KERESÉS search-close

Voks

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Voks"

Vasárnap voksol Görögország


szerző:
2015.07.04. 18:30
Vasárnap voksol Görögország

Alig 12 óra múlva kezdődik a népszavazás Görögországban arról, hogy a kabinet elfogadja-e az ország hitelezőinek ajánlatát vagy sem. A dolog szépséghibája, hogy az EU visszavonta az ajánlatát, így már értelme sincs a voksolásnak.

Az időközi választás fő témája; a tapolcai kórház

Aktív osztályait 2012-ben zárták be, a Fidesz kormány és a fideszes városvezetés idején. Most szinte minden jelölt kampányának ez a fő témája.

Tapolca: a kórház ügyével kampányolnak

Már csak négy nap, és eldől a tapolcai országgyűlési mandátum sorsa. Lasztovicza Jenő kereszténydemokrata képviselő halála miatt tartanak időközi voksolást. 22 jelöltet regisztráltak a választásra. A helyi kampány fő témájává a 2012-ben részben bezárt tapolcai kórház vált. A választás tétje, hogy a Fidesz meg tudja-e őrizni a mandátumát, a baloldal sikerszériája folytatódik, vagy a Jobbik megszerzi első egyéni országgyűlési mandátumát.

Meglepetést hozott az újraszámolás

A nevető harmadik – meglepő eredményt hozott az újraszámlálást Látrányban. Az önkormányzati választás eredményét egyetlen voks különbség miatt fellebbezte meg az egyik jelölt, ám végül sem ő, sem az eredeti nyertes nem juthat a testületbe.

Házon kívül 14-04-09


szerző:
2014.04.09. 23:50
Házon kívül 14-04-09

Házon kívül: Magyar szavazók szerte a világban. Van, aki rengeteget utazik azért, hogy voksolhasson, és van akinek ez egyszerűbb. Négyes metró: gyönyörű, ultramodern, és tele furcsasággal. Állomástúra: sétálva gyorsabb volt, mint metróra szállva.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való