KERESÉS search-close

Vietnám

35 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Vietnám"

Nem értettek a vendéglátáshoz, mégis éttermeket visznek Vietnámban

Emi és Ha története Budapestről Hoi An-ig. Emi és párja hat éve döntöttek úgy, hogy együtt élnek majd Közép-Vietnamban. Ám sem a korábban Ázsiában élő Emi, sem a Magyarországon, diplomataszülők gyermekeként felnőtt Ha nem gondolta még akkor, milyen nehézségekkel kell majd megküzdeniük itt Dél-Kelet Ázsiában.

Másodjára találkozik Kim Dzsongun és Donald Trump

Megérkezett Donald Trump és Kim Dzsongun Vietnámba. A két ország vezetője másodszor találkozik holnap. A megbeszélés témája, a tavalyi évhez hasonlóan a Koreai-félsziget atommentesítése lehet. Az amerikai elnök ugyanakkor azt közölte, nem fog nyomást gyakorolni tárgyalópartnerére.

Az asszony, aki még nagyvárosban sem lakott korábban, Saigonban kezdett új életet

Koponyadaganat és anyagi csőd miatt indult útnak. Marianna sikeres üzletasszonyból átvert befektető lett. Majdnem feladta, de mégis újrakezdte, és erősebb, mint valaha. Mariannának Vietnám megmutatta, minden lehetséges. És ezen a mindenen is bármikor lehet változtatni.

Isten veled, Magyarország: Három újabb sors, három újabb családi történet

Ma este 3 újabb történettel folytatódik az Isten veled, Magyarország! Marianna a lányával a szocialista Vietnámban talált otthonra. Magyarországon egy faluban nőtt fel, korábban soha nem lakott nagyvárosban, így számára Saigon, hivatalos nevén Ho Si Minh város sokkhatást jelentett. Otthon tönkrement a vállalkozása, majd az egészsége. Rákot diagnosztizáltak nála. Hogy hogyan állt talpra, hogyan került Saigonba, és miért került be a lányával együtt a helyi tévébe, kiderül a ma esti adásból!

Brutális áradás Vietnámban


szerző:
2018.07.23. 15:03
Brutális áradás Vietnámban

Legkevesebb 20 ember meghalt, több tucatnyian pedig eltűntek a heves áradásokban Vietnam északi részén.

Így fogadták Katy Perry-t Vietnámban!

Az amerikai énekesnő azért járt ott pontosan két évvel ezelőtt, hogy felhívja a figyelmet a szegény gyerekekre, akiknek nélkülözniük kell a megfelelő oktatást, és hiányt szenvednek ivóvízből, és akiknek borzasztóan rosszak a higiéniás körülményeik.

Mihalik Enikő Vietnámban szilveszterezett

Egy olyan szupermodellnek, mint Mihalik Enikő nehéz olyan úti célt találnia, ahol még nem járt soha. Szerelmével a szilveszter és az újév első napjait mégis sikerült egy különleges helyen töltenie.

 

Már 27 halott Vietnámban

Vietnámban 27-re emelkedett a tájfun halálos áldozatainak száma. 22-en eltűntek. Az előrejelzések szerint az ítéletidő még napokig tart. Az országban a jövő héten gazdasági csúcstalálkozó lesz, amint részt vesz az amerikai, és az orosz elnök is. Addigra véget érhet az esőzés.

Hien


szerző:
2017.10.19. 11:10
Benji exkluzív útibeszámolója Vietnámról

A 2014-es X-Faktor döntőse, Benji hosszú idő után láthatta újra a családját. Most viszont nem csak a vietnámi útjukról mesélt, hanem egy remek autentikus ételt is elkészített barátnőjével. Sőt, azt is elárulta, milyen bizarr ételeket kóstolt meg a távoli országban.

Story Extra 2017-10-04


szerző:
2017.10.04. 16:50
Story Extra 2017-10-04

Akaraterőből jeles! Zámbó Adrián 35 kilót adott le kőkemény edzéssel és diétával. Hogy miért határozta el magát és milyen karriert képzelt el magának a 22 éves fiú, rövidesen ő maga mondja el! Fiatalon futottak be! Egy ország volt értük oda a ’80-as években, ők mégis önbizalom hiányosak voltak. Legendás magyar modellekkel beszélgettük karrierjük kezdetéről. Hazalátogatott! 13 év után látogatott családja szülőföldjére, Vietnámba az X-Faktorban megismert Benji - aki alapos élménybeszámolót tartott nekünk.

Nyolc éve már megígérte Magyarország Vietnamnak a kórházat

Nyolc éve már megígérte Magyarország az ötszáz férőhelyes onkológiai kórházat Vietnamnak. 2009-ben Bajnai Gordon, akkori kormányfő írt alá megállapodást az ázsiai országgal. Ezt a 24.hu vette észre. Néhány napja Orbán Viktor járt Vietnamban, és ő is bejelentette a kórház felépítését. A kormányszóvivő szerint a különbség az, hogy most valóban megvalósul az elképzelés, mert Vietnámnak erre van szüksége.

Magyar pénzből épül kórház Vietnámban

Orbán Viktor egy 500 ágyas onkológiai kórház felépítéséről is megállapodott a vietnámi kormánnyal. A létesítményt a magyar állam tulajdonában álló Eximbank finanszírozza majd. 60 millió eurót, vagyis csaknem 19 milliárd forintot költenek majd rá. Az erről szóló szerződést már alá is írták. Orbán Viktor szerint a magyar kormánynak az a célja, hogy különleges kapcsolatot építsenek ki Vietnámmal.

Luxusrepülővel utazott Vietnamba Orbán Viktor

Luxusrepülővel utazott Vietnamba Orbán Viktor és a hivatalos látogatásra érkező kormánydelegáció. A zoom.hu vette észre, hogy a miniszterelnök facebook oldalán látható videóban Orbán Viktor egy Airbus 340-es VIP típusú gépről száll le. A 100 férőhelyes gépen hatalmas fotelekben utazhatnak az utasok, minden szék ággyá alakítható. Az LMP szerint a kormány már a látszatra sem figyel, a Miniszterelnök sajtófőnöke szerint viszont a lehető legolcsóbb megoldást választották az utazáshoz.

Csodás családegyesítés Vietnámban

Benjit az X-Faktor ötödik szériájában ismerhette meg a nagyérdemű. Bár nem neki kellett nyomozni a családja után, mégsem találkozott soha több rokonával. A vietnámi származású énekes hosszú évek után most újra találkozhatott rég nem látott szeretteivel.

Story Extra 2017-02-20


szerző:
2017.02.20. 17:25

Fókusz 15-04-27


szerző:
2015.04.27. 17:55
Fókusz 15-04-27

Fókusz: Újra itthon - Hat éven át tartottuk vele a kapcsolatot. Tóásó Előd teljes titokban tért haza a világ egyik legveszélyesebb országából. Csoda történt!- Exkluzív helyszíni beszámoló Krakkóból, ahol a magyar hokiválogatott ismét sporttörténelmet írt. Egzotikus szépségek - Bemutatjuk a királynőt! Falatnyi bikiniben érkezik Miss Vietnám.

Fókusz 14-07-15


szerző:
2014.07.15. 19:30
Fókusz 14-07-15

Fókusz: Túlvilági beszélgetés - Pataky Attila halottlátó segítségével vette fel a kapcsolatot nemrég elhunyt édesanyjával. Fél mázsa minusz - Ibolya százhúsz kilóról 70-re fogyott úgy, hogy nem vonja meg a szájától a falatot. mi a titka? Szépségek négylábúi - Milyen kutyát választanak a maguknak a reflektorfényben élő hölgyek? Igaz-e, hogy kedvencük hasonlít a gazdájára?

Az örökmosolyú gyermekek napja


szerző:
2013.09.19. 15:15
Az örökmosolyú gyermekek napja

Ki gondolná, hogy Magyarország és Vietnám között egészen szoros a kapcsolat. Pedig így van. A vietnámi gyereknapokon ízelítőt kaptunk e távol-keleti kultúra finomságaiból, és kiderül, hogyan lettek a kungfusokból vietnámi oroszlánok!

Megölték az utolsó jávai orrszarvút Vietnámban

Ezzel ez a faj kihalt az ázsiai országban, és már csak Indonéziában él belőle néhány példány.

Fókusz 11-07-19


szerző:
2011.07.19. 20:20
Fókusz 11-07-19

Fókusz: Ők azok!- 38 ezer jelentkezőből kiválasztották a Való Világ első lehetséges befutóit! Eltitkolt világ- Még ma is egymillióan szenvednek a háború vegyi következményeitől. Megrázó riport Vietnámból! Jobban van?- Meglátogattuk a Stohl-baleset legsúlyosabb sérültjét, miután Pali bácsiról az egyik újság megdöbbentő fotókat tett közzé.

Elátkozott generáció


szerző:
2011.07.19. 19:57
Elátkozott generáció

Bemutatjuk azt a 27 éves lányt, aki azért született maradandó testi hibával, mert apja a vietnámi háborúban szolgált. A vegyi anyag a mai napig szedi áldozatait.

Tilos napszemüveget viselni a rendőröknek

A kommunista Vietnámban megtiltották a rendőröknek, hogy szolgálat közben fekete napszemüveget viseljenek, fecsegjenek, vagy dohányozzanak.

Fókusz 11-03-29


szerző:
2011.03.29. 20:45
Fókusz 11-03-29

Fókusz: Csillagok közt - Egész életében televíziózott, most Stohl András utódja lett. Nagy Sanyi testközelből! Drámai forgatás - Felvétel közben, kétségbeesve kért segítséget édesapjától a Mongóliába hurcolt kislány. Magyar divatcézár - Hollywoodi sztárok is viselik ruháit! Gyöngyvér Vietnamban a legnagyobb divatcéget irányítja. Exkluzív felvételek Saigonból!

Világsztárok pózolnak a magyar divatcézár ruháiban

Angelina Jolie, Helena Bonham Carter és Sarah Jessica Parker. Ők csak néhányan azok közül a hírességek közül, akik egy magyar származású, Vietnámban élő divattervező ruháiban pompázhattak már.

Turisták haltak meg a hajóbalesetben

Külföldi turisták haltak meg, amikor elsüllyedt egy hajó a vietnámi Halong-öbölben. Az eddigi információk szerint magyar áldozat nincs.

Magyar Vietnámba csöppentünk


szerző:
2010.09.14. 18:08
Magyar Vietnámba csöppentünk

Bemutatjuk a nálunk élő vietnámiak különös életét. Több mint 4 ezren vannak, magyarul beszélnek, de dolgaikat a saját naptárjuk szerint szervezik. Egy sikeres író, egy gyönyörű egyetemista, és egy bivalyerős vietnámi focicsapat budapesti kalandjai, a Fókuszban!

Késeltek egy fővárosi piacon


szerző:
2010.07.18. 20:08
Késeltek egy fővárosi piacon

Súlyosan megsérült egy vietnámi férfi, akit vasárnap késeltek meg egy XV. kerületi piacon.

Nyakon csípték az embercsempész bandát

Vietnamiak csempészetére szakosodott nemzetközi bűnbandát lepleztek le. Magyarországon 12 embert fogtak el.

Műanyag zsákba bújt a marihuána termesztő

Újabb marihuána ültetvényt számoltak fel a napokban a budapesti rendőrök.

Száznál is több áldozatot követelt a tájfun

Vietnámban 90-en, Kambodzsában ketten, a Fülöp-szigeteken pedig 27-en haltak meg a Mirinae tájfun miatt.

Kitombolta magát Ketsana


szerző:
2009.10.01. 07:29
Kitombolta magát Ketsana

Csaknem 500 ember halt meg a Délkelet-Ázsián végigsöprő tájfun miatt.

Tigris marcangolt szét egy munkást

Átugrotta kerítését, és megölt egy munkást egy tigris egy vietnámi állatkertben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való