KERESÉS search-close

Veszprém

20 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Veszprém"

Sokan drukkoltak a Veszprémnek Kölnben

A hétvégén Kölnben a legnépszerűbb úti cél a Lanxess Aréna volt! Körülbelül húszezer ember érkezett ide a férfi kézilabda Bajnokok Ligájának négyes döntőjére, ahol a Veszprém döntőbe jutott…

Felvételen a veszprémi halálos verekedés

Az egyik veszprémi kocsma biztonsági kamerája rögzítette, ahogy két héttel ezelőtt két vendég összeverekedett. Egyikük, egy 47 éves férfi meghalt. Híradónk megszerezte a kocsma biztonsági kamerájának felvételét.

Pelyhes tollú uhu fiókák a veszprémi állatkertben

Pelyhes tollú uhu fiókák a veszprémi állatkertben. A nagy fülesbaglyok hat hete keltek ki a tojásból. Repülni még nem tudnak, anyjuk eteti őket. A kicsik várhatóan még a tél előtt elhagyják az állatkertet és a természetben szabadon engedik őket. Az uhuk Magyarországon fokozottan védett madarak, néhány tucat pár él csak belőlük.
Még több uhuért kattintson ide.

Videón a tevecsikó születése

Bolyhos, nyakigláb tevecsikó született a Veszprémi Állatkertben. A kislány a tevemama első kölyke, alig fél óra alatt, gond nélkül hozta világra kicsinyét - ezt a gondozók videóra is vették. A csikó születése után nem sokkal lábra is állt. Még csak 2 napos, egyelőre nem tágít anyja mellől.
A születésről készült teljes videót itt nézheti meg.

SZEMTANÚKAT KERESNEK: Segítség nélkül hagyták őket balesetük után!

A motoros párt a Veszprém megyei Litér határában érte a baleset, amikor azért tértek le az útról, és hajtottak az árokba, mert a velük szemben érkező traktort előzni kezdte egy busz. A pár állítása szerint se a traktor-, se a busz sofőrje nem állt meg nekik segíteni, ugyanis mire magukhoz tértek már nem voltak az útszakaszon. Szerencséjükre más járművek megálltak segíteni, az asszonyt mentő vitte kórházba.

Pávián család érkezett Veszprémbe

Riadt nőstények Veszprémben. 22 tagú galléros pávián család érkezett az állatkertbe. A csapat két napig utazott Hollandiából, hogy birtokba vegyék új otthonukat. A páviánok mindegyike nőstény. A legidősebb 30 a legfiatalabb 1 éves. A majom család első pillanatait az állatkertben megnézhetik ITT

ÁLLATI: Így vette birtokba új rezidenciáját a 22 tagú pávián család

22 tagú galléros pávián család érkezett a Veszprémi Állatkertbe. A csapat két napig utazott Hollandiából, hogy végre birtokba vehesse új otthonát. Az állatkert gondozói különböző csemegékkel várták a népes csapatot, aminek legidősebb tagja 30 a legfiatalabb pedig 1 éves.

Gyújtogatásra gyanakodnak

Avartüzek pusztítottak az ország több részén tegnap. Egyebek mellett Csongrád, Veszprém, Somogy és Heves megyében. Felgyő környékén éjszaka fejezték be az oltást, a nádasban pusztított a tűz. Egy tanyát is veszélyeztettek a lángok. Eger mellett száraz fű, erdei aljnövényzet és megműveletlen szőlő égett 25 hektáron.

Nem mindenki örül a körforgalomnak

A gyorsabb haladás miatt építették, az itt közlekedők többsége szerint viszont lassítja a forgalmat a decemberben elkészült két körforgalom Veszprém belvárosában. A korábbi lámpás kereszteződések helyére került duplasávos körforgalmak több mint 460 millió forintos uniós támogatásból épültek.

Indulatokat kavar, hogy Marton László újra rendez

Miért kavar indulatokat, hogy másfél év után Marton László, akinek a Vígszínházból szexuális zaklatási ügye miatt kellett távoznia, Veszprémben újra rendez? A rendezőt elsőként megvádoló Sárosdi Lilla azt mondja, nem az a baj, hogy Marton László újra dolgozik, hanem az, hogy az ügy kipattanása és a metoo kampány óta semmi nem történt.

Rendőrök mentettek életet Veszprémben

Egy 74 éves asszony esett össze szombaton reggel egy veszprémi buszmegállóban. A járőrök percek alatt odaértek, újraélesztették és a mentők már stabil állapotban vitték kórházba. A rendőrök azt mondták, hogy ez volt az első életmentésük.

„Te ne adj esélyt a kaszásnak!”

Badár Sándorral és Szőke Andrással erősít a rendőrség. A színészek a Veszprém megyei rendőr-főkapitányság balesetmegelőzési kisfilmjében szerepelnek. Egyikük a renitens sofőrt alakítja, aki egy sor közlekedési szabályt szeg meg, míg másikuk a kaszás, aki lecsap rá.

Értelmi fogyatékosoknak szerveztek túrát

Jótékonysági túrát szervezett értelmi fogyatékosoknak egy autós túraegyesület. 50 Veszprém megyei fiatalt vittek ma terepjárókkal a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkba, félnapos erdei autós útra.A résztvevő értelmi fogyatékosok többsége ritkán mozdul ki a négy fal közül, ezért is jelentett igazán nagy élményt nekik a túra.

Lemaradt és rossz felé indult el a túrázó diák

Eltévedt egy veszprémi középiskolás fiú a Bakonyban. Egy polgárőr és egy szabadnapos rendőr talált rá a sötétedő erdőben. A diák az iskolával túrázott, lábát fájlalta és lemaradt a többiektől, ezután pedig rosszfelé ment tovább…

Indul a 15. VeszprémFest!


szerző:
2018.07.10. 08:01
Indul a 15. VeszprémFest!

2004-ben minden előzmény nélkül vágtak bele a VeszprémFestbe a szervezők. Idén már a 15 éves jubileumra készül a fesztivál - a kor előrehaladtával nemcsak a fesztivál iránti érdeklődés nőt, hanem időről időre egyre nagyobb sztárok teszik tiszteletüket Veszprémben. Az idei programokról Mészáros Zoltán, a VeszprémFest ügyvezető igazgatója mesélt.

Lángolt a NAV-hivatal teteje


szerző:
2018.06.08. 18:03
Lángolt a NAV-hivatal teteje

Mintegy 300 négyzetméteren lángolt a veszprémi NAV egyik hivatala ma hajnalban. Három órába telt mire a tűzoltóknak sikerült megfékezniük a lángokat. A tető szinte teljesen megsemmisült. A helyiek szerint villámcsapás okozhatta a tüzet. Csak a biztonsági őr volt bent, amikor felcsaptak a lángok, de még időben elhagyta az épületet.

Mesterházy is visszalép


szerző:
2018.02.02. 18:38
Mesterházy is visszalép

Nagyobb esélye van egy független jelöltnek, mint egy pártpolitikusnak – ezzel indokolta visszalépését Mesterházy Attila. A szocialisták egykori miniszterelnök-jelöltje Kész Zoltán javára mond le az egyéni képviselő-jelöltségről Veszprémben.

Rémülten próbáltak menekülni

Hálóingben menekültek a füst elől. Egy veszprémi panelház egyik lakása gyulladt ki ma hajnalban. A konyha és a nappali égett ki, de az egész szint megtelt füsttel. Emiatt voltak, akik a lakásukban rekedtek, ők az erkélyekre menekültek.

Kiégett az egykori bútorgyár

Kiégett az egykori bútorgyár irodaépülete éjszaka Veszprémben. 10 méteres lángokkal égett az épület, amit már régóta nem használnak. Órákba telt, mire a tűzoltók elfojtották a lángokat. Az irodaházban hajléktalanok húzták meg magukat, közülük egy embert kórházba kellett szállítani.  

Saját zsebre praktizált, elítélték, mégis dolgozik

Van egy orvos, aki rákos beteg nőket kezelt. Egy állami kórházban dolgozott, Veszprémben. Mégis úgy gondolta, hogy nála fizetni kell: a vizsgálatokért 15 ezret, a műtétekért pedig 150 ezret kért, és előre közölte a tarifáit. Ebből több páciensének elege lett, és lebuktatták a doktor urat. Az ügy bíróságra került, az orvost elítélték, de még mindig praktizál, ugyanott. De hogyan lehetséges, hogy visszaélt a hatalmával, kiszolgáltatott embertől kért pénzt, de még mindig gyógyíthat?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való