KERESÉS search-close

Vigyél Haza Alapítvány

45 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Vigyél Haza Alapítvány"

Új heti szőrösünk Matyi!


szerző:
2019.06.25. 06:09
Új heti szőrösünk Matyi!

Az eleven kutyus mellé olyan fiatal, aktív örökbefogadót keresünk, aki lakásban, vagy kertes házban, de a lakásba korlátlan bejárási lehetőséggel tartaná őt. Matyiért az info@vigyelhaza.hu címen lehet jelentkezni!

Guruló Gömböc: egy kerekesszékes kutya története

Gömböc február óta él szerető családban, lelki sebei azonban nehezen gyógyulnak. A kutyusból igazi kis médiasztár lett az utóbbi hetekben, sokaknak ugyanis reményt ad a története. Gömböc gazdája és a Vigyél Haza Alapítvány éppen ezért úgy döntött, hogy egy fotózáson összehozzák Gömböcöt egy para sportolóval. Azért, hogy közösen megmutassák, igenis le lehet győzni az előítéleteket.

Fogadd örökbe Finit!


szerző:
2019.05.27. 07:55
Fogadd örökbe Finit!

Fini másfél éves, kedves, keverék kisfiú. Oltva, ivartalanítva, negatív szívférgességi teszttel, egészségesen adják örökbe annak, aki lakásban tartaná őt, vagy kertes házában korlátozás nélkül beengedi a szobába. Fininek nagyon jó természete van, így könnyen beilleszkedik egy szerető családba.

Fogadd örökbe Gusztit!


szerző:
2019.05.13. 08:18
Fogadd örökbe Gusztit!

A közepesnél kisebb (12-14 kg-os) kutyát hamarosan megszépítik és olyan gazdit keresnek neki, aki lakásában tartaná őt, vagy kertes házába fogadná, szabad bejárással a lakásba.

Vidd haza Kincsemet!


szerző:
2019.04.29. 08:20
Vidd haza Kincsemet!

Kincsem közepesnél kisebb méretű (mint egy nagyobb tacskó) kicsit bátortalan, de barátkozó kiskutya. Oltva, ivartalanítva, féregtelenítve, mikrochippel, egészségesen adják örökbe. Jelentkezni az info@vigyelhaza.hu e-mail címen lehet.

Gazdára talált a sérült kutyus


szerző:
2019.04.04. 08:03
Gazdára talált a sérült kutyus

Egy pillanat alatt elszálltak profi kajakos álmai Varga Katának, amikor gyerekkorában egy komoly vesebetegséggel küzdött. Később kerekesszékbe is került egy autóbaleset után. Vele mutattuk be Fincsit, a mozgássérült kutyust.

Vidd haza Lolát!


szerző:
2019.03.18. 08:08
Vidd haza Lolát!

Lola egy 1 éves, barátságos keverék nagylány, akit az Illatos útról mentett februárban a Vigyél Haza Alapítvány. Az erős alkatú kutya mellé olyan aktív életet élő gazdit keresünk, aki lakásban vagy kertben tartaná őt, de mindenképp szabadon beengedné a lakásba. Jelentkezni az info@vigyelhaza.hu e-mail címen lehet.

Fogadd örökbe Bercit!


szerző:
2019.03.05. 07:53
Fogadd örökbe Bercit!

Bercit akár kertes házba, akár lakásba is lehet ajánlani, de mindenképp családtagnak, olyan helyre, ahol beengedik a lakásba is, hiszen egy kisebb testű kutyusról beszélünk. Jelentkezni az info@vigyelhaza.hu e-mail címen lehet.

Vidd haza Lilit!


szerző:
2019.02.18. 07:48
Vidd haza Lilit!

Lili 3 hónapos kislány, akit Budapesten találtak és az alapítvány segítségét kérték az elhelyezésében. Megkezdték az oltás-sorozatát és a gazdikeresést is. Lili közepes méretű (12-15 kilós) kutya lesz majd. Lakásban tartásra, vagy kertes házba, de olyan gazdinak ajánlják, aki beengedi őt a lakásba is. JELENTKEZÉS: info@vigyelhaza.hu
 

Heti szőrös: Berci


szerző:
2019.02.05. 08:26
Heti szőrös: Berci

Berci 3 hónapos, közepes méretű kisfiú, keverék kutya. Mikrochip nem volt benne, olyan gazdit keresünk neki, aki lakásban tartaná vagy családi házban, de beengedné az udvarról a házba. Jelentkezni az info@vigyelhaza.hu e-mail címen lehet.

Vidd haza Bambit!


szerző:
2019.01.22. 07:48
Vidd haza Bambit!

Bambi 3 hónapos, közepes méretű, keverék kisfiú. Olyan gazdit keresünk neki, aki lakásban, vagy kertes házban a lakásba is beengedve tartaná őt. Jelentkezni az info@vigyelhaza.hu e-mail címen lehet.

Fogadd örökbe Mogyit, a világ legnyugisabb kutyusát!

Ahogy a nézők már megszokhatták, a Heti szőrös blokkunkkal igyekszünk segíteni a gazdátlan kutyusunkon. Jöjjön most egy újabb kis árva: Mogyi!

Fogadd örökbe Bubut!


szerző:
2018.10.09. 07:41
Fogadd örökbe Bubut!

A Vigyél haza Alapítvánnyal karöltve hétről hétre szerető családra váró kutyusokat mutatunk be. Íme új heti szőrösünk, Bubu!

Fogadd örökbe Tücsköt!


szerző:
2018.09.26. 09:00
Fogadd örökbe Tücsköt!

A Vigyél Haza Alapítvány segítségével újabb kutyus keresi gazdiját. Az elgázolt kutyust balesete után az alapítvány vette magához. Dr. Faragó Vivien mesélt róla, kiknek is ajánlaná igazán a játékos Tücsköt.

Heti szőröseink Fahéj és Füge!


szerző:
2018.09.12. 07:53
Heti szőröseink Fahéj és Füge!

Rengeteg kisállat vár szerető otthonra, így ismerkedjünk meg az új heti szőrösünkkel, jobban mondva heti szőröseinkkel: íme Fahéj és Füge! Jelentkezni az alábbi e-mail címen lehet: info@vigyelhaza.hu

Jótékonysági divatbemutató - gazdira váró kutyusokkal!

Szülinapi kívánságnak indult, jótékonysági rendezvény lett belőle - Danics Dóra, Dr. Orosz Cintia riporter és Óvári András, a Vigyél Haza Alapítvány alapítója közösen próbálnak tenni a gazdátlan kutyák családbakerüléséért, és ehhez egy egészen új ötlettel álltak elő! Íme a részletek!

Bojtár, add rá a tartalékot!


szerző:
2018.08.28. 08:59
Bojtár, add rá a tartalékot!

Újabb cuki heti szőrös érkezik hozzánk! Rengeteg kutya vár még szerető otthonra, így ismerkedjünk meg legújabb védencünkkel, a borzos kis Bojtárral!

Heti szőröseink Manci és Franci!


szerző:
2018.08.13. 07:40
Heti szőröseink Manci és Franci!

Mancit és Francit, a három hónapos németjuhász jellegű keverék kutyusok megkapták már az oltásaikat és a mikrochipet is, és egészségesen keresik végleges gazdáikat. A nagyra növő, aktív kiskutyák még naponta háromszor esznek, ezért sok szabadidővel rendelkező családokat keresünk nekik. Jelentkezni itt lehet: info@vigyelhaza.hu!

Kesu vagyok, gazdit keresek!


szerző:
2018.06.11. 07:18
Kesu vagyok, gazdit keresek!

Kesu 5 hónapos Staffordshire keverék fiú, akit törött combcsonttal adtak le. A szakszerű orvosi beavatkozásokat és a gondos ápolást követően a kutyus maradéktalanul felépült, és egészséges, szerető gazdiját keresi!

Óvodás adományozott a kutyáknak

Árva és sérült kutyáknak segít a hat éves kislány. A Vigyél Haza Alapítvány legfiatalabb adományozója, Bori, néhány napja ünnepelte a születésnapját. Azt kérte a családjától és barátaitól, hogy ajándék helyett adományozzanak a négylábúaknak.

Heti szőrösünk Drazsé!


szerző:
2018.05.28. 08:03
Heti szőrösünk Drazsé!

Dr. Faragó Vivien, a Vigyél Haza Alapítvány önkéntese bemutatta nekünk Drazsét, a barátságos, keverék kisfiú kutyust! Drazsét benti tarásra adják örökbe - jelentkezni az info@vigyelhaza.hu e-mail címen lehet!

ELKÓBOROLT KUYTUSOK: Most már benzinkúton is lesz chipleolvasó

 A Vigyél Haza Alapítvány 3 évvel ezelőtt kezdett chipleolvasókat telepíteni éttermekbe, kávézókba és kutyakozmetikákba. Csak tavaly 240 kutya került így vissza a gazdájához. Az alapítvány ingyenes telefonos alkalmazásával bárki megnézheti, hogy hol talál nyilvános leolvasót. A benzinkutakkal együtt most már 120 helyen van ingyenes kutyachip-leolvasó.

Heti szőröseink Fürtös, Fricska és Fodros!

Szabó Andrea, a Vigyél Haza Alapítvány önkéntese három cukiságot hozott hozzánk, akiket örökbe lehet fogadni - íme a Pumi-tesók!

Heti szőrös: Barka


szerző:
2018.04.17. 07:54
Heti szőrös: Barka

A Vigyél Haza Alapítvány egy dobozban talált rá Barkára és testvéreire az erdő mélyén, ti pedig most örökbefogadhatjátok a kiskutyát! Telefonszám: 0620 934 4826

Heti szőrös: Fogadd örökbe Zoét!

A nagyon lefogyott kislányt a III. kerületben találtak szeptemberben. Zoét alapos hízókúrára fogták a Vigyél Haza Alapítványnál. Olyan állatbarát jelentkezését várjuk, aki képes Zoé energiáit lekötni: sokat mozog, kirándul, sétál majd vele. Kertes házba ajánljuk ezt a barátságos, ivartalanított, nagy mackót.

Heti szőrösünk Zoé!


szerző:
2018.04.03. 07:43
Heti szőrösünk Zoé!

Ismerjétek meg ezt a 2 éves, kertesházba ajánlott és ivartalanított „barátságos nagy mackót”, Zoét!

Heti szőrös: Fogadd örökbe Mesét és/vagy Szotyit!

A héten nem is egy, hanem két heti szőrösünk lesz. Ráadásul két elképesztően cuki kölyök kutyusnak keresünk gazdit. Dr. Kutlu Tímea, a Vigyél Haza Alapítvány önkéntese mutatta be Mesét és Szotyit.

Fogadd örökbe Barbit!


szerző:
2018.03.13. 08:14
Fogadd örökbe Barbit!

A másfél éves tacsi keveréket október elején vette gondozásba a Vigyél Haza Alapítvány. Elgázoltan, sokkos állapotban, medence töréssel került az Illatos úti menhelyre. Barbinak azonnali műtétre volt szüksége, de szerencsére mostanra már teljesen meggyógult és gazdit keres.

Heti szőrös: fogadd örökbe Sárit!

Múlt héten Léna és Luna már szerető otthonra talált, azonban anyukájuk még keresi gazdiját. A barátságos kutyus hosszan tartó éhezés után került a Vigyél Haza Alapítványhoz. Fogadd örökbe az alábbi telefonszámon: 0620 934 4826.

A sztárok nem győzték törölgetni könnyeiket

A kutyusok megható története ismét könnyeket fakasztott a stúdióban. Fogadd örökbe a hűséges kutyusokat: 0620/934-4826

Karácsony előtt maradtak gazda nélkül a kutyusok

A Vigyél haza! Alapítvány újabb küldetésre vállalkozott. Ádi és Buksi gazdája kórházba került, így nem tudja vállalni kedvencei további gondozását. Fogadd örökbe a hűséges kutyusokat: 0620/934-4826.

Fogadd örökbe Bogit!


szerző:
2017.12.13. 07:49
Fogadd örökbe Bogit!

Dr. Faragó Vivien, a Vigyél Haza Alapítvány önkéntese mutatta be Tibinek és Gábornak Bogit, aki szerető gazdira vágyik. Ismerd meg te is a cuki négylábút!

Leila és Maci szerető gazdit kérnek karácsonyra!

A Reggeli hónapok óta segíti a Vigyél Haza Alapítvány áldásos munkáját. Az alapítvány évek óta nagyon sokat tesz az árva és sérült kutyákért. Vannak viszont olyan kutyusok, akiknek a gazdája sajnos vagy elhunyt, vagy pedig olyan súlyos betegsében szeved, hogy nem tudja már gondját viselni kedvencének. Leila és Mackó, a 13 éves kutyaházaspár két évvel ezelőtt veszítette el gazdiját. 

Heti szőrös: Betty


szerző:
2017.11.13. 07:38
Heti szőrös: Betty

Ismerd meg a 9 éves Bettyt! Ha úgy érzed, te vagy számára a megfelelő gazdi, fogadd örökbe!

Heti szőrös: Mázli


szerző:
2017.10.24. 07:45
Heti szőrös: Mázli

Óvári András, a Vigyél Haza Alapítvány alapítója ezúttal egy kisfiút hozott a Reggelibe, hogy bemutassa leendő gazdájának.

Anna nem bírt ellenállni a legújabb szőrösnek!

Íme legújabb heti szőrösünk, Süti! A kutyust Óvári András, a Vigyél Haza Alapítvány alapítója mutat be a nagyérdeműnek.

Virtuális rendeléssel segíthetünk az árva kutyusoknak

Egy új kezdeményezésnek köszönhetően ezentúl éttermi étkezés közben is segíthetjük, a Vigyél Haza Alapítványt, hiszen egy virtuális étlapról az árva kutyusoknak is választhatunk finomságot.

Így menthetjük meg a forró autóban hagyott kutyákat!

Sajnos még mindig nem figyelnek oda megfelelően négylábú kedvenceikre a felelőtlen állattartók. Óvári András, a Vigyél Haza Alapítvány alapítója elárulta, hogyan menthetjük meg ilyen helyzetekben az életveszélybe került kutyákat.

Hogyan csajozzunk, pasizzunk kutyával?!

A Vigyél Haza Alapítvány egy kreatív kisfilmet készíttetett, arról, hogy mennyi előnye van egy kutyusnak. Feng Ya Ou Ferenc pedig, a ByTheWay zenekarból, akinek három kiskedvence is van és, aki az alapítvány egyik önkéntese, az ezzel kapcsolatos randi élményeiről is mesélt.

A Reggeliben segítenek gazdára találni az árva kutyusoknak

A Reggeli házigazdái nem csupán azt tartják fontosnak, hogy humor bon-bonjaikkal minden nap megédesítsék a nézők reggeleit. Mikiről és Annáról köztudott, hogy hatalmas állatbarátok. Két kutyával és ugyanennyi macskával osztják meg otthonunkat. Éppen ezért jött az ötlet: a műsorban minden feltétel adott ahhoz, hogy a kutyusra vágyó gazdikat és a gazdátlan kutyusokat segítség egymásra találni. A Vigyél Haza Alapítvány pedig örömmel állt be a kezdeményezés mellé és nyújtott segítő kezet a misszióhoz.

Heti szőrös: Fogadd örökbe Lüszit!

A Vigyél Haza Alapavítány alapítója, Óvári András és az örökbefogadásra váró Lüszi volt Anna és Miki vendége a Reggeliben. A nézők megismerhették a közepes termetű, barátságos négylábút, aki a héten szeretne gazdára találni.

“FANTASZTIKUS ÉLMÉNY” – Kutyussal fotózták Cseh Lacit

Az olimpikon Cseh László is fényképezkedett egy menhelyi kutyával a Vigyél Haza Alapítvány jótékonysági naptárához. A sportoló mesélt a fotózásról és saját kutyájáról is.

ÍGY KÉSZÜLT: Olimpikonos-kutyás naptár

A Vigyél Haza Alapítvány 13 olimpikont és paralimpikont kért fel idén, hogy meggyógyított, örökbe adott vagy örökbe fogadásra váró kutyákkal pózoljanak a 2017-es naptárukhoz.

Megtalálhatják az elkóborolt kutyákat

Elkóborolt kutyákat segíthetnek haza azok az ingyenes chipleolvasók, amelyeket a Vigyél Haza Alapítvány helyez ki a főváros különböző pontjain. Az önkormányzatok közül elsőként Budapest XVII. kerülete kért és kapott ilyet. Magyarországon becslések szerint 2 millió kutya él, ebből 100 ezer kóborol.

KUTYA FUTÓPAD: Így sportolnak az Illatos úti ebtelep lakói

A Vigyél Haza Alapítvány felfigyelt az Illatos úti ebtelep közösségi oldalon közzétett bejegyzésére, miszerint a kutyáknak több mozgásra lenne szükségük. Az állatok mostmár saját futópaddal rendelkeznek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való