KERESÉS search-close

Viszkis rabló

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Viszkis rabló"

Exkluzív interjú a Viszkis még körözés alatt álló bűntársával

Két éve mutatta be a Fókusz: 13 bankot raboltak és csaknem 140 millió forintot zsákmányoltak. Ambrus Attila történetét mindenki ismeri, azt azonban kevesebben tudják, hogy nem egyedül követte el a bankrablásait. Sőt, bankot mindig csak bűntársával rabolt. Ambrus a rablásokról és a börtönéveiről többször is mesélt már, társa, Orbán Gábor viszont eddig még soha nem állt a nyilvánosság elé. Nem véletlenül. Körözés alatt áll.

Egy ország várt erre az interjúra!

Öt éve, ezen a napon az ország egyik leghíresebb rablója úgy döntött, interjút ad a Fókusz Plusz stábjának. A Viszkis, ahogy mindenki ismeri, 13 évet töltött a börtönben, és már alig várta, hogy végre beleszippanthasson a szabadság bódító illatába. Mindeközben Viszkis az RTL riporterét választotta, hogy szemtől szembe elmesélje, saját történetét. Csak egyszer!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való