KERESÉS search-close

Vilmány

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Vilmány"

Ajándék nyaralása alatt újították fel az unokáit egyedül nevelő asszony házát

Életében először nyaralt a Balatonnál unokáival az a 80 éves vilmányi asszony, aki márciusban a Facebookon kért segítséget, mert unokáit egyedül neveli, betegen, nagy szegénységben. Egy fiatalokból álló segítő csapat Híradónk riportját látva figyelt fel a családra, és gondoltak egy nagyot: a családot elvitték egy balatoni nyaralásra, azalatt pedig megszervezték házuk teljes felújítását.

Folyamatosan érkeznek adományok az unokáit egyedül nevelő asszonyhoz

Naponta érkeznek adományok ahhoz a 80 éves vilmányi asszonyhoz, aki március elején videóban kért segítséget az interneten. Egyedül neveli két unokáját betegen havonta mindössze százezer forintból. Híradónk múlt héten számolt be a családról. Azóta is folyamatosan érkeznek az adományok: ruhák, élelmiszerek és bútorok. Az egyik jótevő pedig azt ígérte, felújítja a düledező házat.

Facebookon kért segítséget az unokáit egyedül nevelő nagymama

Több mint húszezren osztották meg a közösségi oldalon egy nyolcvan éves, vilmányi asszony segítségkérését. Az asszony, aki súlyos beteg, két unokáját neveli egyedül, nagy szegénységben. Havonta százezer forintból élnek hárman, egy düledező házban. Egy ismerősük posztolta az asszony kérését, ami alapján az elmúlt egy hétben már nagyon sokan segítettek a családon. Ha segítene a néninek, ITT megteheti.

SZEGÉNYSÉG: kétségbeesésében a világhálón kért segítséget a néni

A vilmányi 80 éves néni stábunknak elmesélte, milyen szegényesen élnek, mire lenne szükségük, és hogy mi történt azután, hogy videója felkerült a Facebookra.

Facebookon kért segítséget a 80 éves néni

A modern technikát használta fel egy vilmányi néni arra, hogy segítséget kérjen családjának. Nagy szegénységben, egyedül neveli 17 és 10 éves unokáit, ráadásul a házuk is majdnem összedől. Végső elkeseredésében a világhálóhoz fordult.

Újra kétségbeejtő helyzetben Vilmány

A Borsod megyei településen több mint 40 milliós tartozást halmoztak fel.

A hideg után ebédhiány fenyegeti az iskolát

Végre melegek a radiátorok a vilmányi általános iskolában. Hetekig fűtöttek hősugárzókkal.

Hősugárzóval fűtik az általános iskolát

Hétfőn újra lesz tanítás a vilmányi általános iskolában. Hősugárzókkal fognak fűteni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való