokszor volt már így, Oldalzseb
Kategória: Legjobb zenekar, Legjobb klip

Wellhello x Halott Pénz - Emlékszem, Sopronban

Előadó: Wellhello x Halott Pénz
Dal címe: Emlékszem, Sopronban
Zene: Csöndör László "Diaz"
Szöveg: Karácson Tamás "Fluor", Marsalkó Dávid
Rendező: Derzsy András "Mr. Brain"
Videoklip: blind & studio-x
360°video: Szabó Péter
YouTube megtekintések száma: 13 749 508
Kategória: Legjobb klip, Legjobb zenekar

Mi történik? Újabb sztárpár szakított!

Furcsa dolog söpör végig a hazai zenészvilágon, ugyanis sorra szakítanak kedvenceink párjaikkal, nemcsak Ganxsta Zolee és Dobrády Ákos vált egyedülállóvá a nyár távoztával, de a népszerű zenekar frontembere is a szinglik táborát erősíti mostantól.

Újabb zenész szakított!


szerző:
2016.08.23. 18:00
Újabb zenész szakított!

Fluor Tomi és párja, Lotti útjai is szétváltak. A Wellhello énekese egy napilapnak elmondta: karrierje állt kettejük közé. A koncertek, a sok utazás miatt kevés időt tölthettek együtt, ezért döntöttek a szakítás mellett, bár a mai napig jóban vannak. Tegnap Dobrády Ákos és Iszak Eszter szétválására derült fény.

Fluor Tomi: „Én amiben hiszek, az a munka!”

A generációk újra összekacsintottak a vasárnapi Portréban: Barabás Évi hazánk egyik legnépszerűbb előadójával, Karácson Tamással - ismertebb nevén Fluor Tomival - beszélgetett sikerről, pénzről, családról, és persze a Wellhello töretlen sikeréről.

Fesztiválozó hírességekkel futottunk össze a VOLT-on

Az első napok koncertélményei után tovább forog a gépezet. A fesztiválozók között felbukkantak ismert arcok is, akik mellett nem mehettünk el szó nélkül. Helyzetjelentés Sopronból Bye Alexszel, Nagy Feróval, Puskás Petivel, a Wellhellóval és Kis Grófóval.

Fluor Tomiék hatalmas elismerést kaptak a VOLT-on

Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara, a Wellhello olyan elnöki oklevelet zsebelt be, amilyet korábban még nem soha.

A Wellhello újabb elnöki elismerést kapott

Valószínűleg nincs az országban olyan ember, aki ne ismerné a Wellhello-t, azaz Fluort és Diazt. A srácok hamar beletanultak az elnökösdibe, és ezt a szakmai zsűri sem hagyta szó nélkül.

Hajnóczy Soma 31 slágert rejtett el egy pakli kártyában

A Showder Klubban is feltűnt Hajnóczy Soma, kétszeres bűvész világbajnok bemutatja, hány magyar sláger fér bele egy csomag kártyába. De vajon hogyan csinálta?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való