KERESÉS search-close

Vivien

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Vivien"

Krisztián romantikus ajándékkal lepte meg Vivit!

VV Vivi vasárnap ünnepelte a névnapját, a hősszerelmes Krisztián pedig egy csokor vörös rózsával lepte meg a lányt.

#hetiklasszikusok: Rímbe szedett szópárbaj, piszkálódás és fogalmi zavarok

Greg már nem bírta tovább spirituális segítség nélkül a benti légkört. Zsuzsu fogalomzavarokba került, és lejegyeztük Radics és Vivien utolsó párbeszédeinek furcsaságait is. 

#hetiklasszikusok: Szerelmi háromszögek bölcsességei és háború minden mennyiségben

Csoki dilemmában van, hogy melyik lánnyal parittyázzon? Ginu és Reni látszólag felosztották egymás között, de igazából Reni nem olyan lány. Közben Hunorról is mindenki pusmog a háta mögött, Radics pedig rárepül Vivienre.

Vivien


szerző:
2018.11.11. 20:00
Vivien

„Teljesen más karakter vagyok, mint az eddigi széria játékosai. Rafináltak a 2000-esek.”

Vivien csellel ébresztette rá Fecsót, hogy ő kell neki

A bulizós életvitelű Fecsó és a stabilitásra vágyó Vivi se veled-se nélküled kapcsolatban volt fél éven át. A szőkeség többször el is hagyta szerelmét.

Patrik: „Hiányzik minden, ami veled volt”

Patrik és párja már egy éve szakítottak, de a fiúnak nem sikerült továbblépnie. Az érzéseit exe, Vivien előtt is felfedte, sőt egy kis meglepetéssel is készült a lánynak. Vajon újra előtörnek a régi érzések?

Házon kívül 2017-12-20


szerző:
2017.12.20. 23:40
Vivi és Dani vakrandija kudarcot vallott

Dániel 25 éves, és tavaly november óta nincs barátnője. A fiú sok időt tölt a konditeremben, és blogot vezet a párkapcsolatokról. Szereti az alacsony, sportos lányokat, és nagyon vágyik már egy igazi társra. Dani most a sorsra bízta magát, és szemkötőben vakrandizott Viviennel.

VV Soma elárulta, miért nem jön össze Viviennel

A ValóVilág powered by Big Brother győztese, Soma néhány nappal ezelőtt a VV második helyezettjével, Vivivel liveozott a legnépszerűbb közösségi oldalon. A fiatalok őszintén beszéltek kapcsolatukról, és arról, mi történt velük a játék vége óta.

„A legnagyobb élményt az egész villalét adta”

A három finalista Gina, Soma és Vivi örülnek, hogy a játék alatt sok élménnyel gazdagodtak. Mindhárman imádták a cirkusz hetet, és boldogok, hogy megismerték a többi villalakót.

Dávid és Vivi kvízben mérték össze tudásukat

Dávidnak és Vivinek egy- egy 10 kérdéses kvízben kellett bizonyítania, hogy mennyire ismerik a Villa életét, és mi mindenre emlékeznek a bent történt dolgokból.

Vivien:

Vivien nem igazán tudta szavakba önteni, hogy mit érez a győztes Párbaja után, de azért megpróbálkozott vele...

Így bulizik a TOP4!

A ValóVilág powered by Big Brother utolsó Párbajának győztese Vivien lett. A még játékban maradt négy játékos, Gina, Vivi, Soma és Krisztián egy bulival ünnepelték meg azt, hogy ők lettek a TOP4!

Egy valaki számára hamarosan véget ér a verseny

Miután Vivi visszatért a Párbajról, megkezdődött a TOP4 bulija, azonban a villalakóknak hamar az arcukra fagyott a mosoly, ugyanis Anikó és Bence üzenete meglepte a még bent maradt négy játékost. 

Csak rajtad áll, kik lesznek a ValóVilág powered by Big Brother finalistái!

A ValóVilág powered by Big Brother utolsó Párbajának győztese Vivien lett, így már csak négyen vannak versenyben a rekordösszegű 36 millió forintos fődíjért.

Ti kérdeztetek: Íme a villalakók válaszai! - 7. felvonás

Újra lehetőségetek nyílt a ValóVilág powered by Big Brother játékosainak szegezni kérdéseiteket. Gina, Vivien, Soma, Dávid és Krisztián és válaszolt!

A villalakók két jellel Dávidot küldték Párbajozni

Soma Krisztiánra tette a jelét, Krisztián Somára, Dávid Vivienre, Vivien pedig Dávidra, így mind a négyen egy-egy jellel gazdagodtak. Végül Gina szava döntött, ő pedig Dávidot küldte párbajozni.

Lássuk, kinek szurkolnak az ex-villalakók!

Az ex-villalakók, Lóri, Mici, Dina, Tivy, Zsófi, Viki, Ati, Evelin, Zsolti és Zseraldin üzentek a villalakóknak, és elmondták, kinek drukkolnak!

Dávidot nagyon megviselte Ati kiesése

A hetedik Párbajt Gina nyerte, így Dávid elvesztette villabeli legjobb barátját. A fiúban egy világ omlott össze, és már néhány órával Ati kiesése után egyedül érezte magát.

A támogatók verssel tüzelték fel a Párbajozókat!

Dávid és Krisztián harci indulót írtak Atinak, ráadásul a srácok még harci festést is készítettek. Vivien és Soma kettőse más oldalról közelítette meg a dolgot, és egy mókás verssel búcsúztak Ginától.

Atinak sok erőt adott a srácok támogatása

Ati megköszönte Dávidnak és Krisztiánnak a támogatásukat, és megígértette velük, hogyha visszajön a párbajról, buliznak egy hatalmasat. Gina Vivitől és Somától búcsúzott, és azt tanácsolta nekik, hogy maradjanak olyanok, amilyenek most.

 

 

Vivien a Villa Neil Armstrongja

Vivi lett a Villa gólkirálynője, a lány ajándéka pedig egy korona volt. A koronához természetesen koronázási ceremónia is dukál, így Soma és Gina szeme láttára Viviből gólkirálynő lett.

Még mindig kérdezhetsz a villalakóktól!

Csak úgy mint a VV hetedik szériájában, idén is faggathatod a ValóVilág powered by Big Brother játékosait. Ha van bármi, amit szeretnél megtudni róluk, vagy csak van valami, ami már régóta foglalkoztat, és amire csak ők tudják megadni a választ, akkor most eljött a Te időd!

Gina és Vivi héliumos lufival bolondoztak

Miután Gina visszatért a Villába a Párbaj után, elkezdődött az ünneplés. A Párbaj győztes és Vivi azon kívül, hogy táncoltak, héliumos hangon énekelték Rihanna egyik legnagyobb slágerét.

Hoppá! Mit csinál Dávid Vivi melleivel?

Az esti buliban a villalakók kitalálták, hogy alkotnak egy kört, egy valakinek pedig mindig a kör közepén kell táncolnia. Krisztián és Dávid megpróbáltak szexin táncolni, Ati még Ginára is ráhajtott egy kicsit, Vivi pedig hozta a formáját...

Nem fogod elhinni, mi történt éjjel Vivivel!

Vivi annyira becsípett az esti buliban, hogy reggel még mindig úgy érezte, be van baszcsizva. A lány elmesélte Dávidnak, hogy mi történt vele éjjel, de a srácot nem hatotta meg Vivi története...

Kényszerzubbony került a két párbajozóra!

Ati és Gina kaptak egy-egy kényszerzubbonyt. A két párbajozót támogatóik segítették az alapvető dolgok végrehajtásában, Dávid pedig úgy érezte magát, mintha a bolondok házában lenne.

Soma elárulta, ki a legnagyobb riválisa!

Soma a nappaliban bóhockodott, sőt Gina kedvéért még kézen is állt. A srác aztán megmutatta Ginának és Vivinek, hogy ki a Villában a legnagyobb riválisa.

EXKLUZÍV: Ez történt a Playback Párbaj után a Villában!

Miután Ati és Gina eltolták produkcióikat, a Villában elszabadult a "pokol". Gina úgy táncolt, ahogy Atinak kellett Prodigy bőrébe bújva, Krisztián pedig megmutatta, hogyan kell táncolni a Maniac című számra.

Gina és Ati műveltségüket is összemérték

A párbajozók egy kvíz keretein belül műveltségüket is összemérhették. A kvíz vezetője Vivien volt,a ma esti összefoglalóban pedig kiderül, melyik villalakó bizonyult műveltebbnek. 

Ti kérdeztetek: Íme a villalakók válaszai! - 4. felvonás

Újra lehetőségetek nyílt a ValóVilág powered by Big Brother játékosainak szegezni kérdéseiteket. Gina, Vivien, Soma, Ati, Dávid és Krisztián és válaszolt!

Viviennél a névnap egészen más jelent

Vivien nagyon várta már, hogy elérkezzen a mai nap, ugyanis ma van a lány névnapja. Hajnalban elújságolta Dávidnak és Atinak, hogy éppen ma 22,5 éves, ugyanis szerinte a névnapnál szokták azt mondani, hogy valamennyi éves, plusz egy fél.

Ati a nyalásról győzködte Krisztiánt

Ati arról kezdett el beszélni, hogy ő miért szeret nyalni. Kiderült, hogy milyen a húsos punci, milyen a homlokos, és mi az a pulykatakony. Az orális élményeken kívül megtudhattuk azt is, hogy ha Vivinek orgazmusa van, kivirslisedik a szája.

A nap témája, a puki-bizalom

A villalakók a púzásról kezdtek el beszélgetni. A fő szószóló Dávid és Krisztián volt, Soma viszont egy nagy bölcsességgel zárta a beszélgetést, miszerint a hangos fingnak nincsen szaga.

Ati zokogva telefonált az édesapjával

Vivi már alig várta, hogy valaki megmotiválja. A lányhoz az anyukája érkezett, aki elmondta, hogy nagyon szereti, és büszke rá! Ati hiába várta, hogy valaki megjelenjen az üvegfal mögött, ugyanis ő találkozás helyett be kellett hogy érje egy telefonhívással. A fiú az apukájával beszélhetett, akinek elmondta, hogy ő a példaképe, és nagyon szereti!

 

Vivi:

Vivi pityeregve ébredt, és nagyon hiányzott neki Zsolti közelsége. Nemcsak neki, de Krisztiánnak is ez volt az első éjszakája Mici nélkül, Dávid pedig a győzelem ellenére együtt tudott érezni a többiekkel. Vivinek még azt is felajánlotta, hogy főzzenek valamit együtt, vagy tanítsa meg, hogyan kell a linzer tésztáját csinálni, de főzés helyett Vivi egyedi praktikával próbálta meg eltűntetni a szeme alatti karikákat.

Zsolti:

Mielőtt Zsolti párbajozni indult, megkérte Somát és Vivit, hogyha ő kint marad, akkor is tartsanak össze, Soma pedig legyen türelmes a lánnyal, akkor is ha hisztis, hiszen csak egymásra számíthatnak.

Így vigasztalódott Vivi Zsolti kiesése után

Vivi teljesen elszomorodott attól a ténytől, hogy egyedül kell aludnia, ezért elmondott Somának egy nagyon szép idézetet a Titanicból. A győztes Dávidot később kornyikálással altatta, és hozzátette, hogy ez volt Zsoltival a kedvenc számuk...

Nézzük, mi történt a beauty héten!

A múlt hét tematikája a beauty hét volt. A villalakók nemcsak azzal szembesültek, hogy hány kilót szedtek fel, de egy extrém fotózáson is részt vehettek.

Így jutott be Vivien a TOP6-ba!

A villalakók közel három hónapot töltöttetek bent a Villában, mi pedig megmutatjuk, hogyan jutott el idáig Vivien! Vivi az összeállítást látva rájött, hogy egyik fiú sem jön be neki, és elárulta, miért lettek ilyen jóba Zsoltival.

Vivi bepöccent Gina kornyikálása miatt

Vivi az esti buliban kért egy szomorú számot, Gina azonban nyekeregni kezdett, Vivi pedig nagyon felhúzta magát. Végül az udvaron Vivi újra pityeregni kezdett, és Somáékat szórakoztatta a könnyekkel vegyített kornyikálásával.

Zsolti és Dávid barátot, Mici szerelmet talált a Villában

Elérkezett a hármas Párbaj előtti utolsó éjszaka, és a búcsú ideje. Mici ráhagyta Krisztiánra a plüss nyusziját, és azt tanácsolta neki, hogy ha kiesik, csak magára koncentráljon. Zsolti búcsúajándékkal is készült Vivinek, és arra kérte, hogy ha kint marad se törjön össze. Ati és Dávid a szaunában búcsúztak egymástól, és bíztak abban, hogy másnap együtt folytathatják a napi rutint.

Vivi megerőszakolta a farmerját

A beauty hét sok kérdés végére tett pontot, kiderült ugyanis, hogy nem a ruhák mennek össze a mosodában, egyszerűen a villalakók kihízták ruháikat. Vivinek most épp egy farmernadrággal gyűlt meg a baja, de hála Gina együttműködésének, a nadrág végül felkerült Vivire.

Vivi kikészült: Zsoltis Sufnit akart!

Hiába élvezte mindenki a vicces feladatot, Vivien nem bírta elviselni, hogy a kecske nem az ő salátájukat választotta. Zsoltival akart a Sufniban lenni. Annyira felhúzta magát, hogy még legjobb barátja se tudta lenyugtatni.

Közkívánatra: Ricsi, a kecske visszatért a Villába!

A nézők tegnap úgy döntöttek, hogy Ricsi, a kecske döntse el, kié legyen a Sufni. Az esti adásból kiderül, kire voksolt a négylábú.

Íme az ezerarcú villalakók!

A villalakók gőzerővel készülnek a fotózásra. A videóból nemcsak az derül ki, hogy milyen fejet vág Zsolti, amikor elveszik a kiskutyája, de azt is láthatod, hogyan pózol Mici zombiként.

Vivi és Gina együtt mentek a felszedett kilók elleni harcba

Miután az udvar konditeremmé változott, nemcsak a fiúk, de Gina és Vivien is elkezdtek edzeni, Vivi pedig megjegyezte 20 bicepsz erősítő gyakorlat után, hogy ő egy igazi body builder! Ami a biciklin történt, arra pedig nem találunk szavakat...

Vivi meztelen szellemként loholt Soma nyakában

Zsolti saját magát és Ginát szórakoztatta, Vivi pedig Somát kergette a nappaliban, egészen addig, amíg Soma le nem dagadtozta a lányt

Gina:

Amikor Gina meglátta a szépségszalonnak berendezett Villát, egyből fellelkesült. Olyannyira, hogy meg is szerette volna örökíteni a pillanatot, már csak az a kérdés, hogy kihek szólt a kérése..

Vivi hisztirohamot kapott a mérlegen látott számoktól

Vivien sokkot kapott, amikor meglátta, hogy hány kilót hízott az elmúlt 87 napban. A lány először csak pityergett, később pedig előjött belőle az igazi nő, aki hangos hisztivel konstatálta a jelenlegi helyzetet.

Vivi és a rózsaszín unikornis örök barátságot kötöttek

Mióta Vivien megkapta legjobb barátnőjétől, Bettitől a rózsaszín egyszarvúját, a lány el sem engedi a plüssállatot.

KvízKedd: Krisztián győzelmétől a Kihívásig

Ha nyomon követed a ValóVilág powered by Big Brother adásait, ezt a kvízt pont neked találták ki! Minden kedden próbára teheted tudásod! Ha rajongsz a műsorért, és alig várod az esti összefoglalókat, ne habozz, töltsd ki kvízünket, és kiderül, mennyire figyeltél!

Vivi egy rózsaszín unikornist kapott ajándékba!

Mikor Vivien visszatért a Villába, Zsolti épp kint cigizett. A lány egy hatalmas plüss unikornist szorongatott, és átadta Zsoltinak az ajándékát, amit barátnője küldött neki. Gina aztán egyből lecsapott volna a lány csillámpónijára...

Vivien megmutatta a munkaidő alatt készült szürrealista fotókat!

Vivi és Zsolti csináltak pár vicces fotósorozatot Zsoltival, a lány pedig elmesélte, hogy melyik kép minek a jegyében készült.

Vivien alig tudta felhúzni csupasz testére a harisnyát!

Mikor Vivien megtudta, hogy hamarosan kimenőt kap a Villából, és találkozhat legjobb barátnőjével, szépítkezézni kezdett, azonban a harisnyája kissé megmakacsolta magát.

Amíg Vivi a boldogságban úszott, Zsolti a könnyekben

Vivi nagyon örült a levélnek, ami arról szólt, hogy hamarosan találkozhat a legjobb barátnőjével. Soma és Gina kifejezetten örültek Vivi boldogságának, a lány legjobb villabarátja, Zsolti azonban cseppet sem volt vidám.

A hatodik Párbajon 3 villalakó csap majd össze!

Közeleg a végjáték, így az események is felgyorsultak ValóVilág powered by Big Brotherben!

Vivi lecsapott Soma hancúrlécére!

A villalakók egymás bőrébe bújtak, és teljesen átalakultak. Vivien azt magyarázta, hogy Ginának sosem lesz olyan haja, mint neki, Soma pedig -miután Vivi lemászott róla,- Sifukát ringatta.

Hoppá! Dávid és Vivi együtt zuhanyoztak

Bár Vivi és Dávid nincsenek túl jóban, úgy tűnik, megtört a jég a két villalakó között, ugyanis vidáman csutakolták egymást a zuhany alatt.

Vivien a nyugalom érdekében

Ati és Dávid beküldtek egy levelet a villalakóknak, amiben arra szólították fel Ginát, hogy a szerkesztők testi-és lelki egészségének megőrzése érdekében ne énekeljen. Gina persze nem akart szót fogadni a srácoknak, ezért Vivien lebirkózta a lányt.

János kielemezte a smink nélküli villalányokat

Már csak három lány maradt a Villában: Vivi, Mici és Gina. Mindhárom lány imád sminkelni, ezért a BeleValó szerkesztői összehasonlításképpen egymás mellé tették a lányok smink nélküli és már kisminkelt fotóit, János pedig alaposan kielemezte őket.

Vivi szerint Soma farka kívánatos

Soma és Vivi arról beszélgettek, hogy a játék elején azt gondolták, Dávid egy igazi csajozógép lesz, ehhez képest pedig abszolút nem nőzik. Vivi kifejtette, hogy szerinte Dávid azért nem közeledik a lányokhoz, mert 15 cm-es a férfiassága, Somáéval ellentétben, akinek szerinte kifejezetten csábító.

Vivi és Gina ketten sem tudták lenyomni Somát

Gina és Soma szkanderban mérték össze erejüket, Vivi pedig besegített Ginának, hogy legyőzzék a nagydumás Somsomát. A lányok ketten sem tudták lenyomni Somát, aki örömében eldobta a babzsákot.

Kezdetét vette a Villa a Villában hét!

Hétfőn kezdetét vette a ValóVilágba ágyazott ValóVilág! A villalakók a következő napokban párokban fogják irányítani a játékot, és nemcsak a ValóVilág powered by Big Brother szereplőiként lesznek jelen, hanem ők lesznek a műsor szerkesztői is!

Vivi és Zsolti visszafoglalták főhadiszállásukat

Mici és Krisztián a Sufniban ébredtek a győztes Párbaj után, azonban amikor bementek a konyhába reggelit csinálni, Zsolti és Vivien berohantak a Sufniba, és visszafeküdtek aludni.

 

Megnyitotta kapuit a Bracsó iroda

Krisztián buliján Pixa zenélt, a DJ pedig nem egyedül, hanem egy kecskével érkezett a Villába. A bulin mindenki jól érezte magát, kivéve Vivien és Soma, akik kiakadtak Krisztián viselkedésére.

Vivi Ginának:

Amíg Soma arról beszélt Tivynek, hogy mi lesz, ha nem ő jön vissza, Krisztián elláta néhány jó tanáccsal Micit. Azonban Vivien is tanácsolt néhány dolgot Ginának, és elmagyarázta a lánynak, hogy ő jót akar neki.

Vivi meztelenül fürdette Tivyt

Vivi egy szál semmiben esett neki Tivynek, és tetőtől talpig lecsutakolta a Párbajra készülő srácot.

Tivy és Vivien egyre közelebb kerülnek egymáshoz...

Bár a szőke lány eleinte Somáért volt oda, és mindent megtett azért, hogy csak az övé legyen a szőke herceg, most úgy tűnik, Tiv Tivyért dobog a szíve, és minden vágya, hogy az ostorlábú magáévá tegye.

HetiKlasszikusok 11. felvonás - a

A ValóVilág powered by Big Brother tizenegyedik hete nyitotta meg kapuit. Minden héten jelentkezünk a villalakók legjobb aranyköpéseivel, felelevenítve az elmúlt napok történéseit. Bár igyekszünk minden szállóigét és elszólást összegyűjteni, ha eszetekbe jutna még olyan, ami nem szerepel a listán, akkor bátran írjátok meg hozzászólásba! Nincs más hátra, mint előre: jöjjenek a legjobb szállóigék!

Vivi

Vivien elosztotta a lányokat, és elég mohónak bizonyult, ugyanis rá három fiú jutott, míg a másik két lányra egy, vagy a legjobb esetben kettő.

Tivy gigafogadalmat tett Viviennek!

Tivy azt ígérte Viviennek, hogyha eljut a fináléig, addig kényezteti - természetesen szexuálisan, - ameddig nem kezd el remegni a lába...

Vivien bevallotta: elkezdett valamit Tivy iránt érezni

Vivien behívta a Sufniba Tivyt, és elmondta neki, hogy nagyon reméli, ő nyer a Párbajon, ugyanis nagyon fontos neki az ostorlábú jelenléte.

Hoppá! Tivy alányúlt Viviennek

Úgy tűnik, Vivi már letett arról, hogy Soma az övé lesz, és Tivy felé húz a szíve. Az ostorlábú mindenesetre rendesen lecsekkolta Vivien cickóit, sőt a szoknyája alá is benyúlt.

Vivien elmesélte, hogy diákként rotakapának csúfolták

A diákok nosztalgiázni kezdtek, és elmesélték legemlékezetesebb, vagy épp legkellemetlenebb sztorijukat.

Viviből előtört az állat!

Amíg Soma Ginát inzultálta, Vivienék uzsonnázni szerettek volna. Bár egy darabig Vivi csak a kenőmájassal foglalkozott, eljött a pillanat, amikor határozottan rászólt Somára, hogy üljön le enni, és hagyja békén Ginát.

VV Vivi: Szőke herceg (vers)

A villalakók azt a feladatot kapták, hogy írjanak egy verset egy társukról, vagy társaikról. Vivien úgy döntött, Somáról ír verset.

Föci órán nemcsak a térkép, a villalakók is vakon voltak!

Miután bemutatkozott a villalakóknak András, a földrajz tanár, kezdetét vette a vaktérképes szintfelmérő. Hamar kiderült, hogy a tanoncok nincsenek tisztába az égtájakkal, és az is, hogy Magyarország legmagasabb hegycsúcsa Dobogókő.

Első lecke az iskolában: használd a józan paraszti eszedet!

A villalakók sikoltozva fogadták a hírt, hogy kezdődik az várva várt iskolahét. Laci bácsi érkezett hozzájuk először, aki nemcsak az irodalmat fogja megtanítani a diákoknak, de ő lesz az osztályfőnökük is.

A villalakók történelem tudása

Megérkezett a történelem tanár, Anti bácsi, a villalakók pedig megcsillogtatták nem létező történelem tudásukat. Mici szerint a mohácsi vész 1456-ban volt, Vivien pedig úgy emlékszik, a Hunyadiak címerében egy oroszlán van.

Barnító sprayben úsznak a villalányok

A barnító spray nagyon népszerű a Villában, és a játékosok előszeretettel fújják egymásra a bronzosítót.

(+18)Evelin:

Evelin Ati bőrébe bújt, és megmasszírozta Vivien melleit. A probléma csak az volt, hogy Evelin ujjaitól megkeményedtek Vivien bimbói, így a masszázst abba kellett hagyni..

Evelin barátnője, Vivien szerint a lány kifordult önmagából!

A nagyszájú villalakó barátnője a stúdióban latolgatta Evelin esélyeit: szerinte a lánynak el kéne hagynia a csúnya beszédet és vissza kéne térnie régi önmagához.

Nézd meg, hogy zuhanyoznak az összeláncolt villalakók!

A villalakók még a zuhany alatt sem válhatnak meg bilincseiktől...

Soma átmozgatta az összebilincselt lakókat

Soma edzőnek állt, és azzal a kijelentéssel kezdte a tornát, hogy "érezd a másikat". Nézzétek, hogyan boldogultak a villalakók a páros reggeli tornával!

Nézd meg, hogy rázták a buliban a lányok!

A Villa Bolygó kapitánya, Vivien először Krisztiánt próbálta meg elcsábítani egy kis tánccal, aztán a lányok egy csoportba tömörültek, és megrázták azt, amilyük van.

Vivien megcsillogtatta földrajz tudását

Vivien megmutatta egy lufin, hogy hol lakik a szerelme, Jack, és hol van Koppenyhága, aztán a Föld nevű bolygó ereszteni kezdett...

Zsoltinak megjött

Az érzékeny fiú csak ezzel tudta magyarázni hisztijeit, amikor Bence rákérdezett, hogy mi az oka a folyamatos évődéseknek. Akármennyire is szeretik egymást Vivivel, amint közös feladatot kapnak, azonnal elindul a házastársi csetepaté.

Lába nőtt az egyik villa-hernyónak

Folpackba csomagolták a villalakókat, és hernyóként kellett végigkúszniuk a kertet. Nemcsak a mozgás, még a levegővétel is kifogott a kis csúszómászókon. Volt, aki a lábát használta segítségnek, volt, aki a cél előtt megadta magát. Végül mindössze egy ember tudta végigkúszni a feladatot.

Derékig gázoltak a szemétben a villalakók

PET palackok és szétszórt papírdarabok között kellett miniatűr állatkákat felkutatni és összegyűjteni. Vivi szerint Dávid egy igazi gentleman volt a játék során, ám Somának erről teljesen más volt a véleménye.

Ki lesz ott a döntőben?

Összeültek az asztal körül, hogy mindenki elmondhassa, kit látnának szívesen a Fináléban. Sokan mondták saját magukat, vagy azt, akivel most éppen jóban vannak. A legtöbb voksot Zsolti kapta, aki mélyen meghatódott a hallottakon.

A villalakók a húrok közé csaptak!

Úgy tűnik, megirigyelték Aurelio és Győző sikerét, ezért ők is összefogtak és zenekart alapítottak!

Így tekertek a héten a villalakók!

Vivi és Ati dalra fakadva, Dávid és Zsolti férfiasan, míg Mici feltört „püspökfalattal” lovagolta meg a bringákat.

Tivy megcsinálta Vivient

Tivy és Vivi egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Az ostorlábú  épp a műanyag palackokon „tette magáévá” a lányt, amikor Krisztián váratlanul beállt harmadiknak.

Vivi azt szeretné, hogy Tivy legyen a férje

Vivi nagyon büszke volt Tivyre, és elhatározták, hogyha a játék után összeházasodnak, lesz közös realytijük, ha pedig Vivien megnyeri a fődíjat, mindenkit meghív egy közös zabálásra, Zsoltit pedig elviszi Ausztráliába.

Vivi látja Dávid szemén, hogy gonosz

Soma elkezdte beosztani az energiafelelősöket, Vivi pedig hisztizni kezdett, hogy ő nem akar Ginával tekerni. A duzzogó lány végül elmondta Micinek, hogy ez Dávid ellen szól, ugyanis utálja őt, és nem akarja Zsolti közelében látni.

Elkezdődött az ÖKO-hét a Villában

A villalakóknak minden kaját ki kellett vinni a raktárba. Ezután megérkezett az ÖKO-hetet beharangozó levél, Soma pedig Krisztiánt és Micit nevezte ki energiafelelősnek.

Mici rárabolt Krisztián harcsájára

Vivi és Ati a Sufniban smaciztak, Krisztián és Mici pedig a paplan alatt kerültke közelebb egymáshoz, a lány ráadásul Krisz nagy vágyát is teljesítette...

Vivi a sírjába is magával viszi cirkuszi oklevelét

Amikor a villalakók visszaértek a Villába a cirkuszi előadásról, nagy volt a boldogság. A párosok elkezdték megbeszélni a produkcióikat, és megállapították, hogy bárki megérdemli a nyereményt!
 

Krisztián csak akkor hatol be, ha zöld utat kap!

Krisztián elmondta a többieknek, hogy az esetek többségében nem szemtelen, ugyanis reggelente csak akkor közeledik barátnője felé, ha jelet kap. 
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való