KERESÉS search-close

Vidus Gabriella

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Vidus Gabriella"

Vidus Gabriella a TOP50 élén


szerző:
2019.05.16. 11:11
Vidus Gabriella a TOP50 élén

Az RTL Magyarország vezérigazgatója végzett az első helyen a Marketing&Media magazin legbefolyásosabb hazai médiásokat bemutató TOP50-es listáján, amelyet idén 13. alkalommal állított össze a magazin által felkért zsűri.

Vidus Gabriella a legbefolyásosabb nő a magyar médiában

Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója a legbefolyásosabb nő a magyar médiában Magyarországon, a Forbes listája szerint.

 

Ismét a legbefolyásosabb nők között Vidus Gabriella

Ismét a legbefolyásosabb nők között az RTL Magyarország vezérigazgatója.

 

Hoppá! Visszatér a Celeb vagyok, ments ki innen!

Új irányokat és számos újítást ígér az ország legnépszerűbb kereskedelmi csatornája. A 20. születésnapját ünneplő RTL Magyarország nem csak megújult Film+2 csatornájával (RTL Gold), és a hamarosan induló Anikó #show-val készül a tévénézőknek...

AZ RTL-vezér a legbefolyásosabb

Újra tarolt az RTL a legbefolyásosabb médiaszemélyiségek listáján. Az 50-es rangsort 10. alkalommal tette közzé a Marketing és Média című szaklap. A toplistát ismét Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója vezeti. A legbefolyásosabbak között rajta kívül még 3 RTL-es vezető szerepel, Kolosi Péter, Dudás Gergely és Kotroczó Róbert. A rangsor második helyén a TV2-t birtokló Andy Vajna, a harmadikon Mészáros Lőrinc van. A milliárdos felcsúti polgármester azután került a listára, hogy tavaly megvásárolta a Népszabadságot korábban kiadó Mediaworks Hungary-t és az Echo Tv-t.

Továbbra is az RTL vezére a magyar médiapiac legbefolyásosabb személye

Harmadszor is Vidus Gabriella, az RTL vezérigazgatója végzett első helyen a Marketing&Média „Top 50 – A legbefolyásosabb emberek a magyar médiaiparban” rangsorában, amelyet idén 10. alkalommal készített el a kommunikációs szaklap. Az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese, Kolosi Péter pedig egy helyet javítva az ötödik legbefolyásosabb médiavazető lett ebben az évben.

A TOP 10 legbefolyásosabb médiavezető

Az 50 legbefolyásosabb médiavezető rangsora egy húsz fős zsűri szavazatai alapján állt össze. A legfontosabb szempont az volt, hogy mekkora árbevételű céget vezetnek, mennyire meghatározó a véleményük, és hogyan változott a befolyásuk az elmúlt egy évben. Következzenek a rangsor éllovasai!

Ők a legbefolyásosabb magyar nők

Dávid Ilona, a MÁV vezérigazgatója a legbefolyásosabb nő az üzleti életben Magyarországon, a Forbes listája szerint. A magazin idén is elkészítette az üzleti, kulturális, közéleti valamint a média legfontosabb női szereplőinek listáját. A legbefolyásosabb nő címet a magyar médiában Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója kapta. Kultúra kategóriában Havas Ágnes, a Magyar Nemzeti Filmalap vezérigazgatója áll az élen, a közéletben pedig Lévai Anikó, Orbán Viktor felesége. A legbefolyásosabb címet az alapján kapják, hogy az adott személy mekkora hatással van a cégére, környezetére és a társadalomra.

Forbes: a legbefolyásosabb magyar nők

Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója a legbefolyásosabb magyar nő a médiában. A magyarországi Forbes magazin 2017-ben is elkészítette az üzleti-, kulturális- és közélet, valamint a média szereplőinek női listáit.

Az RTL Klub bemutatja: Magyar Everest Expedíció 2017

Az RTL KLUB kiemelt támogatásával Klein Dávid és Suhajda Szilárd 2017. március 27-án elindul a Magyar Everest Expedíció 2017 keretén belül, hogy a Föld legmagasabb csúcsát (8848 m) oxigénpalack nélkül elérjék, elsőként a magyar expedíciós hegymászás történetében.

„Nyitottak vagyunk”


szerző:
2016.11.18. 18:30
„Nyitottak vagyunk”

A sokszínűség és a nyitottság jegyében tartanak konferenciát Budapesten. A „Nyitottak vagyunk” címet viselő előadássorozat arra hívja fel a figyelmet, milyen előnyökkel jár a vállalati szférában a sokszínűség. A legújabb kutatások szerint ugyanis a 18 éven felüli diákok 83%-a választaná azt a munkahelyet, amelyről tudja, hogy nyitott, az ott dolgozókat nem diszkriminálják. Az esemény aranyfokozatú támogatója az RTL Magyarország, a konferencián előadást tartott Vidus Gabriella és Kolosi Péter is.

A sokszínűség és a nyitottság egyre fontosabb a vállalati szférában

A sokszínűség és a nyitottság jegyében tartanak konferenciát Budapesten. A „Nyitottak vagyunk” címet viselő előadássorozat arra hívja fel a figyelmet, milyen előnyökkel jár a vállalati szférában sokszínűség. A legújabb kutatások szerint a tizennyolc éven felüli diákok nyolcvanhárom százaléka választaná azt a munkahelyet, amelyről tudja, hogy nyitott, az ott dolgozókat nem diszkriminálják. Az esemény aranyfokozatú támogatója az RTL Magyarország, a konferencián előadást tartott Vidus Gabriella és Kolosi Péter is.

Vidus Gabriella az ország legbefolyásosabb embere a médiaiparban

Tizenhat éve dolgozik az RTL-nél, 2008-ban nevezték ki az R-Time Kft. ügyvezető igazgatójának és az RTL Klub kereskedelmi igazgatójának. Tavaly nyáron pedig átvette a piacvezető RTL Magyarország vezetését. A portfólió 2015-ben is toronymagasan nyerte a televíziós csatornák nézettségi versenyét, így nem meglepő, hogy Vidus Gabriella lett a tavalyi év után idén is a lista első helyezettje, vagyis az ország legbefolyásosabb embere a médiaiparban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való