KERESÉS search-close

Vini

37 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Vini"

Vini legszigorúbb tanárával, édesanyjával fog főzni

Vini az anyukáját hozta magával a konyhába, aki már a fiú gyerekkorában megmondta: egyszer szakács válik belőle. Ez már összejött, de vajon a Konyhafőnök díját is megszerzi majd?

A döntősök Sárközi Ákossal főztek!

Elérkezett a szimultán főzés ideje is. A döntősöknek óriási hajrában kellett futniuk a séf útán, aki gyors tempót diktált. Gergő és Vini után, Patrik is nagyon lemaradt.

FORDULAT: Patrik dönthetett versenytársai ételeiről!

Miután Patrik tányérja lett a legjobb az első feladatban, a másodikban ő választhatta ki, hogy a régi versenyek mumusai kikhez kerüljenek.

Hurrikánok és kiszabadult godzillák a kóstoláson

A döntősök nagyot hajráztak Rácz Jenő diktálása közben, azonban szinte mindegyiküknek eltört az egyik leglátványosabb eleme... A zsűri persze nem hagyta szó nélkül a dolgot. 
 

Rácz Jenő fénysebességgel diktált!

Miután a séf bemutatta az ételét, indult is a hatvan perc és azzal együtt az irgalmatlan tempó. Olyan gyorsan kellett haladniuk az elemekkel, hogy a döntősök sokszor elvesztették a fonalat.

Vini beállíthatott maga mellé valakit kuktának

Miután Vini lett a legjobb a Döntő első feladatában, a másodikban az egyik versenytársát megkaphatta káposzta-feldolgozónak...

 

A versenyzők megkapták a séfkabátokat: „Eufórikus érzés volt”

Bogi, Ákos, Zsolt, Vini, Gergő és Patrik jutottak be a verseny Döntőjébe, mentoraik pedig szerették volna meglepni őket egy kis ajándékkal...

Vininek meghozta a magabiztosságát a séfkabát

Milyen érzés lehet séfkabátben a pultba állni? Vinit nemcsak erről kérdeztük, de a Finálé esélyeiről és a legboldogabb versenypillanatairól is.

Rácz Jenő: „Aki a Döntőbe kerül, az már győztes az én szememben!”

Kialakult a döntős mezőny, ahol négy piros kötényes versenyző is megküzd majd a győzelemért. Kifaggattuk Rácz Jenőt a csapatáról.

Ők a Konyhafőnök – Visszavágó legjobb hat versenyzője!

A Középdöntő véget ért, és a zsűri eldöntötte, kiket tart a leginkább méltónak arra, hogy a Döntőbe jussanak.

Belestünk a versenyzők öltözőibe a Középdöntő utolsó napján!

Miután kifaggattuk Patrikot, hogy milyen érzés döntősnek lenni, benéztünk vele a többiekhez is. A fiúk a tesztoszteron-barlangban röhögtek, miközben Bogi egyedül próbált lelazulni a verseny előtt.

Rácz Jenő kidobta a saját versenyzője ételét

A séf elkeseredett, amikor megkóstolta Vini szufléját, de a maradék két étellel is volt némi problémája. Vajon Pierre, Zé és Ákos is így gondolták?

Három étel hatvan perc alatt!

Reggeli, ebéd és vacsora. Ráadásul a zsűri előtt bujkáló referencia tányérokon igazán technikás ételek vártak rájuk…

Újra csapatban főznek a versenyzők, egy kis csavarral...

A nap végén kiderült, hogy a kékek és a pirosak újra egy étteremben csapnak össze, azonban a csapatok konyhafőnökeinek döntenie kellett: ketten kimaradnak a kinti megmérettetésből.

Vini: „Az nem szuflé… az gumilabda”

Rácz Jenő versenyzője egyáltalán nem volt elégedett a desszertjével, ennek hangot is adott a kóstoláson... mentora nagy bánatára.

Zé kiharcolta, hogy mindenki hátrányt kapjon

Ágó akár az összes fiúnak kioszthatott volna egy kis hátráltatást, ő azonban megelégedett volna Vinivel is. Zé azonban bevetette magát...

Ágó prédaként leste a fiúkat - vajon kit szemel ki magának?

Miután Ágó lett a legjobb hétfőn, ő dönthetett róla, hogy a mai napon kitől lopja el az elkészült tésztáját. Persze, a fiúk résen voltak...

Vini: „Innentől vége… én ezt nem tudom megcsinálni!”

Rácz Jenő versenyzője teljesen kikészült, hogy babokkal kell dolgozniuk, és ezt főzés közben sem tudta palástolni.

Vetkőzés és énekverseny - így készülődnek a középdöntősök!

Kezdődik a Középdöntő második hete. A pirosak és a kékek még nagy barátságban viccelődtek a főzések előtt. Ilyen a hangulat a Konyhafőnök kulisszái mögött!

Levesből desszert? Mindent a pirosak döntöttek el!

Miután Rácz Jenő csapata volt megint a jobb, ők választhatták ki, milyen leves alapanyagokból sütnek ők és a kékek.

Zsolt és Vini egymás agyára mentek?

Vini folyamatosan ellenőrizgette Zsoltot, ami miatt a csapattársa már kezdte felhúzni magát.

Sánta Juliskáék között néha kitör a feszkó!

A Középdöntőben Juliska, Vini és Zsolt alkotják Rácz Jenő egyik csapatát. Mindannyian jól tudják, mivel jár a csapatmunka, ezért meg sem lepi őket, ha néha összevesznek.

A zsűri rózsát etetett a pirosakkal

Zé nem értette, hogy mit keres egy esküvői csokor a tortában. Pont emiatt is döntöttek úgy, hogy legyen az a versenyzők feladata, hogy elfogyasszák.

Vini átment a kékekhez pusztítani

A kékek 10 percre megkaphattak valakit a másik csapatból. Vinit választották… nagy bánatukra.

A séfek már az előkészületek alatt kiborultak a csapataik miatt

Viniék kevés adaggal készültek, ráadásul a konyhafőnök káromkodva utasítgatta a csapattársait. Patrikéknál pedig minden eltört vagy felgyulladt. Mit szóltak ehhez a séfek?

Sárközi Ákos: „Kezdjünk el tálalni!”

Pár perccel a főzés vége előtt a séf végig szaladt a versenyzők pultjai között, hogy megnézze, mik hiányoznak még a tányérjaikról. Hihetetlen tempóban diktálta a feladatokat.

Egy perc alatt kielemezni Sárközi Ákos ételét? Valakinek ez lett a sorsa!

Miután Patrik kapta az előnyt, neki kellett eldöntenie, melyik versenytársa kóstolhatja csupán 60 másodpercig Sárközi Ákos ételét...

Vajon a versenyzők felismerik Sárközi Ákos ételét?

A séf egy eléggé összetett étellel készült a versenyzőknek, amit úgy kellett lemásolniuk, hogy egyáltalán nem látták, hogyan is készült.Csak a kóstolás menthette meg őket.

ÓRIÁSI - A versenyzők döntötték el, ki jut a középdöntőbe!

Miután kiderült, hogy Vini és Zsolt párosa teljesített a legjobban, egyikük azonnal a középdöntőbe juthatott. A döntést azonban a zsűri a két srác kezébe adta.

A zsűrit torzszülött sünikkel riogatták a csapatok

Gesztenyés édességek még sosem borítottak ki így senkit... A versenyzők újraértelmezett para finomságai sokkolták a zsűrit.

Zsolt és Vini ellophattak valakit egy másik csapatból

Miután a két srác volt a legjobb az első feladatban, a másodikban az lett az előnyük, hogy 10 percre segítségül hívhattak valakit egy másik csapatból. Vajon szabotőr vagy valódi segítség lesz ez a versenyző?

Zsolt pokoli tempót diktált Vininek

Zsolt és Vini közös pörgése majdnem felrobbantotta a konyhát, mindketten próbálták átvenni a másiktól az irányítást. Vajon milyen ételek születtek ebből a végtelen rohanásból?

Sánta Juliskát a versenytársai mentették ki a bajból

A hátráltatása miatt Juliskának úgy kellett lemennie a piactérre, hogy csak a kezében foghatta az alapanyagokat, nem használhatott ládát. A versenytársai azonban megmentették.

Sokkoló: Jenő versenyzője a saját csapattársát hátráltatta!

Imre Kata kezében volt a lehetőség, hogy valakinek megnehezítse a főzését. Mindenki arra számított, hogy a kékek közül választ majd ki valakit, nem így történt...

Fordulat: a séfek választottak alapanyagot a versenyzőknek

A második feladatban, rendhagyó módon nem a versenyzők választották ki a főalapanyagaikat, hanem mentoraik. Mindenki külön indoklással vehette át a főelemét.

Luu Trong Vinh

Vini minden vágya volt, hogy példaképe, Rácz Jenő csapatába kerülhessen. Három főzés után, a Vigaszág napján ez sikerült is neki.

Rácz Jenő és Sárközi Ákos rettegtek a konyhában!

A séfek lenéztek a versenyzőkhöz, akiknél néhol olyan heves volt a pörgés, hogy elrepültek és felrobbantak a dolgok.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való